World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõfizetõk magán ûr állomásán jártam elõfizu nélkül.Bugos a bejárat.

Jaaaa nem mondtad,hogy trollgun,én is instant hülyére váltok,ha Derp Kv-2-zöm,ott 500m felett "kezdõdik" az élet.(a végén kiderül olyan hüje vok mint az artykok😊
Hát nem izgalmas rálõni Lakevill-en a város saját szélérõl a fenti kezdõkör környékén álló 131hp-s Afk Kv-1-re miközben egy saját Crusader+egy mittudom én már micsoda kis Light ugrál körülötte,és mit sem sejtenek a leselkedõ veszélyre?<#eplus2>
(am megúszták a lightok,a Kv-t meg beadta,mást se lõttem azon a körön,az enemy lemmingezett a völgybe,oszt nem jött be nekik ohla-lah...)
Mùltkorában én is nyomtam. Hõsûnk viszont nem értette, rátapadt az ellen heavyjére. Na, mondom én ráérek. Megvártam, míg kinyírják, majd kilõttem a heavyt... Nehogy má' fizessek, mert megsértettem a kis értetlen buksiját! 😊

pedal to the metal...

Kössz szépen! Na, csinált már valaki úgy megszállót Ob212-vel, hogy keresztül TD-zett Himmelsdorfon, aztán meg befoglalt? 😄
http://wotreplays.com/site/211143#himmelsdorf-commandier-object_212

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Hát spec engem lõ minden balfasz 😄. Múltkor is kb. 400 méterre van tõlünk egy troll gunos isu, én meg pershinggel közel harcolok, épp egy helyben álltam pár másodperce, hogy tudjam trackelni az ellenfelet biztosan, erre puff oldalba ver az isu és halott vagyok...
Nem gond, hogy az ellenfélbõl max egy méternyi látszott ki, azért odalõtt a hülyéje... és azt mondja, hogy pontatlan az ágyú...
Használd a hivatalost:

http://wotreplays.com/

Hová lehet még replayt feltölteni az mwreplayen kívül?

Én ilyenkor szoktam artyként használni a "T" billentyût ezzel jelezvén a HÍRÓ-nak nem menj oda mert megdöglesz. Be szokott jönni, szétspriccelnek....<#hawaii>

Koridor
Szerintem böven elég volna ha visszavennék a lötávot olyan 800m-re. Akkor már nem tudná az A0-bol átlöni a pályát, helyezkedni kéne amit az artyisták többsége nem tud.

Esze lehet nincs,de a tárcája nem szenved hiányt.
(ez a 8-as prém 0-pár ezer csatára,hogy ezt hogy gyûlölöm...gondolom az a Tigris zabálja a kreditet,igaz láttam már hivataloson playert panaszkodni hogy T6(!!!)-ban kredit gondjai vannak😄)
Közben rájöttem, hogy volt egy korábbi Ferdi csatám, amin 14 lõszert pukkantottam el, de azért nem kellett fizetni, gondolom ez a mai nap folyamán így mehetett többször is. Mivel egyforma jelenleg a két tankon a csúzli, ezért a lõszerfeltöltéshez a másik tankból lopja a lõszert?! Ilyet se láttam még<#hehe>

Arty-t át kéne alapvetõen alakítani de inkább kivenni a játékból. Tudjon mozogni de ha lõni akar telepítse fixen le magát ami mondjuk 30 sec ha megint menni akar összepakolni ismét 30 secig. Meg ne tudjon már 100 méteren belül lövöldözni mert roppant pofátlan amikor a lightodat 900 hp-ról kiszedi snapshottal ráfordulva.

Amúgy kéne szavazás, mégis mennyi embernek van arty aki sír miatta? Ha ennyire nagy gondokat okoz talán menni kéne pár száz kört és máris jobban lehet számolni velük

GabeE3e
Nekem is eltûnt pár tankom, de rájöttem,hogy részegen eladtam õket
<#vigyor2><#banplz>

A legújabb barátom<#nemtudom>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Na már megint jön trollkodni kérem? 😊

Eddig is voltak gyanús momentumok, amikor valamiért másképpen(többet, vagy kevesebbet, mint kéne) fizettem a lõszerért, sõt olyan is volt, hogy korábbi modulok tûntek el a tankról, de ez eddig visz mindent.
Gondoltam leduplázom a Jagd-ot, erre ez a kép fogad:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy darab lõszer sincs benne. Természetesen újra perkálhattam ki a ~34K-t.

Koridor
Az igaz, de a balfasz artysta nagyot üt.

Persze,van amelyik nem különb,de inkább egy ilyen tankos,mint egy artysta.
Hányszor esik meg ez az eset tankkal,és hányszor esik meg a bokor-predátorokkal?
Általában a chatban a "sry"-t az arty használja(már ha veszi rá a fáradtságot) ugyan miért?😄
Na, sikerült beindítanom az SPG témát, pedig nem akartam....

Ezt most úgy írod, mintha a tankosok annyival normálisabbak lennének, hogy nem lõnek még rajtad is keresztül, hátha véletlenül a mögötted lévõ enemyt találják el...
Van amit az artykra lehet kenni, de a játékosok bunkósága nem az arty "kaszt" egyedi sajátja...
Nem. Közelharcnál például nem örülök, ha "fedez" az artynk, sokszor füstöltem már emiatt. Egy ideális csatánál az artyk kizárólag counterrel foglalkoznának, a túlélõk pedig berongyolnának a vízbe fürdeni/vagy spottolni a tankoknak... <#idiota>
Nem jellemzõ... fedezze a lovát, ne engem; ha szimplán békén hagy, nekem már elég; ha arty akar segíteni, annak legtöbb esetben "sry Verghaust" a vége a chat-en, miközben bámulom a füstölgõ tankot.
Viszont tisztelet illeti azokat az artistákat, akik már a csata elejétõl az ellen tüzérségét kutatják; de õk elenyészõ számban vannak.

\"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni.\" WoT: Verghaust

Legjobb lenne ha egyik oldalon sem lenne arty,nem lenne probléma,meglennék én a "fedezetük" nélkül is hidd el!
(Ma is egy Priest annyira "befedezte" a 6 hp-s Type-58-amat,hogy én döglöttem bele nem az 1 lövéses Jpz4 amit kilõttem volna,ha nem ""segít"" a kis bokorbuznyák)
Koridor
Nekem sincs azzal bajom ha kinyirják az artykat, de az a baj hogy álltalában egyoldalu szokott lenni a dolog.
Jönnek az enemy scoutjai és kinyirják az artyainkat, a mi scoutjaink elmennek és meghalnak anélkül hogy egy karcolást is ejtenének bárkin is és szidják az artyainkat hogy bénák.

Ezt is sokszor elmondtam már, az a pofátlanság ebben, hogy vannak artysták, akik szerint mindenki nekik kellene hogy felderítsen vagy mindenki õket védje.

De ha az arty nem fedez, megy a jajongás nemde? 😊
Mi artigyûlölök ezt úgy mondjuk, hogy "beszedjük a potya killeket amit a rusholó scoutok jelentenek". Sohasem védjük az artyt 😊

Nekem az álom meccs úgy néz ki, hogy a meccs felénél amikor már kb gyõzelemre állunk, berushol az ellenség scoutja a bázisunkra és kilövi a saját artijainkat.
Nincs annál szebb élmény, hogy úgy gyõzünk hogy közben hupkolnak a saját artijaink hogy noob team meg thanks for defense, és mi szépen lehozzuk a meccset. Szoktam is trollkodni õket ilyenkor "no arty deserves to survive any game" 😊

Urambocsá' engedtem már be ellenséges scoutot is ilyen szituációban.... hadd hupákoljon kicsit az artijaink közt.

Egy ideje nem.
Üdv! Az mwreplay már nem megy?

patchaou
kb 20k csata alatt egyszer sem maradtam artyt védeni XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Koridor
Ha top tanknak rak be akkor megyek mert ugye nekem kell(ene) produkálnom, oszt vagy sikerül vagy nem. Ha meg hátra rak akkor mennyen aki elöl van, de akkor se hátul maradok csak hátrébb. Akkor szoktam hátul maradni védeni az artykat ha sok versenyfostalicska van.

patchaou
Menni kell mindkét nemzettel harcolni, nem töketlenül hátulról puttyogtatni és akkor nincs különbség. A saját statomban akárhogy nézegetem a találati arány csak 1-2 százalékokkal tér el azonos tierû különbözõ nemzetû tankok között.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Koridor
Nekem mint noobnak nem tünik vészesenk, egy jo játékosnak biztos hogy jobban szembetünik a külömbség.

Eagle16
Én úgy tudom hogy kicsit el van túlozva a játékban, nem voltak köztük ekkora különbségek. A németeknek jobb volt az optikájuk és a célzórendszerük, ezért vannak a játékban pontosabb ágyúik.

Linket és adatokat nem tudok mutatni, csak régebbrõl emlékszem mintha lett volna errõl szó, majd valaki okosabb biztos mutat jó weboldalakat errõl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Van egy oldal, ahol mindig kint vannak az aktuális prém kódok, de sajna elvesztek a könyvjelzõim. Tudna valaki dobni egy linket az oldalról?

Ez oké, és egymáshoz viszonyítva pl. a "pontos" német és a "pontatlan" orosz lövegeket?
Koridor
És átnevezték KV2-nek

Koridor
Nem vették el, csak tankostul felrakták T6-ba és kapott +220 hp-t.

Áh nem érek rá arra,meló lesz napközben,majd éjszaka próbálom meglátogatni a Siemka-vérruszki teszthordát.
Csatlakoznék én is, ha beférek, és ha be tudom üzemelni a TS-t. 😊
T9-ben E75-tel tudnám magam képviseltetni, de mind a top löveg, mind a top motor hiányzik; ha így megfelel, black_sheep_01-ként fent leszek.
Eagle16
Szerintem semennyire, de a pályák kis mérete miatt vissza kellett venniük a pontosságot, különben egy IS-el 400m-rõl lehetne gyenge pontokra lövöldözni 😄

Eagle16
Ha rögtön letöltöd amint elérhetõ a link, akkor általában be lehet jutni azonnal, mert aki dolgozik vagy nincs otthon azok csak estefelé szoktak próbálkozni, akkorra meg már tuti zsúfoltság lesz.

Köszi a linket, meg az infókat. A hajó ágyús link nagyon jó.

Miért variálnád át a 9-10es lövegeket, és hogyan?

A játékban meg megkaptuk az agyon használt, elkopott csöveket, azért ilyen pontatlan némelyik 😄.
Tényleg az adatlapokon írt pontosság, mennyire felel meg a valóságosnak?
Sok összetevõje van, a látványos "hivatalos" creditnerf szerintem kutyafüle ahhoz képest hogy a KV1-tõl elvették a 167 penes 300-at sebzõ ágyút (és van helyette egy 120/160-as... 😊 ) illetve azóta már a 0-ás criticalok is elszabadultak (ez utóbbi nem kv1 specifikus természetesen).

Szerintem ez a kettõ sebzéscsökkentést okozó tétel messze jobban betett a nem prémes creditfarmnak mint az az 5-10%os hivatalos nerf ami általában érte a tankokat. Ezen a listán a KV1 pl nincs is fenn, hirtelen csak ezt találtam...

Áh holnap Test-szerver...talán már most sorba kéne állnom hogy tuti bejussak?😄
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ToCsEk
tudom, kapta mindenkitõl a reportot

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ctrl+jobb klikk a nevére és rá az ignore listára.

Én ezt be szoktam írni tippnek a többieknek is 😊

ToCsEk

elején arty kilõtte, azóta tolta a gyökérje

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sok lesz az, jóval kisebb igénybevételnek kitett hét és feles huzagolt tábori ágyúk bírták olyan 1000-ig, aztán csõcsere. Nagy sebességû harckocsiágyú ennek talán a harmada-fele.

Ja, rátaláltam az német/orosz 420 mm-es mozsárágyúra. Hát ez is eredetileg cseh...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

.. az hogy vege a farmolasnak azert van mert visszavettek a kreditszorzokat, nem azert mert elvettek az op agyut.

..amig megvolt nekik pont olyan elvezetes volt abban a tierben jatszani nem kv-val es su-85el mint most tier6ban a kv-1sek ellen a lobaszo 122es agyujukkal.

az meg szerintem nem erv, hogy aki farmolni akar annak jo, legyen op tankja, aki meg mast fejlesztene az meg csak szivjon.