World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud válaszolni nekem? 😄
Vagy senki nem próbálta még?
Nem jó a link
Ellenõrizni tudják, hogy milyen tankot vettél? 😄 vagy ha elfelejtettem aktiválni a tetrach kódot és azt mondom, hogy volt visszaadják?
Axon
Köszi a választ. Az következik és már kezdtem felizgulni, de akkor lehûtöm magam 😊

Link.

A hozzászólásokat is olvasd majd el.

https://wotinfo.hu

Sunsetjoy
A következõ T71-nek van elõször az.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mijki
Nem

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Axon
Az amerikai T21-esnek revolvertára van?

Amúgy akkor hétvégén féláron vannak t7 heavy-ik is?
Sziasztok!
Próbált már vki olyat, h olyan (prém)tankot kért vissza ami nem is volt neki? 😄
Biztos kellett más. De lám visszatértél a gyökerekhez. Én néha Stugról álmodozok, szép emlékeim vannak vele. (pl Ferdi fenék gyilok)<#smile>
Sziasztok.Szeretném visszaszerezni egyik prémem valaki esetleg tudna segíteni hogyan??Nem beszélek angolul......pls köszi elõre is
Ne aggódj még pár epic kör.....szopóálarc mode on!!!
ÉS mindjárt eszedbe jut 😉

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

jó-e? 😄 egy gyilok ez a tank 😄
csak azt nem tudom anno. miért adtam el? miért voltam akkora ökör? <#nemtudom><#fejvakaras>
Szépen összelopkodtad grt

Ha megtanulod használni jó.
A Super Pershing jo kreditezni ?
Nem tudom mi baja az 57mm-essel elég jó tank az ott😄<#eplus2>
ezért hiányzott már ennyire ez a game 😊))))
Mondom én hogy péntek :/

Tono34
Nem adnak újabb + garázshelyet. Lennie kell nálad még szabadnak, ha nincsen nem állítják vissza.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na, rosszat másoltam be, péntek.

Hello Commander,

Thanks a lot for your confirmation.

I would like to inform you that we have successfully restored your Tetrarch by deducting 150.000 credits from your account 😊

Please do not hesitate to contact us for any kind of further issues you may have, we would be more than happy to help you!

Good luck in the battles and have a nice day,

Murat Corlu
Customer Service Europe

Már csak a + garázshely miatt is megérte ha másért nem (mivel annó is járt hozzá).

Megy ez...

"Thank you for contacting us.

Exceptionally, very recently, there's the possibility to restore one (1) tank per account by request, but bear in mind this is a ONE (1) time exception and hence, we will not do this again.

If you wish any of the tank back, you will require to have in your account:

1.- The very same amount of credits you got due to the tank you sold - 1.500.000 cr type59
2.- 1 x garage free slot.

The credits and the garage slot will be taken by us and in return, you will get the tank back (ONLY 1).

Shall you accept, please come back to us with a confirmation.

Kind Regards,

Nestor Menta
EU Customer Service Team"

Panzeradler
Nagyon jó leírás, köszönöm szépen. Próbálok majd ezekre figyelni.<#worship>
Köszönöm. 1688-at írt egy játékos t-34-1-re, de attól ez még bõven elmarad 😞
1623

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valaki aki játékban van, legyen oly jó, hogy megnézi nekem, hogy mennyi a top xp-m T-150-nel. Ugyanezen a néven játszom.
Boconadi
Jó. De szvsz csak premium accounttal.
akkor holnap megveszem és amikor meglesz az is7 átrakom
Most látom hogy ez assault, én meg azt hittem hogy az encounterrõl érdeklõdik 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha van 10-10 aranyad leszerelgetni akkor igen,kompatibilisek a modulok.
Vagyis gold bocs
Kredittel le lehet szedni asszem 10 krediter darabjat amugy nem.
A SuperPershing jo kreditezni ?
Gratulálok, nagyon jól megszerkesztetted, átlátható, lerajzoltad a térképet, szerintem hasznos segítség egy kezdõnek, középhaladóknak. Még ha csinálsz pár szösszenet azt minden képen osszad meg, nehogy benned maradjon😊

Hali

Ha beteszem az is-8-ba a ventit és töltés gyorsított akkor az átrakható az is7-be?
Fontos: természetesen minden pont szituációfüggõ. Pl zöld1 fasza hely, de ha jön támadó piros1-en, akkor nyilván spottolni fog. Persze mivel te vagy a bozótban, ha türelmes vagy (nem lõsz, csak mutatod a támadót) és a dombkempereitek jók, akkor te fogod elõbb észrevenni, és ha kap az illetõ 1-2 találatot, tuti nem fog feljönni a dombig - és akkor zöld1 jó hely marad. Ha viszont feljön, akkor ugye húzódni kell vissza.

Ez amúgy tipikusan az a pálya, ahol a jó rejtõzködés (pl a másodlagos camo skill) különbség élet és halál közt, védõként és támadóként is.

No, grafikusan illusztrálva hogy én mit szoktam mûvelni (tanktól függõen) az assault malinovkán.

Zöld a védõ, piros a támadó (mindkét módban szeretem amúgy ezt a térképet).

Zöld1: ez egy nagyon jó hely, mivel lõhetõ az északon és délen támadó csapat is (tipikusa elõször a déliek, aztán amikor ott feladták az északiak a templom környékén). Van a domb tetején 3 bokor egymás közelében, azok közé beállva egy jó rejtõzködésû tank még akkor sem spottolódik ha lõ. Ha mégis kiszúrnak, a domb mögé visza tudsz gurulni.

Zöld2: ez szigorúan csak akkor jó hely, ha gyors tankod van és elhatározod hogy NEM fogsz lõni az elején. Tökéletesen be tudod világitani az északon támadókat, és ritkán jön erre a részre bárki, tehát biztonságos is.

Zöld3: nem nagyon poén hely, fõleg ha Zöld1-re nem ment senki. Ilyenkor te vagy az elõretolt spotter a dombon kempelõknek. Én nem szeretek a dombon csücsülni, ezért ha a két másik hely nem opció (pl lassú heavy vagyok) akkor lejövök ide. Annyi trükköt lehet alkalmazni, hogy megpróbálok nem lõni addig, amig nem vesznek észre, legyen bármilyen csábító is a délrõl feljövõ célpont. Ha észrevesznek azt tudni fogod, olyankor aztán mehet a tûz, és ha sok a dombkemper, 2-3 célpontot túl lehet élni.

Piros1: agilis tankoknak (majrélámpa és camo skill nagyon ajánlott), ha sikerül fellopózni a dombtetõre (zöld1), akkor faszán be lehet spottolni a védõk kempereit. CSak figyelni kell, mert ugye zöld1-en szokott lenni védõ, ezért jelöltem több szakasszal az elõrenyomulást.

Piros2: a legbiztonságosabb támadó útvonal, végig a térkép széle mentén. A növényzet a támadóknak kedvez, sokszor úgy agyon lehet lõni a templomhoz esetleg lejövõ védõt hogy õ meg se lát.

Piros3: ha a térkép déli részére oszt be a játék, akkor heavyk és TDk itt tudnak elõretörni. Az elején érdemes H0ba beásni magad (ahol kezdõdik a nyil) és kicsit várni, mert szoktak védõk erre lerohanni, azokat célszerû úgy likvidálni hogy a dombkempereik látótávolságán kívül vagy.

azért mert számukra ott le volt tudva hogy bemásolták azt a sablon szöveget,visszairtál nekik hogy igen megvannak a feltételek,így az akta úgymond újra nyitottá vált amíg el nem olvassák hogy ja,neked megvan minden ami kell,és akkor adják vissza a tankot-remélhetõleg-
Ja és ott még a falvakban is volt talapzaton 34-76/85.

Voronyezsben pedig T34-85, Katyusa, IS-2, SU-100, ISU-152, ZiS-3.

De Moszkvában voltunk a Gyõzelem Parkban, ami egy óriási múzeum, ott rengeteg hk volt kiállítva. Pl Pz III / IV, Wespe, Stug III, IS-3, shermann, meg egy rakás repülõ

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Csekkold a képeket. Azok a Rudkinoi központi temetõben készültek.

Nekem még mindig semmi válasz....
Jelenleg reopened státuszban van!?
Csak tudnám miért?

sajnos a gyaloglást nem bírom, (hozzászoktam a tekeréshez) pár km után minden bajom van...
km nem gond nálam 😛 egyszer tuti bejátszom, szép emlékhely lehet
Vonattal...

Moszkva 36 óra -> Voronyezs 6 óra
Onnan meg napi 40 percet autóztunk ki a harcmezõkre. 3 nap alatt legalább 100 km-t gyalogoltunk.

A teljes túra 12 nap volt és fejenként ~150k mindennel együtt. Saját szervezés volt, én voltam az ötletgazda és egy "szakmai" fórumon társultak a többiek, összesen 10-en.

bringával? 😊
na ide még kitekerek egyszer... olyan messze nem lehet!
Mi tavaly nyáron voltunk a Donnál.

Pár kép itt: ITTEN E

Ha érdekel több, keresek még.

Yan
a kérésbe már beirtam hogy rendelkezem kredittel és plusz garage slottal 😊
remélem az elég nekik

&#165; xfire: kistekila

Razer contesten 17xx-xp nem volt elég a középsõ kategóriában. 😞
Junior Category (Tiers II to IV)

az egyik nyertes
http://worldoftanks.eu/community/accounts/503379117-szibot/
ofc
(természetesen) én