World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem izgalmas rálõni Lakevill-en a város saját szélérõl a fenti kezdõkör környékén álló 131hp-s Afk Kv-1-re miközben egy saját Crusader+egy mittudom én már micsoda kis Light ugrál körülötte,és mit sem sejtenek a leselkedõ veszélyre?<#eplus2>#eplus2>
(am megúszták a lightok,a Kv-t meg beadta,mást se lõttem azon a körön,az enemy lemmingezett a völgybe,oszt nem jött be nekik ohla-lah...)
pedal to the metal...
http://wotreplays.com/site/211143#himmelsdorf-commandier-object_212
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Nem gond, hogy az ellenfélbõl max egy méternyi látszott ki, azért odalõtt a hülyéje... és azt mondja, hogy pontatlan az ágyú...
(ez a 8-as prém 0-pár ezer csatára,hogy ezt hogy gyûlölöm...gondolom az a Tigris zabálja a kreditet,igaz láttam már hivataloson playert panaszkodni hogy T6(!!!)-ban kredit gondjai vannak😄)
Amúgy kéne szavazás, mégis mennyi embernek van arty aki sír miatta? Ha ennyire nagy gondokat okoz talán menni kéne pár száz kört és máris jobban lehet számolni velük
Gondoltam leduplázom a Jagd-ot, erre ez a kép fogad:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy darab lõszer sincs benne. Természetesen újra perkálhattam ki a ~34K-t.
Hányszor esik meg ez az eset tankkal,és hányszor esik meg a bokor-predátorokkal?
Általában a chatban a "sry"-t az arty használja(már ha veszi rá a fáradtságot) ugyan miért?😄
Van amit az artykra lehet kenni, de a játékosok bunkósága nem az arty "kaszt" egyedi sajátja...
Viszont tisztelet illeti azokat az artistákat, akik már a csata elejétõl az ellen tüzérségét kutatják; de õk elenyészõ számban vannak.
\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust
(Ma is egy Priest annyira "befedezte" a 6 hp-s Type-58-amat,hogy én döglöttem bele nem az 1 lövéses Jpz4 amit kilõttem volna,ha nem ""segít"" a kis bokorbuznyák)
Jönnek az enemy scoutjai és kinyirják az artyainkat, a mi scoutjaink elmennek és meghalnak anélkül hogy egy karcolást is ejtenének bárkin is és szidják az artyainkat hogy bénák.
Nekem az álom meccs úgy néz ki, hogy a meccs felénél amikor már kb gyõzelemre állunk, berushol az ellenség scoutja a bázisunkra és kilövi a saját artijainkat.
Nincs annál szebb élmény, hogy úgy gyõzünk hogy közben hupkolnak a saját artijaink hogy noob team meg thanks for defense, és mi szépen lehozzuk a meccset. Szoktam is trollkodni õket ilyenkor "no arty deserves to survive any game" 😊
Urambocsá' engedtem már be ellenséges scoutot is ilyen szituációban.... hadd hupákoljon kicsit az artijaink közt.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Linket és adatokat nem tudok mutatni, csak régebbrõl emlékszem mintha lett volna errõl szó, majd valaki okosabb biztos mutat jó weboldalakat errõl.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
T9-ben E75-tel tudnám magam képviseltetni, de mind a top löveg, mind a top motor hiányzik; ha így megfelel, black_sheep_01-ként fent leszek.
Miért variálnád át a 9-10es lövegeket, és hogyan?
A játékban meg megkaptuk az agyon használt, elkopott csöveket, azért ilyen pontatlan némelyik 😄.
Tényleg az adatlapokon írt pontosság, mennyire felel meg a valóságosnak?
Szerintem ez a kettõ sebzéscsökkentést okozó tétel messze jobban betett a nem prémes creditfarmnak mint az az 5-10%os hivatalos nerf ami általában érte a tankokat. Ezen a listán a KV1 pl nincs is fenn, hirtelen csak ezt találtam...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én ezt be szoktam írni tippnek a többieknek is 😊
elején arty kilõtte, azóta tolta a gyökérje
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ja, rátaláltam az német/orosz 420 mm-es mozsárágyúra. Hát ez is eredetileg cseh...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
..amig megvolt nekik pont olyan elvezetes volt abban a tierben jatszani nem kv-val es su-85el mint most tier6ban a kv-1sek ellen a lobaszo 122es agyujukkal.
az meg szerintem nem erv, hogy aki farmolni akar annak jo, legyen op tankja, aki meg mast fejlesztene az meg csak szivjon.