World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
1. csata átlag(fragelt enemy-t nem számolva): 376,5
2. csata átlag: 304
Bár nem hibáztatom x)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De azert ok a szentek, bee,yossariannal,szakesszel,szocsival,lammaerrel es a tobbi meg nem nevezettel. 😛
Na de topic off turned off innentol kezdve, es pont ezert lett spoiler tagezve ez, aki akarja olvassa, aki nem annak nem kotelezo a klick
a rinyálásról jut eszembe .. 😊
kezd unalmas lenni a rinyálásuk, sõt, Budapest20-nak is sikerült viccet csinálnia magából a görcsös tagadással, de nem baj ..
csak ne fogyna olyan gyorsan a popcorn .. 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mint itt az alant levõ személy.. igazi mûmájer... elég csak vissza menni a tegnap estére.. csak annyit tett mint amit itt írt? Ja nem egy kép linkel indított aztán még post és már el is ment a többi ment magától...
Remélem nem zavartam meg nagyon a péntek esti kocsmapartit.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem akarlak bántani nem ismerlek, de azt tudom rólad, hogy a személyeskedésben élen jársz. Korábban egy másik topicban volt egy beszélgetésünk, ahol normális hangnemre egy hasonló beszólással nyitottál. Aztán mikor a vitát lezártam egy hivatalos fórumról kiemelt hozzászólással, ami cáfolta a korábbi állításod eltûntél örökre. De ha nem tévedek nem ez az elsõ fórum ahol probléma van veled. Most el lehet gondolkodni azon, hogy minden fórumon köcsögök vannak akik rádszálltak, vagy veled van a probléma, és neked kellen picit változtatni a viselkedéseden.
Rendben van, és én teljes mértékben megértelek téged is, ezért sem szeretném tovább csûrni-csavarni a témát, de az biztos, hogy változtatni kell a kialakult helyzeten.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Ja csatába lépésnél ledobott. Mire visszakerültem már nyertes csata volt. <#eplus2>#eplus2>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Az meg hogy ti haveri korben probaljatok eldonteni a TS-eteken, hogy kinek az ellentetes velemenye miatt rakod banlistara az embereket meg elegge kimeritti a szolasszabadsag tiltasa fogalmat.
De azert megkerdezhetem neked ezt egy moditol en is. Elobb kellene zavarnia teged annak hogy a haverjaid kocsogoznek masokat itt a forumon es azt nem akarod szankcionalni hazigazda letedre.