World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trololo 😄

Ez meg még hülyeség is 😊

Van rajta 500K xp, aminek akkor lenne értéke, ha a vevõ még ráköltene 27K-t miután megvette az accot, de te még ezt is értéknövelõnek számítod be?

Ez kb olyan mintha úgy árulnál egy telket, hogy van rajta egy használhatatlan ház, amit majd a vevõnek le kell dózeroltatni és elszállíttatni, de te a telekárra még rászámolod a romos ház "értékét" 😊

Vállalom mester írj rám adom is a jelszót! Kéne pár kört menni az ARLV39-el, a BDR-el, AMX40-el és GWTigerrel! 😄

Lammer bá': ironikus volt a kérdésfelvetés 😄 Accot nem adok el és nem veszek, ez alapszabály.

Nosza számoljunk mégis:
28 garázs hely 5600 Ft (200 Ft/slot, ami tudjuk hogy nem igy van mert nem mindig van féláron, ezért ez átlagnak tekintendõ)

M4 Sherman 2k (1500 gold, a T5 prémekhez hasonlóan)
KV5 10k (7500 Gold)
Type -"-

Összesen: ~28k

Szóval hol itt a 40?

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Megmondta, annyit kér amennyibe nekik került... aminek effektive ebben a felállásban értéke van az ez:

"15 Garázshely
Prémium Tank:
Type59
T34
T26E4 Super Preshing"

A tiedben meg én ezt fizetném csak ki:
"28 garázs slot
Prém vackok:
T1E6 T2 prém tank
M4A3E4 Sherman (T5 prém tank a beta tesztért)
KV-5
Type-59"

Szóval kb ugyanaz.

Tudom-tudom, benne van sok "munkád", meg a sok T10 meg a grind, de ha én venném meg, nekem csak annyit ér amennyi a pénzért vett dolog rajta. Amit más "munkának" definiál és pénzt kér érte, az nálam szórakozás, és ezért nem is fizetnék.

Persze a kérdés akadémikus, csak meg szerettem volna világítani miért kérhet vki annyit egy accért amennyit.

Ja és még az értékét növeli a ~500k konvertálható XP is. Ez már csak magában 27k Ft goldban. Ennek tudatában tessék licitálni...

Ha a tied 40k, akkor az enyém mennyi lehet? LooL. Téged keményen átbasztak barátom.

Az enyémre lehet ajánlatot tenni (természetesen a kolléga árszabása szerint):

28 garázs slot

Prém vackok:
T1E6 T2 prém tank
M4A3E4 Sherman (T5 prém tank a beta tesztért)
KV-5
Type-59

T10 tankok:
E100
IS4
IS7
T110E3
Batchat 25t
Object 268

Egyebek:

M103
IS8
Ferdinand
VK45.02P Ausf. B
AMX 50 100
Tiger II
IS3
SU100
T-44
S-51
Loraine 155.50
ELC AMX
AMX 1390
Black Prince

Meg még pár ami nem jut eszembe most...

Én a tank ász plecsnire értettem. Persze, hogy jó teljesítmény!
Roger6
Attól még sok, mert az 1.200 XP az jó teljesítmény. Te meg azt írtad, hogy nem valami sok, ami baromira nem igaz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egy olyan járgánnyal amivel most szinte mindenki játszik, és a jó játékosok többsége a megjelenés napján már futott vele mert elõtte összegyûjtötte rá az xp-t, na egy ilyennel szerintem nem elég.
jó cucc az, jelenleg az az egyetlen brit tank a garázsomban, fullos legénységgel. Nagyon tetszik a mozgéonysága és a gyorstüzelõ ágyúja, nagyon jól lehet zaklatni vele az ellenséget, aztán ha már ideges és jön, tövig a gázt és futás.

Talán még egy AT TD lesz ami még abból a nemzetbõl bekerülhet a lámagarázsba 😊

Szia,

Itt nincs olyan hogy "reroll", ha elkezdtél egy accountot nyugodtan tolhatod akár 10 ágon is egyszerre, nincs értelme új accountot kezdeni vagy ilyesmi (max a garázsméret miatt, ha nem akarsz akciós idõszakban kb 150 forintot költeni új garázshelyekre).

Ha jól értelmezem szavaid még eléggé elején jársz a játéknak, leginkább neked kell eldönteni hogy az agilis medium tankok fekszenek jobban (t62) vagy inkáb a páncélozott, lassab ámde "odaverek nagyot" stílusú nehéz páncélosok (IS7).

Sztem húzd mind a két ágat párhozamosan, aztán majd kialakul melyik fekszik NEKED jobban. Mert ez a kulcs, nem az hogy mi mit mondunk. Alapvetõen nem lehet a két tankot összehasonlítani, ezért aki azt mondja hogy ez vagy az jobb, az egyszerûen csak azt mondja NEKI melyik fekszik jobban.

ui1: a fejlécben a FAQt sztem böngészgesd majd át (ha még nem tetted volna).

ui2: sokan vagyunk akik szerint a t-54 (ami a t62 elõtt van) jobb játékélményt ad, igy nem biztos hogy hajtani kell a 10es tankokra.

ui3: bár jó ha van végcélod és az alapján döntesz hogy merre tovább, nem feltétlenül tier10ben fogod megtalálni a legjobb játékélményt. Sokan vagyunk itt 10-20 ezer csatával, akiknél tele van a garázs 5-6-7-8as szintû tankokkal. Ennek oka, hogy minél magasabb a szint (t8-9-10) a tank fenntartása annál drágább, és ha nem vagy elég jó (és még prémiumod sincs) akkor a legtöbb csatád veszteséges lesz.

Nincs a magasabb tierben semmi olyasmi, amit közepes (5-6-7) szinten ne kapnál meg. Megvannak pl tier5ben is a páncélozott monstrumok (Kv1, churchill, AT sorozat), csak éppen a fenntartásuk még akkor is pozitiv ha ügyetlen vagy 😊

Roger6
1.200 az sok, csak nem elég.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
KV-4 tényleg kemény jószág, nem egyszerû ellene az élet. <#vigyor5>

Sunsetjoy
Nem semmi!

Én jelenleg a Cromwellt imádom a meglévõ tankjaim közül. Vagy csak szerencsés vagyok vele 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A képeslapos buliról nincs semmi friss infó?
Meg a 15 után következö VIII-IX-X tankok is érdekelnének occóért.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szerelem volt elsõ látásra, egyszerûen imádom ezt a tankot. Egy elpusztíthatatlan bestia. Hogyan használjuk az "ál nagyképüséget" a medium tankok hergelésére akik simán kinyírhatnának. <#eplus2> Persze ha az ellenfél ferdije mégsem ment volna alvázat mosatni, lehet nem ez lett volna a végeredmény.<#hawaii>

Erre csak õ tudna válaszolni

Boconadi
T46-tal tolod? <#fejvakaras> Szabad TP-bõl akarod kifejleszteni a KV-1 -et? <#nevetes1>

Ha most kezdtél el játszani, a KV-1 nem fog tetszeni, majd a KV-1S-nél jössz rá a nagy ágyúval mekkora feeling is egy jó nehéz hk-val játszani. Legtöbbször elöl a frontvonalban harcolsz, sokszor rajtad áll a csata "kimenetele". Sokan mondják, hogy ez a vonal a játékban a legerõsebb, és a legegyszerûbben játszható (nem nagy tudás kell hozzá). Nagyokat fogsz sebezni (de szerintem vakarni is a fejed). Nagy ágyú, 4-5-600 körüli sebzések, viszonylag pontosan. Remek halál osztók, sokan félnek tõlük ( <#idiota> ) Ha ez tetszik vágj bele. De mivel aprajafalván nem minden játék és mese, sokan tudják hol kell átlõni, ha nem jól használod, kb mindenki át is fog.

A másik vonal, a közepes hk-k vonala, nekem nagyon tetszett, bár én még csak a T-54-nél járok, de ha a T-62A is ilyen jó lesz (ahogy a kollegák istenítik), akkor rá kell jönnöm, hogy a Heavy ág nem nekem való <#smile>. Marhajól fordulnak, viszonylag gyorsak, pontos ágyú, nagy sebzéssel. Simán megszopatsz vele egy nehéz harckocsit, bár ehhez az ághoz már több tudás dukál.

Általában azt ajánlják az emberek, hogy az IS-7 vonalát fejleszd. Az a legegyszerûbb, és az egyik legkeményebb vonal (szvsz). Majd ha tanultál valamit a többi tankról akik ellened jönnek, és látod mit csinálnak velük, mire használják, akkor kezd el a közepes tankokat.

Bár ez csak az én meglátásom, sok kitartást <#wink>
üdv! érdeklõdnék, hogy orosz ágon, a T62A-elit közepes megéri 10-es szinten majd? vagy inkább az IS7, vagy egyik sem? (T-28nál járok, elég gagyi, ezért a T46al tolom tovább KV1ig, csak azért kérdezem, hogy maradjak-e ezen az ágon, vagy rerolloljak most, amíg nem vesztenék sokat) elõre is köszönöm a segítséget 😊
Solten
Mi a fene van ma, annyi agyhalott van a szerveren mint egy speciallal teli tuzdelt hetvegen 😊 Vagy ez mar az uj standart?

Saor Alba

Solten
A Wiki szerint a battle tiers: 8-11, szoval talalkozni fogsz tizesekkel is.

Saor Alba

Kérdés: WZ-131-re a scout, vagy az alap +/- 2 tieres MM besorolás érvényes?
hát. batchettel úgyis flankelsz mindent, abba nekem sincs
M48-ba meg a többi medbe van 4-5, long rangen jpze100/e100-akra lövöldözöm, ha olyan van, bár elég ritka

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Boconadi
Szerencsétlen T-34 mit gondolt a végén? <#idiota> Bírom az ilyen nyomorultakat.
JeffDunham
Egy kis trollkodás az unalom elkerülésére. <#eplus2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

1263xp az nem sok.
JeffDunham
Mennyi kellhet a tank mesterhez? <#nemtudom>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez az a szerverpark, ami minden gond nélkül mindem játékosra egyedien tekeri a szopóágat stb és a razer féle contest nyerteseit is kiköpte már. Vagy nem?

Itt vagyok büszke arra, hogy én tényleg free to play játszom, egy forintot nem költöttem még erre a csodás játékra, se prém, se prém tank. 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

50B-nél nem lehet tudni mit lõnek vele, mert APCR van benne, de az is tud pattogni szépen. Legkevésbé a Bat full HEAT ammo-t nem értem, azzal pár körre próbáltam csak ki milyen a HEAT, de raktam is vissza AP only módba, 1db sincs rajta. Többi meden is csak annyi, hogy ha netán egy maus jön beforogva és nem lehet megkerülni, akkor ki tudjam lõni, tehát 10db max. Medekre egyszerûen nem kell, csak minden 50. csatában kb. TD szintén. E-100 meg csak azzal jó.

Ha egyszer ilyen drágák a prémtankok 😄

Félelmetes hogy a free to play hogy tudja nyelni a lóvét 😄

Basszus! GW pantherral kaptam az imént top gunt! Igen csak profi csapat volt...
40 ezer forint?
Egy havi albérlet ára, ráadásul a jobbak közül. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Hello!

Eladnám szeretett World of Tanks Accountomat.
Félre értés ne essék nem vagyok elszállva, annyit kérek érte amennyibe nekem is került.
Ára: 40.000Huf

Érdeklõdni e-mailben: [email protected]

Gold: 4
Credits: 4.378.274
Free Experience: 4634

Ebben benne van:
15 Garázshely
Prémium Tank:
Type59
T34
T26E4 Super Preshing

Egyéb tankok:
Is-8
Is-3
Su-152
T50-2
M18 Hellcat
Hummel
Gille
Tiger
Amx 13 90

Keressetek megegyezünk.

Érdeklõdni e-mailben: [email protected]
Pont a Fosch miatt kezdtem el a francia td ágat, hogy legalább egy op tankom legyen, de majd elválik mi sül ki belõle. Nem tudom átestél ezeken a low tier francia td-ken, de mikor az ARL-t eladtam pezsgõt bontottam, pegig utálom. Remélem a nem stock AMX 46 már jobb lesz...

az anélkül is geci.
mondjuk ezek a táras (foch, t57, 50b) illetve a 268 alapból OP-k, még jobb mikor bejönnek 3-an platoonba ilyenekkel, csak golddal...
mondjuk én mindenkinek ugatok aki goldot használ T10-el, kivéve az e100akat 😄

Nem tehetek róla ez a 3 a kedvencem. Néha összejön 1-2 szar kör velük, de általában jókat megyek. 50B és T57 AP-val, E-100 csak HEAT-el.

Abba nincs semmi kihívás neked, csak leülsz részegen vagy fél kézzel játszani és már úgy is összejön a 2k...😄

Azért nézzünk fel a mesterre, milyen sokra vitte, hiszen egész karrierje alatt szopóágon volt...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Egyszerre írtunk, de ezek szerint akkor te voltál a revolverhõs...

marchizor: dehogynem... a gold ammos artik. 😛

ja, esetleg 50b 😄

gondolom T57 meg 268 😄 annál OP-bb tankok nincsenek

Esetleg auto-loader?

3x 50B
E100
T57

Count Adyn
Na ez nagyon izgi meccs volt😊 Végén E75 zergelésnél már remegett a kezem de sikerült kilõni nagy nehezen. Az egyetlen gold lõszert persze benyelte😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de azért kíváncsi lennék rá, h mit találna ki 😄

Medium volt vagy szuper td?

Bírd rá a Dunát, hogy Bécs felé folyjon.
Körülbelül ilyen vállalkozás lenne.
Öreg vagyok én már ehhez meg a sérvem is kijött éppen.

Abban igazad van hogy óriási statisztikai kapacitásuk is lehet.

CSak arra gondolj, hogyha tudat alatt - titokban - erõsítik a prémiumot, annak nincs kézzel fogható elõnye. Mert a playerek most egy dologért veszik a prémet: azért ami ki van írva (+50% cred és XP). Lehet bármiféle varázslata háttérben, ha a vevõnek nagyítóval kell keresnie a hatást, nem fogja megtalálni.

Mostanában nem nagyon fogok játszani, de tegnap felnéztem 5 körre: