World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Következõ körömben is elsõ vesztesége a csapatnak a BlackPrince-ünk mint egyetlen T7-es...üldöz a szerencse!
Szerintetek a francia autoloaderes vonalat vagy az amerikait huzzam ki? francia vonalon az amx13 90 van kifejlesztve, amcsi vonalon pedig még csk az m7. Mi a véleményetek a két ágról ?
Oddball: ennek a tanknak is csak papíron papír az armorja, olyanokat nyel el, hogy csak pislogok. 2x mozgékonyabb ,mint az is4 (holott sokkal nehezebb, motor rlz 😄) és az átlagsebzése is hiába 40el kevesebb, szinte ugyanazon az intervallumon mozog. 400 alatt alig lõ. Most pattant az oldaláról farkitolóssal egy foch 155 2x, a 3.at inkább másba lõtte. 😄
Azt már nem is említem, hogy a lövések 70%át sniper mód nélkül adtam le és 12/12 hit ~ mozgás közben. 😄
Az arty ugyanúgy ki fogja lõni egy lövéssel a tankokat, mint eddig, és az arty-utálók csak ezt fogják látni. Abból, hogy az arty lassabban céloz, lassabban tölt stb., szerintem semmit sem fognak észrevenni. Azt csak az artyt irányító játékos fogja érezni.
Szerintem ezen a nagy arty nerfen nem nyernek semmit. Sokkal inkább buknak rajta.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Már a meccs elején gondoltam, hogy ha arra megyek egyet biztos belém basz az arty. Hát ez be is jött. Csak megjegyezném, nem egy helyben álltam, folymatosan mozogtam. Sokat ért. Egyébként az egész meccsen ez volt ez egyetlen sebzõ lövése... Persze az ilyen fogalmátlan nyomorult tankban kb. megsebezni se tudna, de artyval egy lövésbõl kiszedett. <#boxer>#boxer>
Hogy amit azzal a fossal elértem,FÉL KÉZZEL csináltam,a starttól számítva 20 másodperctõl!
másik kezemmel telefonáltam,fater számítógépét távgyógyítottam...kûdtem az energiát,jó is lettXD)
Ha a másik is szabad mit csinálok top sebzést T8-ban?
Uggyanmmmmáááárrr....
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nerfet kaptak, ami úgy néz ki, hogy a sebzésük változatlan, DE az adataik romlottak. Ez nem azt jelenti, hogy ezentúl nem fog eltalálni, aki tud artyzni. A kezdõket meg fogja zavarni, hogy a célkör nagyobb, mint a tank, és kb ennyi.
Ez meg, hogy tdzni nem fognak, dehogynem fognak, max mostmár 80% helyett csak 50%, hogy eltalálnak. Attól, mert a célkör 10x akkora, mint a tank, nagyjából látod, hogy merre néz a csõ és józan ésszel kitalálhatod, hogy eltalálod-e. Lásd a 261es videót, amit most linkeltek, simán leTDzte az e50-et. A nerf kb ennyi, hogy ritkábban fognak lõni az artyk, mert többet kell tölteni és célozni, sõt batet leszámítva mindegyik lassabban forog. Akinek ez nem elég, az meg így járt, neki csak az segíteni (sõt szerintem az sem), ha teljesen kivennék õket.
persze van hogy sikerül de összeségében örülhetnek majd 20% találati aránynak is akik használják.
Nézzétek meg, PC gurusok tolják a WoT-ot.
volt hogy felderítettek és záporoztak a lövések de egyik arty sem talált el.
az meg a másik hogy az obj268al voltam aszem mikor hátam mögött feltûnt egy tízes arty fél percet volt ott de nem tudott le td-zni miközben én egy másik tankkal voltam elfoglalva.
1,5 a kill átlagom artyval.fõként tier 4,5 artykat szeretem.vagyis eddig szerettem mert 8.5ben is már történt velük vmi.mostantól meg nem fogom használni véletlenül sem.
(a másik videóban is a Object aranyat tol)
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Szerintem a T92nél jobb dmg-ben a gwtypE, bár lehet csak életem legjobb artys körét mentem. T92vel egy körben szinte sosem sikerül 5k-nál többet sebezni, általában 1000eket lõtt tisztán, és csak a papír tankokat 1hitelte. GwEvel egy kört mentem, egymás után 3 high dmg a 3 különbözõ lõszerrel (2050+ prémammoval fv215b-be, 1800+ jpe100 oldalába sima he-vel, 1400+ E100ba APval). Kb úgy céloz és tölt, mint a 261, csak nagyobb az alfája.
T92 lesz az egyetlen, ami nem fog 5-10 másodpercen belül eltalálni, hacsak nem épp arra néz, de ezután is megöl bármelyik arty, ha nem mozogsz. (Sõt tesztelve, mozgás közben ellõttem 261-el egy T-50-2t, szóval a nerf érezhetõ, de ettõl még ugyanazt a teljesítményt nyújthatják az artyk, a töltésidõt lehet jobban kihasználni, aki teljesen becélzott, az el fog lõni ugyanúgy, mint eddig).
Lényegében csak a célzási idõ és a töltési idõ lett nagyobb, mert a célkör ugyan nyújtottabb lett, de nagyobb eséllyel is lõsz annak a közepébe. 6 lövésbõl 4 közvetlen találat volt a Tier 9-es amcsi SPG-vel, aminek hatalmas a célköre, de persze mindegyik lövés pontosan középre ment.
Ha nem várod meg míg teljesen leszûkül a kör, akkor jobban mellé megy a lövés mint most, viszont ha megvárod a teljes célzási idõt akkor pontosabb...
Õszintén szólva ez nem valami sok, szerintem minden marad ahogy volt.
A szupernehéz tankok viszont kicsivel késõbb halnak meg az új spall liner miatt 😊
jó hír:többé nem kell félni az ellenséges artyktól.soha nem fog eltalálni.
Bat arti szerintem buffot kapott a többi pedig nerfet.Fõleg az S51 megy a levesbe.
nem kaptak az artyk nerfet???? ez jó😄 a tûzgyorsaságuk igen lecsökkent,pontosságuk 0,7-0,9 között(ez roszabb mint eddig bármi volt) mozgékonyságukból is vesztettek,sebzésük csökkent.gyakorlatilag használhatatlan roncsok lettek.teszt szerver ide vagy oda ez élesben sem lesz jobb...
Csak két megjegyzésem lenne 😊
a) tele van a kis micsodám a sok ruszkival az eu szervereken
b) valaki(k) írta itt, hogy majd a 0.8.6-ban jól nerfelik az artikat. Hát nekem nam úgy tûnik, mintha bármit is tettek volna velük...
© mittomén1: akkor Te valamit nagyon elszúrtál...
és még ilyen finomságok:volt hogy a falon át lõttek le.meg a t92 0,9nél roszabb pontosságával egymás után 3-szor talál el.a vicc az hogy így sem tudott megölni.
artyknak meg befellegzett 3 csata alatt 10es artyval sebzést nem tudtam okozni.de ha vkit eltalál akkor sincs baj mert alig sebez.
Te még hiszel nekik???<#nevetes1>#nevetes1>