World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
Én is megvettem és nagyon elvagyok vele 😊
60 csata után 67%-os Winrate vele.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Elo
Wittam
Hi
cs!
pozdraw
Der clan Dajcse Allesz Drunksz
SA
És örök kedvenc: Siemka!Kto pl?

Ezektõl mind félek.
Amit még be szoktam írni: Greenland? Somebody?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na a discount örömére megvettem az AT2-t. Pár game után 80%os személyzettel meg is lett az Ace tanker😊
noobmeter replay

Teljesen más irányba indult mint én.
ezért nem is értettem, hogy miért volt annyira fontos infó neki. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

De most tényleg. Van magyar?
Én meg ezt kérdezem meg? Van Baktalórántházai? Mert mért ne.

Néha ha vicces kedvemben vagyok, a van magyar kérdésre beírom ,hogy siemka. <#nevetes1>
Ám nem értem mi ez a van magyar kérdés. Mert nem beszélgetnek csata közben. Elõbb is: Van magyar? Volt még kettõ is. És? Nem beszéltek taktikát, nem beszéltek arról, hogy menjünk erre, menjünk arra...ja de bocs, miután szarrá alázták a csapatot, az egyik megkérdezte a másiktól jó tank-e a BDR.

És a lényeg: a KV2-est nem sikerült leduplázni...aztán sikerült, igaz, akkor nem voltak se magyarok, se siemkák.

Gondolom maga a tudat, hogy nem egyedül vág neki a küldetésnek, - miközben még a saját oldalon is ellenségek veszik körül - hanem van egy sorstárs, aki vele tart és hasonló nyomort él át nap, mint nap - na ez a tudat szárnyakat ad neki.

Örök kedvenc:
-cs
magyar van?
-üdv, igen
-ááá CS

És ezzel el is volt intézve a kooperálás.

A van magyar kérdésre a helyes válasz, hogy neked is szia vagy neked is hello.

Szidják a lengyeleket, de õk legalább a siemka-vak köszönnek, hamár valamit akarnak kérdezni a csapattól.
Erre a kérdésre általában azt szoktam válaszolni, feltételezve, hogy csak egy bizonyos életkor alatt tesznek fel így és ilyen kérdést, hogy: "Inkább húzzál vissza suliba tanulni..."

Nem szokták szeretni, bár van aki megmagyarázza, hogy most nincs suli... 😞
Ezért lapítok, mint szar a fûben! <#zavart2>

Bugi Misi
nincs😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

A van magyar kérdés 70% os valószínûség hogy vereség
Ha van rá egy igen válasz 80% a vereség lehetõsége
Ha két igen van: 90% a vereség lehetõsége
Ha a magyarokon kívül siemka is van a csapatban:100% a vereség.

Szóval...Van magyar? Grrrrrrrr

hali
Az AR-H-nak ki az ellenfele? vagy automatikusan továbbjutunk? :d

A WoT Magyar ligára megtörtént a sorsolást !!!!

RÉSZLETEK ITT !!!
Bugi Misi
én erre azt szoktam írni hogy "nincs"😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Van magyar? Vááááááh grrrrrrr ááááááááááá<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Ez a kérdés...ez a kérdés....áháháháh<#falbav><#csodalk><#violent>

Ha meglátom ezt a kérdést...fú. Rosszabb mint a siemka.

Egyenlõre nincs. De lesz. Az hogy most szombat este 19:00 vagy 20:00 egyenlõre mindegy. Ez azután dõl el ha megvagyunk.

GabeE3e: beírtalak innen nincs visszaút <#eplus2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

GabeE3e
Engem is felírhattok egy kockás lapra
Tehát már 8 és felen vagyunk legalább<#buck><#vigyor2><#zavart2><#finom><#lama>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

akkor ez soha nem fog összejönni .. konkrét idõpont nélkül ..

Akkor játszunk amikor mindenki ráér. Konkrét idõpont még nincs. Valószínûleg hétvégén valamikor. Ha meglesz a létszám megbeszéljük közösen.

mikor akartok századozni?

Nekem csak 1 db Vk36 van amivel még játszani tudok valamennyire ha gondoljátok jöhetek ha akkor van amikor ráérek.
No comment...

kisokka: visszaolvasok, lehet hogy elsiklottam felette, kösz hogy szóltál <#puszi>

Tegnap írt még valaki, hogy jelentkezne, úgy az 8 elvileg.

*normálisról <#banplz>

Nem morálisról hanem értelmesrõl volt szó. Bár nálad ebben sem vagyok biztos <#banplz>

Egyébként akik sírnak a szar csapatok miatt azoknak is erõsen ajánlom hogy csatlakozzon, mert itt egy normális csapat lenne körülöttük.

ennyi, elõkerült még t10 ben is az összes retardált nyomorék.
s ma nem tud a másik csapatba tenni😞

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

zsír! ott a helyem
(habár nem vagyok normális) <#smile>
a mai második õrjárat😊

http://wotreplays.com/site/214389#malinovka-orpheuslow-type_59

Motörhead!!!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Bugi Misi
ha szólsz megcsináltam volna Sony Vegasal😄

A hiba az, hogy nincs arty. Milyen játék ez már, valami gyerekeknek való könnyített verzió arty nélkül?
Csináltam egy kis toborzóvideót a századhoz, itt meg lehet tekinteni. Nem vagyok Movie Maker mester, szóval nem kell nagy dolgot várni.
Hátha ettõl jobban kedvet kap valaki. Eddig vagyunk heten, szóval még ugyan ennyi és megvagyunk. Gyerünk, gyerünk emberek, vagyunk itt jó páran, nehogy már ennyi ember ne tudjon összegyûlni.

Kész. Nem. Hétvégén nem szabad Wot-ozni. Pershing lövi a nem látszó rohadt messze takarásban lévõ tankokat, miközben szembõl, közvetlen közelrõl lerohannak. Kész ennyi. Alt+F4.

Hát ez zseniális. Nagyon rég mentem már Löwe-vel, na mondom megyek egyet. Oké ,elõre gördülök, puff egyszercsak kapok egy lövést, sok Hp-t leszed, lánc lent, szerintem az arty eltalált. Erre az ott lévõ Ferdinand azzal kezdi ,hogy idiot Löwe. Nem tudom mi baja volt, mert hát basszus, mekkora hülye vagyok, eltalált az arty. Nem is értem...
Na de ez semmi. Idiótázik ott nekem, aztán párszor egymásba is lõttünk a derik Ferdinand-al a barátság kedvéért. Mert jobb egymást lõni mint a pirosokat.
Majd mondom, hát még a végén bekékülök, így elkezdtem tolni, Aztán kát másik tank meg engem tolt, és a végén 4 tank egy csomóba ragadva tolta egymást, és idiot idoot noob noob stb. Közben vesztettünk. Én már csak röhögtem az egészen.
Nem értem a Ferdisnek mi baja volt, komolyan olyat még nem látott hogy valakit elkap az arty? Vagy mi nem tetszett neki? Pusztán a Löwe? Vagy...nem értem. De nem is akarom megérteni.

off road vezetés,talán kuplung égetõ és sima utazás a 2-3-4 skillek
de nagyon kicsi a kép

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Maala
A végét szigorúan a Benny Hill show zenéjére szabad megnézni. 😄

Tánci-tánci...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joceruza
Köszi!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ami a res_mods mappában van, minden törölhetõ.
Pont ez a mappa lényege.

popey8
Próbálom helyre pofozni a gamet mod ügyileg, azonban hirtelen a res_mods mappába odakeveredett egy 1apr nevû mappa, benne .pkg fájlokkal. Ez mi lenne? Kitörölhetem vagy létfontosságú dolgokat tartalmaz?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Offroad driving + Controlled impact
Mikor legutóbb mentem vele, szedett-vedett legénységgel nem gyõzött meg, mert kevésbé tûnt OP-nak, mint reméltem.
Most újra visszavettem, de ezúttal beletettem a Ferdi legénységét, és ez nem vált kárára 😄

még igy is sok azok száma, akiknek nem esett le, hogy hülyék ehhez (is)

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Ej-ej, nem tökéletes, egy igazi lengyel egybõl átlát a szitán 😄 elõször is az "szukam" és nem "sukam", másodszor nem kérdõjel a végére mert ez azt jelenti hogy "klánt keresek". Hajrá 😄

ToCsEk
kellene egy kis help, ennek a drivernek mi a 2. és 3. skillje?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sunsetjoy
Régebben volt valami EU-s statisztika is néha-néha. Ott is az volt, hogy elég nagy százalékban vannak olyan accountok, amelyek minimum 1, de inkább több hónapja be sem léptek a játékba. Ezek közül sok még az 1000 csatát se érte el (valszeg beleunt, nem neki való, stb.), egy kis részük valószínû más okból hagyta abba a dolgot.

Ugye a 2-3 patch-al korábbi idõszakban indult be erõsen a kampány, akkor megugrott az új, és az aktív játékosok száma is, de szerintem azóta visszaállt majdnem a korábbi értékre (persze még mindig többen vannak).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az egy elég régi történet. Szerintem valami féle multi core support már most is van, mert - legalábbis nálam - a gpu visszaoszt feladatokat a cpu-nak.

Az viszont szokott segíteni, ha nem simán, hanem high priority-n fut az exe.

GaBenc
Csináltam egy új accot. T1-ben csak nekem nem szerepelt a klán tag a nevem mellet. Nincsenek is újak csak új accok. <#nyes> Szerintem az a pár milla játékos nem is igaz. Osztani kell 2-4 azt az az igazi.<#idiota>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?