418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #403723 Ha sok tank érdekel hülyeség a több acc.
Egy acc és azzal fejleszd ki ami érdekel.Esetleg kis prémmel meg lehet tolni.
Sok tank miatt gyűlik a free xp. -
Kurtos_Kalacs #403722 Na igen elírtam, remek. Nos kb. 7000 csatám van több akkon és azért van az a bizonyos "több akk" mert sok tank érdekelt és nem tudtam eldönteni melyik a legjobb számomra. A jelenlegi akkomon 3500 csatám van és ennél szeretnék is megállapodni. Tankok szempontjából az M46 Patton-nál, a T-43-nál, a KV-1S-nél, MT-25-nél és a T 25 AT-nál tartok illetve van funra KV-2, BT-7 + egy pár más ingyenes prémium tankom: T-34-85m, T-34s, T95E2, T-29. Egyébként az újat lenginkább ide a fórumra értem de a játékban is van rengeteg dolog amit még meg kell tanulnom. Quickybaby-t nézem és kedvelem is a videóit. -
Youtube-on jó sok jó játékos csinál videót, közvetít. Már ezekből a videókból tanulhat jókat az ember
Én őket szoktam nézni:
KamilEater
LemmingRush
QuickyBaby -
Plata #403720 Azt hiszem szeretni fogom a T54ltw-t,kell rá ramming skill is. 
Az előbb Amx 13-105 T8 csapattársat próbálta szekálni,padlógázzal odamentem és sikerült vele frontálisan ütközni,790 sebzés ütközéssel.Egy lövés elég volt neki.
Köv skillnek fixre beteszem majd irányított ütközést.
Kéne egy értelmes T8 prém light ami jó gyors,de jó kemény is hogy lehessen vele kamikazezni.
A mostaniak elég papírok hozzá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.13. 22:06:54 -
suba53 #403719 Új vagy, vagy "úgy" vagy? Nem mindegy. 
Hány csatád van eddig összesen? Milyen szintű tankjaid vannak?
Ne haragudj ezekért a kérdésekért, de ez alapján nagyjából be lehet lőni, hogy milyen tanácsokat érdemes adni. -
Kurtos_Kalacs #403718 Sziasztok! Teljes mértékben úgy vagyok úgyhogy nem igazán tudom hogy hogy működnek itt a dolgok, viszont ez a hp féltés ez azért "rohadt jó" mert mindenhol megvan. Bármikor próbálok valamit tenni a csapatért hogy előre mozduljon a meccs, senki sem követ és szarik a map sarkában én meg megdöglök, de ha megy a camp akkor meg jön az arty azt megkúr. Bár az artynak mindegy az menet közben is ugyanúgy ellő ;) -
Pares #403717 Jó is lenne, ha úgy játszanának, de ahelyett, hogy áttolnák, mindegyik nyomorék félti a hp-ját, megállnak, és megdöglenek. -
Lemming train? Mégis mit szeretnél? Minden játékos 1v1ezzen 0-tól 9-es szektorig sorban? Épp az a lényege, hogy együtt mozogjon a csapat és jól menjen a trade-elés HP-val. Gold ammot meg még mindig nem lehet felfogni mire van. Ha már ranked, akkor azt a "kis" RNG faktort lehessen már kiütni a golddal, hisz azért skill alapú a ranked és nem random. Ja meg nem minden a gold ammo, ha megfigyelted volna dombokon hulldown szituban semmire sem fogsz menni a 340es HEAT-el super conq., is7 ellen. Oda HE fog kelleni kb. mindig.
Egyedül az arty az, ami talán nem kéne. de annak is megvan a fontos szerepe.
Malinovkán a dombon IS-7el tornyoztam, SEMMI nem tudott belőni, közben én meg HE-vel bontottam a Super Conq-okat.
Na ha ott lett volna arty, akkor oda a HP-m + ellenség simán rám tolta volna, mert azt hiszem tank előnyben is voltak, csak mi jól fogtuk.
-
Plata #403715 Tegnap pont emiatt ment el a kedvem nekem is gyorsan.
Cseten más sem volt csak egymás cseszegetése,néha egész durva szövegeket is megengedtek,bár szerintem az gyerek volt még.Pár csata alatt elfogyott a report lehetőségem.
Mert azért aki nagyon durván beszólogatott a többieknek azt reportoltam,na meg azt is aki belém lőtt.
Mellesleg a Type5 tipp hogy lőjek az ellenség alá és ne rá,baromi jól bevált.
Tegnap spagettit meg szuper kondért is agyon vágtam így.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.13. 13:17:20 -
Pares #403714 Én gondoltam, hogy milyen jó lesz majd rankedben, hogy biztos több értelmesebb ember lesz (nekem ez az első), de olyan kibaszott mérgező a hangulat, a lemming trainből nincs kevesebb, goldspam, arty minden mennyiségben, hogy már ettől is elment a kedvem. -
Plata #403713 De a Type 5 nekem bejön,csak a sok idióta nem aki vagy veszekszik vagy egymást lövi. -
szerintem úgy bírja hogy nem Type5el megy -
Plata #403711 Grat,de hogy a francba bírod?
Tegnap egy órát sem bírtam menni Type5-el.
Nem voltam rossz,egy stráfot sem buktam,de a csapattársak brutálisan retardáltak voltak.
Volt veszekedés tk minden egyéb szar.
Az első csata úgy indult hogy a visszaszámlálás alatt T100 ugatott hogy milyen hülye majmok vagyunk,végig pofázott és ugatott,indulás után Vk72 megelőzte Is7-et ezen Is7 bepöccent és bele lőtt.Mert ő siet..
És minden csatában volt valami hiszti,másik csatában artyt agyon lőtte obj td kezdésnél.
Pár ilyen anyázós és hisztizős csata után feladtam,nem érdekelt hogy 1 órás boost még aktív mentem inkább random csatázni T8-9 tankokkal. -
suba53 #403710 Meg kolbászol ott egy transformers-nek beöltözött figura, aki kis tankká tud guggolni, de nem tudom mit kellene tenni, hogy végre egyszer tanknak mutassa magát.
-
Aztán a végén ő húzná az egész SG bagázst be gold league-be. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.08.12. 22:07:29 -
Szerintem adná 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.08.12. 22:03:18 -
Lehet, hogy IS-7el aratnék. :D
Nem lehet tudni milyen csapatokat hoz a random.
-
Na igen egy vén accon 30 T10 tankkal lehet, hogy nem adná olyan jól, mint egy új accon. :-D -
Aaaz igen!Grat!
2 nap alatt 1db tankkal
-
Nem tudom, hogy megint ilyen jól menne-e. :D
Holnap meg tudnám próbálni de kezd a sok szar arty az agyamra menni. :D -
Nekem nem akarod felhúzni 15-ösre (bár tán megint 16 lesz a tuti 1. liga) a 12-ről (?) a maradék pár napban? Nagyon elkapott a Monster Hunter World, nem hiszem, hogy belépek már ranked végéig. :-D -
15-ös szint megint, csak az új profilomon. 
2 nap alatt húztam fel. Nem volt creditem töltésgyorsítóra, ventire (egy hete csináltam a profilt ~5500 goldot használtam el a 9-es WZn lövegre meg hogy hamarabb legyen meg a 10-es) ezért csak stabilizátorral szereltem fel a WZm.
+Pótkaját sem használtam. :D
10 HEAT, 15 HE, 15 AP volt a lőszerelosztásom
ráadás
Amúgy elég kezdőbarát lett a WoT. Rengeteg extra dolgot ad a játék már kezdéskor. +a személye missziók is sokat számítottak, hogy meg legyen a creditem mindig
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.08.12. 21:53:05 -
Frontline-rol még semmi hír?
Jo lenne már wotozni újra
-
Az évfordulós garázsban van ez a szép tábla tele orosz szöveggel.
Valaki nem tudja lefordítani őket? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TiborTamas #403699 Itt a replay, bár az a vicces, hogy semmi különöset nem csináltam. Nem is értettem a végén, hogy a francba jött össze ennyi. :D
Lementem az 1-2 sorra, de nem jött arra nagyon az ellenfél, úgyhogy felmentem a J6 bokorba a szikla mellé és onnan spottoltam + lőttem, amíg ki nem halt az ellenfél nagyrésze. Aztán elindultam az artykért, mert gondoltam a velem maradt másik td ki tudja lőni a bázisunkra igyekvő ~200 hp-s Revót, de nem sikerült neki. Úgyhogy az artyk leölése után még siethettem vissza a bázisunkra. Mondjuk még egy védő medált és vele együtt még valamennyi +xp-t elvett tőlem a Revó, mert ~80 pontnál valamiért lejött a capről. -
Jaja, replayt, valamire még mindig kell fapolni reggel/este, hiába van Monster Hunter Worldözés ezerrel. :-D -
Sir Charles #403697 Én múltkor egy ilyen csatát nyomattam vele, igaz nagyon láma volt az ellen.
Replay -
Pares #403696 Konkrétan annyira szar a routerem/netem/WG szerverhez való kapcsolatom, hogy a tankom fogta magát, megfordult, és inkább megfulladt a Live Oaks tavában... 
-
Grat,szép munka!
Esetleg replay,okulásképpen
-
Grat! Ez nem semmi! :D
Úgy hallottam, hogy jelenleg ez az egyik legjobb prém tank. -
TiborTamas #403693 Huhh, nem gondoltam, hogy valaha is sikerül megdöntenem a még tier 6-os Chaffee-vel tier 10-es csatában szerzett 2244 alap xp-s csatám, de most összejött. Pont a legjobbkor, mert már a hajam kihullott, ezért a 3. gunmark-ért :D
Egy Kolobanov medál még jól mutatna rajta, de csak 1v4 volt a végén.
-
Elég gyenge egy tier 10-es tankhoz képest. Ami miatt viszont mindig elővettem, akár az olasz küldik alatt is, az a mozgékonysága, a szerintem elég jó ágyúja és van hogy nagyon jól állja a sarat :) Plusz jól néz ki :D -
bekescsaba #403691 Hali. A Francia M4 54-es nek nincsen szemből toronyvédelme? Vagyis 300 körüli.
Gyakorlatilag minden beüti a lövegpajzsot, kumulativ, AP, APCR, tök mindegy.
Azt hittem, hű de fasza tank lesz, aztán néztem, hogy egy deka spaced armor sincsen rajta, így minden kumulatív átmegy rajta.
Csalódás, bár figyelmeztető jelnek kellett volna venni, hogy ritkán látok. -
Premium Bonus Code Key Giveaway
1 Day of Premium Account
Large Repair Kit
1x Personal Reserve: +100% Crew XP for 2 hours -
Elnyerte, de csak úgy, ahogy a mostanában játékhoz adott T10 tankok legtöbbje is létezett: Papíron. -
A szíriai hadsereg T-34, Panzer IV harckocsijai és StuG III rohamlövegei 1956-ban, a 10. Kivonulás Napi parádén. (Kivonulás Napja: 1946. április 17-én hagyta el az utolsó francia katona az ország területét és ezzel elnyerte függetlenségét.)
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.08.09. 13:07:26 -
Jah a kamikaze medalos hasonlatodhoz Wolf jobban illik, te inkább Wolf vagy :) pl a csata földnél ütközőpályára állt a Defianttal, szerencse hogy Zsanlük megérkezett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1:45-től lesz a Wolfos részlet :) egyékbént 3:40-nél látható támadás közben a USS Budapest cirkáló :)lásd
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2018.08.08. 23:49:04 -
Plata #403686 Discovery egy rakás szár.
De DS9 után fog tuti,valamikor a romulus felrobbanása után.
Discovery sorozat tele van elmebeteg hülyeséggel,béna zombi klingonokkal.
Sajnos Discovery már MMO-ban is támad.
Link.
Egyébként ő Worf és már ambassador.
-
Akkor gondolom örülsz hogy elkezdték forgatni az új startrek sorozatot (a discovery 2.évad is jön ki jövőre ettől függetlenül) ami Zsanlükre épül, hát mivel már öreg gondolom kb a TNG és DS9 közé kell tenni, sőt, Wolf hadnagy mindkettőben játszik úgy hogy pont a kettő határára..
Jah amúgy az esl csapatomnak pont ő az avarja :) -
bigmano #403684 Eladó WOTAcc rengeteg értékes prémium tankkal van amit már nem lehet megvásárolni!!!
Az acchoz jár az email cím is.
Prémtankok:
LeKpz M41 Gf
FV4202
Type 64
43 M Toldi
Turán 3
Panzer 58 Mutz
Stug lV
E 25
8.8cm Pak 43 Jagdtiger
T-45