World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van esetleg még olyan ember, aki szerint a T110E4et érdemes megtartani?
Próbálgatom teszten, hogy megtartsam-e, de közelébe sem ér a többi tdnek... 😄
Te, én voltam Szlovákiában csak magyarul beszéltem, és velem kedvesek voltak. Ez hogy lehet?<#fejvakaras>

"Európa már túllépett ezen szerencsére"
Õk könnyen léptek túl rajta, nem az õ országaik 2/3-át vették el igazságtalanul. Azóta sem vagyunk sem politikai, sem piaci, sem gazdasági, sem semmilyen tényezõ többek között a méretünkbõl kifolyólag sem...

Én csak annyit mondok, de érdekes, ez a székely-mánia csak Trianon óta van...elõtte gyûlöltük õket. A magyar utálta a székelyt! A 16-17 században, a nagy magyar hazafiak buzgón öldökölték mészárolták õket! De Trianon óta, így székely meg úgy székely...

És épp errõl van szó! Ez a vicc az egészben, az ilyen dolgok. Errõl szól a plakát is, meg az a videó is-mármint nem a székelyekrõl- hanem a teljesen téves, rossz, buta hozzászállásol. És nem az emlékezéssel van a baj, ne értse félre senki, hanem a móddal, ahogy az bizonyos emberek teszik, és ez igen is poén kiparodizálni a hülyeségüket.

Most komolyan, az a videó-bár Puzsért nem komálom- de ekkora poént! Azon hõbörögnek, hogy a Szent István nem is süllyedt el, meg IV. László fia V. Béla...meg Hajdú-Giuena...basszus, hát...áh...szar annak aki ezt nem érti, mert jó.

Vagy a plakát, most komolyan: Matuska Szilveszter országépítõ egyesület?! Leszarja Baranyát?(szegény baranyaiak...) Ne már emberek. Ez szerintem nagyon jó.

Soha többé artygrind!
Kifejlesztve:
Object 261 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 320000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Jöhetnek a mínuszok!<#idiota>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ha esetleg bevesztek szívesen jelentkeznék! Sajnos a jelenlegi klánommal bármennyire is lojális vagyok,de teljesen felesleges mert egy századot sem lehet összehozni!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

PsyhoApu
Baromság. Tót vagyok, sokszor voltam Szlovákiában már. Sok ismerõsöm rendszeresen jár át. Csak a mélymagyarok hiszik ezt... jobban oktatják ott a magyar nyelvet, mint nálunk a szlovákot. Hidd el tudom, mer én tanultam szlovákul is.

http://kutyuszoba.blog.hu/

jó részemrõl befejeztem a témát mert felesleges is...vannak akik 5-ös tanulók voltak történelembõl mert ugye csak az igazat tanítják...
"Mindenki ott él és oda megy ahova akar."
jah... menj ki szlovákiába aztán majd jól összevernek mert magyarul beszélsz
de mond már el mi ezen a vicces? pont én vagyok az aki mindenbõl viccet csinál egyébként de ezen vhogy nem kanyarodik a szám csak felbasz idegileg..vagy vannak ilyenek itthon...akkor mi van a kis-antant néhai szedet,vetett lopott országaiban...
PsyhoApu
off
Azóta már felnõtt 3 generáció. Igen lehet az ennyi idõ után. Fõleg úgy hogy már a határok gyakorlatilag megszûntek Európa ezen részén. Mindenki ott él és oda megy ahova akar.
Fõleg úgy hogy az elvett területek jó része bár a korona alá tartozott, de évszázadokig részleges vagy teljes önállósággal esetenként államisággal is rendelkeztek. Tehát azok a mindent vissza felkiáltások igen érdekesek.. fõleg a nagy Magyarország zászlóval. Nem mondom hogy igazságos volt, jobban meghúzhatták az etnikai határokat. De ez jutott akkor. Európa már túllépett ezen szerencsére.

off

Baszki el ne kezdjétek egy kurva lövöldözõs játék topikjában, mert tönkre megyek. Tipli valami ideillõ fórumba! Eszem megáll komolyan mondom...
meg mit nevezel te nacionalizmusnak?amit a liberális média? hazaszeretetet?
Szörnyû....<#csodalk>Persze, nyílvánvaló hogy lesz olyan aki nem érti...nem a Trianon a vicc, hanem az emberek hozzáállása, a plakát, és a videó is, ezt parodizálja ki, az emberek hozzáállását nem magát az eseményt. És bizony ez vicces is.

már bocsi...de kifejtenéd bõvebben?
A XIX. századig nemigen volt mai értelemben vett nacionalizmus, szóval egy olyan dolgot akarsz ráaggatni 1000 évre, ami az eltelt idõ nagy részében nem is létezett. Már bocsi..

"A kormány június 4-én katonai készültséget rendelt el az összes csapattesteknél, csendõrösszpontosítások történtek és a városokban a rendõrõrszemeket megkettõzték.

Rádió akkor még nem volt. Párizzsal állandó telefonösszeköttetésben állt Budapest. A nagy lapok kiadóhivatalai elõtt tömegek lesték a kirakatban idõnként megjelenõ hírközleményeket. Az utcák reggel óta valami furcsa nyugtalansággal voltak tele. Minden arcon szorongás, a tekintetek fáradtak, üresek, mint a halottasházaknál virrasztás után. Még a szokott utcazaj is tompább volt, mint máskor.

Tíz óra után egy-két perccel jött a végzetes hír, és akkor megkondultak a harangok, elõbb Pesten, majd ahogy villámgyorsan szétfutott a hír, egymásután mindenfelé az országban. A magyarok két óra hosszat tartó harangozással temették múltjukat és jövõjüket.

Budapest percek alatt feketébe öltözött. Perceken beül fekete gyászlobogók lengtek mindenütt, az ablakokban fekete drapériák. Az utcák fekete gyászruhákkal teltek meg. Emberek, asszonyok, férfiak, gyerekek mentek az az utcán patakzó könnyekkel, nem egyszer hangosan zokogva. Emberek rázták az öklüket az ég felé, hangosan átkozódva. Az Oktogon sarkán egy rokkant katona letépte zubbonyát és könyökben levágott csonka karját mutatva, õrjöngve kiabálta: "Hát ezért?"

Az utcákon ismeretlen , egymást soha nem látott emberek borultak egymás nyakába, a terek padjain zokogókat vettek körül vigasztaló emberek és az állandó és szakadatlan harangzúgásban rohant bele a gyászba és kétségbeesésbe ezer pesti rikkancs "Rendkívüli kiadás."A lapok gyászkeretben, mindenki mohón olvasta, amit úgyis tudott, mindenkiben fellángolt a tehetetlen düh, csoportokban vezércikkeket olvastak fel hangosan...A Múzeum-téren elkezdték a himnuszt énekelni...és a harangok kongtak, kongtak szakadatlanul, szinte elviselhetetlenül.

A templomok gyorsan megteltek síró emberekkel, hisz a kétségbeesés mélyén mindnyájan Istenbe próbáltunk kapaszkodni, papok mentek fel a szószékre megkísérelni a lehetetlent, vigasztalni ott, ahol nem volt vigasztalás.

A vidéken ugyanez volt a kép. Harangkongás, gyász és kétségbeesés mindenütt. Néhány ökölcsapáson, kisebb verekedésen kívül rendzavarások nem fordultak elõ, hiszen az összes italmérések zárva voltak és minden közbiztonsági intézkedés megtörtént. Csak a harangok kongtak 10 órától kezdve mindenütt, minden városban és minden faluban két órán keresztül." EZ IS VICCES?!
amiért õseink vére 1000 évig folyt én nem tartom viccesnek...te is elgondolkozhatnál ezen

Ezt is szeretem...én ezen annyit röhögtem, ilyen hülyeségeket összehordani.

elég gyenge poén.... sõt....

ez olyan mint: "meghalt az apám, nembaj most már tud pihenni eleget" kb. 😄
HUNS-s videót nézve, beugrott h teszten mennyire elbaszták fjords-t....pont a megnevezett pontokat: a6, e5 és a c6-7:

e5-höz nyomtak 1 dombot ami miatt alig lehet meglõni j5-be tartókat, c6-7 körül kisebb domb v emelkedõ került ami miatt nem lehet keresztbe lõni a6ból az e6-7-be levõket, persze ez oda-vissza van, e6-7-bõl is jó volt lövöldözni a 0-s sorba igyekvõket, illetve a6-n kempelõ embereket megszórni.
Tudtam hogy lesz aki nem érti a poént...hát igen. Akinek humora van mindent tud, akinek nincs, mindenre képes.

És ez igenis poén...aki meg nem érti, üvöltsön, szidjon, ordítson és sírjon. Ha attól neki jobb...

Matuska Szilveszter Országépítõ Egyesület
Orseolo Szent Péter Asztaltársaság

loooool <#nyes><#nevetes1><#mf2>

Bee: bocs, beírtalak. Jó hogy szóltál <#eljen>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

PsyhoApu
Off

Én meg követelem a Morva Fejedelemség helyreállítását! Éljen a Pánszláv Unió! 😊

Off

melyik buzi találta ezt ki?! nem kellenek ide románok mert tót, szerb kutyák van itthon is elég szarházi...
Nyehehehe erre csak annyit.

Ez kb az amit írtam. Illetve kicsit megszívják a nem TDk, mert a bokor nem lesz annyira hatásos.

És tényleg, köszi. Sajnos az improvedet nem bírja a játékban a laptopom, akkor marad a világosabb.

patchaou
Én is. ISU BL-10-ig azzal mentem. Vicces az az ágyú 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Anno bgabor rajongott innen ezért a konfigért...
(én 100%-ban a Derp-híve vagyok)
Áh mindig elfog az agyfasz ezektõl a gyökerektõl,megtanulni a Weakspot-ot,leszokni az autoaim-rõl?
Uggyyannmár!Inkáb lövöm a HE-t,az a tuti,sebzek bele 30-at mit számít DEMÍDZS!
(am 4500csata 45% WR...kicsit csalódtam kevesebbre számítottam😊
patchaou
Nehezen hittem el amikor láttam, de úgy látszik van aki így szereti 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem Õ volt a csapat legeredményesebb tagja 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Nm, de amúgy, ahogy te is bemásoltad, szerintem az új patchben a camo hálóra is egy spall linerekhez hasonló "sávos" megoldást fognak alkalmazni... TD 25%, light 20%, med 15%, heavy 10%, arty 30% (gonosz kacaj)... Vagy valami hasonló.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Akkor nyazsgem, bevallom, lusta vagyok. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Köszi!
3 perc volt bejutni. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Én azt bírom amikor IS-3-ak repesszel lövik a type-om. Mintha akkora trükk lenne átlõni...

Fullos T-44 HE-vel lövi a Löve oldalát...XD
Ugyan ez a gyökér spammelt HELP!-et stock 75mm-es gunnal szerelt Tigris ellen,már alig várom a statját!😊
Hazudtam. 266.000 XP 😄 Bocsi
Azért hozzá kell tenni, hogy nem sok ember vett eddig se gold-ért ammo-t vagy csokit (csak klános csatákba, de az meg elenyészõ), így nem sok pénztõl esnek el ha kiveszik viszont jó reklámnak.
184.500 XP
Gondolom a kredites változatuk úgyis marad, így a goldosnak tényleg nincs értelme...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Maala
Valaki a tesztszerón meg tudná mondani, mennyi a Gw E-100 kifejlesztési ára (TX német arty), elfelejtettem, bejutni meg... :-s

Maala
A német tanknak 1%-os a camo faktorja, ami azt jelenti (tegyük fel, hogy), hogy 445m spottávból alapesetben 1% jön le, és ennyivel késõbb fognak meglátni (azaz 441m).

Van rajta camo skilled, akkor az ezt az 1%-ot szorozza meg, teszem azt 2-vel (100% camo esetén), tehát 1%-ból lesz 2%, azaz 441m helyett 437m lesz.

Van egy orosz tankod, annál legrosszabb esetben is 10% (de inkább 15 😄) ez a camo faktor, tehát máris nem 4, hanem 40m-rõl van szó, és a duplázás után ebbõl 80m lesz.

Most, a patch után az álca 25%-a az ALAP camo faktorhoz fog hozzáadódni, ugyanígy a festés is.

Tehát a német tank esetében 1%-ból 5mp állás után 31% lesz, de menet közben is 6%, ami 100-as camoval máris (amúgy a képletbõl nekem úgy rémlik, 1,6-al szorozza meg valójában a levonást egy fullos camo) 10%-ra ugrik, állás közben pedig kb. -50%-ra.

A témában csak ezt találtam:

Changed mechanism of camouflage calculation when using camouflage pattern and camouflage net:

From now on, the values for vehicles with camo patterns and camo net will be cumulative. This means that now the camouflage net and camouflage pattern will provide fixed bonuses which will only differ based on the class of the vehicle (for example, TD's will receive the highest bonus)
To avoid side-effects of having nearly invisible TD's, it was decided to decrease the overall camouflage bonuses provided by bushes and fallen trees.
hónap tankja alkamából elõvettem Churchill VII-t.... el is felejtettem, hogy milyen jó kis tank az 😊
pluhi
Pay-to-win pápá

Ha volt már, akkor sry. Gondolom ez a gold ammo-t meg a goldos consumable-t érinti.
Ürítettem a könyvtárat utána, mert elgurult a gyógyszer, ki is léptem mára.<#crazya> Inkább repcsizek.

Az adatokat én úgy értelmezem, hogy a nagyböszmén a camo net sokat fog számítani, a skill meg - ahogy eddig is - továbbra is keveset.

Van valami patchnotes elõzetes vhol?

Nemtom, ezért kérdezem!

Le kéne tesztelni, nekem van egy Pattonom, amit át akarok képezni BIA-s legénységre, akkor nem lesz rajta semmi camo skill. Valakinek tuti van itt full camo-s Pattonja, akivel jól megnézhetjük egymást. 😊