World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Már több mint egy éve csak prémmel tolom, én legalább a megspórolt hajfestékre fogom, bár tudom nálad ez nem játszik. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fene, akkor drága a prém, rohadt WG 😄
De azért remélem értetted.
Egyébként ne próbáld ki ha érzékeny vagy a fogyasztásra 😄
Aha, biztos benyalom! 😊
pl:landingnál a battle with owner: tier10, final:tier9, semi-final:tier8
vagy:
CW csata elõtt 30 perccel véletlenszerûen derül ki hogy tier8-9-10
vagy:
egy területen folyamatosan változik hogy 8-9-10-es tier lesz a csata
de lehet bármilyen egyéb variáció, a lényeg a WG még több pénzt kaszáljon.

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A WG különösen érzi, hogy hol lehet lehúzni a játékosokat. (Lásd nullás lövések, csökkentett páncélátütés, gold camouflage, gold ammo, gold consumables stb.)
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
tier10 CW egy rakás szar!!!! ennél szarabb nincs! loltractorokkal vívott CW is jobb lenne mint a jelenlegi fos! 😄
Tankvisszaadós supportnak írtam,jött is válasz amit visszaküldtem és ennyi.
3 napja semmi,holott van garázshely és credit is.
Hol a hiba?
(Nekem volt S-51 és van Gw-P per-pill,szerintem a Gw,mivel "izgalmasabb"(muhaha<#nevetes1>#nevetes1>) vele a "játék"(recskázás),gyorabban mozog,gyorsabban tüzel,több a direkt találat,félforgó tornyos,tehát nem ugrál szét állandóan.
Max kevesebbet 1 hittel dolgokat,ezzel tényleg el kell találni a dolgokat,és a több lövés bizony többe is kerülhet de ennyi.)
De tényleg, vannak akiknek semmi sem elég jó. Persze tudom, a WG még direkt össze is esküszik, hogy jól kicsesszen velünk...
(a jövõben talán)
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Negyedik csata vele:
Zárójelben: A harmadik csata full 10-es volt, összesen két egy darab 8-as tank volt még rajtam kívül és egylövésezett egy brit 10-es TD, de így is kapott tõlem egy 200-ast elõtte, utána meg ahogy felvillantottam a mi artynk õt is egylövésezte. Megérte. :-D Szóval biztos lesznek olyan csaták, amiknél sírógörcs fog kerülgetni, de nem lesz ez rossz úgy érzem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Állíthatóvá teszik az artik részvételét a csatában? Ha akarom kikapcsolhatom õket a francba mint az assaultot? Megjavítják, ész-szerûvé teszik, a spotting systemet, a rengeteg no dmg penetration lövéssel is kezdenek valamit? Mirõl maradtam le????
Jah, semmirõl csak már megint potyognak a morzsák az asztalól és a sok gold kid örül neki mint majom a farkának, hogy a havi több 10k forintjáért legalább már szarnak a fejére, ha írnak a supportnak...