World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért "vicces" hogy leszedték azt a bozótost, mert délrõl meg ugye megvan még az ellentétes párja, szóval így kicsit felemás lett a pálya.

Hümmm....küldesz egy replayt? Abban a borkoban rég nem jártam, mostanában malinovkát csak assaultban látom, most az a favorit nálam 😊

Na akkor legalább volt annyi eszük, hogy a 2 szervert különbözõ idõpontokban indítsák újra. Így aki 7-kor akar játszani, átmegy a másikra. Gondolom ez a szokásos szerver resi volt.

Besza...!
Csak az EU2 nem megy! Az EU1-re gond nélkül beengadett!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Jó reggelt!
" A szerver tervezett karbantartás miatt...bla-blabla..."
Csak minket játékosokat felejtenek el értesíteni róla...lol
Szerintem ha összeomlik a szerverük akkor ez a szöveg jön be! lol

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Mert? Ebbõl mit sikderült leszûrnöd?
mijki
Az MM nem nyúl bele a statokba mi?

05.10.
Victory ratio: 65.12%
Battles: 43
WN6: 1827.24

05.11.
Victory ratio: 54.87%
Battles: 113
WN6: 1475.2

05.12.
Victory ratio: 58.9%
Battles: 73
WN6: 1789.34

05.13.
Victory ratio: 18.18%
Battles: 11
WN6: 1132

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hát ezzel a Ferdivel kezdenek egybejárni a bolondok is...Majd, a kör mellett öl meg egy med. Esélyem nincs ráfordulni, egyszerûen megöl. Én is ezt tenném a helyében, de ilyen gyorsan? Hánah...Kurvajó baba lenne, de nem mindegy kikkel.
Óigen, most kéne figyelni a kékeket, meg lilákat, de kösz, nem <#hehe>

3-3 kill egymás ellen és vesztettünk, elfoglalták a bázist. Elküldtem a csávóvak egy sémonjút, de kb egy atombombát szerettem volna. Ferdit szeretném nyomatni, erre egy kis takony elfoglal mindent a semmire, pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..............

Na annyit nem ér😄. Eddig 01 kor lehetett, gondolta az nyári idõszámítás miatt most 02 lesz, de egy túrót. Na mindegy. Jó lett volna még egy potya 5x D:

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Azt mondja +2 ce, ami nálunk úgy hiszem 06 óra lenne. Pff, szóval passz.
Kelj fel 5-kor és zúzd.

Én úgy tudom reggel 07.00. Viszont ezeknél elég furcsán jár az óra...

Üdv! Hány órától lehet újra leduplázni a tankokat?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Ja, és a te videód alapján dondoltam ezt, és tök jó lett volna, csak odajött egy kurwa KV1-S és kitolt belõle, magyarul oboa...Az volt a legjobb köröm az ELC-vel. Holott szoktam vele lövöldözni is és nagyon jó kis tanknak gondolom, fõleg mostanság, hogy tudom kezelni is.

Egyszer, még 8.5 elõtt én is megjátszottam 8K+ sebzés lett belõle, de eltûnt az a 3-as bokor, ami C6-on van. Megnézheted nyugodtan, én simán becumiztam, mivel nemrég oda akartam menni ELC-vel és rá kellett jönnöm, hogy már nincs ott <#hehe>

Ma 3x ültem védõként a kedvenc bozótosomban. Lett is egy 10K+ xps kör belõle...

Melyiket? Nem rémlik hogy bármelyik is hiányozna 😊

Ja igen, amit mondasz Kampinovkán bokrokat, már nincsenek benne, simán kiszedték :/ Biztos tudod, csak a FAQ-ban egy kicsit félrevezetõ lehet.

Jó, nézzünk egy mai példát.
ELC-t valamilyen aberrált módon megtartottam és sokat megyek vele mostanság.
Kampinovkán mi kezdünk fent a Támadó hegyen(apropó, ez a szar miért van megint benne???). Jó.
Lemegyek a kivett(!!!) bokrok elé, szólok, hogy ott van a ping, lehet lõni a köcsögöket, akik el akarják foglalni Budapestet.
Erre kb egy lövés jön.
Nem akartam megnézni milyen színûek, mert kb 10 méterre állt tõlem egy KT.
De elfogadtam. Gyíkok és kész.

GabeE3e
Ha 20-as vagyok az a baj ,ha 30-as vagyok az a baj😊
Mai stat:
Na mentem aludni ,legyetek jók.
Wins/Battles: 27 (40) (67.5%)
Exp: 707 (28 282)
Exp (x1): 707 (28 282)
Free Exp: 13 (1 379)
Credits: 1 025 952 (1035952/-10000)

There is but one rule: Hunt or be hunted.

No, hát akkor a tapasztalataid alapján neked nem mûködik az XVM. Nekem frankón.

Amióta fenn van, nem húz fel ha azt látom a scoutunk ott retteg a0ban a bokorban - mert látom hogy piros. Vagy ha látom hogy esetleg megy elõre, adok neki 15 másodpercet mielõtt értelmetlenül meghal.

Régen állandóan magyaráztam.. ma már csak akkor gépelek, ha az illetõ átesik az XVM szûrõn. Fontos: ha valaki 1-2k után piros, azt nem tekintem hülyének, csak kezdõnek. Azoknak szoktam beszélni. Nem nobozva, nem köcsögölve, hanem a please szó intenzív használatáal.

Aki viszont 7-8k+ után piros... azt nem erõltetem.

Ezzel természetesen csakis egyet tudok érteni.

Jó, a 4-esre. Félreolvastam egy szavad, de most megvan<#hehe>
Randomban egyszer egy láttam lilától, hogy az alapfunkciótól(õ egy fedezék) másra nem volt jó. Na kb. itt kezdtem el kételkedni az xvm hasznosságában, mert egyenesen úgy éreztem, hogy átbasz.
Természetesen nem azonnal töröltem, vagy ilyesmi, a mai napig fent van. De..
Szerintem van mindenkinek rossz napja. Van az úgy, amikor a lilát farbarúgták és most éppen ideges. Van az úgy, hogy éppen most nem teljesít jól. Van az úgy, hogy több lilát is, aki nálunk van. Lehet, hogy a zöldeknek rosszul fésülték a hajukat.
RANDOM.

Válaszolnék pontról pontra, ahogy én látom:
1. Nem is érdekelt soha: pipa.
2. Ez is szintén pipa.
3. Az eff sosem érdekelt, senkit nem is csesztettem emiatt a csatában. Fõleg nem szokatam "noob"-ozni(szerintem a legundorítóbb dolog a játékban). pipa
4. Ezt még át kell gondolnom, picit ittam ma. De oké, visszanézek rá. Félpipa.
5. Ezt nem is vitattam. pipa
6. Minden csatában pingelek és a szardarab angolommal kommunikálok, ahogy lehet. Ha nem értik meg, hát ez van. Néha megértik és ez tök jó 😄 Ilyenkor pipa
7. A randomfaktorral nem kötekedek. Egyetértünk. pipa
Abban igazad van, hogy jobb látni mivel állunk szemben.
Viszont.
Azt se jó látni, hogy mivel szopatjuk szét magunkat már az elején. Én ezt nem akarom tudni. Ez persze én vagyok, de inkább derüljön ki a csata végén, hogy mivel is álltam szemben.
Ha én leadok 3-4K sebzést egy "szar" Tiger P-vel egy tier 8-9-es csatában és én vagyok a legjobb, de elbuktuk a picsába...Bakker, ez nekem jól esik, hogy én nyomtam a legtöbbet bele, mert a többi bandzsa volt éppen hozzá. A többi top még ennyit se tudott!
Szal jah. Engem ezért sem érdekel, de értem mirõl akarsz meggyõzni.

Ja és mégvalami: csatában egy dolgot bámulok erõsen: ott van abal felsõ sarokban hogy mennyi sebzést osztottam le.

Ha megvan annyi amennyi a HPm, akkor már kényelmesen érzem magam. Ha meg többszöröse, akkor örülök. Ha win, ha defeat.

Teljesen jól jött le, értelmes emberek eszmét cseréltek.
Vannak viszont néhányan, akik nem értik, hogy mind a +, mind a - gomb arra való, hogy a végleteket jutalmazza/büntesse. Ha valaki nem ért egyet a hozzászólással, azt nem mínuszolni kell, hanem venni a fáradtságot és beírni a véleményét illetve vitát kezdeményezhetne. Ha erre is lusta, akkor ugorja át a hozzászólást.
Nekem nem kell plusz szavazat, csak ezek szerint rosszakat mondtam eddig.
Oké, van, amikor balfarokságokat beszélek, de nem ennyire.
Viszont szeretném tudni miért beszélek hülyeséget, ha valaki lepontoz, köszönöm.

Túlságosan el vagy foglalva másokkal, azért nem hasznos neked az XVM.

1. Nyerési eséllyel nem foglalkozunk. SOHA! Egyszer bekövetkezõ eseménynél %ot számítani..
2. Randomban ha kék, ha zöld, h a hupilila, nem számítunk arra hogy az illetõ heroikus módon bevetõdik elénk az utolsó pillanatban. Mindenki magának kapar, csapatjátékról nincs értelme beszélni.
3. Effi miatt nem csesztetünk senkit. Annyi amennyi, felhasználom az infót de ennyi.
4. Az hogy kinek milyen a szinte egy várható viselkedésmintát jelez. Nagyon jól látszik, hogy egy pirostól az alapfunkciókon kívül mást nem várhatsz, mindegy hogy veled van vagy ellened. Ezt ki kell használni ha ellenség (jól meg lehet szivatni) vagy ha barát (fedezéknek jó lesz).
Egy zöld nem fog seggel elõre támadni, egy lila meg taktikázni fog.
5. A szine senkit sem tesz sérthetetlenné.
6. Ha együtt akarsz mûködni valakivel, kommunikálj. A lila sem gondolatolvasó, és õ is úgy áll hozzá, hogy te valszeg magadnak kaparsz. De ha megszólítod, akkor LEHET együttûködni.
7. A játékban nagy a randomfaktor (+-20%, az már 40%os range), ez mindent felboríthat.

No, én kb igy használom az XVMet. Töltõképernyõn nem is bámulom, sõt, még az MM-et se nézem hogy "jajistenem, náluk egy tier8 van egy tier7es ellen, jajajajaj az MM sszopat...". Az XVM nálam lokálisan mûködik, azoknak az adataival foglalkozom akik körülöttem vannak. (konkrétan a fejük felett van egy @ jel aminek a szine az XVMes statjuk). Igy kapásból látom hogy ki jön szembe, ki van a seggembe.Globális következtetést a csatáról elõre nem vonok le.

Szóval, ha neked jobb, dugd homokba a fejed, végülis az is jó ha az ember tudja hogy rá rossz hatással van az információ. Én meg úgy vagyok vele, hogy a gyõzelemhez az információ igen hasznos kulcs. Miért ne használnám? 😊

Én pedig arra kérném a topiclakókat, hogy plusszolják le kisokka hozzászólásait ezen az oldalon, mert így kiderül, hogy ki mínuszol elõszeretettel (sok szavazat esetén megjeleníti).
Máshogy jöhetett át, mert ennyi mínuszom nem volt még tán. Vagy ilyen szar vagyok. Vagy noob.
Innen üzenem a csóriknak, hogy a kicsi péniszük erre álljon fel maximum, de nehogy válaszoljanak bármit bárkinek is. Fõleg nekem ne.
Értem ezalatt, hogy nehogy kelljen nekik válaszolni arra, hogy miért is szar az M3 Lee. Vagy miért szar bármilyen más tank.
Mínuszolják le nyugodtan ezt a hozzászólást is és sok sikerekben gazdag artyfire-t(1850hp mínusz) kívánok nekik. Remélem lesz belõle sok.
Üdv: kisokka

Jó persze, ez egyénfüggõ dolog. Engem abszolút nem hat meg, már csak azért sem, mert állandóan azt figyeltem és elvesztettem a játék lényegét. Nekem is fent van xvm, sõt, örülök is neki, de csak a damage panel miatt(valahogy ez benne van). Jó látni, hogy mit sebeztem és kb. ennyi.
Mindenki maga válogatja, eszemben sincs senkit lebeszélni, remélem nem is jött így át.

Én is használom, és hasznosnak tartom. Elõfordul, hogy valaki kér, hogy kövessem, ilyenkor az XVM alapján döntök. Sárga szín felett megyek vele, nem szoktam megbánni. Nekem nagyon hiányzik a csapatmunka, randomban igen ritka; de kezdõkkel csak megöletem magam, míg a tapasztaltabbakkal meglepõen jól összejátszunk füles nélkül is. Abban is nagy segítség, ha látom a pro játékosokat az ellenfélnél, akkor kb. be lehet határolni, hogy merre fog menni (persze térképfüggõ). Ez esetben megfelelõ tankban én is arra megyek, hogy megpróbáljam kiiktatni vagy lesebezni, amennyire lehet, több esélyt adva a csapatomnak.
Hozzáteszem, hogy én nem a kifejezett kemper TD-s vagyok, hanem szeretek támadni, sokszor itt cseszem el. JagdPz-vel ezzel a taktikkal a 20. csatában elkaptam a Mastert. A szovjet TD-kkel nem megy úgy :/

Csak sikerült.
Kétszer is mázlid volt, ettõl függetlenül gratula 😄
Ha a hülye Pz.IV-esnek derpje van, akkor neked kakukk. De elõtte is volt némi mák, de jó kis csata volt 😄
Egyébként éppen a Su-85-el vagyok és meg kell mondanom....Nem tetszik. Bár anno ugyanezt mondtam a Stug-ra is, még a top lövege elõtt, most is ez van. Szóval nemtom.
A pontatlan ágyú mellé szép sebzés, de kevés(?) átütés.
Ettõl függetlenül ISU-t akarok!!!!

Tono34
Mai mérleg:

Wins / Battles 14 / 19 73.6%

Avg. / Total Exp. 822 / 70 468
Credits total -68 129

Conquerornak sokba került a nagy ágyúja.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

A Pearl River pálya nem sokáig lesz úgy érzem, mert Jacekéknek a C8-9 megoldhatatlan feladat.

Tono34
Tono34 néven vagyok ott is. Egyébként nekem behozta.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na azt elfelejtettem, hogy ennyit ír ki 😊

Tono34
mwreplays iszonyat lassú ma. Elég sokáig tartott mire be tudtam lépni.

Hagyd kibontakozni 😊

A mai napig nem jön be. Szerintem te valami rekordot dönthettél, túl sokan nézik egyszerre<#hehe>

Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy engem zavart és bántott, hogy csak pirosakkal vagyok. Én azt inkább NEM akarom tudni és kész<#hehe>
Amúgy, csatában meg csak azt figyeltem ki milyen színû, ehh...Meguntam. Ez random, kb innentõl leszarom. Nekem nem kell a sóhaj, hogy namerezmellettmilyenjólettévóna...
Nem. Szar lettem volna mellette is. Ha jó vagyok, akkor a többi csapattárs szar. Magyarul: Akkor csinálsz topgunt, vagy Radleyt, ha a csapattársaid és az ellenség is egyformán szarok. Egyértelmû. Sokan ezt nem fogják fel. Szidják az mm-et, meg a kiosztást, ugyan...
Egy dolog tehet róla: a mai napi forma, meg a mák, és a bádábimm.

Tono34
Elég lassan megy, de bejön.

Az a probléma, hogy nem mindenki, de a játékosok 80%-a azt hiszi, hogy ez a lényeg, a bázis elfoglalása. "Jajj, ott egy zászló, menni kell odaaaa!!!!!!!!!!!!" Tier5-ben még elnézem, én is ilyen lettem volna, ha valaha érdekelt volna a zászló színe valaha(de nem érdekelt soha). De tier 7-8-ban ez szégyen. Kb. itt bukjuk el a csatákat is.

JeffDunham
Kisokka. Na látod, at xwm-es nyerési arány számításnak tényleg nincs semmi haszna. Nyertünk már több 5%-ost, és buktunk el sok 95%-ost. Ebben egyetértünk. <#hehe> Írom ezt Bugi Misi képeire pl.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ehh, valamiért az egész SU-100 oldal nem elérhetõ, szóval majd késõbb <#zavart1>

JeffDunham
Legkevésbé sem akarlak meggyõzni az xwm használatáról. Ha csak a foglalásról szólna, mindenki azt csinálná. De azért ennél összetettebb. (Számomra) hasznos kiegészítõ. Ennyi.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jó az a link? Nem jön be :/

Ne haragudj, azon kívül ,amit utána mondtál, hogy szívtatok, nem értem mit kellene itt nézni :/

Tono34
Igen izgalmas kör, bár a mozgásban nem kellett megszakadni: