World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NoparaWot
Azért fizetnek, mert gazdag, fiatal pöcsök, akiknek semmi kedvük igazából játszani, csak a pénzt költik, és nincs kedvük elõrõl kezdeni semmit -- akármelyik játékot nézed, tele van baszva az összes ilyenekkel, érdemes ezeket kihasználni😄

Miért lenne? Elvileg ez egy JÁTÉK, ne várd el, hogy azért fizetnek neked, mert te szórakoztál ennyi ideig.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

NoparaWot
és az idõ meg szenvedés az semmi értékû?? hát akkor inkább el se adom😄 😞 köszi am a véleményt😊

nem, az 24e forint, a type59 7500-at ér(ne), a többi az semmi.

Asszony talán beveszi, egy próbát megér!

Már több mint egy éve csak prémmel tolom, én legalább a megspórolt hajfestékre fogom, bár tudom nálad ez nem játszik. 😊
NoparaWot
hopp a lényeget lehagytam😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EZ

NoparaWot
{OFF} biznisz téma
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
80 eurót szerintetek megér ? //komoly válasznak örülnék// esetleg lenne érdeklõdõ?😛

Antimat
Ó, bazmeg, és tényleg 😊)

cyka blyat

Végülis, mondasz valamit. Megdõlt a pszicho elméletem 😄

Fene, akkor drága a prém, rohadt WG 😄

Az az alt+f4, noob 😄

Antimat
Várjál, mindjárt kipróbá...

cyka blyat

Jóvanna Alt. A vacsi levitte középtájra az összes vért.
De azért remélem értetted.
Egyébként ne próbáld ki ha érzékeny vagy a fogyasztásra 😄

Tehát, ha van két órád játszani, akkor abbahagyod egy óra húsz perc után prémiummal, mert már meg lett a szükséges credit, XP. mittomén mi?
Aha, biztos benyalom! 😊
Csak azt lehet lehúzni, aki engedi magát.. 😊

Mit csinál a ctrl+F4? 😊

Akkor most, hogy prémiumod van Ctrl+F4 ha elérted az 2kw/h-át?

abban biztos lehetsz hogy nem fogják maguk alatt vágni a fát, sõt fordítva, durván le fogják húzni a játékosokat megint.

pl:landingnál a battle with owner: tier10, final:tier9, semi-final:tier8

vagy:
CW csata elõtt 30 perccel véletlenszerûen derül ki hogy tier8-9-10
vagy:
egy területen folyamatosan változik hogy 8-9-10-es tier lesz a csata

de lehet bármilyen egyéb variáció, a lényeg a WG még több pénzt kaszáljon.

De abban igazad van, a free2play játékok a legdrágábbak 😊

Én múltkor kiszámoltam (amikor vettem egy teljesítménymérõt), hogyha naponta 3-5 órát tolom és el akarok érni valamit, a prémium ára visszajön abból, hogy kevesebb áramot kell használnom. Szóval én a villanyszámlát alakítom prémiummá 😊

Bugi Misi
végre megvan erre a ratyira a Mester😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Mondjuk van egy olyan érésem hogy kisebb tankok majd a kis goldos területhez lesznek jók.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pales27
Igaz, amit mondasz!

Pedig ez így sokkal viccesebb, mert mindenféle hülyeségre költheted majd a pénzedet ezentúl. Gondolj bele, hogy egy aktív CW játékosnak nem lesz elég, ha csak a T110E5 és a BatChat van bent a garázsban, mert tier 9 szinten lehet a WZ-120, T-54 vagy az E-75 lesz a nyerõ. Ez akár új ág fejlesztését is jelentheti, amihez kell a prémium account, prémium tank, garázshely, barakk stb.

A WG különösen érzi, hogy hol lehet lehúzni a játékosokat. (Lásd nullás lövések, csökkentett páncélátütés, gold camouflage, gold ammo, gold consumables stb.)

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

4-500... de elég is volt a qva anyját!
Pedig hivatalos fórumon megerõsítették a hírt. Számomra az lenne logikus, ha mondjuk a kisebb gold értékû területekért tier8 lenne, az egészen kis értéküekért pedig tier6, de nem látok bele a fejükbe.
Pales27
Maguk alatt vágnák a fát, ha lenne kisebb tierben is cw. Sokan a cw miatt húzzák ki a t10 tankokat.

tier8 nem lenne rossz. Csak nehogy azt találják ki, hogy tier9, és lehet visszavenni a 9eseket...
😄D sok cw-n vehettél részt életedben

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

jaja kurva jó lesz! 😊
tier10 CW egy rakás szar!!!! ennél szarabb nincs! loltractorokkal vívott CW is jobb lenne mint a jelenlegi fos! 😄
Olvastátok FTR blogon, hogy lesznek CW harcok kisebb tankokkal is? Szerintetek hogy lesz? tier 6-8 korlát, esetleg 4 is? Mondjuk a 9 baromság lenne...
jelentkezz be a support oldalra, nyisd meg a ticketet oldalt újra és írd le nekik még1x, hogy meg van minden feltétel és vissza szeretnéd kapni a tankot!
a visszaadás feltétele szabad hely, ill. elengedõ credit amit levonnak.

ne az elmúlt napokat nézd, mert a special miatt mindenki 10-essel tolta

Nem kaptam meg a tankot.

Kis segítségre szorulnék.
Tankvisszaadós supportnak írtam,jött is válasz amit visszaküldtem és ennyi.
3 napja semmi,holott van garázshely és credit is.
Hol a hiba?

Errõl tuti nincs szó. Nem játszom a kezdetektõl fogva, de pontosan emlékszem arra, hogy régen bármikor indítottam olyan csatát, amibe T10 tankkal mentem a legtöbbször 2 T10-es volt rajtam kívül. Vannak régi screenshotjaim, amikor olyat mentettem, amin 4-5 T10-es volt oldalanként és az már csoda volt. Ma rákattintok M48-al a Battle gombra és ha nincs 6-6 10-es tank már meglep az MM. Egyre több játékos éri el a T10-et most már és szerintem jóval kevesebben teszik le a T10-üket. Szóval tuti nem ez áll a háttérben. A mínuszos csaták és emiatt prém vásárlása már jóval jobb tippnek tûnik.

Az... De hívhatod szívásnak is!<#idiota>
Nem lehetne az,hogy egyik se?<#eplus2>
(Nekem volt S-51 és van Gw-P per-pill,szerintem a Gw,mivel "izgalmasabb"(muhaha<#nevetes1>) vele a "játék"(recskázás),gyorabban mozog,gyorsabban tüzel,több a direkt találat,félforgó tornyos,tehát nem ugrál szét állandóan.
Max kevesebbet 1 hittel dolgokat,ezzel tényleg el kell találni a dolgokat,és a több lövés bizony többe is kerülhet de ennyi.)
S-51 vagy GwPanther ?
GabeE3e
Most ,akkor ez MM fail ?😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Hát tudod, a játékoknál ez már csak így van...csak a pénzt tolod bele. A pénzt el isl ehet inni, be is lehet fektetni, el is lehet szívni...vagy ülni rajta...de lehet a semmiért egy pénznyelõ játékba beleölni. Mert minden játék pénznyelõ.

Hát azért...túlzásokba esel. Akármennyire utálom a arty-kat, azért az már baromság lenne, hogy ki lehessen kapcsolni...a játék része. Nerfelik õket..én ennél többet nem is várok el. Marha fasza lenne ha az én elvárásaimhoz igazodnának csak...

De tényleg, vannak akiknek semmi sem elég jó. Persze tudom, a WG még direkt össze is esküszik, hogy jól kicsesszen velünk...

Ez éppen "nálunk" van.
(a jövõben talán)
Lehet nálunk is akciózzák majd a brit és a német heavy tankokat. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Full stock Ferdi, csak a második motor van meg, de az ágyú a 88-as, lánc sincs, semmi. Természetesen 8-as csata, de akkor is. Nekem ez a tank élmény az AT 2-es szenvedésekhez képest. Jó helyre állva, beforgatva kicsit már így is van vele kellemes élményem. Úgy érzem fullosan nagyon fogom szeretni.

Negyedik csata vele:

Zárójelben: A harmadik csata full 10-es volt, összesen két egy darab 8-as tank volt még rajtam kívül és egylövésezett egy brit 10-es TD, de így is kapott tõlem egy 200-ast elõtte, utána meg ahogy felvillantottam a mi artynk õt is egylövésezte. Megérte. :-D Szóval biztos lesznek olyan csaták, amiknél sírógörcs fog kerülgetni, de nem lesz ez rossz úgy érzem.

Én már egy ideje nem költök erre a bughalmazra!<#wave> Ez egy pénznyelõ! Hálátlan szar banda amúgy a wg! Megvilágosodtam barátaim!<#nyes> Minek is költsem rá a pénzt??? Vegyek prémiumot? Minek? Azért hogy 50%-al több tp-t kapjak meg pénzt? Ugyan már, ugyan már! Semmivel sem lehet jobban haladni prémiummal mint prém nélkül! Csak a pénzed tolod bele. Én ezzel a játékkal már tényleg csak ingyen fogok játszani! Ahogy ezt reklámozzák. Van prém tankom, azzal csinálok lóvét prém nélkül ugyanúgy és ennyi! Akinek sok pénze van ilyen szarságra költse csak nyugodtan, aztán majd fél év, vagy egy év múlva rájön hogy de hülye voltam baszki!<#nevetes1> Én is az voltam, és csak most esett le!
pointer4
Kérem, kérem , kérem, 2013-van!!!!
Barbie online 😄DD
Attól mert neked csak ez a jó nem biztos, hogy másnak is. Más usernek épp megfelelnek ezek a változtatások. Uninstall the game and play with barbie.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"Egyre kevesebb hiba lesz a játékban."

Állíthatóvá teszik az artik részvételét a csatában? Ha akarom kikapcsolhatom õket a francba mint az assaultot? Megjavítják, ész-szerûvé teszik, a spotting systemet, a rengeteg no dmg penetration lövéssel is kezdenek valamit? Mirõl maradtam le????
Jah, semmirõl csak már megint potyognak a morzsák az asztalól és a sok gold kid örül neki mint majom a farkának, hogy a havi több 10k forintjáért legalább már szarnak a fejére, ha írnak a supportnak...