World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem rossz ötlet, csinálhatunk. Aztán ha elég ember belemegy, akkor megpróbálom lezsírozni a dolgot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És ha csinálunk szavazást, akkor sem?

Demokrácia van vagy mi a csöcs, többség véleménye sztem simán számíthat (még akkor is ha ez lett a HUNS hivatalos fóruma).

Az a probléma hogy vagy 2 napja írt be egy modi (amikor pedzegettem a a ban témát), hogy nem igazán szeretik a ban listát, szóval felejtõs 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szia Wlan,
nekem van Löwe-m, én nem éreztem rajta nerf-et. De egyszerûen a végére járhatunk: az XVM jegyzi a sebzéseket, ezért csak képernyõfotók kellenek, hogy milyen a sebzések szórása. Megyek vele 10 kört és meglátjuk, hogy mennyire jön ki az átlagsebzés. Deal?
Jakuza1
Jaj nem kell ez a kamu szoveg. Te ugyanugy gusztustalanozol engem es utana beszelsz a stilusrol. Innentol kezdve valoban nem kell a wall of texteddel foglalkozni.

Sunsetjoy
Szépen akartam búcsúztatni a T71-et ha már úgy összebarátkoztam vele, miután kitanultam nagyjából.
De nem. A random nem akarja 😊
Ergo: leszarom 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Platoonozni szívesen megyek ha online vagyok, a századolás nekem túlságosan lassú (lassan áll össze, lassan pörögnek a csaták, 1-2 vesztés után tömegesen elkedvetlenednek az emberek és várni kell amíg jön vki).

T6-T8 közt lebzselek mostanában, ha gondolod villogj rám alkalomadtán.

Igazad van, ez lesz az utolsó hozzászólásom ehhez a témához.

"Erdekes nem en szemelyeskedem megint, hanem te gusztustalanozol."

Igazad van, sõt, elnézést kérek: nem Te vagy gusztustalan, hanem a stílusod.

"Es nem, en nem fenyegetoztem egyszer sem a moderatorokkal. Probalj egyszeru kijelentesek kozott kulonbseget tenni."

Valóban nem? Ítéld meg: " Legalabb a kettos mercet ne alkalmaznad, pont ezert gondolkodott el egy modi, hogy megvonja toled a hazigazdajogot."; "Es a hazigazda jog megvonasahoz a folyamatos trollkodasa utan, nem kell szavazas, ahhoz eleg egy moderator merlegelese."
Ezt honnan tudod? A modtopicban nem láttam erre utaló hozzászólást, mióta megválasztottuk Szpecnyazt. Nem látok modit ebbe a topicba írni, azaz csak személyesen (TS, privát, stb...) tudhatod tõle; viszont ha nem követi a fórumot (és nem is figyelmeztette Specet), akkor csak tõled/valakitõl hallhatta, hogy probléma van a HG-val, ergo panaszkodtál/panaszkodott valaki. Miután elbüszkélkedtél vele, hogy Cifu-val tolod szakaszban, magától értetõdik a helyzet. Ez totál logikus következtetés. Persze lehet, hogy hazudsz, és egyik modi sem foglalkozott a házigazda kérdéssel. Folyamatosan követem a topicot, eddig csak tõled olvastam hivatkozást moderátorokra, ráadásul elég gyakran.

Végül, hogy kerek legyen a történet: idejöttél, elkezdted ontani az összeesküvés elméleteket a WG manipulációiról. Sokan nem értettek egyet veled, mégis megpróbáltad alpári módon bizonygatni az igazadat. Azért érdeklõdtek a WOT-os userneved iránt, mert kíváncsiak voltak, hogy mennyire tapasztalt ember véleményét olvassák - Diegho is önálló álláspontot képvisel pl. a "szar" tankok tekintetében, mint a többség, de ismerve a tapasztalatát/statját, emiatt nem ugranak neki - de te inkább rejtõzködsz. Nyilván jogod van hozzá, de emiatt kell naponta 3 oldalt elolvasni a budapest20 illetve a "kretén" többség témakörben, ami ennyi idõ után nagyon unalmas. Sajnos ignorálni sem tudlak, mert valaki mindig az általam becsült fórumozók közül felveszi a kesztyût, így óhatatlanul is beleolvasok a vitába.
Arra kérlek, hogy próbálj meg kulturáltan fórumozni, ne akarj meggyõzni a véleményedrõl mindenkit. Kifejtetted, tudjuk, legyen ennyi elég. Köszönöm.

Mindenkitõl elnézést kérek a hosszú offtopic hozzászólásért, többet nem fordul elõ - legalábbis nem ilyen hosszan... 😊
Isten irgalmazzon szegény fejünknek.
Hát ha köpõcsõvel meg borsóval lövöd biztos pattog róla.De minden más átmegy rajta.<#zavart1>

Nebazz, te is HUNSos/exHUNSos vagy leendõ HUNSos vagy?

Nekem se jött be elõször pedig pozitívan kezdtem bele, a pontatlan lövege kissé idegesített,meg néha valahogy nem találltam a helyemet vele... de amint megvan a top ágyú<#ravasz1><#violent> Jó kis td ez óvatosan kell vele bánni.
Képtelenség.
Na, akkor meg is van a beteg 😉

pointer4
Miii, az rohadt OP cucc, én imádtam, meg is tartottam. Kurva jó ágyú, pattognak róla mint a kukorica. (tier4ben)
pointer4
Te vagy a modrátor, a fejlécbe kell illesztened scripteket, és beállítanod azonosító alapján kinek a hsz-e ne látszódhasson.
link
Fejlécben van egy olyan új scriptek/banlist, de Jakuza is megy vele remélem, csak ezért segítettem 😄
Nem akartok csinálni Sg századot?T6-ba jönnék vk30p-vel,T8-ba perzsa cicával vagy Is3-al esetleg T34.Random csatákban elég hamar feladom.Mert hülyét kapok néha a csapattársaktól.

Marhaság,hetzer 105-össel mindent visz t4-ben.<#mf1>

Sima ágyúja pontos és kurva jó,emellett maga a tank elég kemény.Már sajnálom hogy eladtam,mert tényleg hiányzik.

Azta, téged is régen láttalak itt. Leütötted a gondozót, és lehalásztad az övérõl a ketrec kulcsát?
Na az hogy top tank vagy vele az sokat segít a pozitív megítélésen mert ágyú szempontjából nem olyan katasztrofális csak sokak méga régi mm rendszerben húzták ki ahol +3 terrel is összekerülhetett a drága.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hííjj mekkora poén volt... ja hogy te vagy a házigazda? szánalom...

SU-100 baromi jó, egyedül a pontatlansága ami zavaró de most gyûröm a KV-1S-st, szóval meg lehet szokni. T9-ig akarok eljutni az orosz td-kel, remélem a többi is ilyen jó lesz.
Trentaro
Éreztétek már amit a sajt érez az egérketrecben?

Nem biztos, hogy nincs igazam...

A Lee-t addig használtam míg muszáj volt szerintem egy rakat trágya.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

sziasztok!
Én most a T28 Protonál tartok hát a lomha az nem kifejezés 😄 De nem rosz gép védeni a bázist és hátulról durogtatni jó 😊
Egyébként tier 4-ben talán a Matilda és a SU-85B-a legjobb.

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Mindent kihúztam a leebõl (heavy-med-arty)....
Én a T28-nál adtam fel az US TD ágat. Kihúztam hogy fullos legyen, mentem vele pár kört, aztán inkább a kínaiaknak csináltam helyet a garázsban.

Ágyú jó, frontpáncél nagyon jó, de én nem tudok együtt élni egy olyan tankkal ami ennnyire lomhaaa.

GaBenc
Makk Marci. Lee meg a top tank........
Ha a tábla alsó harmadába rak akkor már jó.
A TD-t meg szeresem...illetve a StuGIII szeretem, de a SU-85 nem békültem meg. Most a SU-100 gyakorlom, ez talán jobb. De ez az izé ez vicc. Ezzel lövöm a lepattanó csúcsokat. Azt hiszem ez lesz az elsõ tanknak nevezet tárgy a freebõl lesz átlépve. <#nyes>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

No, akkor eddig tartott a gyógyszerek hatása 😄

Solten
Nem ismerem a simat, nekem a Proto van meg az agyuja mindenert karpotol. Amellett hogy halalpontos, 8 sec alatt betolt.

Saor Alba

Legjobb vele valami jobb sarok mögül lövöldözni mert ez pont egy olyan szerkezet ami egyesíti a tank és a td minden hátrányát. Sok elõnye nincs.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Solten
Csoportos kovezes lesz, a KV-13 es a T-43 tierjuk legjobb mediumjai szvsz. Csiter tankok, magikus pattogos pancellal. Elozot imadtam, kib@szott furge es kompakt, alig birtak eltalalni. Ha sikerult akkor meg a pancelzat dobta magarol.

Saor Alba

Nem tudom mindenki azt mondja mennyire szar a T28,pedig én szerettem nagyon.Ha lesz még egyszer annyi pénzem vissza is vásárolom.Mert nekem hiányzik,T30 már teljesen fullos és kivan fejlesztve a t10 td is.De nekem a t28 hiányzik,engem úgyis max T9-ig érdekelnek a tankok,már azon is gondolkoztam hogy eladom M103-at és megveszem az árából T28-at.

Hát kövezzetek meg, korbácsoljatok egy hétig szöges ostorral és gurítsatok le a Gellért-hegyrõl egy zsákba varrva, de én is szerettem a Lee-t. Na jó, azért az talán túlzás hogy szerettem, de jól elvoltam vele. Azért elég jó az ágyúja, T4-ben elég szépeket lehet menni vele. Engem elég gyakran rakott vele top tanknak. Páncélja elég random, néha pattan néha nem.

De hát én a KV-13-at és a T-43-at is szerettem, nem is beszélve a JGPZIV-rõl.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Solten
Meg koztudottan gold ammo noob 😊)

Saor Alba

Solten
Nos aki idegen a TD-k rejtelmes vilagaban, azt Lee baratunk valoban nem kivant oralszexben reszesiti 😊

Saor Alba

DE csak azért mert sokat tolja platoonban és meg Leevel is CWre jár hogy jó legyen a winrateje 😊 Úgy könnyû nagy effet összeszedni.

Solten
Marchizort hagyjatok mar abba referenciakent emlegetni, hiteltelen, o valami foldonkivuli eletforma lehet, a legszarabb tankokbol is kisajtolja a 200 %-ot 😊

Saor Alba

Nagyobb a rothadás a világban mint ahogy azt eddig lefestették nekem.... lehet hogy az asszony is az? 😊

Nekem a mai nap eddig nem jön be,Vk30p-t dupláznám erre csapattárs hátulról belém durrant nagy izgalmában.<#falbav>

Akkor lehet nem te, de tudom hogy valami jó játékos mondta TS-en, aki amcsi fan.

Pedig lehet hogy tevoltál, de akkor úgy látszik a kezelés segít reálisabban nézned a tankot. Vki tudom hogy konkrétan SZERETTE a Lee-t... <#conf>

Marcsi nem rémlik hogy Lee barát lett volna 😊

Pedig õ is exHUNS-os 😄.

hol élsz te

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ja, így is lehet nézni, egy überronda csaj mellett egy átlagos valóban királynõnek néz ki 😄

Ha jól emlékszek akkor Marchizor szereti 😄.

Jakuza1
Mai nap megalol nem tudok nyerni meg 11 killel sem, mert dontetlen lesz miutan elfogy a loszerem, ugy hogy az utolso ket lovesem penetration null damages, meg az a szerencse hogy letelt az ido es a megmaradt 2 buta enemybol (arty)csak egy ment foglalni es igy 5mp-vel hosszabb volt a foglalas, mint a jatekido. ROTFL + FU wargaming 😛

Shermant annó még HellGirl-el (nem HUNSos, csak haver) toltuk mindíg platoonban, a nem derp ágyúval. Szép emlékeim vannak róla, ahogy hasítottunk ketten a sivatagban és gyorstüzelõvel osztottuk az áldást.

Solten
Remelem nem ram gondolsz, par jo szot irtam de tulzas hogy szerettem volna 😊 Talan azert van jo emlekem rola mert az elso meccsen osszejott egy Ridley medal vele. Amugy nem olyan remes mint sokan lefestik, atlagszar jarmu, jo sebesseggel es kelloen eros agyuval. Nem olyan katasztrofa mint egy amx 40, ami tetu, ultraszar agyuval 😊

Saor Alba