World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza1
Azzal hogy vulgaris szavakkal ervelni akarsz, az ide edeskeves lesz.
Szoval meseld el hogyan gyorsul a gep ? Milyen erzes amikor fordulsz vele ? Mennyire erzed pontosnak az agyut most es 2 evvel ezelotti allapotnal ?
Hegynek jol megy a gep, amikor benne ulsz ? STB,STB,STB

Én ugyan messze-messze vagyok a szakértéstõl, de...
Ez így nagyon szépnek tûnik, de számold az XP-t prém nélkül és oszd el kettõvel, mert a dupla nem számít. Mindjárt nem is olyan erõs az a kör, hogy MT legyen. Ettõl még szép kör. <#eljen>

pedal to the metal...

Te szögegyszerû agyhalott.
Legalább tényleg lenne annyi kevéske eszed, hogy visszaolvasnál mielõtt beleböfögsz más vitájába.
Megkérlek ezek után ignoráld amit bárkinek írok és én is azt teszem veled ha már nem vagy képes a büdös picsába elhúzni innen.
Agyatlan troll vagy de még azt is szarul csinálod.

Jakuza1
Te most probalsz szemelyeskedni ? Mert ez annak is nagyon halovany, olyan "igy ut egy no" esete. 😛

Na de tudod mit , igaza van Wlanserafnak te aztan vaghatod a tulajdonsagait a Lowenek, hogy milyen valtozasokon ment keresztul erzesre, hogy meg egy kort nem mentel vele.
Es amikor erolkodsz a sebzesevel, aminek hangot is adott, gondolom valahonnan mas kisujjabol szophattad.

Nem vagyok kisegítõiskolai tanár. Kérd meg az osztályfõnököd vagy a gondozód.
De ha lehet legközelebb fogalmatlanul ne szólj bele semmibe.

Jakuza1
Sry nem ertem ezt a csaholast. Probald ujra.

Ezt én sem értem. Egy tapasztaltabb játékos megszakértené?
Legalább vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál mielõtt beleugatsz.
El kéne olvasni amit írok nem én lovagolok a sebzésen...
És annyira pattog az eleje mint amikor kijött? vagy áthugyozza mindenki

Erre a válaszom
Azt mondjuk még mindig nem értem minek kéne nekem löwe, ha most és a múltba is "áthugyoztam" a frontját amivel szembe kerülhettem vele.
Namost akkor ki a helikopter?

Antimat
Igen, ilyenek vannak nálam is, mostanában fõleg ez a csata vége, betöltené a garázst, de kidob asztalra. Párszor volt olyan, hogy csata betöltése közben (mikor megy lent a csík, meg olyan, hogy meccs közben resetel az egész gép, de ez utóbbi azóta nem volt, mióta frissítettem a videókártya drivert a legfrissebb bétára (Ati HD7850 kártyám van).
Persze lehet, hogy egy friss win telepítés megoldaná a gondokat, de egyelõre nincs erõm rászánni magam.

cyka blyat

Antimat
én is így gondoltam, pedig a kv-1s-emen nincs meg a mt, ennek ellenére sem:

cyka blyat

"El kéne olvasni amit írok nem én lovagolok a sebzésen... nem tom mért ez a központi téma😊)))"-ezt õ írta. Akkor mégse az ágyú volt a központi téma?
Jakuza1
#224662 -re ment volna, de ugy tunik a forummotor mashogy akarta. 😛

Jakuza1
"Csakhogy a te eredeti felvetésed az volt, hogy a Löwe páncélzatát nerfelték"
Az eredeti felvetese meg mindig az agyu volt. Pont. Vita lezarva.

Nekem csak a HRMOD Gun Sounds van rajta, de független tõle, mert ez ismert probléma Nvidia-körökben. Elõtte is kidobált, most is kidobál és utána is ki fog dobálni. Általában akkor, ha a fejlesztéseknél megvárom, hogy kinyíljon az ablak(vagy mitosz), de ez sem mindig, csak többször, mint kellene. Aztán van a még ritkább, de sokkal bosszantóbb, amikor vége a csatának és a jelentést már esélyem sincs megnézni.

A master az adott tankra vonatkozik, független a csapattársaktól.
Az meg lett vitatva, hogy max teszt szerveren bizonyítható/cáfolható meg egyértelmûen. Ezután jött, hogy de a páncélzata is mennyivel jobb volt, majd miután ezt többen is megkérdõjelezték kezdett el megint teljesen másról beszélni.
Antimat
Hm, akkor nem ad master kitüntetést, ha valaki többet sebzett nálam
(két tierrel magasabb tankkal)?

cyka blyat

Antimat
Nem tudom, nekem is kilépeget mostanában, ATi kártyám van. Gyanús, hogy valamelyik hangmod (Gnomefather engine, Gnomefather gun és Besenyõ magyar szinkron van fenn), amikor a res_mods-ból az ezeket tartalmazó audio mappát kiveszem, akkor viszont nem csinál ilyet.
Neked nincs fenn valamilyen hangmod ezek közül?

cyka blyat

Látom. És?
Azt mondjuk belinkelhetnéd amikor én az átlagsebzését vitattam max olyan kontextusban, hogy az egy össznépi nerf volt a nullás lövések megszaporításával.
Szerintem keversz valakivel.
Leszarom a sebességét, bár a tulajok szerint soha nem volt egy T-50. Leszarom a sebzést mert az lényegében sújt mindenki.
De a páncélja az ugyan olyan "hulladék" mint volt, ráadásul mint írtam mostanában kevesebbet látok tábortüzet játszani, tehát lehet, hogy azt a részét meg még akár buffolták is.

Megpróbáltam letesztelni, de felemás eredményre jutottam. Tanult kollégám szerint ki kell próbálni a tesztszerón, addig szerintem felesleges ezen tovább vitatkozni.
Trentaro
Ez amúgy elég hülye vita, láttam már "lilát" lövével úgy, hogy lebontja a fél csapatunkat, és olyat is, hogy 1 tierrel kisebb tankban ülve hagyta magát lebontani..

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Jakuza1
Akkor miert irt a kezdetekkor a sebzesrol ? Konkretan azt mondta, hogy lenerfeltek es utana a 320as agyu sebzeset hozta fel peldakent.

Nekem sosem volt löwe-m, de 800 csatás kezdõként az akkor tier5 KV 107-es lövegével sem volt gondom az átlövésével. Az ugyebár 167pen, most viszont a 175 pen is tud róla pattanni néha, mert normalizáció változás volt. Igazából nem értem ezt a görcsölést ezen, ha régen annyira erõs lett volna a löwe, akkor nem az maradt volna meg minden valamire való játékosban, hogy: áhh csak egy löwe, simán átlövöm bármivel, amivel összefuthat. Arról ne is beszéljünk, hogy irgalmatlan mennyiségû prém lõszert használnak sokan randomban is, ezért egy tank páncélzatát összehasonlítani a mostani és 1 évnél régebbi állapotok között nem igazán érdemes. Persze az APCR-rõl nem derül ki 100%-ig, de HEAT lõszerekrõl simán tudni és bizony nincs olyan csata (hacsak nincs HEAT-et használó tank a csatában, de ez szinte kizárt) tier8 felett, ahol nincs legalább 1 tuti csak prém lõszert használó játékos, de nem ritka az olyan csata sem, ahol a játékosok fele azt lövi.

Csakhogy a te eredeti felvetésed az volt, hogy a Löwe páncélzatát nerfelték, ehhez képest fura módon már nagyon nem arról beszélsz.
Trentaro
Lowe-s havernak mondtam, hogy rakjon be a legénységnek csokit, majd gyorsabb lesz a tank.
(Ilyesmit nem használok sose, szóval lehet nem a csokitól gyorsulnak, de a sztori szempontjábó lényegtelen is.)

Erre mondja: Ezek nem kapnak csokit... 😊

JeffDunham
Szép kör, ügyes voltál. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Látod vikir itt van még egy Löwe tulaj aki szerint volt nerf, csak a mértéke a vita tárgy😊)

Nála is mehet a 3-as pont😊 Kedves TomDantes az lenne a kérdésem hogy a Löwe-d most ugyan úgy megy hegynek fel mint amikor megvetted vagy kb. a felélével😄DDDDDD

JeffDunham
A Tortilla nem igazán gyúlékony tank, de sikerült rácáfolni egy dupla kigyújtással.

Ritkán megyek szakaszban, de ilyen társakkal élmény és kifizetõdõ. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Igen? csak azt? éppen most?😊) vagy vissza kéne olvasni az elõzõ postjaidat?
Mivel mindegyikben vitatsz valamit.. eddig az átlagsebzést.. most a páncélozottságot😊

Igen ahoz nem kell meglegyen az adott tankod hogy a páncélját felmérd, gondolom ezért tértél át a sebzésrõl a páncélra, nehéz is egy tank sebzését felmérni a tank nélkül😄DD

Akkor térjünk át a mozgékonyságra😄D Gondolom azt sem variálták és te láttad kivûlrõl hogy milyen😊

IS-sel követendõ taktikához tudnátok tanácsot adni?
Freebõl ráteszem a toronyt, hogy kezdetnek használható legyen a D-2-5T. Utána melyik modul következzen?
Trentaro
Haveromnak Love tankja van, nekem meg a nemtúl superpershing, szoktunk menni gyakorlókat, próbálgatni õket mindenfajta tankok ellen.
Mi arra jutottunk, hogy a pontos és elég gyors ágyúk miat remek 2. vonalbéli támogató tankok, esetleg hosszú egyenest a t26e4-el be lehet védeni.

Szóval ha nem lövik a lövét, szerintünk remek tank...
de poroltót azért vigyél.... 😊

Ja, sima lõszerrel nincs minuszos kör, de 50-75k az gyakori (prémium fiók).

Trentaro
Ja, ha valki szereti a hangzavart, feltettem a "Grandpa's Favorite Voices and Sounds Mod"-ot, nagyon jó! Üvöltözés, robbanások, a fejed felett elsövöltõ arti lövedékek hangja... bejön nagyon, barátnõm mondta is, hogy ezt lehet szünetelteni, mert idegesíti nagyon...
Ha valaki ilyesmit keres, érdemes kipróbálni.

ezazaz

Nincs/nem volt/nem is lesz mert egy hulladék szvsz és az is volt már amikor kijött akkor is.
Ahogy tanult kollégám írta ahhoz, hogy egy tank páncélvédettségét felmérd nem kell tulajdonolnod elég ellene menni, sõt jobb is úgy megismerni.
A Löwe a büdös életben nem volt jólpáncélozott a tornyát kivéve de az még mostanában is pattogós ha nem pont merõlegesen lövi valaki.
Azt sem állítottam, hogy soha nem volt nerfelve csak a szerinted valamikori páncélozottságát vitatom.

Trentaro
Jogos, erre nem gondoltam mert, magányos harcos stílusban nyomtam végig, de lehet valakinek az elején meghúztam a festését.
Ha így történt, meg is érdemli, minek jön elém! Legközelebb belemegyek egy 2hp-sat! 😊

Majd megnézem a riplit.

Valószínûleg beléd ment valamelyik csapattárs.
Tényleg sokat számít az XP hozamban, ha magasabb tiert sebzek. Kevesebbet sebeztem és öltem, mint a csapattársak, mégis 300 XP-vel kaptam többet. 😊

Trentaro
Ezt csak érdekességképpen kérdezem, hogy a bánatba tudtam 1db hp-t sebezni sajáton? Jó meg is lett a büntetése, 45 ezüstpénz formájában.
Csak 1x lõttem közel, amikor kilõttem az amx-et az artink mellõl, de az arti túlélte. 1hp sebzés, lehet ez nem csoda, de nekem nagyon furcsának tûnik. 😊

igen pont tegnap volt ilyen kifagyásom, egyszerûen a T-44 top motorját nem tudtam kifejleszteni mert állandóan kidobott az asztalra, de kikapcsoltam minden modot és utána már jó volt
Ez mondjuk elég jogos.

Nekem sem volt sohase lõvém, cserébe már a kezdetektõl fogva egyszerûen nem volt T8-ban ellenfél, mindig is gyengébb volt mint a nem prémium T8as heavyk (IS3/KT mindig szarrászedte).

Tény, nagyon sok hozzánemértõ használta, a lõwék oldal és seggel elõre támadása mindíg is legendás volt.

A gyúlékonyságáról meg annyit, hogy szerintem soha nem röhögtem annyit elsõ lövéstõl porrá égõ tankokon mint a lõwéken. Különösen azért, mert röhejes hogy egy rakás creditfarmer nem rak fel 3k-ért egy poroltót, inkább leég százról.

Amirõl biztosan tudok hogy lõwe exklúziv nerf volt az a méretének a növelése.

Elég jó képet lehet alkotni egy tank páncélzatáról úgy, hogy csak ellenfélként találkozol vele. Egyenesen megkockáztatom, hogy sokszor jobbat, mint a tulajdonosaként.
Óh igen. Volt persze Löwe nerf, de hût van olyan tank amit nem nerfeltek? De nem olyasmire kell gondolni amit itt állítani vélsz. Én megjelenéskor vettem meg, és akkor is egy papír, sérülékeny, modul érzékeny tank volt, egy pontos ágyúval. És ez nem igazán változott.

Hogy tudok úgy vitázni valakivel hogy milyen ízû a Fanta ha az a valaki még nem ivott Fanta-t...?

Igen.

pedal to the metal...

Csak arra akartam rávilágítani, hogy teljesen felesleges feltenni a kérdést, ha um. nem is akarsz vitázni a témában.

Én max. tájékozatlannak mondanám õket.

Nem kell mindent elrontani, ez a magyar mentalitás. Vedd inkább meg és élvezd 😊

üdv!!!
Olyan kérdésem lenne hogy valaki találkozott már olyan kifagyással ami akkor történik, amikor a garázsban vagyok.
Majd bemegyek a fejlesztés menüjébe ott ráviszem a kurzort a fejlesztendõ eszközre és már ki is dobott a játékból. Nem kattintok sehová csak meg szándékozom nézni, hogy mennyi kredit szükséges még stb.

Elõre is köszönöm a választ.
Ez egy tegnapi történet... de igazad van nekem a megjelenés napján volt most van benne 1100+ csata környezetemben van 5-10 embernek és az a véleménye mint nekem.

Te hogy jellemeznéd azt az embert aki szerint nem így van de nincs Löwe-je?😊))))))))))

Ez de fasza, végre lehet értelmes dolgokat berakni 😊

Meg trollkodókat is (Siema Kurrwa POZ!, noob team again 😊 )

Nem értem, miért kérded ezt a löwe dolgot, mert ha a delikvens igennel válaszol és továbbra is az a véleménye, hogy nem nerfelték, akkor szerinted vagy hazudik vagy babuin.