World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem de játszhatatlan ez a t-150 stockban pfujj még a pz4 is jobb volt.
VK3002D-re, bocs...😊
Tyûû micsoda egy dög ez az E-75,agyvérzést kapok tõle!
Megvan rajta minden,nagykupak,felfügg,nagycsõ,de a nagymotor hiányzik,megbakkert lassu egy tetûûû!Még a stock ferdi is jobban ment bazzzzzzeeeeeg<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
Ügyibogyó csapat volt ez is...

Majdnem több xp-t kaptam, mint a gyõztes csapat legjobbja.

Egy kérdés:
VK2002D-re melyik ágyút javasoljátok?
Ahogy nézem, a 75-ös-nek jobb a pen, viszont nagyon kicsiket sebez, a 88-as viszont penre elég sovány...

Valakinek tapasztalat?
Pedig jó az! Ismerkedj vele!
Nálam pont az ISU a mumus, Ferdi/Jgdpz II-vel ha random isten is úgy akarja tarolok, orosz barátunk meg még nem adja magát.<#fejvakaras>
Mondjuk nálam az az új(mint nálad a Ferdi). Szóval kitartás!
GaBenc
Nem kicsit bugos.<#eplus2>

Mire adta????

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

voivod32
Nem! Az ARL 44 nagyon jó kis gép!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Top ágyúval, és ha hozzászoksz a tankhoz, kifejezetten kellemes lesz a Tiger II. Elõször én is megijedtem tõle.
A tornyot hagyd a végére.

Nahát én pont fordítva voltam vele. Miután fullos lett csak a 120 mm-es löveget kellett visszacserélni a 100 mm-esre és máris kiváló TD-vé vált.

Nekem nagyon nem tetszettek 2,9-es célzási idõvel ezek a TD-k, az Mle 46-nál se használtam sokat a 100 mm-est inkább visszaálltam a 90 mm-esre. Szerencsére a Foch-nál már nincs ilyen probléma.
Mondjuk ez az egyik oka amiért nem veszem meg a Foch 155-t se.
Valamelyik akciós kis prémtankot megérné megvenni szerintetek?

Az FCM36 PaK40, a Ram II, és a Matilda között vacillálok 😊
Nem farmolni akarok velük, csak legénységet húzni, meg funolni. Churchillem és T-25-öm van, szóval ezekhez viszonyítva a fent említett hármas tagjai mennyire számítanak jónak a maguk szintjén, és mennyire élvezetes velük játszani?

Bár, hogy õszinte legyek igen erõsen szemezek a Super Pershinggel is 😄

Sziasztok! Tigris szerintetek érdemes megvárni hogy leárazzák? Mert most van rá 50% kredit és azon gondolkozom vissza hozza-e egy hétvége alatt stock-ban.
Huh ez király kör volt, vége nagyon para volt mikor egyedül foglaltam sérült ammo rackkel ráadásul kör közepétõl sérült volt 😄

WoT: Nishizumi77

voivod32
Nincs mit, nagyon frankó kis meccs volt! :-)

hát én ezzel a ferdivel nagyon nem vagyok kibékülve :S
jelenleg a legrosszabb vele a statom tier8 TD-k és hvy-k közül!!!!!
ilyen csatában is csak 300 exp-t tudtam vele összekaparni 😄
win-el együtt

te jó isten ha ISU-val lettem volna 😄
garantált lett volna az 5-6000 damage 😊
Eagle16
Ennek az Mle. 48-nak csak a top ágyú kellett és szinte teljesen más tank...

Victory!
Battle: Cliff 2013. május 11. 9:50:05
Vehicle: AMX AC Mle. 1948
Experience received: 9 435 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 57 133
Battle Achievements: Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Egyszer eladtam de adtam neki még egy esélyt és egész jó 😊 Persze top tier voltam, ilyen csatában jó nagyon, de 240-es átütéstõl kezdve erõsen be kell forgatni hogy pattintson valamit.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

CEST – Central European Summer Time
Magyarul amikor az órád 7:10-et mutat.
130 000 kredit kell hogy megvegyem szal nem kell örülni ennyire 😄

Még szerencse!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

patchaou
Az jó 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na az egy kredittemetõ a revolvertár könnyelmûvé teszi az embert.
A verébfing is átviszi.
Megjött a visszaigényelt tankocskám szeretném itt megköszönni mindenkinek aki segített.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Az milyen már hogy tier 8 akció van azt tier 8 as arty nincs leárazva?

Axon
Na második csata már t9-es volt, 3 kill jött le és meg is nyertük. Jó lesz ez 😊

Axon
A nagyobbik 90-es ágyút raktam rá. Alig ütött át valamit. Engem persze minden. Elsõ csata totális vereség.
Na majd belejövök.

Axon
Látom, már elindult 😊
meg is vettem ezt:
AMX 50 100

Most megyek egy próbakört a kicsikével.

Eagle16
Most 😊

Axon
A Special mikor indul itt nálunk. Nem egészen tudom dekódolni mit is jelent ez a 07:10 CEST (GMT+2)

Skacok, a napi duplazokat mostanaban mikor resetelik?

Solten
Ja, alig varom a 8.6-ot amiben sz@rra nerfelik oket... <#alien>

Saor Alba

Máté94
2 perces töltési idõvel remélem...<#vigyor>
Boconadi
Gondolom már mindenki várja az új szovjet spg-ket <#idiota><#idiota>

...csak vicc volt
Eagle16
Itt megtekinthetõ a napi hõstettem: link

Aztán a végén elrontottam mert lementem, ennek az AT-7-nek semerre nem mozog az ágyúja, de végül valahogy nyertünk.

Az SPG persze beszólt pedig igazam volt, 3 perc volt hátra a foglalásból erre kiáll az Is-3 elé...õ végzett top helyen de én a helyében azért csöndben maradtam volna, fõleg ezzel a dumával hogy milyen hamar meghaltam. Ha én nem vagyok ott ahol, akkor õ is hamar roncs lett volna az tuti.

Solten
Bazzeg, ezek meg trollkodni sem tudnak eleg ocska poen 😊

New 8.6 Medals

Ha meg tenyleg igaz, tuti SerB talalhatta ki vodkagozos fejjel... 😄

Saor Alba

Eagle16
Azon már meg sem lepõdtem.

És persze kaptam érte 262 xp-t, kevesebbet mint a gyõztes Tiger P aki nem csinált az egész csatában semmit csak kilövette magát.

Ezt utálom a legjobban, hiába vagy jó, ha veszít a csapat akkor semmit nem kapsz érte. Bezzeg a War Thunderben...

Hetzer gecc! 😄
Eagle16
Oké hogy bénák de azé' ez már csúcs.

Antimat
És le lehet tölteni valahonnan?

cyka blyat

patchaou
Írd be gugliba hog: soviet military parade Aztán megérted.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

igazad van, valóban hatalmas idióta vagyok...hogy egyáltalán reagáltam az elsõ hozzászólásodra!!!
sziasztok úgy tûnik ez a military parádés dolgot sokkal nagyobb dobra veri a WG mint a szülinapot jól látom?... a hétvégi speciál, a bónuszkód, most a gift shopos dolgok, hát hmm... jó rendben mert fontos dátum de... meglepõ tõlük
szegény 13 90 nem volt szerencsés ellenünk a legjobb 16 között 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Na, lehet akkor én is visszaigénylem, szerettem azt a tankot, igaz én többször adtam el, mint 5. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

patchaou
Azért gondoltam erre, mert az említett T-127-el egy kört sem mentem, szóval a statomban nem volt. Ettõl függetlenül persze másféle adatbázisban szerepelhetett.

Sunsetjoy
Azért nem hülyék 😄
Mi is meg tudunk nézni embereket hogy van-e valamilyen prémtank. Õk is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A BDR-t én is kifejezetten szerettem mikor még volt nekem, még az akkori KV1-2-nek is méltó ellenfele volt, leszámítva, hogy a KV azért pattog T5-ben, a BDR meg totálisan papír. Az ARL-t viszont egyszerûen gyûlöltem, nem sok tank volt amivel elõbb-utóbb ne találtam volna meg a közös hangot, de a Crusader mellett pl az is ilyen volt.
patchaou
A T-127-em a prób accon sikeresen megérkezett, nem csináltak problémát abból, hogy 5*ször is eladtam 😄
Kérdés: Igényelt "vissza" valaki olyan prémtankot ami nem volt meg neki? Mert arra gondoltam, jó lenne valami nyolcast megígényelni 😄

Menjetek szobára.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Te tényleg ennyire nem vagy képben arról, hogy mûködik a support az MMO-kban? Írsz egy levelet, azt valaki elkezdi csinálni. Válaszol, lezárja. Te újra megnyitottad, ergó újra __neki__ írtál egy levelet. Arra mástól max csak olyan esetben fogsz választ kapni, ha már egy feljebbvalójával beszélsz.

Mielõtt belémkötsz, hogy honnan tudom... Nem egy MMO-nál láttam már, hogy mûködik a support rendszer.

Innentõl már csak minimális intelligencia kellene, hogy kikövetkeztesd, (hétköznap) -nagyjából ugyanakkor fog válaszolni, amikor elõször is tette.

"holott csak megkérdeztem normálisan, hogy a többieknek mennyi idõ volt."
elõtte: "Mert tegnap gyorsan válaszoltak a ticketre"

Egyszer válaszoltak a leveledre, magadtól is ki tudod következtetni, mennyi idõ, ahhoz nem kell idejönni. Legközelebb használd, ami van, és nyiss új ticketet, ne a lezártat nyitogasd újra... Ahogy azt egy józan gondolkodású ember is tenné.

Két napja hozzád hasonló türelmetlen idióták írogatnak ide mindenféle csip-csup apróságokkal, mert azt hiszik, hogy õk a mágikus kivételek, akikre a szabályok másképp fognak vonatkozni. Hát nem. És ha ráért eddig X ideig, akkor pár napot még lehet várni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tono34
A 7-es szerintem egy igen jó támogató tank. Elsõ vonalba soha sem szabad menni vele.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Te beteg vagy ember! Ha nem akarsz segíteni, akkor legalább ne szólalj meg. Annyit kérdeztem, hogy a többieknek menniy idõ volt amíg ez lefutott. A többit már mind te tetted hozzá. Most, hogy már bemásoltam a levelet (nem sikerült belekötnöd abba, hogy nem vagyok képben), így már másba kötsz bele. Hogy nekem állitólag nagyon sürgõs a szaros 2es tankom, holott csak megkérdeztem normálisan, hogy a többieknek mennyi idõ volt.

Látom szeretsz belekötni mindenbe, amúgy meg élénk a fantáziád, te tudod, hogy más mit gondol és mennyire ért a dolgokhoz. Ha nem tudsz segíteni, legalább kussolj!