World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az EU2 nem megy! Az EU1-re gond nélkül beengadett!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
" A szerver tervezett karbantartás miatt...bla-blabla..."
Csak minket játékosokat felejtenek el értesíteni róla...lol
Szerintem ha összeomlik a szerverük akkor ez a szöveg jön be! lol
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
05.10.
Victory ratio: 65.12%
Battles: 43
WN6: 1827.24
05.11.
Victory ratio: 54.87%
Battles: 113
WN6: 1475.2
05.12.
Victory ratio: 58.9%
Battles: 73
WN6: 1789.34
05.13.
Victory ratio: 18.18%
Battles: 11
WN6: 1132
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Óigen, most kéne figyelni a kékeket, meg lilákat, de kösz, nem <#hehe>#hehe>
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Kelj fel 5-kor és zúzd.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
ELC-t valamilyen aberrált módon megtartottam és sokat megyek vele mostanság.
Kampinovkán mi kezdünk fent a Támadó hegyen(apropó, ez a szar miért van megint benne???). Jó.
Lemegyek a kivett(!!!) bokrok elé, szólok, hogy ott van a ping, lehet lõni a köcsögöket, akik el akarják foglalni Budapestet.
Erre kb egy lövés jön.
Nem akartam megnézni milyen színûek, mert kb 10 méterre állt tõlem egy KT.
De elfogadtam. Gyíkok és kész.
Mai stat:
Na mentem aludni ,legyetek jók.
Wins/Battles: 27 (40) (67.5%)
Exp: 707 (28 282)
Exp (x1): 707 (28 282)
Free Exp: 13 (1 379)
Credits: 1 025 952 (1035952/-10000)
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Amióta fenn van, nem húz fel ha azt látom a scoutunk ott retteg a0ban a bokorban - mert látom hogy piros. Vagy ha látom hogy esetleg megy elõre, adok neki 15 másodpercet mielõtt értelmetlenül meghal.
Régen állandóan magyaráztam.. ma már csak akkor gépelek, ha az illetõ átesik az XVM szûrõn. Fontos: ha valaki 1-2k után piros, azt nem tekintem hülyének, csak kezdõnek. Azoknak szoktam beszélni. Nem nobozva, nem köcsögölve, hanem a please szó intenzív használatáal.
Aki viszont 7-8k+ után piros... azt nem erõltetem.
Randomban egyszer egy láttam lilától, hogy az alapfunkciótól(õ egy fedezék) másra nem volt jó. Na kb. itt kezdtem el kételkedni az xvm hasznosságában, mert egyenesen úgy éreztem, hogy átbasz.
Természetesen nem azonnal töröltem, vagy ilyesmi, a mai napig fent van. De..
Szerintem van mindenkinek rossz napja. Van az úgy, amikor a lilát farbarúgták és most éppen ideges. Van az úgy, hogy éppen most nem teljesít jól. Van az úgy, hogy több lilát is, aki nálunk van. Lehet, hogy a zöldeknek rosszul fésülték a hajukat.
RANDOM.
1. Nem is érdekelt soha: pipa.
2. Ez is szintén pipa.
3. Az eff sosem érdekelt, senkit nem is csesztettem emiatt a csatában. Fõleg nem szokatam "noob"-ozni(szerintem a legundorítóbb dolog a játékban). pipa
4. Ezt még át kell gondolnom, picit ittam ma. De oké, visszanézek rá. Félpipa.
5. Ezt nem is vitattam. pipa
6. Minden csatában pingelek és a szardarab angolommal kommunikálok, ahogy lehet. Ha nem értik meg, hát ez van. Néha megértik és ez tök jó 😄 Ilyenkor pipa
7. A randomfaktorral nem kötekedek. Egyetértünk. pipa
Abban igazad van, hogy jobb látni mivel állunk szemben.
Viszont.
Azt se jó látni, hogy mivel szopatjuk szét magunkat már az elején. Én ezt nem akarom tudni. Ez persze én vagyok, de inkább derüljön ki a csata végén, hogy mivel is álltam szemben.
Ha én leadok 3-4K sebzést egy "szar" Tiger P-vel egy tier 8-9-es csatában és én vagyok a legjobb, de elbuktuk a picsába...Bakker, ez nekem jól esik, hogy én nyomtam a legtöbbet bele, mert a többi bandzsa volt éppen hozzá. A többi top még ennyit se tudott!
Szal jah. Engem ezért sem érdekel, de értem mirõl akarsz meggyõzni.
Ha megvan annyi amennyi a HPm, akkor már kényelmesen érzem magam. Ha meg többszöröse, akkor örülök. Ha win, ha defeat.
Vannak viszont néhányan, akik nem értik, hogy mind a +, mind a - gomb arra való, hogy a végleteket jutalmazza/büntesse. Ha valaki nem ért egyet a hozzászólással, azt nem mínuszolni kell, hanem venni a fáradtságot és beírni a véleményét illetve vitát kezdeményezhetne. Ha erre is lusta, akkor ugorja át a hozzászólást.
Oké, van, amikor balfarokságokat beszélek, de nem ennyire.
Viszont szeretném tudni miért beszélek hülyeséget, ha valaki lepontoz, köszönöm.
1. Nyerési eséllyel nem foglalkozunk. SOHA! Egyszer bekövetkezõ eseménynél %ot számítani..
2. Randomban ha kék, ha zöld, h a hupilila, nem számítunk arra hogy az illetõ heroikus módon bevetõdik elénk az utolsó pillanatban. Mindenki magának kapar, csapatjátékról nincs értelme beszélni.
3. Effi miatt nem csesztetünk senkit. Annyi amennyi, felhasználom az infót de ennyi.
4. Az hogy kinek milyen a szinte egy várható viselkedésmintát jelez. Nagyon jól látszik, hogy egy pirostól az alapfunkciókon kívül mást nem várhatsz, mindegy hogy veled van vagy ellened. Ezt ki kell használni ha ellenség (jól meg lehet szivatni) vagy ha barát (fedezéknek jó lesz).
Egy zöld nem fog seggel elõre támadni, egy lila meg taktikázni fog.
5. A szine senkit sem tesz sérthetetlenné.
6. Ha együtt akarsz mûködni valakivel, kommunikálj. A lila sem gondolatolvasó, és õ is úgy áll hozzá, hogy te valszeg magadnak kaparsz. De ha megszólítod, akkor LEHET együttûködni.
7. A játékban nagy a randomfaktor (+-20%, az már 40%os range), ez mindent felboríthat.
No, én kb igy használom az XVMet. Töltõképernyõn nem is bámulom, sõt, még az MM-et se nézem hogy "jajistenem, náluk egy tier8 van egy tier7es ellen, jajajajaj az MM sszopat...". Az XVM nálam lokálisan mûködik, azoknak az adataival foglalkozom akik körülöttem vannak. (konkrétan a fejük felett van egy @ jel aminek a szine az XVMes statjuk). Igy kapásból látom hogy ki jön szembe, ki van a seggembe.Globális következtetést a csatáról elõre nem vonok le.
Szóval, ha neked jobb, dugd homokba a fejed, végülis az is jó ha az ember tudja hogy rá rossz hatással van az információ. Én meg úgy vagyok vele, hogy a gyõzelemhez az információ igen hasznos kulcs. Miért ne használnám? 😊
Innen üzenem a csóriknak, hogy a kicsi péniszük erre álljon fel maximum, de nehogy válaszoljanak bármit bárkinek is. Fõleg nekem ne.
Értem ezalatt, hogy nehogy kelljen nekik válaszolni arra, hogy miért is szar az M3 Lee. Vagy miért szar bármilyen más tank.
Mínuszolják le nyugodtan ezt a hozzászólást is és sok sikerekben gazdag artyfire-t(1850hp mínusz) kívánok nekik. Remélem lesz belõle sok.
Üdv: kisokka
Mindenki maga válogatja, eszemben sincs senkit lebeszélni, remélem nem is jött így át.
Kétszer is mázlid volt, ettõl függetlenül gratula 😄
Ha a hülye Pz.IV-esnek derpje van, akkor neked kakukk. De elõtte is volt némi mák, de jó kis csata volt 😄
Egyébként éppen a Su-85-el vagyok és meg kell mondanom....Nem tetszik. Bár anno ugyanezt mondtam a Stug-ra is, még a top lövege elõtt, most is ez van. Szóval nemtom.
A pontatlan ágyú mellé szép sebzés, de kevés(?) átütés.
Ettõl függetlenül ISU-t akarok!!!!
Wins / Battles 14 / 19 73.6%
Avg. / Total Exp. 822 / 70 468
Credits total -68 129
Conquerornak sokba került a nagy ágyúja.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hagyd kibontakozni 😊
Amúgy, csatában meg csak azt figyeltem ki milyen színû, ehh...Meguntam. Ez random, kb innentõl leszarom. Nekem nem kell a sóhaj, hogy namerezmellettmilyenjólettévóna...
Nem. Szar lettem volna mellette is. Ha jó vagyok, akkor a többi csapattárs szar. Magyarul: Akkor csinálsz topgunt, vagy Radleyt, ha a csapattársaid és az ellenség is egyformán szarok. Egyértelmû. Sokan ezt nem fogják fel. Szidják az mm-et, meg a kiosztást, ugyan...
Egy dolog tehet róla: a mai napi forma, meg a mák, és a bádábimm.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ