World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérünk screent a chatrõl 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mondjuk én NEM spammel kezdem..
Lemeradt, de úgy meg akkor SARCASM on.

Dehogynem. Mondjuk én spammel kezdem, beugatással folytatom és értelmetlen halállal fejezem be még a sz@r csatáimat sem. Illetve ha már van rajta löveg a vason akkor néha megnyomom a bal egérgombot is.

Gahahahaha <#vigyor> ez egyre jobb xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Retard hülye nyomi vagyok ? Gyere ide, és mond a szemembe.Szana széjjel kapnám az ilyen 12 éves kis pöcsöket mint te...hülyének se lennél jó...

Liberty City utcáin, GTA-ban lehet, hogy menõ volt a cheat, de itt nem az....

Infoból 4es vagy?Hát akkor elég fogyaték lehetsz.Általánosban infoból van word excel ppt.Ha ezekbõl nem vagy 5ös, akkor hogy akarsz te hacker lenni?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gabeszace
„ Retard vagy ám te.te nyomi kis hülye.4es vagyok infobol szal kussolj be, és adj linket, ha meg nem tucc akkor kotródj wotozni.
ÉS igen, hacker akarok elnni, és az is leszek
Raptor te is hacket használsz tuti, ne is tagadd 2598 xp hogy a kukiba???Menj aludni te álszent....

<#idiota><#idiota><#idiota>

NAGYON rossz. Ehhez képest az arca alig fért be a kezdõkörbe.
Ha a csatáinak csak 10%-át így játssza (nem lõ, menekül, értelmetlen helyzetben CAP-pel, akár resetelhetne is, de meg sem próbálja) akkor gratulálok a klánja türelméhez.

neked meg nem volt szar csatad mi? )))))

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

1. mert egy rakat szar fos hulladék
2. nem CW-zek, akkor minek?
3. tier10 televan nagy buzi artykkal amik 1500akat sebeznek csak azzal hogy melléd lõnek
4. credit temetõ, lehetetlen vele kijönni plusszban
5. sok babuin miatt nem valami élvezetes a tier10
megnéztem: nem rosz gamer csak szar csatája volt 😊
mért nem akarod visszavenni az is7et? 😄
nagyon azt akarják, hogy veszem vissza az IS-7et de ezt nekik <#mf1>

nah full másnapos vagyok, szóval ilyenkor kell wotozni, ilyenkor szoktak jönni a medálok dögivel 😄

ja egyébként a tegnapi napom:
Victory ratio: 90%
Battles: 10
Efficiencyold: 2270.01
WN6: 2623.18

WG elfelejtette rámtenni a szopóálarcot, látszik, hogy egybõl tudtam érvényesülni <#hehe><#nezze>
Ez még lehet, hogy így is van, de ehhez kellene egy szép nagy adatbázis, hogy biztosan ki lehessen jelenteni, hogy nem sebzik meg az átlagot az ágyúk, de
20-30csata eredménye erre nem alkalmas. Sajnos errõl nekem is csak annyi adatom van pl lövérõl, hogy 5505 találat sebzési átlaga 212,5. Ebben viszont benne van az összes lepattanó és 0-ás sebzés is. Ezeket levonva én nem tartom kizártnak, hogy hozza azt a sebzési átlagot amit az adatlapon megadtak a tanknál.
Felhínám a figyelmet Lacikára!
15 perc alatt egy lövés: 12 HP okozott sérülés.

Taktika: folyamatos pozíció villogtatás, field commander hajlam. Amennyiben felvillan bármilyen piros ellen jel, akkor gyors elszakadás arról a környékrõl. Fölösleges CAP próbálkozás, epikusan nagy arc és pofázás.

Azt még mindig nem értem, hogy ha tizenvalahány másodpercel hamarabb befoglalja a csapat a bázist, mint az enemy, miért hozza ki döntetlenre? <#fejvakaras>

Nem anomáli hanem random..... ennyi.. ahogy lõhetsz egy felderítõbe is 240-et úgy egy IS-7-be is 400-at csak a WG-nél nagyobb az esély a 240 fele tendálni...

De a lényeg hogy megtudtuk egy nem Löwe tulajdonostól hogy a Löwe-n nem változtattak negatív irányba mióta kiadták😊)) Biztos ezt is úgy hívták hogy wunderwaffe azt besült....

Mint leírtam neked privátban nem is ez volt a lényeg.. mármint a sebzés mert az globális minden tankra hogy a Wg elég érdekesen számolja az átlagot.. tehát mínusz felé tendál mert ugye ez automatikusan kevesebb creditet is jelent...

Hanem hogy globálisan mit rontottak rajta a megvétel után....

de jó...

Persze ha dolgozol és nem iskolába jársz. Ha az utóbbi, akkor tényleg drága .
Egyszer kell megvenni. És megspórolsz rengeteg idõt amit egyébként farmolással töltenél.
...és a hónap tankjai: T-34,T-34-85.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Jó reggelt! A WG 15. Szülinapjára is dobott valamit: IS-3,IS-8,IS-7.

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

mijki
Én a IS6-tal szemezgetek, jónak tûnik, csak naaaaaaaaaaaagyon drága.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem fog kijönni mostanában valami értelmes nyolcas prém tank? Ami nem lassú, nem papír, nem médium heavy, nem heavy medium, nem ég folyton , nem hemzseg a modulsérüléstõl. Kérdezhetném úgy is hogy type 59 kapható lesz e még, de arra nem sok a remény.
Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Akkor képkezelõvel töltöm fel :

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Redshire map, déli rész, Mtzzz nevû player a szokásos spotter helyen. Én odamászom mellé Churchillel, örültem hogy odaértem a csata közepére. Erre elkezd pattogni h jó spotter-e a Churchill, meg menjek tegyem a tolgom és stoppoljak ha már idejöttem, stb... Szép kék színben díszelgett az effje, tehát 1500+, ergo trollkodik.

Végül így alakult a csata dmg eloszlása. Értem én, hogy ha valaki (nagyon) jó játékos, akkor fenn hordhatja az orrát, de ne egy olyan cseszett sárga játékosba kössön bele aki végül többet sebez nála, mert csak pofázik és veri az e-peenjét.
Most nézem az órát, 4:04 - idõ nem található. Ideje lenne menni aludni, idegesítõek a trollok.
Ha lesz majd tesztszeró ott lehet szórni az ezüstöt dögivel, az ilyen dolgokat le lehet ott ellenõrizni.

Érdekelne, de 300k ezüst egy fórumozótárs állításának tesztelésére kissé drága, fõleg, hogy lassan több T9-re is összejön az XP. Inkább elhiszem neked. 😊
Hát akkor lehet annak a találatnak kissebb ellenállást kellett átütnie mint amit az IS3 mutatott mert annak szembõl 200mm~ körüli páncélja a döntöttség miatt. De azt én sem tudom számít e igazán.
De ha tényleg érdekel hogy mûködik fogj egy tigrist és lõjj bele vagy 20-at szembõl 20-at oldalról meg 20-at úgy szembõl úgy hogy be be van döntve a frontpáncélzat mindíg ugyanoda célozva hogy ugyanolyan szögbe találd el és ezeket külön külön átlagold. Legjobb lenne vagy 100 körüli lövéssel de azt kicsit nehéz normál szerón finanszírozni 😊

Nem, AP-vel. Az orrát vitte át, hülyén állt be elém (kissé fentrõl lõhettem rá).
Átlagsebzések Löwe-vel: 304; 294,5; 334; 288; 289,5; 329; 308; 348; 311,25; 321,6. A tíz meccs sebzésátlaga 312,785. Tehát valamivel a 320-as megadott átlag alatt.
@Wlanseraf: kicsi a mintavétel, de szerintem a sebzésben nem volt nerf.
Apropó IS7-et goldal lõtted?

+ - 25% ebbe is bejátszhat de átlagot nézz, de ennyibõl átlõhetted az alján is az IS7-et ahol nem 150mm

IS-3 szembõl 292 dam, IS-7 szembõl 362 dam. Fura. Anomália lenne?

A T95 bepucsított, majd enyhe égetõ érzés fogta el a hátsó felét. <#eplus2>
Sniper is lehetett volna, ha a BatChat nem csinál 10/10-et.. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Az még nem tûnt fel hogyha oldalt lõsz meg valamit ahol kevesebb a páncélzat vagy kissebb tierû kissebb páncélzatú tankokat akkor nagyobbat sebzel mintha vastagabb páncélzatú tankokat lõnél? 😊

Jakuza1
Probalj akkor keresni valami szerveroldali celkereszt modot, talan az segit es megkozelitoleg megmutatja a valos helyet ahova celozni kellene.

Boconadi
Akarom mondani mili sec.

Na de nem spammelek tovabb
Boconadi
Sokszor van sajnos, hogy a lagg miatt nem talalom el, vagy pont annyi kene betoltes utan, 1-2 sec neha elet mento lenne, szentsegelek is miatta
Boconadi
Pechemre erre megcsinaltam a tank aszt IS4-el 😄
Jakuza1
Azert az mar eleg magas a wot eseteben es konnyen lehet azert latod ugy, hogy nem celoz. De lehet csak te mered rosszul fel a szituaciot.
Pattanas az rendben van ha rossz helyen talalod el vagy rossz szogben, barmennyire is van osszeszukulve a celzorendszer 500m-es tavolsagnal azert az eleg nagy es ott is mukodik a random faktor.

A loveseknel pedig szinten random effekt van az atlag sebzes a t10-es is-8 agyunak ha jol emlekszem 440, tehat lohetsz fole is es ala is 25% elteresben.
Tehat lehet 330-550 kozott barhol a sebzes ez csak szerencse kerdese.

Boconadi
Az valo igaz, hogy 100-150 szokott lenni a pingem, ez lehet a baj?
Itt nem olyan jo a net sajnos..

de a mozgo tank akkor is mozgo tank, nem celoz, kijon, lo kapom az 550dmg-t (is8), visszamegy enyem meg elpattan mikor oldalbalovom, vagy lanctalp, 0dmg hit, stb. (pont most volt ez e5-tel) Azert az ilyet ne mar, es rohog a markaban a 3000 csatajaval hogy o mekkora kiraly
Jakuza1
Nem lehet, hogy nincs rendben valami a netes kapcsolatoddal es amiatt kesve latod a torteneseket ?

tomsolo
Kivettem mindkét(!) script elemet, meg is indokolom, hogy miért:

- addig ne is tegyél be semmit helyette, amíg - magad vagy vkivel - rendbe nem rakatod a fejléc forrását, mert jelenleg egy okádék ami ott van

- jelenleg két banlist script is ment fogalom nélkül, lezáratlan tagek etc...

- a retorziók lehetõségénél sokkal jobb téma ha mint hg ápolod a topikot és a többiek segítenek neked ebben

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

A második és harmadik T8, a többi T9. De miért adna kevesebb sebzést a T9-re, ha egyszer átüti?
Boconadi
Miert van az, hogy az esetek 80%-ban jon egy (legyen is8, barmi) tank szembe, becelzom (es itt ez a lenyeg), de o kijon celzas nelkul 500meterrol, mozogva akkor all meg, fordul, mindent csinal, belemver 4-5-600-at, en meg a kis is4-esemmel 330-at....... Ugy hogy fokozott szellozes, elitalakulat, celzasgyorsito, minden lofasz rajta van, 2mm-re van szukulve, oda lovok ahova kell... Kicsit unfer es baromi idegesito, es en nem ertem hogy csinaljak....

bar biztos bennem van a hiba, de ma folyton ez van, es rohadtul kikivankozik belolem...
Had találjam ki 2, 3. csatába fõleg tier 8 tankokat lövöldöztél 4.be tier 8 alattiakat 5. 6. csatába meg berakott tier 9-be?

Hm...
Tudom, hogy legalább 20 csata átlaga kellene hozzá, de eddig valóban kevesebb sebzést ad be, mint az átlag (Löwe sebzés teszt).
Az elsõ csata nem mérvadó, 3 modulsebzés 2 lövéssel, kigyulladhatott.
Szóval:
2.: 304
3.: 294,5
4.: 334
5.: 288
6.: 289,5
törekedj arra, hogy oldalba minél kevesebb találatot kapj és akkor nem lesz ennyi égés

Solten
De.. de.. az A-20-as jo koreimet meg nem is emlitettem... <#alien>

Saor Alba