World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Lemeradt, de úgy meg akkor SARCASM on.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Retard hülye nyomi vagyok ? Gyere ide, és mond a szemembe.Szana széjjel kapnám az ilyen 12 éves kis pöcsöket mint te...hülyének se lennél jó...
Liberty City utcáin, GTA-ban lehet, hogy menõ volt a cheat, de itt nem az....
Infoból 4es vagy?Hát akkor elég fogyaték lehetsz.Általánosban infoból van word excel ppt.Ha ezekbõl nem vagy 5ös, akkor hogy akarsz te hacker lenni?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gabeszace
„ Retard vagy ám te.te nyomi kis hülye.4es vagyok infobol szal kussolj be, és adj linket, ha meg nem tucc akkor kotródj wotozni.
ÉS igen, hacker akarok elnni, és az is leszek
Raptor te is hacket használsz tuti, ne is tagadd 2598 xp hogy a kukiba???Menj aludni te álszent....
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha a csatáinak csak 10%-át így játssza (nem lõ, menekül, értelmetlen helyzetben CAP-pel, akár resetelhetne is, de meg sem próbálja) akkor gratulálok a klánja türelméhez.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
2. nem CW-zek, akkor minek?
3. tier10 televan nagy buzi artykkal amik 1500akat sebeznek csak azzal hogy melléd lõnek
4. credit temetõ, lehetetlen vele kijönni plusszban
5. sok babuin miatt nem valami élvezetes a tier10
nah full másnapos vagyok, szóval ilyenkor kell wotozni, ilyenkor szoktak jönni a medálok dögivel 😄
ja egyébként a tegnapi napom:
Victory ratio: 90%
Battles: 10
Efficiencyold: 2270.01
WN6: 2623.18
WG elfelejtette rámtenni a szopóálarcot, látszik, hogy egybõl tudtam érvényesülni <#hehe>#hehe><#nezze>#nezze>
20-30csata eredménye erre nem alkalmas. Sajnos errõl nekem is csak annyi adatom van pl lövérõl, hogy 5505 találat sebzési átlaga 212,5. Ebben viszont benne van az összes lepattanó és 0-ás sebzés is. Ezeket levonva én nem tartom kizártnak, hogy hozza azt a sebzési átlagot amit az adatlapon megadtak a tanknál.
15 perc alatt egy lövés: 12 HP okozott sérülés.
Taktika: folyamatos pozíció villogtatás, field commander hajlam. Amennyiben felvillan bármilyen piros ellen jel, akkor gyors elszakadás arról a környékrõl. Fölösleges CAP próbálkozás, epikusan nagy arc és pofázás.
De a lényeg hogy megtudtuk egy nem Löwe tulajdonostól hogy a Löwe-n nem változtattak negatív irányba mióta kiadták😊)) Biztos ezt is úgy hívták hogy wunderwaffe azt besült....
Hanem hogy globálisan mit rontottak rajta a megvétel után....
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Végül így alakult a csata dmg eloszlása. Értem én, hogy ha valaki (nagyon) jó játékos, akkor fenn hordhatja az orrát, de ne egy olyan cseszett sárga játékosba kössön bele aki végül többet sebez nála, mert csak pofázik és veri az e-peenjét.
Most nézem az órát, 4:04 - idõ nem található. Ideje lenne menni aludni, idegesítõek a trollok.
De ha tényleg érdekel hogy mûködik fogj egy tigrist és lõjj bele vagy 20-at szembõl 20-at oldalról meg 20-at úgy szembõl úgy hogy be be van döntve a frontpáncélzat mindíg ugyanoda célozva hogy ugyanolyan szögbe találd el és ezeket külön külön átlagold. Legjobb lenne vagy 100 körüli lövéssel de azt kicsit nehéz normál szerón finanszírozni 😊
@Wlanseraf: kicsi a mintavétel, de szerintem a sebzésben nem volt nerf.

A T95 bepucsított, majd enyhe égetõ érzés fogta el a hátsó felét. <#eplus2>#eplus2>
Sniper is lehetett volna, ha a BatChat nem csinál 10/10-et.. 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Pattanas az rendben van ha rossz helyen talalod el vagy rossz szogben, barmennyire is van osszeszukulve a celzorendszer 500m-es tavolsagnal azert az eleg nagy es ott is mukodik a random faktor.
A loveseknel pedig szinten random effekt van az atlag sebzes a t10-es is-8 agyunak ha jol emlekszem 440, tehat lohetsz fole is es ala is 25% elteresben.
Tehat lehet 330-550 kozott barhol a sebzes ez csak szerencse kerdese.
Itt nem olyan jo a net sajnos..
de a mozgo tank akkor is mozgo tank, nem celoz, kijon, lo kapom az 550dmg-t (is8), visszamegy enyem meg elpattan mikor oldalbalovom, vagy lanctalp, 0dmg hit, stb. (pont most volt ez e5-tel) Azert az ilyet ne mar, es rohog a markaban a 3000 csatajaval hogy o mekkora kiraly
- addig ne is tegyél be semmit helyette, amíg - magad vagy vkivel - rendbe nem rakatod a fejléc forrását, mert jelenleg egy okádék ami ott van
- jelenleg két banlist script is ment fogalom nélkül, lezáratlan tagek etc...
- a retorziók lehetõségénél sokkal jobb téma ha mint hg ápolod a topikot és a többiek segítenek neked ebben
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Tudom, hogy legalább 20 csata átlaga kellene hozzá, de eddig valóban kevesebb sebzést ad be, mint az átlag (Löwe sebzés teszt).
Az elsõ csata nem mérvadó, 3 modulsebzés 2 lövéssel, kigyulladhatott.
Szóval:
2.: 304
3.: 294,5
4.: 334
5.: 288
6.: 289,5