418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #403683 Tapasztaltam hogy nagy ritkán benyel lövést,de ritkán,inkább minden lövés modult sért.
De hogy mozgékonyabb?
Nem,szerintem lassabban indul meg,nagyobb körben fordul.
Nekem a T49-ben csupa béna béla ül,Sheridanban meg az M41-ben T49-ben nevelkedett 5 skilles bagázs.
Sheridan nagyon nagy,kanyarodásnál hajlandó borulni a picsába ha bármi kis szarra ráfut.
De bármi bukkanó vagy egyéb tereptárgy képes felborítani.T49-el volt már hogy beszálltam a házak közé és valahol az első emelet magasságába értem a házfalba,de nem lett bajom,Sheridan meg képes úgy megpördülni mint fene.
Jó én a T49-et mindig úgy használtam ahogy nem használta senki más szerintem,vagy hülye kamikaze módra randalíroztam az ellenség közt,vagy 400-500 méterről sniperkedtem.
Igazából ha lehetett volna t49-re egyedi feliratot rakni akkor azon az lett volna fel írva hogy brace for impact.
Mert a kedvenc szórakozásom a kamikaze medál szerzése volt.
Nem hiába a kedvenc kapitányom Jean-Luc Picard volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.07. 19:25:05 -
Pares #403682 A T49 T9, randomon kívül használhatatlan. Sheridan nekem úgy tűnik, hogy mozgékonyabb, de legalábbis jobban fordul, plusz az ágyú is picit jobb rajta. Az egyetlen hátránya, hogy a teste egy Maus méretű kibaszott doboz, a torony meg annak a kellős közepén van. Amúgy nevetséges, hogy mennyi lövést elnyel vagy pattint a Sheridan papír (spaced) páncélja. -
Plata #403681 T49 nekem is szimpi és szeretem,de Sheridant nem.
Amit T49 kinyír rammolással azon Sharidan palacsinta lesz.
Amíg T49 röhögve rammolt egy T62-t addig a sharidan visítva menekül előle.
Bár néha az az érzésem a T49 troll ágyúja jobb mint a Type 5-é.
Mellesleg Sheridan borulékony mint a franc,T49 sokkal stabilabb,sokkal több hülyeséget lehetett vele csinálni.
Amíg T49-el vadbarom módjára repkedtem a dombokon buckákon egyéb szarokon addig a Sheridannel messziről kerülöm az ilyen rizikós ugratásokat.Na meg főleg nem ugratok fel heavy tankok tetejére heccből.
T49 az igazi fun tank volt,le sem szartam a meccset csak kamikaze be oszt kapjatok el balfaszok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.07. 19:09:58 -
Pares #403680 Reminds me of why I imádtam a T49-et és most a Sheridant... Amikor legpáncélozottabb, sidescrapelő nehéz tankokba 300-400-akat verdesek...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.08.07. 19:03:33 -
tutyimutyi2 #403679 Értem én hogy type 4 gold repesz de akkoris hogy a faszomba csinálja azt hogy 500-600-at ver a tornyomba(type 4) repesszel és ehhez még hozzájön az is hogy mindössze 200 valahány méterről hajlandó csak felspotolódni úgy hogy ugye az álca értéke a béka segge alatt van. -
Plata #403678 Tegnap E100 nagyon trükkösen lövöldözött fedezékből,csak az oldalát tudtam meglőni,szinte nulla sebzés de két lövésből kétszer kigyulladt.
-
Ha rálátsz heavy tetejére, motorháztetejére, (szemből a torony mellett, vagy sideskirtös tankoknál oldalról is) akkor arra lőjj. Ha nem, és szemben vagy vele, akkor alá lőjj. Nyilván ilyen Grille, WT, Scorp papír cuccoknál a papír részeket. Medeknél, nem sideskirtös (ahol nem látod a láncot takaró páncéltól a testet) még érdemes a lánc között a hátulját lőni, és érhet jó meglepetés, elvégre a pened elég jó, ha átlövi neked az rng a lánc között. -
Persze nem 300m röl kell megpróbálni.
Meredek szögnel érdemes vele alà löni az ellennek.
Volt hogy az E5 996ot kapott igy:-DDD -
Plata #403675 Ok.
Megfogadom a tanácsot.
De még csak 1 csatám volt vele. -
Mert nem beléjük lövünk,hanem alàjuk:-DD -
Plata #403673 Azért nem volt olyan egyszerű.Obj 257 t57 m103 löwe és Is3 egyszerre jöttek,ott volt para,de megúsztam.
De az ágyúja csalódás azért,Type 4 ágyúja jobb volt,ok skorpiót oneshotolta full hp-ról,de a többibe gyöngéket lőtt. -
Tier8 ellen szinte minden városi meccsed ez lesz. -
Plata #403671 Megvettem a Type5-öt.
Mentem vele egy próba csatát.
Mindig ilyen lesz vagy ez csak be etetés?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Type 4 szerint meg hülye noob voltam. -
Plata #403670 Na ma kivételesen kétszer is kivettem a 20k xp-t.
De majdnem feladtam,annyira sok az idióta.
T10 csatában Obj705 ment előre én meg utána,ketten mentünk egyik odalon,jött szembe t110e5 badger meg a rák tudja mi még,csupa T10 meg 9.max sebességgel,kb15-el robogok utána hogy utol érjem,már kezd fogyni az élete,odaérek gondoltam beállok közé meg ellenség közé hogy felfogjam lövést és ne haljon meg,balfaszok lepattannak rólam,ez a gyökér meg gold lőszerrel seggbe lő.
Majdnem fejbe lőttem,de bocsánatot kért és nyertünk is így nem öltem meg.
De már nagyon rezgett a léc,nem ez volt az első aki seggbe lőtt.
Az utolsó csata viszont egész jó lett.
Előre mentem VK-val erre három td fogadott,de hiába volt gold lőszer,pattogtak mintha borsóval lőttek volna.
-
Plata #403669 Airfielden M41 dombról padlógázzal oldalba akart kerülni,nem jött össze neki,találkozott a VK sarkával instant halál,1k sebzés. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.05. 11:05:26 -
Plata #403668 Nem csak a hasa puha,oldalról bármi beviszi,artyval meg jó lőni.
Meg a segge felé az oldala gyúlékony.
Legalább is többet sikerült meggyújtani ott,mert fix hogy ha t6 szart le akarok duplázni T8-ba kerülök.
Fos t6 tankokkal meg sikerélmény kigyújtani egy ilyen fost. -
Rammsch31n #403667 szerintem nem... alul a hasa puha... ez nem defender, csak a WG szeretné, hogy úgy vegyék, mint azt... mondjuk veszik is... -
Pares #403666 Túlmelegszik a videókártya. Szinte biztos. Milyen más játékokkal játszol? A WOT, attól függően, hogy milyen beállításokon játszol, elég erőforrás igényes tud lenni, lehet, hogy ez az egyetlen olyan játék, amivel játszol, ami megerőlteti a videókártyádat. A túlmelegedés egyik jele, hogy összeomlik a driver. -
Userx2 #403665 Nem tuti, de próbáld meg ezt: lehetséges megoldás -
A driver összeomlást nem vágom,de a kifagy,újraindul ott már lehet hardveres probléma is.
Nincs melege az alkatrészeknek? Egy Hv infot futtathatnál játék közben,az megmutatja ha esetleg valami elmelegszik.
-
Armisael #403663 Sziasztok,
Némi technikai problémám adódott a játékkal az utóbbi időben. Az-az érdekes, hogy egyedül a WoT-nál jelentkezik a következő probléma.
Tiszta install a játék, nem használok módokat. A VGA driverem is a legújabb. Egy GeForces GTX970Ti alatt fut minden. De mégis nagyon gyakran kiírja, hogy a Video Vezérlő driver-je összeomlott majd újra helyreállt. Vagy egyszerűen a játék alatt kifagy/újraindul a gépem. Vagy csatánál, amikor megjelenik az első ellenséges tank a látómezőmben vagy akár a Garázsban is.
Tapasztalt valaki valami fentiekhez hasonlót?
Az új Lengyel 50TP nehéz tankot érdemes megvenni? Jól állja a lövéseket? -
robogo81 #403662 Azért egy nehéz tankhoz képest eléggé vidáman forog,ha gyorsabb lenne a vége, akkor majdnem med szerü lenne a mozgása,de nem gond,sok szeretettel várják tier 9-ben.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.08.04. 16:05:14 -
Angelus1991ster #403661 https://thearmoredpatrol.com/2018/08/03/1-1-is-2m/
IS-2N,O,P,Q,R,S .. hol van? Kell az is a repertoárba. -
Userx2 #403660 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #403659 Lag + hétvége + artyfest = játszhatatlan. Tegnap mintha egész mással játszottam volna. -
Plata #403658 Nekem mákom volt,ezek a hülyék egy csoportban dekkoltak 5 heavy tank 1 szar szikla mögött,ami mögé lazán be lehetett lőni,nem fogták fel hogy szét kéne menni.
De azt hiszem a képen is látszik hogy lúzer balfék legénységgel voltam,hála ennek a csatának 100%-ot elérték,sőt még 40% köré ment nekik a BIA.
-
Gyuszopapa #403657 Jelenleg nem nehéz artyval jó kört menni ha jó a pálya a csapat sem túl agyhalott és az arty sem mindegy melyik.Egyre többször látok a top 3-ban artykat van mikor 2 is benne van. -
Plata #403656 Mentem artyval egy eszement jó kört.
Legénysége még nem volt 100%-os sem.
-
Valszeg amúgy amiatt. :-D De tudod, ahogy láncolni se éri meg az ellent, úgy foglalni se a kör végén... -
Biztos a mágikus foglalási pontok miatt 
-
Jah, de még igy is chevront ért, az a nevetséges. :-D -
Jah,csóri grille 
De ahogy elnéztem,ez után az Rng úgy gondolta,hogy ennyi elég is volt erre a meccsre
-
Rammsch31n #403651 ja, csak itt kapcsold be a "crew acceleratort" :D -
Ah, végre sikerült egy noaim killt lőnöm _bármivel_ :-D A 3. lesz az. -
Pares #403649 Prokhorovka + csapat ami végre lövi a spotot = 10918 spot 
-
Igen, mint minden hasonló küldetésnél. -
Angelus1991ster #403647 Szóval ha Halálcsillaggal szerencséset kattingatok vagy 19-szer, de Turánnal megyek annyit, hogy meglegyen a 20k sebzés. Akkor az a Turán/T-25/T-55A/Grosstraktor legényeire fog menni? -
Plata #403646 Ok,megnézem a küldit. -
Rammsch31n #403645 Benyomod h crewra menjen az xp... ;) 3x60k... sztem nem olyan rossz. -
Plata #403644 Tank xp?
Ó de kár.
Nekem Vk-ra jól jött volna.
De prém tankra minek xp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.03. 19:11:36