World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Sikerült conway-t elsőre le duplázni,Amx65t 5 hp-val le akart rammolni.<#hehe>#hehe>
Kivágnám tog-ot t28-at meg hasonlókat.
Mai nap dettó,T10 csatában az egész tetves banda kempel,előre megyek Vk-val,erre szembe jön egy IsM.Is lepattant de bekapok négy lövést csapattól és marad 18 hp-m.Ezután rám jött még négy heavy csupa t9-10.Lepattannak de az arty sajna megtalált.Legszívesebben nagyon csúnyákat mondtam volna az istenit,de inkább kiléptem.Mindenki az új tankokra vadászik,röhej.Szarnak rá hogy ott vagyok köztük nekik le kell lőni az új tankot.
Egyébként T10 után milyen tank lesz?
Jelenleg a T10 után csak egy Hamarosan felirat van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.07. 10:28:47
Ez pedig azt jelenti, hogy a 33%-ban előforduló full T8-as csatában lehet valami említésre méltót alkotni. Számora teljesen érthetetlen, hogy miért nem lehet mondjuk egy 33% top tier - 33% same tier - 33% bottom tier leosztást csinálni. Nem hinném, hogy ennyire kevés a játékos az alacsonyabb tier-ekben.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.07. 10:08:42
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Changed the engine power of the V-44 engine from 520 h.p. to 760 h.p.
<#taps>#taps>
Ez a lényeg nekik: minél gyorsabb siker, minél kisebb munkával.
Én pont az ellenkező mentalitással játszom a játékot: nekem pont a grind a lényeg, pont az a "szenvedés", amikor tier 1-től tier 10-ig végigjátszok egy ágat, kifejlesztve és játszva minden tankot. Sokszor mire oda jutok meg sem veszem a tier 10 tankot, mert már nem érdekel, mert azon nincs mit fejleszteni, nincs hova továbblépni. Ki van fejlesztve vagy 15 tier 10 tank, de eddig azt hiszem 3-at vettem meg.
pedal to the metal...
Külön buli hogy medek akarnak spotolni és ha előre megyek belém lőnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 21:53:40
Főleg ha a nagy semmi közepén grasszálsz.
A sok b betűs emlegetésből gondolom.
Ha már mindig erre gondolsz talán Scully a neved.<#hehe>#hehe>
Vagy passz.
Mellesleg nem gondolom magam jó játékosnak,sosem az vonzott benne,hanem az ökörködés,én mindig a mókát keresem ebben a játékban is.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 20:24:49
De megsúgom, tőled 5x jobb játékosok csinálgatják youtubera a videókat róluk. De ők is csak rinyagépek, mert csak az a jó játékos, aki mójerbránerezik.
BattleTag: kabel15#2672
Nem te voltál valamelyik véletlen?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jah az MM amire a cseten gondoltam az Miss Mázli.<#vigyor>#vigyor>
De nem értették a poént.
Jó régi képek,de ettől a két hülyétől jó kedvem lesz ezért elraktam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 18:05:20
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mostanában divat hackre scriptre egyéb szarra fogni.
Múltkor valaki azt mondta azért jó a találati arányom mert van prém tankom és kedvez nekem a WG.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 16:09:44
The Matrix has you...
Kb ugyanaz a röhej kategória mint amikor engem god mode hackért reportoltak a múltkor GTA-ban,ugyanis passzív módban cseteltem a többiekkel,hülye gyerek meg le akart lőni,de nem fogta fel hogy passzív módban nem fog semmi,és reportolt god mode hack-ért.Utána cseten sírt is mekkora csaló vagyok.Ez jutott most eszembe erről amit írtál.
És ez még lófing,okostojás csapat feljelentett hackelésért,ugyanis be repültek a hajóm fölé és amíg én passzív módban afkoltam, a hajóm légvédelme megölte őket.De engem nem tudtak lelőni mert afkoltam passzív módban.De azt nem fogták fel borsó aggyal hogy passzívban sem lehet a hajót megközelíteni,mert neki aktív a védelme..<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 15:41:03
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.02.06. 15:22:23
Álomvilágban élsz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az meg másik tészta hogy manapság a fiatalabbaknál inkább a rinya megy egyből ha bénáznak.
Nem tudják elfogadni ha ők a balfaszok inkább hack.
Vagy hagyják így és vegyék ki a goldot 😊
The Matrix has you...
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Aimbot-os rinya hülyeség,az RNG akkor durva dolgokra képes hogy beszarás.
T10 strv-t úgy csaptam ki szemből 128 milissel hogy kb látszott a tetejéből jó ha 10 centi és valami 300+ méterről,őszintén szólva inkább úgy gondoltam rálövök és megijesztem hátha nem mer előbújni,hát előbújni nem bújt mert úgy kibaszta a lövés mint a huzat.Jó bevallom gold lőszer volt,mert az ember e100-ra nem lő simával,de e100 helyett spotolták strv-t.
Másik hogy t54 ltw-vel roncson keresztül szopattam az ellenség top tankjait.Mondjuk annak pontos lövege van,azzal nem nehéz.
De volt olyan lövésem ami tuti hack volt,Conway troll ágyú lepattant artyról.Szerintem az arty bunker hacket használt.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.06. 14:38:45
Utoljára szerkesztette: endrodiz, 2018.02.06. 14:32:59
pedal to the metal...
Remélem lesz haszna egy korlátozásnak. Én pl a helyülben vennék csaló modokat,visszafejteném, és kibasznék azokkal, akik használják.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Pl. T57-tel nem tud sebezni atlagban 2100-at, de az AMX 13-105-tel 4400 az atlaga meg meg vagy 10 masik 10-es tankkal is 4k felett van. Ekkora fejlodesben en nem hiszek meg prem loszerrel sem.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
csak szólok hogy egy ideje heavy tank a meta...japán top tierben meg nem lehet csalódni, gondolkodni sem kell hozzá, csak menni kell előre és lőni vele a tankok sziluettjére, kb. az olyan tüzéreknek találták ki akik idővel meghasonlottak és úgy gondolták mégis heterók...