World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, mert sokat játszom medekkel, nem tudom, de pl. nekem az AT 2, brit TD messzemenõkkel kínkeservesebb, de errõl már korábban írtam. Most is jön a KV-1, elsõ lövés ding és máris tölti a gold ammot és milyen érdekes 2 lövés és kinyír. Ez aztán tényleg élvezet, menekülni ugye nem tudok, szóval ennyi is volt a csata.
Legjobb példa, amikor a T34 elit tank lett, nekem ott volt a garázsban és át is váltott elitre, gyorsan elkezdtem utánna olvasni, de csak odáig jutottam, hogy az elit tank álltalában gyengébb mint az azonos tierû többi tank. Meg az is idegesített, hogy pirossal írta ki a nevét. Mondom akkor ez szar, el is adtam nulla csatával... 😊
Nem biztos, hogy nincs igazam...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
De aztán fullos lett, meg rájöttem hogyan kell tolni vele. Azóta egészen megkedveltem, tökre kellemes játszani vele.
A lényeg az hogy legyen rajta fullos camo és BiA. A camoja szerintem megközelíti a ruszki kollégákét, szóval kell neki egy bokor és onnan lövöldözni, hogy megõrizzük a HP-t a csata végéig. A közelharc pedig szigorúan kerülendõ vele, mert azonnal szétszedik ha felbukkan, meg ugye a DPM-je is fos, még egy T8 tank is nagyon sok HP-t ver le róla emiatt.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Szóval az átlagos se éppen igaz. Simán a legmozgékonyabb T9 med.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ezt nem igazán értem, mert a top motorral bõven egálban van a bat mozgékonyságával. De motor nélkül is kb olyan mint egy 50B vagy WZ-120.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha egyáltalán kijön, mert úgynézki a WoWP bukni fog, és a WG nem fogja erõltetni at ankoson kívül a többit. Majd mennek mobil játékokat csinálni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Természetesen nem mentesíti pulikutyát a hiba alól, viszont ha te mint tapasztaltabb megpróbáltad volna a fenti tanácsot alkalmazni, lehet hogy lehozzátok.
A chatet néha érdemes másra is használni mint hogy "noob team again" meg "fucking retards, thanks for not helping".
Ha érdekelnek a hajók, nézz rá a NavyField2-re, az most ment bétába. Van topikja szintén, bár kicsit kreténül csinálták meg a launcherét.
World of Warships-rõl tud valaki valamit? Lehet játszani bétában? Vagy ki bétázhat? Hogyan tudom kipróbálni vagy esetleg segíteni a WG-nek?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Aztán lehet rinyálni meg reportolni...
Ha nem tudod mit jelent a csapatjáték, akkor szerintem rossz gamet választottál.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
(amúgy nem vmi városi map volt? 😊 )
már régen wn6 (wn7) van, nem eff, és az nem is veszi figyelembe a foglalást.
az meg hogy te nem foglalsz sosem, az egy emeletes marhaság. jó hogy nem vagy velem egy csapatban , a foglalás a játék része ha még eddig nem vetted volna észre.
remélem nincs tier7-nél nagyobb tankod.
TS-en vagy? Dolgozom, de lehet felnézek.
Ob261 tûzgyorsasága 1,71-re esik, a pontosság 0,66-ra.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Pedig néha nagyon sokat számít. Az ideg tud szétbaszni, amikor mondjuk Churchill I-el sebzek 2500-at, van 9 killem, és látom, hogy az egyetlen életben maradt ellenfél foglalja a bázisunkat, a mi 3 játékosunk meg elindul vissza a pálya túlsó végébõl kiszedni azt az egyet, ahelyett, hogy 3-an gyorsan befoglalnának. A vége vereség.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mondjuk az arty nézet az gyanús, hogy sztem ott volt vmi tutorial üzenet, de az is lehet hogy megtaláltam az F1-et és ott mosolygott rám a gomb.
Az viszont vicces, hogy low tierben a mai napig látok artit - nem is keveset - aki ott tolong az elsõ vonalban a heavyk közt hogy lõhessen. Direkt célzással persze - szoktam ismosolyogni, hogy "ez se találta meg még az isten nézetet".
Nem is szólok nekik, hátha megunják és nem lesz belõlük GW Type E 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Aki viszont 7-8k+ után piros... azt nem erõltetem. "
Jajj de szép megfogalmazás. Minden szó igaz. Nálam is 6k csata a határ.
Leírjak valami cikit? Szégyen de vállalom. Amikor kezdtem a játékot azt sem tudtam 3k csatáig hogy van olyan lehetõség, hogy rá tudsz zoom-olni valakire. Messzirõl zoom nélkül próbáltam becélozni a 2 pixeles tankokat. Nem értettem hogy lehet az, hogyha artyval vagyok, engem mindenki szétcsesz, én pedig mire becélzok valakit direkt lövéssel addigra meghalok. Nem volt ts, nem volt senki aki adott volna tippeket. A Youtube-on láttam hogy célzás is van, ráadásul artyval van ilyen hogy felülnézet. Nem lehetett több az xwm-em 200-nál. Utána aztán minden egyszerûnek tûnt. Azóta persze ráéreztem a játék ízére, de a statomon azóta is meglátszik az akkori szerencsétlenkedés.
Arról nem is beszélve hogy 2 évvel ezelõtt azt sem tudtam hogy mi az a wot add-on. Most már annyi kiegészítõ és segédeszköz van hogy már majdnem magától lõ a tank is. Hát igen, fejlõdés.
Így már érthetõ hogy miért vagyok türelmes a 6-7k csata alattiakkal?
E75 nálam is megmarad, nagyon jó kis tank az 😊 Kredit hiány miatt sok tank meg nem lesz még egy ideig.
Analizisen meg valszámon nem fogsz elsõre átmenni, azt garantálom, és a KSHba is csak akkor add be az önéletrajzodat ha a papa fideszes. Mert szakmai alapon nem fogsz bekerülni 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt hiszem, erre a körre tényleg lehet mondani, hogy jórészt rajtam múlt, fõleg a többiek sebzését megnézve.
Ami vicces, hogy ezt a szépséget konkrétan jobbnak érzem nem is egy tier10-esnél, és gyakran jobb sebzéseket is osztok vele, mint azokkal.
Nagy dilemmában vagyok, mert gold ammóval már vicces az E-100 is, és a korábbiakkal ellentétben már meg is akarom venni, de nem szívesen válnék meg az E-75-tõl sem... 😊