World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kíváncsi leszek mi lesz a 8.7-ben.... sose jönnek már a fasza német TD-k <#shakehead>#shakehead>
Ööö..hát tudod nem csak ez a két oldal van. Sõt én ezekbõl egyikbõl se kérek. Vannak igazi történészek is.
Nekem is 120-al 2200 Xp-re adta de 50Bre meg odadobta már 2100 xp-re,tehát nem tierfügõõ az biztos,nincs lebontása 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A másik oldal( az állig felfegyverzett fasiszta német hordák rárontottak a mit sem sejtõ, szocializmust békésen építgetõ, gyanútlan Szovjetúnióra, ahol a jóságos vezér hívószavára az egész ország egy emberként harcolt a betolakodók ellen. Õket segítették a szabadság felkent bajnokai, a békevágytól reszketõ amerikai és angol testvéreik...) agymosását is kellene egy kicsit átgondolni, nemde? Mert ennek az agymosásnak még mindig többen hisznek, mint gondolnátok.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
17 kurtrájder
És 25(!!!) földipali könyvet számoltam meg...
A többi 300-500-asból Zicherman+miegymás is van még 16db...uram isten micsoda gyûjteményt birtokolokXD!
(ja úgy könnyû,hogy szülõk 5-6 ilyet vettek /szülinap,és le volt tudva,illetve strand nyaralás hasonlókon is ilyen"nem kár érte" könyvek kerültek beszerzésre)
És asszem pont az elsõ KR könyvem pont a Legyõzhetetlentigis volt...szép elsõkiadásos példány,antikvárban vettem(már valaki akkor se tartotta sokra😊,még nem a többi "termék" szerepel a hátoldalán,hanem a szokásos legenda körítés az 5-7 beszámított veszteségrõl tigrincs ellen!XD
Visszanéztem egy másik csatát,ott 553at sebeztem a francia td-be.
Elõször azt hittem sima HE lõszert táraztam be,de így utólag magyarázat erre az anomáliára.
A párduc nagyobb prioritás helyezése pedig megintcsak jobb lett volna. (a lövege tulajdonképp jobb volt... a többi tuljadonsága fõképp)
ha átüti a célpontott akor sebez nagyott
ha nem akkor meg kb ugy viselkedik mint egy HE löszer és a robbanása sebez
és az bizony kissebb lesz mint a minimumja
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Ui: elõbb hülyeséget írtam mert nem túl sok Pershing harcolt akkoriban. ( háború vége miatt)
Persze miért is hallgattak volna rá 😄? Láthatóan a szakértõk szavára akkor is szart mindenki, nem csak ma vagyunk így ezzel...
Bár azért szerencsére nagyon sokkal tartozunk Hitlernek, hogy egyre jobban belefolyt a hadvezetésbe, és szép sorban felül bírálta/lapátra tette azokat, akik értettek is hozzá...
Hogy a rákba sebeztem az angol top td-vel 750et HESH lõszerrel egy T57re,mikor 1313 a minimum?791et pedig az obj263ra?
még ha fenn volt a szaros páncélvédelme akkor is többet kellett volna sebeznem
tesztszerveres csatában
Tankkönyv-címû futó mûve a téma igazi szent-grálja<#nevetes1>#nevetes1>!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nem tudja szegény, hogy konstrukciós hibáktól hemzsegett; dögnehéz volt, az üzemanyag fogyasztását meg sem említem. Ahogy tanult fórumozótársunk fogalmazott, azt kell megnézni, hogy milyen tankok ellen vitézkedett. Ezeket a játékban is felülmúlja.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A Tigris közel sem volt a II. vh legjobb tankja. Olvass utána, de ne az aluljáróban kapható 300 HUF-os könyvbõl (talán a "Legyõzhetetlen Tigris páncélos" vagy mi a címe; hulladék).
Mindkét tankot próbáld ki a tesztszerveren, és döntsd el, melyiket veszed meg. A legénység húzása miatt a Löwe lehet a jobb választás neked.
Egyébként a Löwe páncélzata is "hitvány". De legalább jól ég.
Vennék egy tankot, csak nem tudom pontosan, melyiket is kellene kifizetni?!
Én ugyan német mániás vagyok, nincs is más tankom, de nincs jó véleményem róluk. Jelenleg egy 36.01-em van, és egy Tigris. Mondjuk a Tigris eléggé le van degradálva itten ahhoz képest, hogy mégicsak a 2. vh legjobb tankja volt. Kettõ alternatíva mutatkozik : Löwe vagy T34. Ez utóbbinak a páncélzata olybá tûnik, hogy elég hitvány. Persze, nem a toronyé. Hajlanék a Löwére, fõleg, mert német. Vélemény ?
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Victory!
Battle: South Coast 2013. május 31. 23:44:57
Vehicle: T-34-85
Experience received: 1 860
Credits received: 54 191
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
neve?
Régebben megvolt,de "véletlen" ráraktam vmi Orosz szart,aztán egyszer csak szétkúródott😄
Nem olyan fontos,de ha esetleg valaki tud hozzá linket,akkor azt megköszönném <#help>#help>
Na megyek megnézem a Hobbitot <#lama>#lama>
Jo8<#fogmosas>#fogmosas>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Következõ körben meglett a tank-ász.
Victory!
Map: Airfield
Date: 2013. május 31. 23:15:13
Vehicle: Type 58
Exp: 2 232 + Credits: 45 472
Achievements: : Lehväslaiho medál, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Az utolsó Lóvé-tankot "ellopták" igy ugrott az Oskin...de egy Is-3-at
1 vs 1(egy felplatoonozot T1Heavy is volt ott..nagy segítség) elintéztem Hp veszés nélkül!Ahogy próbált MENEKÜLNI elõlem!!!XD
(az álca meg azért van mert én már gondolok a jövõre....a következõ kínai ág a Td😄)
Ezt érdemeltem meg...végén a rohadt láthatóság kicseszett velem 1000-rel...láthatatlan csodadoboz meg kicsinált,2 egy lövéses szutyok és tessék megszopom,mert nem látom azt a "apró" doboztornyos nyomrékot(aki nem Derp-ágyúzik azzal nem komplett)....pfff
REPLAY...akit érdekel
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Bírom,hogy ezek most állítják át az órát<#idiota>#idiota>
Valamit még meg akartam nézni😊
6-7 Bleach részt megnéztem mire sorra kerültem 😄
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

(igaz engem a speciál is izgat,addig nincs Su-122-44 vétel,reménykedek egy kicsit a diszkonton😄)
Summer with World of Tanks
Na vajon mit várhatunk,mint "exclusive gift"?
Of course, the biggest party is still to come. To celebrate Wargaming’s 15th Anniversary, we’ll be having a huge in-game special, complete with an exclusive gift for all of you who join us in celebrating this major date.