418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nirz
    A lengyel prémium gyalázatos a legtöbb jelentés alapján, papír páncél, gyengus pen, vicc hogy egyesek Defendernek próbálták beállítani! Ne vegye meg senki ha op tankra vágyik.
  • Plata
    Jó móka?
    Nekem ma nem is volt kedvem felmenni.
    Tegnap este nagyon durva volt,elment tőle a kedvem.
    Volt minden,egymás lökdösése,tk,anyázás.
  • Sherman0070
    Mindet visszahozták a szintenkénti bónuszok. :P
  • ROMOTO
    Gratt, ez kb. 40k mínusz meccsenként x100?
  • Sherman0070
    Jó móka. :D
    kb full tier10 random szar tankok nélkül
  • Plata
    Hogy bírtál menni 100 meccset ?
  • Sherman0070
    ~100 meccs
  • joe662
    Grat,ez nagyon komoly!
    Hàny csata kellet hozzà?
    :-D
  • Sherman0070

• Plata
    Ma volt szerencsém összefutni több agyhalott magyarral is.
    Megnéztem az egyiknek a profilját a játékban,nem is tűnik rossznak,még is ha összefutottam vele tuti hogy idióta volt.
    Vagy kezdésnél megölte csapattársat,vagy belefulladt a vízbe nulla sebzéssel.

Sanda gyanúm hogy nem is ő játszik az accountjával hanem kölcsön adta valami idiótának kipróbálni talán.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.01. 11:59:17
  • tutyimutyi2
    Azt viszont nem árt ha tudod hogy a T95E2 amit ezzel a barát meghívós/visszahívós rendszerrel szerezhetsz az NEM számít prémium tanknak hanem úgy mint pl a stug IV ez is csupán Reward tank szóval se kredit se legénységi xp szorzó.Illetve a 181 pen is eléggé karcsú.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.08.01. 10:08:53
  • joe662
    Ejj,semminek sem tudunk örülni:-DD
  • tutyimutyi2
    A mai nap is kurvajó felspotolok egy tankot akit aztán 1500 hp-ról ammózzák erre kapok belőle kemény 16 hozzájárulást
  • ROMOTO
    Ami már most lejön a videókból, hogy páncélzat terén elég gyatra a defenderhez képest, hagyján hogy az ufp oldalát belövik 2 szintről lejjebről ha sidescrapelne, de a tornya is karcsú szemből, az lfp és torony oldalát-tetejét nem emlegetném, az átütéssel is gondok lesznek tier 9-10 ben és a goldammoja sem sokat segít ezen, nem tudom hogy a lövegsüllyedés és a kicsit jobb látótáv+gun handling mennyit kompenzál majd, mindenesetre a polák tier 10 heavyért érdemes nekirugaszkodni, az elég pöpec lett.
  • suba53
    Köszönöm az infót, szuper!
  • ROMOTO
    Kapott némi nerfet, így sajnos már nem jobb a defendernél, kíváncsi leszek arra a vezetőt takaró képződményre, könnyen lehet KV5 rádióscsöcs effektus belőle, ha komolyabban páncélozott az a rész akkor még elég jó vétel lehet...
  • Scheff
    Így. :)
  • suba53
    Sziasztok!
    Él még az a lehetőség, hogy ha meghívok, vissza hívok a játékba egy accountot, akkor prém nyolcast adnak ha a kis accounton elérik a tier10 szintet?
    Hogy kell ezt kivitelezni, hogy a játék úgy lássa hogy én hívtam vissza egy évek óta passzív accountot?
  • fatmax
    Sziasztok ! Bejelentkezéskor az az üzenet fogadott, hogy a nyári szavazáson a második helyezett E 25 is sok szavazatot kapott, így beszerezhető . A shopban viszont nem találom .Hol merre keressem , vagy csak később lesz elérhető , és benéztem valamit ?
  • Scheff
    Előző szezonban én is a Super Conqueror-t választottam, de Rank 11-ig az Object 907 jobban adta, és utána sem éreztem különösebb hátrányát. A top 1 játékos IS-7-tel tolta, -ha jól tudom. :)
  • joe662
    Na kijavították,11k az alap.
  • Plata
    Olyan bumfordi és az a ronda festés rajta.
  • joe662
    A siemka prém 50tp prototyp a boltban,de miért nem jelenik meg nekem??
  • Sherman0070
    Amúgy utolsó meccseden (Serene Coast), ahol 229exp-t kaptál "harci aktivitásra" az azért van, mert +10 tankot először spottoltál (szerintem)
  • Sherman0070
    Belenéztem a streamedbe.
    Miért '907-el mész? Előző rankedben azzal toltam én is de csak supportnak jó, nem rajtad múlik, hogy win-lose lesz a meccs. Max néha csipegetsz de a Super Conq. meg a 430U-val lehet a meccset kontrollálni.
  • Scheff
    A legjobb játékosok már a 20. rangpontjuknál járnak, amiért értékes nyereményeket zsebelhetnek be. :)

Rangsorolt csaták általános ismertetője: https://esport1.hu/news/2018/07/13/esport-scheff-wot-worldoftanks-rangsorolt-csatak-2018-uj-szezon

A top 5 harckocsi rangsorolt csatákra: https://esport1.hu/news/2018/07/25/esport-scheff-wot-worldoftanks-info-rangsorolt-jatekmod-top5

Tippek és trükkök az előmenetelhez: https://esport1.hu/news/2018/07/25/esport-scheff-wot-worldoftanks-info-tippek-trukkok-rangsorolt-jatekmod
  • Plata
    Is7 van.
  • ROMOTO
    Alacsony rankedben majdnem mindegy mivel megy az ember, a legjobb persze a type5, ranked 5 felett nem sokkal már az is kevés...fura de pl. az is7 végig jó és ajánlott, td-ből csak az object 268/4, meg a medek szinte mind, azok főleg. A németek közül semmi, amcsik közül csak a patton, angolok között a sup conc, 1-2 kínai, és a többi nemzetet el lehet felejteni, svéd, olasz, francia, cseh nem játszik....
  • Plata
    Én most Fv-vel tolom,most is vesztettünk,de mivel én voltam a legjobb így nem vesztettem semmit.
  • ROMOTO
    Ez már a sokadik ranked, van egy rakás taktika mit hogy mikor, mivel kell csinálni benne ahhoz hogy eredményes legyél, vannak top 5 tank ajánlók, startégia ajánlók, stb. egészen odáig hogy miből mennyi lőszert vigyél tankokra lebontva... mindenhol elmondják hogy minél skillesebb a mezőny annál jobban bünteti a feleslegesen kinézegető, magában rohamozó, stb trükköket, és valóban mindenki pozíciót foglal, lapul, lesi az alkalmat és így a tüzérnek több ideje van abálni...ezért lehet választani hogy vagy a szuper op object 907, 430u val tolod vagy tüzérrel...
  • Plata
    Ez marhaság,az előbb voltam csatában ahol a csapat egymás anyját szidta,svéd szidta a lengyeleket mert retardáltak és idióták,a lengyel szidta a cseheket mert azok noobok,a cseh meg a svédeket,közben egymás anyjáról mondtak szépeket.
    Volt ott aztán minden,mindenki le anyázta a másikat,egymás anyját elmondták mindennek.Egyik másik szót nem is értettem.
  • ROMOTO
    Tanulságos volt arcvesztés folyamata a mostani ranked próbálkozásán, amikor elkezdte a rankedet még azt magyarázta hogy milyen szar lesz és ahogy javul a játékosállomány a magasabb rangok környékén egyre jobb lesz gameplay, ebből annyi lett hogy léptennyomon elkenték a száját és ranked 5 re már teljesen begörcsölt, mindezt a leg op-bb járgányokban ülve, abba is hagyta mert nem tudott érvényesülni, ennyit arról hogy milyen az amikor egy kicsit skillesebb a játékosállomány...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.07.29. 19:45:05
  • Plata
    Nincs.
    Arany lőszer sincs.
    Fv-nek kellene xp.
    Sima csatába mem viszem.
    De arany nélkül is sebzem vele Type5-öt.
  • Master91
    Ha nincs Type5 szarod, vagy orosz médiumod, és mellé kimeríthetetlen ezüst készleted hogy szórd az arany lőszereket, el se indulj a ranked csatákba
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.07.29. 17:21:49
  • Plata
    Last replay be van,de az már Vk.
    Egy órás xp boostot betoltam,rankedeztem ahogy lejárt még egy kicsit Vk-ztam.
    De nem volt izgalmas csata.
    Szerintem még képet sem csináltam róla.
    Nem csináltam képet,csak vk-ról van meg egy előző csatáról.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.28. 22:57:26
  • Master91
    mint ahogy el is olvassa mindenki a beszámolót
  • joe662
    Bekapcsolhatnád már végre a replay,mentését,ilyen izgi csatát tuti mindenki megnézne.
  • Plata
    Na én is kipróbáltam rankedet.
    De ez egy vicc,ugyanaz mint random.
    Kempinovkán Fv4005-el én mentem el spotolni.Át mentem az ellenség bázisára is,először fel a hegyre onnan be a bázisukra.
    Pedig volt light és med is,de mind mögöttem kempelt,egyedül pár heavy jött mögöttem pár száz méterrel.
    Igaz nyertünk és túléltem és lett 5 kill,de akkor is ultra gáz hogy mindenki a bázison kempelt.
    Komolyan egy bazi nagy td-vel kell előre menni spotolni?
    Jah mivel volt két arty jött is spot sebzés.
    Az ellenséges artyt is megkerestem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.28. 20:32:25
  • Toweliee
    Mr Szciff
  • Plata
    Azt aláírom hogy a legtöbb prémnél a sebzésért fizet a játék legjobban.
    De van kivétel.
    Vk-val ha nagy kalibert is lövök akkor sem kapok annyi pénzt mintha ugyanannyit spot sebzést szereznék.
    Tudom hogy a süketpersza egy rakás szart sem ér,mert nekem is van,én nem tapasztaltam vele hogy annyira tierlimites lenne.
    Azért is nem játszok vele mert az Fv is jobb nála,az legalább tud sebezni.
    Láncolás szart sem ér,ha a csapat egy rakás szar és akkor sem lövik meg az ellenséget ha épp fejere van állva.