World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Nálam nem lehet letölteni !
Én a helyedben Tigerrel mennék és feltenném rá a rövid 105-ös ágyút. Õk a kedvenceim.

Látom lekapcsoltál.
Következõ lépcsõfok: te is átírod a neved valami finom lengyelesre. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Okos taktika, láttam már párszor és tényleg beválhat, de ugye nem mindig vagyunk meddel és lighttal, illetve mostanában egyre jobban szeretem az "unicum stílust" nyomni, nem meghalni az elején, szépen kivárni a végét, mikor egy-egy lövés minden ellen. 😄

10-es szinten teljesen egyértelmûen Leo 1. Mindenben jobb, kivéve ugye rammolásban, meg páncélban, de az itt már úgysem számít. Szóval a 10-es az egyértelmû, de 9-es szerintem nem föltétlen. Mentem párat megint mindkettõvel teszten és mindkettõ nagyon jó, ha ki tudod használni az elõnyeit. Természetesen lesznek olyan meccsek, ahol jobb lenne a másikkal menni, de úgy döntöttem rámegyek mindkettõre végül. Úgy gondolom úgysem lesz már olyan ág, ahova kellene legénység, szóval belevágok mindkettõbe.

"siemka"

Mekkora egy NOOB vagy!

És még a lõszer is... <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

mai keresd a hibát játékunk következik:

<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>
Count Adyn
Egyedüli artyként jókis pusztítást sikerült végezni😄 5800 dam😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Irigykedve olvasom amit irtok. Holnap tudnek gep ele kerulni de persze nem lesz netem. Most cserelem a szutyok radiost kabelesre es a szolgaltato szerint tartozasom van iranyukba. Persze aztan rajottek hogy kozunk sem volt meg egymashoz soha igy suru elnezest keres utan ujrainditottak a dolgot igy megint egy het a bekotesig. Mar papirtigris FCM is hianyzik. Na ez a durva elvonasi tunet !
joceruza
Én ez szerint próbáltam:
Itt van egy leírás

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Köszi! Sajnos igazad van. Rosszabb lett... <#falbav>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Antimat
Ok, de ott még nem vagyok, elõtte van egy ágyú (az F3). Vagy elõször a motor?

cyka blyat

Antimat
Bocs, csak emlékezetbõl írtam.

cyka blyat

Így. Nálam inkább csak rontott a helyzeten egyébként. 😊

Sajna csak átképzésre van.
Tedd rá a 105öst, prém lõszerrel nagyon jó móka.
ma nem lesz ESL, valamiért nem írtak ki mára!
joceruza
Helló! Valaki megtudná mondani hogy lehet megoldani hogy a WOT a 2.magot használja? Nagyon köszönöm!

A tegnapi SU122 44 ígért Replay 7410 sebzésrõl.

WOTREPLAY

Remélem sikerült <#pias>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Antimat
Mostani akcióban is van, nem?

cyka blyat

Skacok mikor volt utoljára féláron a képesség eldobás? Kéne a BIA a patronra.
Zsír. Meg is úsztad végül? 😊

Antimat
Amúgy ARL44-re mit tennétek elõbb: a nagy motort vagy a nagyobb ágyút (nem a legkisebb van, hanem a 135-ös átütésû, 240-es sebzésû DC30, a következõ ágyú az F3-as 90 milis (170 átütés, 240 sebzés). Hajlok a motorra, mert elég lomha ez így.

cyka blyat

á a lengyeleknél nincs lejebb 😊
Akkor nem csak nálam vannak furcsaságok teszten. Pl. T92-vel egy 3,5k dmg-s kör után 96k kreditet kaptam (amibõl 26k valami event miatt), tehát 73k-t, amibõl tisztán maradt 50k. Ha ez ilyen lesz, akkor minek prémium tank? 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ezek a ruszkik rosszabbak, mint a lengyelek baszki!
Az ember olyan köröket megy.... Az eszem megáll bakker!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

na ezt csináljátok utánnam!!!! <#vigyor2>
kíváncsi leszek én erre a +creditre élõben is...
teszten masuval mentem egy szar kört (3200dmg) és kaptam rá 66k-t... prémmel 99k lett volna LOL
Antimat
Igen, lehet, hogy csak én skatulyáztam be fejben ("az összes francia papír"), mert közelebbrõl megnézve azért tényleg eléggé kihasználják a szögek adta lehetõségeket.

cyka blyat

Maala
Mondjuk teszten most kicsit változtattak rajta:

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az 50B-nek azért már 170-es a frontpáncélja elég szépen döntve nem úgy mint az alatta lévõk 100 mm-e, nyilván nagyobb eséllyel pattint.
A tornyán meg nincs egy centi egyenes rész sem így ott is esélyes a pattanás, bár könnyebben lõhetõ mint a frontpáncélja.

Maala
Az 50B frontja kb elég íves, ha megnézed, nem az a tipikus német függõleges/döntött páncél.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Más: elindultam a múltkor a francia heavy-ágon, mert itt valaki nagyon dicsérte egyik tankot, meg meg akartam nézni a revolvertáras cuccokat is. Most vagyok ARL44-nél, de tesztem kipróbáltam az AMX 50 100, 50 120 és 50B tankokat, és marhára bejönnek, gyorsak, jól lõnek és sokat egyszerre, csak a tárazás közti bujkáláshoz kell hozzászokni. Viszont úgy vettem észre, hogy kisebb tankkal (8-9es) AMX 50B-mre lõve az talán nem is annyira papír, mint gondoltam. Ez eddig is így volt, vagy csak a 8.6-tól?

cyka blyat

Antimat
Hm, én nem vettem észre a bugot, bár tegnap elõfordult, hogy kiakadt a játék, lehet, hogy ez miatt?

cyka blyat

Én most nyertem ott délrõl indulva, igaz nagyon noob volt az enemy, gyanítom most vették meg az e-75-öket, meg e-100-akat, mert középen a híd körül bóklásztak. 😄 Meg alapból úgy kezdõdött a meccs, hogy az artynk kiszedte a batchatjüket, így esélyük sem volt spottolni a vánszorgó heavyjeinket. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Csak vicceltem 😛 Durva stat így is eléggé! Haverom ki goldspammelte e8 shermannal a Nicholst 😄 Nekem szerintem sose lesz, bár a Cromwell a garázsban van 😛
Proto! Annak idején mondjuk én szerettem az E-50-t. Viszont az E-50M-t én nagyon nem szeretem, szerintem a Leo1 sokkal jobb. 9es tierben is jobb a leo ág, az ágyú és a mozgékonyság miatt. Mondjuk játékstílus kérdése is.
melyik délen? távol a várostól nem pedig a vasúti sinek mellett???
onnan is lehet nyerni... ha gyors tankkal vagy akkor qva gyorsan fel kell szaladni a város végébe. Nembaj, hogy egyedül vagy, de már ezzel is megbírod állítani az enemyt egy kis idõre amíg felérnek a lassú hvyk...
mert ha az enemy gyorsan kiér a szélre akkor már csak akkor lesz win ha televan lengyel noobokkal az enemy 😊
Ha délen kezdték akkor replay nélkül is elismerésem, de van egy sanda gyanúm, hogy északon. Annyira kiegyensúlyozatlan ez a pálya, hogy az valami hihetetlen. Délrõl csak nagyon gyenge csapat ellen lehet ezen nyerni, de nem is emlékszem már nyert meccsre rajta délrõl.

prém nélkül nem lesz egy leányálom..... kivéve ha nem vagy francos pro úgy 2000+ effivel stb 😄
mijki
Életem elsõ T10-es tankjának elsõ csatája:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Goldamó óta jól van az...de elõtte ha megláttam általában -1 T10-es tannkal számoltam(hát még az E-100 platoonok,minden bajom volt tõlük),mert mindenki kicsontozta szerencsétlent(az meg hogy teszten mi van...az más világ...az ottani oroszok nagyobb birkák mint SiemmmanKTOpl-ék valaha is lesznek)
Illetve tipikusan egy Lúzermágnes ágon van Tigris,KT,E-75...nyamnyamnyam,a legtöbb baromnak(lásd:"kit nem nevezünk nevén")ez az lesz az elsõ T10-es tankja,a kezdõséget(illetve a már említett "faktort"kombinálva egy nem túl fénye pennekkel...sokszor eredményezett katasztrófát.
Ennyi.
Sunsetjoy
Köszönöm a linket, ez még jobban is kihozza az adatokat (bár a nem benyelt sebzésrõl infót nem ad), így rögtön látja az ember, hogy mit fog letölteni😊
Akit érdekel egy M103 nem olyan rossz menete, az nézze ezt meg:

M103

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A tankkal nekem sincs komoly gondom, ha csak az nem hogy 160 felett alig sebeztem vele, és alig volt olyan csata ahol ne kellett volna 1-2 goldot ellõnöm.
Nekem igazából a random csapatokkal volt problémám, mert ez nem az a szerkezet amivel egyedül hozod a meccset, így meg baromi nehéz.

Mondjuk valamivel kevesebbet sebeztem nálad:

Én meguntam a végére és free-bõl megoldottam a fejlesztést.

wot nick: PsychoTrooper

Én éppen most dobtam el az agyamat! Teszt szerver.
Én: Su-152
Ugyan azon a nészögön belül voltam, mint az ellen (Kv-1S), nem volt közöttönk semmi (sem szikla, sem ház, se semmi), lõtt rám és nem lehetett látni!!! Az eszem megáll!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Kezdeném ezzel. Valami hihetetlen nagy gond van a spotting rendszerrel teszten. Nagyon remélem, hogy ez bug vagy visszaállítják a régit, mert így játszhatatlan a játék. Tankok tûnnek el a semmibe és több 10 méterrel arrébb jelennek meg. Álló tankkal a mozgó tank vesz észre hamarabb ugyanakkora view ranges medekkel. Nem tudom az új camoszámítás tett-e be, de nem hiszem, hogy csak az, itt valami komoly gond lesz.

E-100: Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Eljutottam E-75-ig és teszten kipróbáltam az E-100-at aranylõszer nélkül és rettentõen élveztem. Mivel T-54-el megszoktam a 200-ast pent, én tökéletesen elvagyok a 235-ös átütésû AP-jával is. Med játékos vagyok fõleg, mégis élveztem az E-100-al a köröket a lomhasága ellenére. Jól forgatva az egy erõd. Én is úgy gondolom, hogy jó kezekben tökéletesen megállja a helyét a többi 10-es közt. Arannyal meg gondolom még igazi élménytank is lehet.

Gondoltam rámegyek normál szerveren az Indien-Panzerre, legyen egy nyolcas medem. De sajnos túl sokan dicsérték a Proto A-t. Így most teszten kipróbáltam és valami hihetetlen jó. Ilyen fordulékonyságot és ilyen jó ágyút nem is gondoltam volna. Ez még hagyján, végülis egy 9-es beleférhet még a keretbe, a gond az, hogy kipróbáltam az E-50-et is, amitõl pedig mindig elhesegettem a gondolataim, hogy milyen már egy med-heavy keverék, minek ilyen nekem. De sajnos nagyon jó az is. Hihetetlen jókat lehet vele rammolni, annyira nem is lomha, mint gondoltam. Szóval most kerültem csak igazán gondba. Nagyon tetszik a Proto A és az E-50 is. Végülis van egy GW Panther bandám, szóval akár mindkettõre is rámehetnék, de ha csak egyiket válaszhatnám melyiket ajánlaná az, akinek mindkettõ megvan. Melyikkel szeret jobban menni? Ha lehet azt is tegye hozzá, aki válaszol nekem, hogy inkább heavy vagy inkább medes játékos alapvetõen. Szóval E-50 vagy Proto A?

Nem ertem. Mi a baj az E100-al ?? Sokan leirjak. Ha sikerul jatszanom a teszt szerveren en mindig megveszem. Brutal pancel brutalat sebzo agyu (ok csak gold loszerrel ) es meg gyorsan is tekeri magat. Tolthet gyorsabban az amcsi tizes ha egyszszer elbujok loves utan. Raadasul oldalt is hasznalhato pancelzata van. Plusz kiemelkedo hp-ja. Csoda hogy nem nerfeltek meg szarra. Tenyleg csak erdeklodnek hogy miert rossz? Mert a nemet agat az OP kilohetlen tigrisnel hagytam abba ami a II vilaghaboru legjobb harckocsija volt ( troll ) de akkor folytatom ha nem erkezik meggyozo ellenerv. Talan 2 ev mulva meg is ledz az en tempommal 😊
Persze még mit nem,jó hogy nem már azt a 15 killest mondod!XD
1x majdnem kaptam Oskint,az a finnes nevû abból a körbõl van,de is csoda...ez a "Übertank" képes zsinórba pattanni a KT faráról ha egy kicsit is forgatva van😄!