World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól teszed. Mindkettõt <#hehe>

ToCsEk
tiger kedvelõknek

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hát majd holnap gondolkozom rajta hogy mit lehetne összehozni, de most megyek alkoholizálni <#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én benne lennék ilyen mókában, persze attól függ milyen magasságokban lennének a jármûvek.

tud valaki egy olyan linket ahol szerpelnek a 8.6 spg-k arai?
Nekem még nem gyulladt ki, lehet változtattak rajta. A motort szeretik ellõni, de azt is inkább a TDn. A heavy egyelõre jól bírja.
Jól számolgatok, hogyha az 50%os akció keretében megvesszük a Hummelt, akkor 8.6ban eladva 100k körül lehet keresni rajta?
JeffDunham
A véleményem az, hogy ez a tank egy kib.szott fáklya. Az elsõ öt körömbõl háromszor kigyújtottak szembõl. A másik hátránya az hogy minden átlövi. Amit még nem csípek a hátsó torony, de ez egyéni szoc. prob. Elõnye (mint minden angol tanknak) a csöve. Fantasztikusan pontos, gyorsan töltõ, gyorsan szûkülõ. Menet közben sem nagyon ugrik szét, és simán eltalálod a közel célpontokat. Igazi sniper tank.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Errõl jut eszembe, lehetne csinálni ilyen közös századozást az itteni emberkékkel. Ha jól tudom régen volt ilyen, szerintem meg lehetne csinálni megint. Persze csak ha van rá igény.

Ja és 8-at lõttem ki. 😊
Beugrottam egy 6-os századba,számomra ismeretlen játékosok közé 2 csatára. Az egyik így sikerült.
Én ezt kicsit másképp éltem meg,majd idegbajt kaptam,ahogy hullotak körülöttem a zöldre festett "céltárgyak"<#nevetes1>
Következõ körömben is elsõ vesztesége a csapatnak a BlackPrince-ünk mint egyetlen T7-es...üldöz a szerencse!
Sziasztok
Szerintetek a francia autoloaderes vonalat vagy az amerikait huzzam ki? francia vonalon az amx13 90 van kifejlesztve, amcsi vonalon pedig még csk az m7. Mi a véleményetek a két ágról ?
Hát igen. Ezt érdemes megnézni. Az oké, hogy a két csávó poénra veszi a dolgot, de a lényeg: a WoT-osok többsége pont így játszik! Hogy annyit tud, elõre-hátra menni, kattintok egérrel lõ. Sõt, már ez is haladás, mert vannak akik még hobbra-balra elõre-hátra mozgásba is belezavarodnak és az se megy nekik. Szóval igen...az átlag az így nyomja mint a lenti videóban.

Antimat
Köszi!

cyka blyat

Igen szép volt 1700 körül ha jól emlékszem :-).
Angol T9-T10 akció is várható vajon valamikor? Remélem beiktatják majd a sorba. Egyre jobban tetszik ez az FV215b. <#szeret>

Oddball: ennek a tanknak is csak papíron papír az armorja, olyanokat nyel el, hogy csak pislogok. 2x mozgékonyabb ,mint az is4 (holott sokkal nehezebb, motor rlz 😄) és az átlagsebzése is hiába 40el kevesebb, szinte ugyanazon az intervallumon mozog. 400 alatt alig lõ. Most pattant az oldaláról farkitolóssal egy foch 155 2x, a 3.at inkább másba lõtte. 😄
Azt már nem is említem, hogy a lövések 70%át sniper mód nélkül adtam le és 12/12 hit ~ mozgás közben. 😄
Szerintem nagyon kevés Olyan játékos van aki csak artyval játszik, maximum ezek hagyják abba a nerf miatt, sokan meg egyszerûen nem fognak játszani csak tankokkal, így mindenki jól jár.
Nem,akkor semmi zavaró tényezõ nem játszott közbe a suicid 0 dmg-es Kv-1S és a többi öngyilkos apróságon kívül...de asszem ott a csapat legtöbb sebzése,killje az enyém volt,arról hogy a többiek nem értik ezt a játékot csak a Jóisten tehet...adott volna több eszet a polákoknakXD!
Az elõbb láttalak az ellenfélnél red shire-on, szitén type-ban, akkor is telefonáltál? Mert nyertünk :-)
Az arty nerf mindenképp egy merész döntés a WG részérõl. Nagy esély van rá, hogy két szék közé ülnek, és hoppon maradnak. Az arty játékosokat biztos nem nyerték meg ezzel a lépéssel, de õszintén szólva szerintem a tankosokat sem.
Az arty ugyanúgy ki fogja lõni egy lövéssel a tankokat, mint eddig, és az arty-utálók csak ezt fogják látni. Abból, hogy az arty lassabban céloz, lassabban tölt stb., szerintem semmit sem fognak észrevenni. Azt csak az artyt irányító játékos fogja érezni.
Szerintem ezen a nagy arty nerfen nem nyernek semmit. Sokkal inkább buknak rajta.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Én türelmes vagyok,addíg nem Amx 50-120-azom,és az Amx mle48 már megvan olyan 2 hete,0 kört mentem vele,kivárok😊
Hol van már az a rohadt arty nerf?

Már a meccs elején gondoltam, hogy ha arra megyek egyet biztos belém basz az arty. Hát ez be is jött. Csak megjegyezném, nem egy helyben álltam, folymatosan mozogtam. Sokat ért. Egyébként az egész meccsen ez volt ez egyetlen sebzõ lövése... Persze az ilyen fogalmátlan nyomorult tankban kb. megsebezni se tudna, de artyval egy lövésbõl kiszedett. <#boxer>

Szánalmas menet,szánalmas játékosok,de mi a legviccesebb?
Hogy amit azzal a fossal elértem,FÉL KÉZZEL csináltam,a starttól számítva 20 másodperctõl!
másik kezemmel telefonáltam,fater számítógépét távgyógyítottam...kûdtem az energiát,jó is lettXD)

Ha a másik is szabad mit csinálok top sebzést T8-ban?
Uggyanmmmmáááárrr....
Eagle16
Azt is mondták hogy direkt azért nerfelték a pontosságot, hogy a kisebb szórás miatt elkerüljék az arty buffot és hogy lényegében a pontosság marad olyan mint amilyen a 0.8.5-ben volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
Nézd meg az ASAP-ot, pont ecsetelik benne, hogy az artykra nem vonatkozik a "gyakrabban lõsz a közepébe" rész. (Aztán meg mást mond, úgyhogy fasztuggya)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ne az ellentmondást nézd.
Nerfet kaptak, ami úgy néz ki, hogy a sebzésük változatlan, DE az adataik romlottak. Ez nem azt jelenti, hogy ezentúl nem fog eltalálni, aki tud artyzni. A kezdõket meg fogja zavarni, hogy a célkör nagyobb, mint a tank, és kb ennyi.
Ez meg, hogy tdzni nem fognak, dehogynem fognak, max mostmár 80% helyett csak 50%, hogy eltalálnak. Attól, mert a célkör 10x akkora, mint a tank, nagyjából látod, hogy merre néz a csõ és józan ésszel kitalálhatod, hogy eltalálod-e. Lásd a 261es videót, amit most linkeltek, simán leTDzte az e50-et. A nerf kb ennyi, hogy ritkábban fognak lõni az artyk, mert többet kell tölteni és célozni, sõt batet leszámítva mindegyik lassabban forog. Akinek ez nem elég, az meg így járt, neki csak az segíteni (sõt szerintem az sem), ha teljesen kivennék õket.
Köszi az infót minden dulkolaxal telepakolt Löwe tulajdonosának nevében!:-)
bármelyik artyval van ilyen hogy talál egymásután sokszor.máskor meg 10 megy mellé egymás után.nem kell arról álmodni hogy közel 1,0es pontossággal majd telibe lõ mindig mindent.nálam 75-80% a legnagyobb pontosság 0,3es pontosságú ágyúval.eddig pl a 0,48as hummel közel 40% találati arányt produkált.
persze van hogy sikerül de összeségében örülhetnek majd 20% találati aránynak is akik használják.

Nézzétek meg, PC gurusok tolják a WoT-ot.

érdekes.de némi ellentmondást érzek.ha érezhetõ a nerf akkor hogyan nyújthatja ugyanazt a teljesítményt?
volt hogy felderítettek és záporoztak a lövések de egyik arty sem talált el.
az meg a másik hogy az obj268al voltam aszem mikor hátam mögött feltûnt egy tízes arty fél percet volt ott de nem tudott le td-zni miközben én egy másik tankkal voltam elfoglalva.
1,5 a kill átlagom artyval.fõként tier 4,5 artykat szeretem.vagyis eddig szerettem mert 8.5ben is már történt velük vmi.mostantól meg nem fogom használni véletlenül sem.
Na jó de ki fogja Colával+goldamóval etetni a tetves arty-t randomban?
(a másik videóban is a Object aranyat tol)
Igen! Lassan tölt, de qrva pontos és nagyot rúg! Mint eddig... Sõt!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Valamit nagyon rosszul csinálsz akkor. Kipróbáltam az összes artyt és mindegyik használható maradt. Sõt, ahogy Eagle írta, hiába fér bele pl a T92 célkörébe 3-4 maus, szeret a kör közepére lõni, mondjuk szinte mindegy, hogy a körön belül hova lõ, mert ha nem mozog, akkor a splash el fogja találni.

Szerintem a T92nél jobb dmg-ben a gwtypE, bár lehet csak életem legjobb artys körét mentem. T92vel egy körben szinte sosem sikerül 5k-nál többet sebezni, általában 1000eket lõtt tisztán, és csak a papír tankokat 1hitelte. GwEvel egy kört mentem, egymás után 3 high dmg a 3 különbözõ lõszerrel (2050+ prémammoval fv215b-be, 1800+ jpe100 oldalába sima he-vel, 1400+ E100ba APval). Kb úgy céloz és tölt, mint a 261, csak nagyobb az alfája.
T92 lesz az egyetlen, ami nem fog 5-10 másodpercen belül eltalálni, hacsak nem épp arra néz, de ezután is megöl bármelyik arty, ha nem mozogsz. (Sõt tesztelve, mozgás közben ellõttem 261-el egy T-50-2t, szóval a nerf érezhetõ, de ettõl még ugyanazt a teljesítményt nyújthatják az artyk, a töltésidõt lehet jobban kihasználni, aki teljesen becélzott, az el fog lõni ugyanúgy, mint eddig).
Eagle16
Vagy itt van ez, ebben is jól látszik a lényeg:

talán változott az mm is.azt hiszem minden arty saját szintjén lévõ tankokkal kerül össze.gw panther 7es szint(8.6ban már az) ha tier 7eseket eltalálja azokat kilõheti így.ezt abból gondolom hogy a su100y amit szintén próbáltam tier 6os és csak 6os artyval került egy csatába pl hummel amx 13 f3 stb ezek ugye feljebb kerültek tier 6ra.gondolom ezzel kompenzálják a nerfet.ritkán talál de a szintjén lévõ tankokat azért kilõheti kisebb szinteken.pl 6os arty 6os tankot.a tier 10 artykon semmi nem segít.
Öt (5) arty a partyban. Ha szar lenne ...

Igen, biztos. Engem ma nem is egyszer lött ki egy lövéssel a szaros GW Panther

mi ugyanazal a játékkal játszottunk? nekem kb 20 lövésbõl 0 találat lett pedig csak teljesen összeszûkült célkereszttel lõttem.semmi sebzés.volt hogy körön kívülre lõtt.pedig hatalmas volt az a kör teljesen összeszûkülve is.
Köszi a válaszokat!Megmondom õszintén nekem elég ha csak a fele igaz,na meg a td mod kivétele,vagyis használhatatlan lesz,nekem elég is!
Eagle16
link

3 óra 39-hez kell tekerni, onnantól látható hogy szegény arty milyen használhatatlan lett.

és persze ne feledjük a célzási idõt ami 7 másodperc felett van ami gyakorlatban legalább 15-17másodpercet jelent mire összeszûkül a célkereszt,legtöbbnél meg alig mozog oldalra az ágyú ezértt folyton forogni kell ami miatt tényleg igazi horror.
Eagle16
Nem próbáltam ki, de láttam az elõbb 10 perce egy streamet (QuickyBaby).

Lényegében csak a célzási idõ és a töltési idõ lett nagyobb, mert a célkör ugyan nyújtottabb lett, de nagyobb eséllyel is lõsz annak a közepébe. 6 lövésbõl 4 közvetlen találat volt a Tier 9-es amcsi SPG-vel, aminek hatalmas a célköre, de persze mindegyik lövés pontosan középre ment.

Ha nem várod meg míg teljesen leszûkül a kör, akkor jobban mellé megy a lövés mint most, viszont ha megvárod a teljes célzási idõt akkor pontosabb...

Õszintén szólva ez nem valami sok, szerintem minden marad ahogy volt.

A szupernehéz tankok viszont kicsivel késõbb halnak meg az új spall liner miatt 😊

tier 10es arty nevezetesen a t92 ami még mindig a legnagyobbat sebzi 3-szor találta el a tankom ezer hp-t vesztettem...td-zni egyik sem tud.
jó hír:többé nem kell félni az ellenséges artyktól.soha nem fog eltalálni.
Szerintem nyugodtan elõveheted a top vasakat.Többször maradtam életben a csata végéig és nem az artik lõttek ki.Pedig volt belõlük 5is.

Bat arti szerintem buffot kapott a többi pedig nerfet.Fõleg az S51 megy a levesbe.

nem én nem...több mint 30 csatát mentem és égnek állt a hajam olyan dolgok történnek.amit leírtam az mind igaz történet.nem véletlen hogy már töröltem is a teszt szerver kliensét meg minden tartozékát.ehhez képest a sima játék maga a paradicsom,igazi mennyország.
nem kaptak az artyk nerfet???? ez jó😄 a tûzgyorsaságuk igen lecsökkent,pontosságuk 0,7-0,9 között(ez roszabb mint eddig bármi volt) mozgékonyságukból is vesztettek,sebzésük csökkent.gyakorlatilag használhatatlan roncsok lettek.teszt szerver ide vagy oda ez élesben sem lesz jobb...
Írja le nekem valaki ,hogy mennyire ütötték meg az artykat?!Nem vagyok artysta annyira,csak,hogy el lehet kezdeni rendesen T9-T10 -ben játszogatni,vagy ugyan az a bip-bip 1100,first 1000 second hit-->1 perc után meg mehetsz garázsba!!Vagy ???
Sziasztok!

Csak két megjegyzésem lenne 😊

a) tele van a kis micsodám a sok ruszkival az eu szervereken

b) valaki(k) írta itt, hogy majd a 0.8.6-ban jól nerfelik az artikat. Hát nekem nam úgy tûnik, mintha bármit is tettek volna velük...

© mittomén1: akkor Te valamit nagyon elszúrtál...

voltam a teszt szerveren elöször és utoljára.nevetséges ami ott van.mintha vmi összecsapott félkész játék elsõ demója lenne.obj 268 prém lõszere lepattan a bat chat 25t-rõl hátulról.450mm átütés 3 centi páncélt nem visz át 30 méterrõl.következõ lövésem átviszi a maus tornyát és kigyullad(wow elsõ toronyba szerelt motorral mûködõ tank!!!).majd megint vmi nevetséges páncélzatú tank oldaláról pattan.
és még ilyen finomságok:volt hogy a falon át lõttek le.meg a t92 0,9nél roszabb pontosságával egymás után 3-szor talál el.a vicc az hogy így sem tudott megölni.
artyknak meg befellegzett 3 csata alatt 10es artyval sebzést nem tudtam okozni.de ha vkit eltalál akkor sincs baj mert alig sebez.
Úristenem!
Te még hiszel nekik???<#nevetes1>