World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rajta 500K xp, aminek akkor lenne értéke, ha a vevõ még ráköltene 27K-t miután megvette az accot, de te még ezt is értéknövelõnek számítod be?
Ez kb olyan mintha úgy árulnál egy telket, hogy van rajta egy használhatatlan ház, amit majd a vevõnek le kell dózeroltatni és elszállíttatni, de te a telekárra még rászámolod a romos ház "értékét" 😊
Nosza számoljunk mégis:
28 garázs hely 5600 Ft (200 Ft/slot, ami tudjuk hogy nem igy van mert nem mindig van féláron, ezért ez átlagnak tekintendõ)
M4 Sherman 2k (1500 gold, a T5 prémekhez hasonlóan)
KV5 10k (7500 Gold)
Type -"-
Összesen: ~28k
Szóval hol itt a 40?
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
"15 Garázshely
Prémium Tank:
Type59
T34
T26E4 Super Preshing"
A tiedben meg én ezt fizetném csak ki:
"28 garázs slot
Prém vackok:
T1E6 T2 prém tank
M4A3E4 Sherman (T5 prém tank a beta tesztért)
KV-5
Type-59"
Szóval kb ugyanaz.
Tudom-tudom, benne van sok "munkád", meg a sok T10 meg a grind, de ha én venném meg, nekem csak annyit ér amennyi a pénzért vett dolog rajta. Amit más "munkának" definiál és pénzt kér érte, az nálam szórakozás, és ezért nem is fizetnék.
Persze a kérdés akadémikus, csak meg szerettem volna világítani miért kérhet vki annyit egy accért amennyit.
Az enyémre lehet ajánlatot tenni (természetesen a kolléga árszabása szerint):
28 garázs slot
Prém vackok:
T1E6 T2 prém tank
M4A3E4 Sherman (T5 prém tank a beta tesztért)
KV-5
Type-59
T10 tankok:
E100
IS4
IS7
T110E3
Batchat 25t
Object 268
Egyebek:
M103
IS8
Ferdinand
VK45.02P Ausf. B
AMX 50 100
Tiger II
IS3
SU100
T-44
S-51
Loraine 155.50
ELC AMX
AMX 1390
Black Prince
Meg még pár ami nem jut eszembe most...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Talán még egy AT TD lesz ami még abból a nemzetbõl bekerülhet a lámagarázsba 😊
Itt nincs olyan hogy "reroll", ha elkezdtél egy accountot nyugodtan tolhatod akár 10 ágon is egyszerre, nincs értelme új accountot kezdeni vagy ilyesmi (max a garázsméret miatt, ha nem akarsz akciós idõszakban kb 150 forintot költeni új garázshelyekre).
Ha jól értelmezem szavaid még eléggé elején jársz a játéknak, leginkább neked kell eldönteni hogy az agilis medium tankok fekszenek jobban (t62) vagy inkáb a páncélozott, lassab ámde "odaverek nagyot" stílusú nehéz páncélosok (IS7).
Sztem húzd mind a két ágat párhozamosan, aztán majd kialakul melyik fekszik NEKED jobban. Mert ez a kulcs, nem az hogy mi mit mondunk. Alapvetõen nem lehet a két tankot összehasonlítani, ezért aki azt mondja hogy ez vagy az jobb, az egyszerûen csak azt mondja NEKI melyik fekszik jobban.
ui1: a fejlécben a FAQt sztem böngészgesd majd át (ha még nem tetted volna).
ui2: sokan vagyunk akik szerint a t-54 (ami a t62 elõtt van) jobb játékélményt ad, igy nem biztos hogy hajtani kell a 10es tankokra.
ui3: bár jó ha van végcélod és az alapján döntesz hogy merre tovább, nem feltétlenül tier10ben fogod megtalálni a legjobb játékélményt. Sokan vagyunk itt 10-20 ezer csatával, akiknél tele van a garázs 5-6-7-8as szintû tankokkal. Ennek oka, hogy minél magasabb a szint (t8-9-10) a tank fenntartása annál drágább, és ha nem vagy elég jó (és még prémiumod sincs) akkor a legtöbb csatád veszteséges lesz.
Nincs a magasabb tierben semmi olyasmi, amit közepes (5-6-7) szinten ne kapnál meg. Megvannak pl tier5ben is a páncélozott monstrumok (Kv1, churchill, AT sorozat), csak éppen a fenntartásuk még akkor is pozitiv ha ügyetlen vagy 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én jelenleg a Cromwellt imádom a meglévõ tankjaim közül. Vagy csak szerencsés vagyok vele 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Meg a 15 után következö VIII-IX-X tankok is érdekelnének occóért.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ha most kezdtél el játszani, a KV-1 nem fog tetszeni, majd a KV-1S-nél jössz rá a nagy ágyúval mekkora feeling is egy jó nehéz hk-val játszani. Legtöbbször elöl a frontvonalban harcolsz, sokszor rajtad áll a csata "kimenetele". Sokan mondják, hogy ez a vonal a játékban a legerõsebb, és a legegyszerûbben játszható (nem nagy tudás kell hozzá). Nagyokat fogsz sebezni (de szerintem vakarni is a fejed). Nagy ágyú, 4-5-600 körüli sebzések, viszonylag pontosan. Remek halál osztók, sokan félnek tõlük ( <#idiota>#idiota> ) Ha ez tetszik vágj bele. De mivel aprajafalván nem minden játék és mese, sokan tudják hol kell átlõni, ha nem jól használod, kb mindenki át is fog.
A másik vonal, a közepes hk-k vonala, nekem nagyon tetszett, bár én még csak a T-54-nél járok, de ha a T-62A is ilyen jó lesz (ahogy a kollegák istenítik), akkor rá kell jönnöm, hogy a Heavy ág nem nekem való <#smile>#smile>. Marhajól fordulnak, viszonylag gyorsak, pontos ágyú, nagy sebzéssel. Simán megszopatsz vele egy nehéz harckocsit, bár ehhez az ághoz már több tudás dukál.
Általában azt ajánlják az emberek, hogy az IS-7 vonalát fejleszd. Az a legegyszerûbb, és az egyik legkeményebb vonal (szvsz). Majd ha tanultál valamit a többi tankról akik ellened jönnek, és látod mit csinálnak velük, mire használják, akkor kezd el a közepes tankokat.
Bár ez csak az én meglátásom, sok kitartást <#wink>#wink>
Saor Alba
M48-ba meg a többi medbe van 4-5, long rangen jpze100/e100-akra lövöldözöm, ha olyan van, bár elég ritka
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Félelmetes hogy a free to play hogy tudja nyelni a lóvét 😄
Egy havi albérlet ára, ráadásul a jobbak közül. 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Eladnám szeretett World of Tanks Accountomat.
Félre értés ne essék nem vagyok elszállva, annyit kérek érte amennyibe nekem is került.
Ára: 40.000Huf
Érdeklõdni e-mailben: [email protected]
Gold: 4
Credits: 4.378.274
Free Experience: 4634
Ebben benne van:
15 Garázshely
Prémium Tank:
Type59
T34
T26E4 Super Preshing
Egyéb tankok:
Is-8
Is-3
Su-152
T50-2
M18 Hellcat
Hummel
Gille
Tiger
Amx 13 90
Keressetek megegyezünk.
Érdeklõdni e-mailben: [email protected]
mondjuk ezek a táras (foch, t57, 50b) illetve a 268 alapból OP-k, még jobb mikor bejönnek 3-an platoonba ilyenekkel, csak golddal...
mondjuk én mindenkinek ugatok aki goldot használ T10-el, kivéve az e100akat 😄
Azért nézzünk fel a mesterre, milyen sokra vitte, hiszen egész karrierje alatt szopóágon volt...😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
marchizor: dehogynem... a gold ammos artik. 😛
E100
T57
Körülbelül ilyen vállalkozás lenne.
Öreg vagyok én már ehhez meg a sérvem is kijött éppen.
CSak arra gondolj, hogyha tudat alatt - titokban - erõsítik a prémiumot, annak nincs kézzel fogható elõnye. Mert a playerek most egy dologért veszik a prémet: azért ami ki van írva (+50% cred és XP). Lehet bármiféle varázslata háttérben, ha a vevõnek nagyítóval kell keresnie a hatást, nem fogja megtalálni.