World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is érzem rajta, hogy többre lenne képes, de nem megy egyszerûen. Igaz, hogy ez az elsõ scout tankom, de biztos lenne rá valami jobb taktika is, minthogy a csata elején egybõl megdögöljek.
Egyébként, hogy TD-ként használom, tier 9-eseket is lazán sebzek vele, szóval a gun az nem gond.

Pontosan, és mindez tier 5-ben. Az elején én is beleestem abba a hibába hogy néha mindenképp felderíteni akartam csak. mikor megvolt a 90mm-es (arty nyúzás mellett). Meg kell barátkozni azzal hogy lassan tölt (nálam az elmegy) meg a lassú szûkülést (azt meg majd orvosolni akarom). És egy poroltó se árt bele. Gépágyús könnyûtankokkal pedig kerülni kell a közelhercot😄 (múltkor haver A 20-asával kicsit megleptem egy srácot)
Szoktam használni mészárosnak, de ez ritka. Ugyanis nem mindig fordul elõ az, hogy valaki oldalába tudjak kerülni(nyitott pályák. Az igaz, ha ez elõfordul, akkor 1500-2000 sebzést be tudok vinni, de nekem ezzel a tankkal nem ez a célom. Nem sebezni akarok, hanem scoutolni, ami ilyen környezetben nem igazán sikerül.
Ó persze, mozgok én, de kilõnek, mint a kakit<#hehe> És még csak vissza se tudok szólni, ha láncolnak, igazából ez zavar.

Ja, az nem rossz ötlet, ha az ember látja, ki is derítette fel.

Hozzászólásomban hozzátenném hogy "magányos, sebzett tankokra, de a legjobb ha fix tornyos TD az"<#smile>
A TD megfigyelés nem rossz, mástól is hallottam hogy célszerû egy villámgyors TDként használni. Ehhez végülis mindene adott, nagy alfájú ágyú és jó camo, bónuszként még gyors is.

Sajnos (vagy inkább szerencsére) az ELCk többsége csak az öngyilkos scout manõvert tudja, pedig az a tank sztem többre képes.

Egyébként van igazság abban, amit mondasz. Van ugyanis ez a "színezõtúró" mod, ami megmutatja, hogy melyik tankon hol a gyengepont. Ezt úgy tiltanám, mint a szart. Hozzáteszem, sosem használtam, de nem is állt szándékomban(szerintem jobb az ilyesmit kitalálni, vagy elásom magam).
Oké, sokan azt mondják, hogy hasznos, de szerintem lazán cheat.

Ezekbõl 2 tetszik, azokat én gyárilag beépíteném a játékba <#eplus2>

Én azt javaslom hogy néha ne is próbálj meg igazából "scoutkodni"... De ha mégis próbálj olyan helyekre menni ahol kicsi az esély az ellenfélre vagy onnan gyorsan el tudsz menni. HA aktív scout kívánsz lenni akkor építs a sebességre. De a legjobb ha az elején mész egy "tiszteletkört" a fronton, meg megpróbálhatod a passzív scoutkodást is mert az ELC-nek nagyon jó a camo-ja. Mellesleg ez inkább egy scout-TD hibrid, szóval ha megvan a 90 mm-es rape gun akkor ne pocsékold el scoutolásra azt a tankot<#ravasz1>. Azonos tierben jó pozícióban véres kezû mészáros, mellesleg az artyk jóbarátja<#eplus2><#violent> Magasabb tierben is vesd rá magadat a magányos tankokra (ma én pl egy Ferdivel barátkoztam sikeresen).

A tanácsomat csak akkor fogadd meg ha hiszel egy babuinnak mint én<#alien2>
Én nem venném ennyire komolyan a helyedben. A laser mod ezerszer lazább volt, mégis csípõbõl kiiktatták(soksem használtam, esélyem se volt).

Ez attól függ mit veszel cheatnek. Hagyományos értelemben vett cheatelésre (hackekre, ilyesmire) nem volt lehetõség, mivel ahhoz a szerver által számolt dolgokba kéne belenyúlni, ami szinte lehetetlen. Ezek a modok viszont már eléggé kimerítik a csalás fogalmát, még ha nem is adnak nagyobb sebzést, több HP-t, satöbbi.
Ha vannak példáid, nyugodtan hozd fel... nagyon sokan itt több mint 10.000 csatát letoltunk, és nem nagyon jött elõ senkinek sem hogy bárki cheatelne.

Többnyire az újoncok szoktak jönni ezzel a cheat dologgal, pl amikor úgy kilövi õket valaki hogy õk nem látják, kilövi õket valaki egy ház mögött mert kilóg a tankjuk oldala vagy az ablakon át, esetleg valakit oneshotolnak mert ammorackot kapott.

Az ilyen cheatektõl eltekintve nem volt jellemzõ más. Nem azért mert a WG mondta, hanem azért mert nem tapasztaltuk.

Eleddig sosem hallottam semmi cheatrõl WoT-ban maximum kisebb elõnyt adóról laser mód.
De most az egész fórum és internet ezzel az új orosz móddal van teli...nem hiszem hogy ok nélkül.
De legyen igazad,viszont ha igaz akkor max a módolás teljes letiltása segitene,egy biztos ha kiderül hogy igaz és nem tesznek rövid idõn belül hagyom a fr.ncba....
Hát elkeserítõ hogy idióták miatt fogják lenyomni a moddolási lehetõséget 😞

Cheatmentes a game...Eddig ki biztosított téged arról, hogy cheatmentes volt? Tegyük fel, hogy az volt. Majd pont egy mod fog ennek bekúrni?
Legyen. De ez sem fog sokáig élni(ha él egyáltalán, amit kétlek). Hamarább hiszem el, hogy a ruszkik gombokat tekergetnek, mint valaki csíteljen ebben a játékban.

Lentebb lexlutor leírta pontosan mik vannak benne. Kíváncsi leszek hogy mikor jelennek meg ezek a játékban és hogy mit tesznek ellene.

OFF: szolgálati közlemény, voivod, ma nem tudok menni mer nem otthon vagyok, de holnap a szokásos idõben jelen leszek <#integet2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lehet szídni a WoT-ot, de eddig cheater mentes volt. Ha ez tényleg igaz, és nem talál rá a WG megoldást, én is leteszem a játékot (nem mintha mostanában olyan hú de sokat játszanék).

Mostantól nem cheatmentes a game,néhány orosz modder összedobott egy cheat modot amely:
1,Artymód az összes nem arti számára
2,Tracerhack
3,Counter Arty hack(ha ellenfél artyja lõ látod térképen egy piros ponttal)
4,Hatodik érzék perk ingyen és nemcsak azt mutatja hogy észrevettek de azt is hogy ki
5,Autoaim amely a tank gyengepontját lövi
és még sok más

A fórumon egyébként már topicok nyilnak róla de jó párat töröltek...

Forrás

Sajnos ennyi volt ha modolást nem bannolják részemrõl vége,nincs kedvem cheaterek ellen nyomulni:/
low tier artyktól ne várj sokat....
tier4 már egész türhetõ... amúgy az átütés számít nem a kaliber.
GW Panther is "csak" 150mm-es mint a Bison, de ezzel tudsz akár 1500akat is sebezni! 😊 fõleg prém tankokra
Nyílván velem van a hiba, de lenne egy kérdésem.
Próbálkozok az ELC AMX-el scout-kodni, de egyszerûen nem megy.
Ennek két oka lehet:
1. Saját tier-be ad be(kb a 90%-a a csatáknak)
2. Béna vagyok akkor, ha feljebb tesz.
Elõfordulhat az, hogy az ELC mégsem egy jó scout? Értem ezalatt, hogy vannak nála gyorsabb, esetleg hatékonyabb(aminek pl. forog a tornya) gépek?
Szeretném ezt a kis szart, de egyszerûen nem tudok vele hatékony lenni. Esetleg 59-16 jobb ilyen szempontól?

Hát igen! Úgyhogy add el a picsába azt a csúnya artyt nem kell még egy szar a játékba, és jáccál normálisan!<#vigyor1>
Sokat hallottam hogy arty így, arty úgy. Gondoltam kipróbálom én is. Vettem egy tier2-es Bison-t, gondoltam némi gyakorlással bele lehet jönni. Most éppen tier5-ös ellenfeleket fogtam ki. A KV1-en sebeztem kb ilyen 5% környékén. Értem én hogy a KV1 durva jószág, de azért egy 150-es ágyúval ekkorát sebezni... hááát... Három tankot találtam el, de csak karcolgattam õket. A vicc az hogy a harmadik is egy Bison volt. Az a baj hogy ha tényleg olyan erõsek az arty-k, akkor kénytelen leszek sokat játszani velük, hogy tudjam, honnan hová látnak és hová nem.
voivod32
Kösz a tippet! Úgy eladtam azt a fos a Cometet, hogy csak úgy nyekkent!
Helyette megvettem a KV-2-t, és a második meccs után azt mondhatom, hogy qrva jó ötlet volt, pedig csak a 107 mm-es van rajta. De az is nagyon durva, olyan a lövege majdnem, mint az IS-nek!<#vigyor4>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem! Ennek a negyede sem lehet igaz! Kizártnak tartom hogy egy ilyen pakkal tudjál, engedjenek játszani!
Challenge accepted.
A skillt ez sem helyettesíti 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ennyi ido utan mar varhato volt valami. remlem nem huzzak sokaig azt a mod-checking rendszert, mert kulonben elegge elvadulnak a dolgok.
Trentaro
Kérdésesem, van rá mód a garázsban, hogy tier szerint rakja sorba a gépeket?
Nemzet, tipus és elsõdleges tankok szerint lehet rendezni, de nem erre vágyom.
Amit szeretnék, hogy elöl az elsõdleges tankok, utánna meg tier szerint csökkenve a többi.
köszi

Nem biztos, hogy nincs igazam...

ott rohadjon meg az összes a kurva anyjába!!!
még mindig többre tartom a balfasz lengyeleket mint a csalókat!!!! pfejjj de rühellem az összeset! ÉLETEMBEN NEM CSALTAM ONLINE GAMEKBEN!
..erosen feljavulnak a babuinok.
ha csak a fele igaz..

"
The modpack contains:

- smart modified autoaim, that can track a target behind obstacles and highlight its contour. Also, it doesn't aim at the center of the vehicle, but at (preprogrammed) vulnerable spots. Oh, and it also calculates the speed of the target and aims in front of it to compensate (pre-aim)
- automatic fire extinguisher/repair, a script that triggers the repair/extinguish automatically as soon as it happens
- removes any aim circle jerking (contrary to he official version, there is no jerk even when you get rammed)
- counterarty hack that puts a red dot on the spot enemy arty just fired from
- sixth sense mod that replaces the perk (if you don't have it), it shows you not only you are targetted but also who's targetting you
- artymode for tanks and TDs, snipermode for arty (with the artymode you can fire HE shells accross the map with a regular tank)
- tracerhack (visible tracers)
- a mod showing on minimap where trees fell or buildings got destroyed ("ideal for field commanders")
- a mod that removes ALL vegetation in sniper mode
- laser pointer mod

Yes, all that in one.
"
csak jó van 😊
fel rá a 152es és nem kell gold, ha ésszel játszol nagyon kellemes kis tank az 😊
Telefonrol irok...
Igen nekem van. Nagggggggyon kell vigyazni ra. Azzal lett meg a legyozhetetlen. Tan szazadban is gyilkos. Goldal atlagban 1 löves egy kv1-s. Vagy alig maad rajta valami
Végtére is teljesen normális,hogy T9 csatában,a derítõs Párduccal 3X többet sebzek mint a T9 heavy-k,gold ammó nélkül,imádom ezt a dögöt,csak kár hogy,mindíg mindenki rá utazik,hogy kiszedje😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csaba90
Van valahol low tier csoport/klán/fórum/akármi?
Létezik 8.5-ös Statistic Mod-ból magyar verzió valahol? Angol látom van.
KV2 vel van valakinek jó tapasztalata?

Mert így néhány csata után akkora kalap szar, hogy az már cilinder..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kösz srácok, gugli a barátom, az xmstatot nem frissítettem (nekem még a legelsõ xvmproxy volt fenn 😊 )

Nekem úgy rémlik nem ment a 8.4-es conf file-al, valamelyik magyar oldalról szedtem le egyet.
Nekem jó, de bár ne látnám.

Arty, arty everywhere! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XVMbõl a játékos statisztikai rész (WR/eff egyebek mutatása csata közben) megy mindenkinek rendesen?

Most kezdtem el felrakni a modokat 8.5-höz, de az XVM nem mutat semmit (8.4-es config a helyén, xvm proxy fut, látom is az adatokat jönni de a képernyõn meg semmi).

No, csak nem ott ülsz a fejlesztõk között hogy ennyire tudod a tutit? 😊

bt-2, pzII, t18
Ahha, köszönöm a választ 😊

Pluskast
Ezek még képlékeny dolgok és nagyon kevés róla az infó. A tankos és hajós rész zárt ajtók mögött folyik jelenleg. A három fegyvernem majd csak akkor lesz együtt ha berakják a world war modot, ami meg még odébb van. A legvalószínûbb forgatókönyv, hogy a tankos résszel csak a repülök lesznek együtt de de állítólag ha repülõvel mész be akkor full real battle módban tudsz majd csak repkedni. Az arty-k szerepe is kérdéses mert valszeg nem fogod tudni úgy használni mint a wot-ban. Szóval még nagyon sok a kérdés. Majd ha kjön meglátjuk 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Volt egy ilyen balsejtelmem, hogy ott is tesznek róla, ne érezhesse túlzottan is jól magát az ember 😊

Ezek szerint ott már az elejétõl úgy tervezik megvalósítani a dolgokat, ahogy a WG-nél is szerepel a nagyon távoli tervekben, hogy összevonják a repülõs, hajós és tankos játékot? Vagyis egymástól elkülönítve nem is lehet majd játszani az egyes fegyvernemekkel?
Kissé tudatlan vagyok ezügyben, mert a War Thundernek csak a repülõs részérõl tudtam, ami engem nem foglalkoztatott különösebben 😊

Mindegyik.Mivel kb 2 csatával túl is lépsz rajtuk..

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...