World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vannak igazi történészek is, de jó egy éve pont errõl társalogtunk itt a fórumon, hogy teljesen objektív, emberi szubjektivitásoktól mentes történelemírás nem létezik. De ha a szubjektivitás bizonyos határon belül marad, akkor azzal nincs is gond.

nyár végéig 24 új tankot akarnak kiadni és 3 új mapot....
kíváncsi leszek mi lesz a 8.7-ben.... sose jönnek már a fasza német TD-k <#shakehead>
Aha. Szerinted ez a két változat lehetséges? Egyik fél: Kurt Rieder és Pali báttyánk, másik fél meg a kummunista tejen nevelkedett ,,fasiszta germán hordák törtek ránk" féle szerzõk?

Ööö..hát tudod nem csak ez a két oldal van. Sõt én ezekbõl egyikbõl se kérek. Vannak igazi történészek is.

Akkor ezek szerint nincs. Kár, valószínûleg érdekes információkat tartalmazna egy ilyen stat.

Jaja,nem ez a mittomén 1 hét alatt a legjobb teljesítmény vagy mi a pitla_?
Nekem is 120-al 2200 Xp-re adta de 50Bre meg odadobta már 2100 xp-re,tehát nem tierfügõõ az biztos,nincs lebontása 😊
patchaou
Napokig keresgéltem, de nem találtam. Amúgy is minden nap frissül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Van arról valami statisztika vezetve valahol, hogy mennyi XP kell jelenleg az Ace Tanker-hez harckocsinként lebontva?

Nyilván ezeket a könyveket nem kell szentírásként kezelni, de legalább van valami a" halgattassék meg a másik fél is" oldalon.
A másik oldal( az állig felfegyverzett fasiszta német hordák rárontottak a mit sem sejtõ, szocializmust békésen építgetõ, gyanútlan Szovjetúnióra, ahol a jóságos vezér hívószavára az egész ország egy emberként harcolt a betolakodók ellen. Õket segítették a szabadság felkent bajnokai, a békevágytól reszketõ amerikai és angol testvéreik...) agymosását is kellene egy kicsit átgondolni, nemde? Mert ennek az agymosásnak még mindig többen hisznek, mint gondolnátok.
Amúgy visszatérve a realitások földjére. IS-el nagyon jó élményeim voltak, és van egy viccses tulajdonsága: frontpáncélja. Pontosabban az alsó nagyon döntött része. Ha random god velem volt (miután pattanó lövéseket és 0 dmgket lõttem másra hiába céloztam) low hp-n akár 2 100% os tankot is kivégeztem vagy 3-4 tankot köttem le azzal h elkezdtem riszállni az elejét😄 Nos az Is 2 frontja viszont ahogy láttam egyenletsen döntött. Akinek van mit tapasztal, csinál ilyen dolgokat?
Hát ez nem véletlen. A két nagy ,,hadtörténész " Kurt Rieder és Pali bácsi, komolyan generációkat hülyített meg a legyõzhetetlen német franckarikák meg csodafegyverek, meg Hitler legyõzhetetlen bajuszpödrõje ponyva szarokkal.

XDDD mostmár értem miért volt sok magyar vonatkozás a könyveiben... a kis huncut 😄 nálunk is minimum van vagy 10 könyv tõle.
patchaou
Nálam is gyûlik szépen, de ki kellene már tapasztalni, hogy mikor hoznak a coop-ba újakat, mert volt már hogy elvitték az utolsót mire visszamentem érte 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Végeztem egy gyors leltárt...
17 kurtrájder
És 25(!!!) földipali könyvet számoltam meg...
A többi 300-500-asból Zicherman+miegymás is van még 16db...uram isten micsoda gyûjteményt birtokolokXD!
(ja úgy könnyû,hogy szülõk 5-6 ilyet vettek /szülinap,és le volt tudva,illetve strand nyaralás hasonlókon is ilyen"nem kár érte" könyvek kerültek beszerzésre)
És asszem pont az elsõ KR könyvem pont a Legyõzhetetlentigis volt...szép elsõkiadásos példány,antikvárban vettem(már valaki akkor se tartotta sokra😊,még nem a többi "termék" szerepel a hátoldalán,hanem a szokásos legenda körítés az 5-7 beszámított veszteségrõl tigrincs ellen!XD
Az a "német író" gondolom a Kurt Reider...na az annyira német,hogy Géczi Zoltán a neve,de gondolom németesen jobban fut a ponyva.<#hehe>
Így már ok.
Visszanéztem egy másik csatát,ott 553at sebeztem a francia td-be.
Elõször azt hittem sima HE lõszert táraztam be,de így utólag magyarázat erre az anomáliára.

-se* hadvezetéshez*.... reggel van még mobilon írni...
Ez igaz. A szónokláshoz volt tehetsége se a hadvezetés már korántsem. Na meg a megalomániája.

A párduc nagyobb prioritás helyezése pedig megintcsak jobb lett volna. (a lövege tulajdonképp jobb volt... a többi tuljadonsága fõképp)
nagyon egyszerû
ha átüti a célpontott akor sebez nagyott
ha nem akkor meg kb ugy viselkedik mint egy HE löszer és a robbanása sebez
és az bizony kissebb lesz mint a minimumja

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Viszont abban igazatok van h ezekben a kis ponyvákban van kis költõi túlzás (Földiben valszeg több)

Ui: elõbb hülyeséget írtam mert nem túl sok Pershing harcolt akkoriban. ( háború vége miatt)
Azt hiszem eleget elmond a Tigris valós teljesítményérõl, hogy Guderian könyörgött, hogy Párducokat gyártsanak...
Persze miért is hallgattak volna rá 😄? Láthatóan a szakértõk szavára akkor is szart mindenki, nem csak ma vagyunk így ezzel...

Bár azért szerencsére nagyon sokkal tartozunk Hitlernek, hogy egyre jobban belefolyt a hadvezetésbe, és szép sorban felül bírálta/lapátra tette azokat, akik értettek is hozzá...
Ohó azok a jó kis 300-500 forintos kis mûvek xD Nekem van egy pár, de inkább a német írótól. Földi Pál is de nem ebben témában. A vicces az hogy elolvastam õket mégsem hiszem hogy hibátlanok lettek volna. Mindig kihangsúlyozzák a tömegbõl áradó bajokat és a mechanikai problémákat. Emiatt sok ott is maradt. Nem tudom hány km-enként szervizelni kellett stb... meg ugye az újféle futógörgõk nem birták a sarat. Amibe õ szar volt abba jó volt a Sherman meg a t34... de ez fordítva is igaz;D (persze nem csak ez a 2 tank volt) Az meg hogy voltak szép sikereik az miért fura? Pl 2 Tigris vagy Párduc kilõ 15 Shermit a bokrosból. Õk nem 500 effis wot playák voltak 😄 Vagy késõbb egypár Pershit.
Költõi kérdés.
Hogy a rákba sebeztem az angol top td-vel 750et HESH lõszerrel egy T57re,mikor 1313 a minimum?791et pedig az obj263ra?
még ha fenn volt a szaros páncélvédelme akkor is többet kellett volna sebeznem

tesztszerveres csatában

Áhh mindenki a Legyõzzetetlen Tigincspáncélossal jön,amikor a földipali(nem összekeverendõ a földikutyával,ami egy igazi állat...)
Tankkönyv-címû futó mûve a téma igazi szent-grálja<#nevetes1>!
mijki
Azért még mindig szívesebben ülnék abban(de még inkább egy Pz.V-ben), mint a Tommy kuktában vagy a T-34-ben. Elhiszem hogy olyan jó volt a T-34 pl.: csak a legyártott 50000 darabból 42000+-t kilõttek a németek...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Elõreláthatólag fel fog háborodni, hiszen egy Tigris szövetséges tankhadosztályokat semmisített meg, a csatatéren az ellenfél harckocsizói kiugráltak a tankjukból, amint meglátták, sõt, amelyik tankot becélozta, az menten ledobta a láncot félelmében. A végén még kiderül, hogy a Harmadik Birodalom nyerte meg a háborút...
Nem tudja szegény, hogy konstrukciós hibáktól hemzsegett; dögnehéz volt, az üzemanyag fogyasztását meg sem említem. Ahogy tanult fórumozótársunk fogalmazott, azt kell megnézni, hogy milyen tankok ellen vitézkedett. Ezeket a játékban is felülmúlja.
Hehehe, pénzt tettem volna rá hogy valaki villámgyorsan be fogja ezt írni 😄. De sebaj, jobb téma mint az arty flame 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tiszta germán garázsba valami romlott vérû amerikait? Fújjjjj!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szia!

A Tigris közel sem volt a II. vh legjobb tankja. Olvass utána, de ne az aluljáróban kapható 300 HUF-os könyvbõl (talán a "Legyõzhetetlen Tigris páncélos" vagy mi a címe; hulladék).
Mindkét tankot próbáld ki a tesztszerveren, és döntsd el, melyiket veszed meg. A legénység húzása miatt a Löwe lehet a jobb választás neked.
Egyébként a Löwe páncélzata is "hitvány". De legalább jól ég.
bigivan
Szevasztok Tagok!
Vennék egy tankot, csak nem tudom pontosan, melyiket is kellene kifizetni?!
Én ugyan német mániás vagyok, nincs is más tankom, de nincs jó véleményem róluk. Jelenleg egy 36.01-em van, és egy Tigris. Mondjuk a Tigris eléggé le van degradálva itten ahhoz képest, hogy mégicsak a 2. vh legjobb tankja volt. Kettõ alternatíva mutatkozik : Löwe vagy T34. Ez utóbbinak a páncélzata olybá tûnik, hogy elég hitvány. Persze, nem a toronyé. Hajlanék a Löwére, fõleg, mert német. Vélemény ?

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Nekem is vétek lett volna kihagyni a kinai ágat ilyen legényekkel(kicsit késõn kapcsoltam):

Egészen jókat mentem ma, ez volt mára az utolsó, jó éjt!

Victory!
Battle: South Coast 2013. május 31. 23:44:57
Vehicle: T-34-85
Experience received: 1 860
Credits received: 54 191
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, Sniper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay
GabeE3e
Hali, a Huns-osok Batchat videóján látható minimap modnak mi a pontos
neve?

Régebben megvolt,de "véletlen" ráraktam vmi Orosz szart,aztán egyszer csak szétkúródott😄

Nem olyan fontos,de ha esetleg valaki tud hozzá linket,akkor azt megköszönném <#help>
Na megyek megnézem a Hobbitot <#lama>
Jo8<#fogmosas>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Bingó! <#puszi>

Mondjuk attól függ, melyik tájpra gondolsz 😊

Type 59-re gondoltam, sry...<#vigyor>
A parancsnok a rádiós is egyben.
Következõ körben meglett a tank-ász.
Victory!
Map: Airfield
Date: 2013. május 31. 23:15:13
Vehicle: Type 58
Exp: 2 232 + Credits: 45 472
Achievements: : Lehväslaiho medál, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Az utolsó Lóvé-tankot "ellopták" igy ugrott az Oskin...de egy Is-3-at
1 vs 1(egy felplatoonozot T1Heavy is volt ott..nagy segítség) elintéztem Hp veszés nélkül!Ahogy próbált MENEKÜLNI elõlem!!!XD
Nincs rádiós? Te különleges legénységgel játszol? <#falbav>

A Type-59-be nem fért be...az a tank túl kici volt,pedig a kínaiak,lenni kicik...meg ócó!
(az álca meg azért van mert én már gondolok a jövõre....a következõ kínai ág a Td😄)
Mert tájpban nincs olyan!!
Szép! Szegény híradós miért van úgy lemaradva? 😊

És majdnem megvolt!!!!!!!!!!

Ezt érdemeltem meg...végén a rohadt láthatóság kicseszett velem 1000-rel...láthatatlan csodadoboz meg kicsinált,2 egy lövéses szutyok és tessék megszopom,mert nem látom azt a "apró" doboztornyos nyomrékot(aki nem Derp-ágyúzik azzal nem komplett)....pfff
REPLAY...akit érdekel
Én használom, és még játszok...
popey8
Egy kérdés az utolsó ismert pozíció mutatása fícsörrel kapcsolatban: a locastan féle minimap modnál olvastam, h bele lett téve aztán meg ki is vették, mert állítólag a WG nem biztos, hogy engedélyezi. Errõl tudtok vmit? Most lehet használni vagy nem?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Na nem tudom,hogy a Ruszkik miben mérik az idõt,de délután még ma este 21:54-et írt bann lejáratnak,most meg holnap hajnali 4-et.
Bírom,hogy ezek most állítják át az órát<#idiota>

GabeE3e
Jó,hogy mondod asszem le járt a bann amit tegnap kaptam😄
Valamit még meg akartam nézni😊

Ha az ember egyszer be lép teszt szerverre nem zárja be 😊
6-7 Bleach részt megnéztem mire sorra kerültem 😄

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

Remélem már gondolkodik, hogy be kéne lépnie egy klánba:

Oké ennyire már én is ismerem õket,hogy nem dobják rögtön a Lóvét a garázsba😊,de ha hamarosan jön tudnunk kéne róla akármi is az...
(igaz engem a speciál is izgat,addig nincs Su-122-44 vétel,reménykedek egy kicsit a diszkonton😄)
egy tier2-es prem tank, mi más lenne.

Summer with World of Tanks
Na vajon mit várhatunk,mint "exclusive gift"?

Of course, the biggest party is still to come. To celebrate Wargaming’s 15th Anniversary, we’ll be having a huge in-game special, complete with an exclusive gift for all of you who join us in celebrating this major date.