World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan rajta minden,nagykupak,felfügg,nagycsõ,de a nagymotor hiányzik,megbakkert lassu egy tetûûû!Még a stock ferdi is jobban ment bazzzzzzeeeeeg<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Majdnem több xp-t kaptam, mint a gyõztes csapat legjobbja.
VK2002D-re melyik ágyút javasoljátok?
Ahogy nézem, a 75-ös-nek jobb a pen, viszont nagyon kicsiket sebez, a 88-as viszont penre elég sovány...
Valakinek tapasztalat?
Nálam pont az ISU a mumus, Ferdi/Jgdpz II-vel ha random isten is úgy akarja tarolok, orosz barátunk meg még nem adja magát.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk nálam az az új(mint nálad a Ferdi). Szóval kitartás!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A tornyot hagyd a végére.
Nekem nagyon nem tetszettek 2,9-es célzási idõvel ezek a TD-k, az Mle 46-nál se használtam sokat a 100 mm-est inkább visszaálltam a 90 mm-esre. Szerencsére a Foch-nál már nincs ilyen probléma.
Mondjuk ez az egyik oka amiért nem veszem meg a Foch 155-t se.
Az FCM36 PaK40, a Ram II, és a Matilda között vacillálok 😊
Nem farmolni akarok velük, csak legénységet húzni, meg funolni. Churchillem és T-25-öm van, szóval ezekhez viszonyítva a fent említett hármas tagjai mennyire számítanak jónak a maguk szintjén, és mennyire élvezetes velük játszani?
Bár, hogy õszinte legyek igen erõsen szemezek a Super Pershinggel is 😄
jelenleg a legrosszabb vele a statom tier8 TD-k és hvy-k közül!!!!!
ilyen csatában is csak 300 exp-t tudtam vele összekaparni 😄
win-el együtt
te jó isten ha ISU-val lettem volna 😄
garantált lett volna az 5-6000 damage 😊
Victory!
Battle: Cliff 2013. május 11. 9:50:05
Vehicle: AMX AC Mle. 1948
Experience received: 9 435 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 57 133
Battle Achievements: Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Egyszer eladtam de adtam neki még egy esélyt és egész jó 😊 Persze top tier voltam, ilyen csatában jó nagyon, de 240-es átütéstõl kezdve erõsen be kell forgatni hogy pattintson valamit.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Magyarul amikor az órád 7:10-et mutat.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A verébfing is átviszi.
Megjött a visszaigényelt tankocskám szeretném itt megköszönni mindenkinek aki segített.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Na majd belejövök.
...csak vicc volt
Aztán a végén elrontottam mert lementem, ennek az AT-7-nek semerre nem mozog az ágyúja, de végül valahogy nyertünk.
Az SPG persze beszólt pedig igazam volt, 3 perc volt hátra a foglalásból erre kiáll az Is-3 elé...õ végzett top helyen de én a helyében azért csöndben maradtam volna, fõleg ezzel a dumával hogy milyen hamar meghaltam. Ha én nem vagyok ott ahol, akkor õ is hamar roncs lett volna az tuti.
New 8.6 Medals
Ha meg tenyleg igaz, tuti SerB talalhatta ki vodkagozos fejjel... 😄
Saor Alba
És persze kaptam érte 262 xp-t, kevesebbet mint a gyõztes Tiger P aki nem csinált az egész csatában semmit csak kilövette magát.
Ezt utálom a legjobban, hiába vagy jó, ha veszít a csapat akkor semmit nem kapsz érte. Bezzeg a War Thunderben...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Mi is meg tudunk nézni embereket hogy van-e valamilyen prémtank. Õk is.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Kérdés: Igényelt "vissza" valaki olyan prémtankot ami nem volt meg neki? Mert arra gondoltam, jó lenne valami nyolcast megígényelni 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mielõtt belémkötsz, hogy honnan tudom... Nem egy MMO-nál láttam már, hogy mûködik a support rendszer.
Innentõl már csak minimális intelligencia kellene, hogy kikövetkeztesd, (hétköznap) -nagyjából ugyanakkor fog válaszolni, amikor elõször is tette.
"holott csak megkérdeztem normálisan, hogy a többieknek mennyi idõ volt."
elõtte: "Mert tegnap gyorsan válaszoltak a ticketre"
Egyszer válaszoltak a leveledre, magadtól is ki tudod következtetni, mennyi idõ, ahhoz nem kell idejönni. Legközelebb használd, ami van, és nyiss új ticketet, ne a lezártat nyitogasd újra... Ahogy azt egy józan gondolkodású ember is tenné.
Két napja hozzád hasonló türelmetlen idióták írogatnak ide mindenféle csip-csup apróságokkal, mert azt hiszik, hogy õk a mágikus kivételek, akikre a szabályok másképp fognak vonatkozni. Hát nem. És ha ráért eddig X ideig, akkor pár napot még lehet várni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Látom szeretsz belekötni mindenbe, amúgy meg élénk a fantáziád, te tudod, hogy más mit gondol és mennyire ért a dolgokhoz. Ha nem tudsz segíteni, legalább kussolj!