World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó kis tank ez, csak óvatosan kell vele menni...

A KV-k imádnak égni, mindegyik. Majd hozzászoksz.
A KV3 stock motorja tenyleg enynire gyullados, vagy csak nekem van balszerencsem? 13 csata alatt legalabb 6x (de inkabb 7-8 alkalommal kigyulladt mar). Ebbol 2 olyan csata volt, amiben 2x egymas utan.
nemtooom de minden nap vagy 20x ráfrissítek -_-

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ne már, gyûjtöm a Löwe-s sebzéseket. Neki ment volna bizonyítéknak a Löwe nerf elméletére. 😞
1. csata átlag(fragelt enemy-t nem számolva): 376,5
2. csata átlag: 304
Razor's edge eredményt mikor szándékoznak közölni? Fórumon sem találok semmi infot, nem valami közlékenyek a srácok.
Eee Spec dolgozik 😄
Bár nem hibáztatom x)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Közben bejelentem, hogy sikeresen mûködésre lett bírva a Wunderwaffe, szóval szegényebbek lettünk egy Wlanseraffal 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ráadásul aktuális <#idiota>
Mucsi mindannyiunk kedvence<#nyes><#taps>
Mi lenne, ha csak ignorálnánk a srácot? Nem kell rá figyelni.
Most miért? Megtanít türelmesnek lenni 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jakuza1
Csak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert az nem szamit, hiszen ok nem flamelnek, csak csoportosan es ugye meg arra se vetemedtek, hogy csinaljanak az allitolagos account nevemmel egy forum reget es utana egyutt flameltek, hogy igaznak allitsanak be egy hazugsagot. Aztan meg ok voltak felhaborodva, ha ezert bannoltak az illetot, a nick nevet, meg orokre kitiltottak.
De azert ok a szentek, bee,yossariannal,szakesszel,szocsival,lammaerrel es a tobbi meg nem nevezettel. 😛
Na de topic off turned off innentol kezdve, es pont ezert lett spoiler tagezve ez, aki akarja olvassa, aki nem annak nem kotelezo a klick

a rinyálásról jut eszembe .. 😊

biztos jobb mint a Lewinsky, ezért védi úgy a kis barátnõjét.
kezd unalmas lenni a rinyálásuk, sõt, Budapest20-nak is sikerült viccet csinálnia magából a görcsös tagadással, de nem baj ..
csak ne fogyna olyan gyorsan a popcorn .. 😊

Ki nem szarja le Budapest20-at?<#sniffles> Eszik vagy isszák?<#wilting>Inkább rakjatok be valami vicces videót vagy tudom is én...tipikus bolhából elefántot uncsi téma.
Roger6
Köszönöm mindkettõtöknek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szállj rám, szedsz szét, alázz meg, majd dobj ki az út szélén egy csomag Pick szalámi és egy kiló kenyér társaságában, hogy ne haljak rögtön éhen. Nem tudom hogy vagy vele, de szerintem te vagy az, aki egész nap a fórumon próbált lejáratni engem. Nekem mindegy. Ha ennyire ráérsz, akkor csináld. Áldásom rá. 😊

Én sem értem miért kell ekkora hûhót csapni a srác valódi nickneve körül, de õszintén szólva a flémek után, amiket itt rendszeresen generál, nem hiszem hogy érdemes védeni.
Szedjél le egy damage panel nevezetû modot, abban van benne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Többire max holnap reagálok....

Igen csak én nem is akarom magam fényes páncélú lovagnak be állítani magam...
Mint itt az alant levõ személy.. igazi mûmájer... elég csak vissza menni a tegnap estére.. csak annyit tett mint amit itt írt? Ja nem egy kép linkel indított aztán még post és már el is ment a többi ment magától...

Roger6
Nemtom lehet-e itt még a játékról kérdezni, de az lenne a kérdés, hogy a bekapott lövések DMG számát hogy tudnám megjeleníteni? Sokszor van, hogy látom kapok találatot, felvillan a piros irányjelzõ, majd amikor 20 mp múlva lenézek, akkor látom, hogy nem is sebzett. Szóval xvm.config-ban kell ezt belõni? Vagy hol?

Remélem nem zavartam meg nagyon a péntek esti kocsmapartit.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

+1 a bitóra
Szakeszékat nagyon flémet generálni még nem láttam, ha az arcoskodásra célzol (ilyen néha becsúszik), akkor én szoktam lenni az elsõ (és gyakran az egyetlen) aki felszólal ez ellen. Ahogy teszem azt te is gyakran tûrhetetlen stílusban osztod itt az igét.
Igen csak ennyi volt valóban😄DD pfff....

Megkérdezték Jakuza ingame nicknevét, és válaszoltam rá. Egy igazi troll vagyok. Bitóra velem! 😊

Annak írtad a kretént meg a másik hasonló jelzõt aki köcsögözött?
Nem akarlak bántani nem ismerlek, de azt tudom rólad, hogy a személyeskedésben élen jársz. Korábban egy másik topicban volt egy beszélgetésünk, ahol normális hangnemre egy hasonló beszólással nyitottál. Aztán mikor a vitát lezártam egy hivatalos fórumról kiemelt hozzászólással, ami cáfolta a korábbi állításod eltûntél örökre. De ha nem tévedek nem ez az elsõ fórum ahol probléma van veled. Most el lehet gondolkodni azon, hogy minden fórumon köcsögök vannak akik rádszálltak, vagy veled van a probléma, és neked kellen picit változtatni a viselkedéseden.
Igen amikor szakesz meg a haverja bejön flamet generálni az nem baj? Mért nem rendezik a budapest20 témát máshol? márt itt ott lehet tolni egész nap... ja klántárs értem😄DDD

Szerintem is, mindenki csak képeket linkelhessen a 600xp csatájáról.. meg a hunsosok megmondhassák a frankot😄 meg néha a barik....

Régebben úgy ment, hogy ha valaki nagyon tombolt, Láma vagy más megbízhatóbb ürge szólt TVelvet-nek aki aztán általában gyorsan és kíméletlenül lesújtott az igazság öklével (mellesleg azért a végén õ is el-elmaradozott). Ha ez a most már nem megy (ebbõl a ban-listás dologból valami ilyesmit vettem ki), akkor nem tudom mi lenne a megfelelõ retorzió.
Modi topicban ott hazudozik mind a kettõ...😄DDDD

Ne is mert te egy troll vagy....

Semmi személyes, de ha nem vagy képes betölteni a házigazda feladatát, akkor komolyan el kell gondolkoznunk a cserén. Én így látom. Részemrõl teljes mértékben ellene vagyok annak, ami itt az elmúlt hetekben folyik. Neveket nem mondok, de nem is szükséges. Mindenki tisztában van vele, hogy kikrõl van szó, és akinek nem inge, az nem veszi magára.
Rendben van, és én teljes mértékben megértelek téged is, ezért sem szeretném tovább csûrni-csavarni a témát, de az biztos, hogy változtatni kell a kialakult helyzeten.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Ennél jobban? Hová? 😄

Nem tudom figyelted e azt amit írtam utána, de egyáltalán nem voltam jelen egész nap, szóval úgy nehéz lett volna beleavatkozni a dologba.

Csssss, ne bátorítsd a trollokat <#nevetes1>
Jakuza1
Sulyos volt a kretenezes nagyon, azert lehetett volna torolni a hozzaszolast de azert a latens buzi es egyeb kijelenteseket, mint kocsog stb. az latom nem verte ki a biztositekot nalad es a hazigazdanal, amikor minket illettek vele, ahhoz kepest hogy kretennel valaszol valaki, nagyon fajdalmas.

pff tehát te megvetted a Löwet 7500 goldért az elsõ nap és azóta nem nerfelték? se a mozgását se a páncélját se a gunját se változtattak a méretén? Most akkor ki hazudik? ez az egyik lehetõség másik meg az hogy valami ostoba 400 effes babuin vagy..😄

GaBenc
Na ez jó kör volt. 145 tp és 5241 xp.
Ja csatába lépésnél ledobott. Mire visszakerültem már nyertes csata volt. <#eplus2>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Elmondanám neked, hogy Tvelvet nem is nagyon nézte a topikot, azért vettem át. Másrészt, mindig is ez volt a helyi bolondok háza, amin igazából elég nehéz változtatni úgy, ha nincs az ember kezében semmi komoly fegyelmezõ eszköz.

TVelvet nem volt jelen személyesen a fórumon, más kérdés, hogy elég következetesen és hatékonyan kezelte a megbízhatóbb "feljelentéseket".
Amíg TVelvet volt a házigazda, addig pár órán belül melegebb éghajlatra lettek küldve a trollok. A házigazdaváltást óta elszabadult a pokol.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Te sem lettél szankcionálva tegnap a kreténezésért nemigaz?
Már szóltam a modiknak hogy adják rá a kényszerzubbonyt 😊.

Jakuza1
A szavazasodtol sem fogjak a ban listat szeretni, sot...
Az meg hogy ti haveri korben probaljatok eldonteni a TS-eteken, hogy kinek az ellentetes velemenye miatt rakod banlistara az embereket meg elegge kimeritti a szolasszabadsag tiltasa fogalmat.
De azert megkerdezhetem neked ezt egy moditol en is. Elobb kellene zavarnia teged annak hogy a haverjaid kocsogoznek masokat itt a forumon es azt nem akarod szankcionalni hazigazda letedre.

Akkor kezdem: egy szavazat a script használata mellett.

Pl. az ilyen roggyantal lehetne kedzeni valamit, mert inkább olvasok valami jobb flamet, de ezeknek a hozzászólásoknak aztán tényleg semmi értlme.
Egy valamire való fórumon már régen bannolták volna azokat, akik itt rontják a levegõt. Neveket most nem mondok, de káosz, ami itt megy.