World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amikor a magam 1163 WN6 ratingjával én vagyok a "csúcs" egy T8 ütközetben, olyankor eléggé el tudok keseredni...
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
1k csata után már lehet,hogy jobban kellene kapizsgálni a dolgokat.Látszik,hogy elég konfliktuskerülõ típus és nem is céloz valami fényesen: 16% találati arány és 72hp átlagsebzés... azt hiszem az ilyen csapattársaktól szoktam játékundort kapni
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A tapasztalat fontos, és nem mérhetõ!
10 bõl 20 szor szopok..
Nálunk mindenki zöld, citrom, ellennél piros narancs, és KIKAPUNK...
7 v 1 ben marad a "csapat" egyetlen Hellcat ellen és csak azért nyertünk, mert ELFOGYOTT A LÕSZERE!!faszom..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Saor Alba
Saor Alba
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Battle: Port 2013. május 5. 19:22:51
Vehicle: KV-5
Experience received: 1 749
Credits received: 88 635
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Steel Wall, Top Gun, Sniper, Spartan, The Lion of Sinai
Naonjó sniperben is!

Ilyenem még úgy sem volt 😄

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kv-1 72%
Magyarul szépen megfontoltan használod az M4-en 😊 van is sebzés rajta rendesen.
1: Mire odaértem, minden ellenfelet lemászároltak a csapattársaim.
2: Mire odaértem, minden csapattársamat lemészároltak az ellenfelek, én lõttem egyet, ami néha sebzett, aztán kilõttek engem is.<#vigyor4>#vigyor4>
A 66%ot nem nevezném éppen a pontosság netovábbjának, azért az nem 80-85% amit egy pontos lövegtõl elvár az ember. Persze ez játékstílustól is függ.
Szerintem ez minden csak nem a nemtalálelsemmit arány.
Sokan írták mennyire szar a BDR/ARL, és ezért nekem nagy pozitív csalódás volt, mert tetszettek.
270 hp-s TD-tõl talán nem annyira rossz pedig... jááj, mindjárt eladom, öreg vagyok én már ehhez a stresszhez 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mindenki hülye csak én nem!
Már röhögök kínomban 😄
De ez az én teljesen szubjektív véleményem, és ahogy Specnyaz nagyon okosan megmondta, ez teljesen játékstílus kérdése. Gerillaharcra, üsd és fuss játékra való, ami nekem nem igazán jön be.