418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
suba53 #403763 Na végül is vettem egy Basic Needs csomagot, de semmi kedvezményt nem adott.
Miért nem lehet mellé korrektül odaírni, hogy mire vonatkozik a kedvezmény, és mire nem.
Imádom az ilyen "nesze semmi, fogd meg jól" önfényezős ajándékokat. Valami multis marketingest alkalmazhattak, azok ilyen idióták.
-
suba53 #403762 Ezt írja a kuponhoz: Enjoy an exclusive 20% discount on a vast selection of World of Tanks package.
De hogy ez mire jó, az honnan derül ki vajon? -
Angelus1991ster #403761 Mitől paródia? és miért énekel ilyen hülye hangon a faszi? Magyar nóta mellett ez a másik szar zenei stílus/műfaj vagy micsoda ami zavaró ha szól. Nem véletlen nem adják a rádiók ezeket. -
-
nemtudommivan #403759 Elc-t válaszd. T92 a hajára kenheti a dpm-et ha egyszer lepattan mindenről aminek egy kicsit is döntve van a páncélzata, köszönhetően a szívószál vastagságú lövegnek. Egy lttb is kihívás neki. Ellenben full gázon is eltalál mindent automata célzással. Puha talajon képtelen fordulni, gyakorlatilag csak egyenesen tud haladni. -
Kétféle kupon van, egyik a prémium shopra szól (ahol ingame cuccokat tudsz venni, tankokat, aranyat, prémet), a másik meg a wargaming store-ra, ahol pólókat, maketteket, és egyéb szarságokat tudsz venni.
Nézd meg, hogy melyikre kaptad még egyszer. -
De.
Olyan tankot kell venni,ami màr megvan.
Azt megkapod a teljes àràt aranyban,20% al olcsóbban.
suba53
Mikor a fizetési opciokat beadja oda autómatice berakja a kupont is,ha érvényes az adott csomagra.
Ha nem akkor arra nem jó. -
Plata #403756 Ha van 20%-os kuponod akkor be tudod váltani,úgy emlékszem van egy kupon fül vásárlásnál. -
Nirz #403755 A kuponok többsége szinte semmire nem jó, altalaban csak prem accountra hasznalhatoak -
suba53 #403754 Sziasztok!
Van egy 20%-os kuponom, amit be kellene váltanom, lenne is mire, de a vásárlási folyamatban sehol nem mutatja, hogy a 20% kedvezmény meglenne. Így nem merek a végső kifizet gombra kattintani, mert félek hogy egy nagy átverés az egész.
Hol látom azt, hogy a 20%-ot valóban le fogja vonni a fizetendő összegből? -
Az igen
grat!
-
TiborTamas #403752 Azért nehéz, mert egyedül teljesen ki vagy szolgáltatva a csapatoknak és a mapoknak minden szempontból. Kell 2 ember melléd szakaszba, akik biztosítani tudják neked, hogy folyamatosan legyen mire lőnöd, illetve lőjék neked a stun assistot, és ha kell, megvédjenek a yolokás retardoktól.
Mondjuk a lefH-el én egyedül húztam be, mert ezzel gyakorlatilag csak sebzésből jön össze a mark, assistra nem nagyon alkalmas. Viszont könnyebb lett volna, ha van mellettem mindig társ, aki segít. -
Artykat nem értem miért szinte lehetetlen markolni. Valami el van cseszve a WG formulában artykra nézve eléggé. -
TiborTamas #403750 Ne tudd meg. Gunmarkért én ennyit még nem szoptam... :D -
Hogy a faszba csináltad meg? :D
Én 2 gunmark fölé nem tudok menni... :D -
TiborTamas #403748 #nohomo
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #403747 Szerintem Elc-t azért szeretik jobban mert táras ágyúja van.
-
Nekem nincsen meg egyik sem,így nem tudok nyilatkozni róluk 
+ amúgy is Lt antitalentum vagyok
13-57el is csak szenvedek mióta megvettem
-
A camo érték egy dolog, az, hogy milyen magas a tank valójában, meg egy másik. -
Plata #403744 Elc-t jól kilehet röhögni.
Haláli mikor rád lő vagy huszat goldammóval oszt max viszket a tankod lánctalpa tőle. -
Sir Charles #403743 Ha már ezeknél tartunk. Kellene egy jó passzív spotter light tank.
Igazából két lehetséges jelölt van: ELC EVEN 90 és az amcsi T92.
Tanácsot kérnék melyik a használhatóbb.
Amit néztem:
T92 jobb látótáv, ELC jobb camo, T92 jobb DPM, T92 nagyobb mobilitás.
Ahogy látom mindenben jobb a T92, és a camója se sokkal rosszabb, mégse látok sokat belőle a csatatéren, ELC-t annál inkább.
Van valami rejtett szarja (modulsérülés, gyúlékony stb) ami miatt nem éri meg vele játszani? -
A Amx13-57,és az Elc90 is a boltban,ha valakit érdekel:-) -
"pont akkor adják, amikor elkezdődik ez a szar? :D"
:-DDD
A multkorit is elöbb odaadtàk,ha jól emlékszem talàn 1hétre rà. -
pett3rson #403740 Igen, a múltkor is így volt, azt hittük 14 napig várni kell aztán kb 3 nap múlva már kihirdették a nyertest és mindenki megkapta a magáét... -
" rewards of this season will be granted in the 14 days after the season close "
Ha jól értelmezem, akkor 14 napon belül bármikor jöhet? -
Na akkor jó, hogy léptél még 1-et. :D
Amúgy most komolyan 14 napot kell várni a jutalmakra?
Én még suli kezdés előtt szeretnék játszani erre pont akkor adják, amikor elkezdődik ez a szar? :D -
TiborTamas #403737 Hát, jól éreztem, hogy éppen kicsúsztam volna a rank 15 44%-kal... :D -
Megy majd a sok jó képességű,randomozni:-DDD -
Na király. :D
Jó tudni, hogy holnap már nem megy. :D -
TiborTamas #403734 Ma éjfélkor lesz vége, pontosabban holnap délelőtt 10-kor... :D Szerintem elég lesz. Én azért tegnapelőtt még inkább ráhúztam egy 16.-at, hogy biztos legyen. Mondjuk nekem csak 44%-os arányom volt. -
Kíváncsi vagyok bent maradok-e liga 1-ben.
Rank15 59.76%-al. Az utolsó, aki bent van az Rank15 37.63%-al.
Holnap éjfélkor zárul ez az egész? -
Nirz #403732 na szép..pont kihagytam.. -
Pár hete volt talán. -
Nirz #403730 vagy szokott lenni egyáltalán? -
Plata #403729 Kaja?
Én most kerestem vagy 3 millát azzal hogy eladtam őket.
-
Nirz #403728 Mikor lesz vmi kaja kedvezmény? -
pett3rson #403727 Egy dolgot látok amiért van valami kis értelme, hogy több accountod legyen, az pedig ha el akarod majd adni valamilyen oknál fogva...de mivel ezt tiltja a játék szabályzata - ennek ellenére csinálják és elég sokan - ezért ez sem állja meg a helyét...tényleg felesleges szétdarabolni. -
suba53 #403726 Elaprózod magad, ha több accountot is viszel párhuzamosan. Egy account bőven elég, akárhány tank is érdekel. Így egy accounton gyűlik a kredit, a free XP, a személyes tartalékok, az arany, a garázs helyek, barakk helyek, sokkal nagyobb a mozgástered.
Nekem 5 év, és 5 napba telt a magasabb rendű műszaki mérnök plecsni, ami azt jelenti, hogy a játékban lévő összes tank ki van fejlesztve.
Nem unatkoztam az biztos, de ez volt a kitűzött célom, amikor elkezdtem játszani. ( Plusz a garázsban lévő 160 tankból 30 db tízes. )
Ha párhuzamosan húzol több ágat is, akkor sokkal gyorsabban haladsz összességében, mintha csak egy-egy ágra fordítanád minden idődet.
Minden húzott tankot leduplázol, így mindig mindegyik dupla XP-t kap naponta, plusz az akciók. Nekem ez volt a taktikám, és bejött.
Így vissza tekintve nem volt olyan ág, amit megbántam volna. Volt sok aminek az eleje, közepe jellemformáló volt, de mindig kárpótolt valami.
-
Kurtos_Kalacs #403725 Most már az is a célom hogy egy akkon húzzak ki mindent amit szeretnék. A fő célom az amerikai medek voltak és mivel szeptemberben még top of the tree is lesz ezért ez hamarosan be is fog teljesülni. -
Plata #403724 Ami azt illeti nekem is van több accountom.
A fő accomon 29119 csata van.
Jelenleg 58 tank áll a garázsban.Amiből 25 prémium,de sokat ajándékba kaptam.Még T8-at is kaptam.