World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól olvastam az infókat, a camo skill hatását nem változtatják, az továbbra is a tank alap camo-ját fogja szorozni mint eddig. Ezért azoknál a tankoknál akiknél ez az érték elve szar, a skill sem segit.
Ami változás lesz, hogy eddig a camo net is szorzóként mûködött, de mostantól egy konstans értéket ad a camohoz, ergo mindegy milyen a tank alap camoja, mindenkin ugyanannyit fog növelni, viszont emiatt a szar alapcamos tankoknál többet ér(het).
Én ezt hámoztam ki, javítsatok ki ha hülyeség 😊
Ezért kérdeztem, hátha teszteltétek valami sunnyogós tankon.
Itt a Graphics Quality alatt van a beallitas.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Persze real life sem a súlya miatt fog egy tank látszani 😊
Memória : ddr 2 : 2gb
Videokártya :Nvidia GeForce 7300GT 256 ez meg most ilyen lesz mert ilyet tudok hirtelenjébe...de ramot még 2 gb sztem még szerzek bele...mindenesetre köszi.csak élvezhetõ lesz. hiányzik már nagyon.
Ma 93 éve, hogy a trianoni békediktátum aláírásával családok százezreit, magyar emberek millióit szakították el hazájától. Egy országot megcsonkítottak, Európa egyik legnagyobb hatalmát tették tönkre, garantálva ezzel a 2.VH belátható idõn belüli kitörését. Szívembõl kívánom, hogy ne legyen megbocsátás az Isten elõtt azoknak az embereknek, akik ezt megtették, és azoknak sem akik ezt tétlenül nézték mind a Hazában, mind Európában, mert a kezükhöz milliók vére tapad!
Emlékezzünk József Attila versével: http://www.youtube.com/watch?v=zT8jqFQLEkA&list=PL81DB8E6F5BA67D86
Bocsássatok meg az offért. Szép napot!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Aztán jött a WG support, hogy a Chief18 az Adolf bácsira emlékeztet, változtassam meg.
Emellett van a siema_ktopl_elo_pozz_witam fóbiám, elborult az agyam és ezt a nevet kértem a support-tól.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez Highway pálya délrõl egy vicc. Mivel tudtam, hogy esélyem sincs a városba bejutni, elindultam a másik irányba, az onnan jövõket lenyomtuk és persze spuri vissza a bázist védeni, mert jött a városi sereg 5-6-an. Beszéltük korábban, de állítom ez a jó taktika a déli oldalra. A bázison kell védeni a nehéztankoknak és a TD-knek, nincs értelme a városba menni és útközben meghalni a spot miatt.
Mehetne a HUNS nyereményjátékra, de semmi értelme nem lenne, bújok, lövök, meghal az ellenfél, bújok lövök, meghal az ellenfél. Ebben semmi tanulnivaló nincs. Apropó, tudja valaki esetleg, hogy nálam ez a garázs mód miért ilyen világos? Látom másnál szép sötét, nálam ilyen.

Így már vagyunk kilencen, én még számítok voivodra is, csak neki most szar a gépe.
Leírom eddig kikrõl tudok, ha valakit kihagytam akkor jelezze:
foxbat88fx, kisokka, killbull, Madi92, Count Adyn,Bugi Misi(valamelyik accja <#circling>#circling>), GabeE3e, Kubukli meg persze én.
Mint látszik van még pár hely, lehet jönni <#hawaii>#hawaii>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Századra - ha gondolod - írj fel engem is.
Nick: SiemaChief <#nevetes1>#nevetes1>
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Tesztszerveri anomáliák: én legutóbb a kínai tankok bevezetésekor voltam fenn egy fél napot, akkor nem volt gond, de ugye többen itt írták, hogy jópár patch óta a tesztszerveren mindíg szar a spotrendszer - élesbe viszont ez nem jön át (kopp kopp kopp).
Ebbõl én arra következtetnék, hogy a tesztszerver hardverügyileg nem bírja ezt a cutting edge 21st century spotrendszert számolni - érthetõ hogy az éles vas erõsebb és ezért ott nincs gond.
A
Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).
Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerverem.
Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
JELENTKEZÉS
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Nagyon hasznos volt, hogy az apró trükköket is megemlítetted a csata során, és hogy a társakról is sokat beszéltél.
Szerencséd volt az elején a 121el meg a 110el 😄, a 121 tolt egy minimum sebzést, 2x pattant. Aztán az Is-8 is 2x lõtt 400 alatt az M62vel.
Na de ilyen körhöz mázli is kell bõven 😊!
Meg tudnád mondani, hogy melyik damage panelt használod, illetve hogy az xvmben hogy lehet beállítani, hogy felsorolja kibe mennyit lõ az ember?
0.8.6 Jpz E-100 camouflage effect
A 263at végig látnia kellett.
Mondjuk teszten vannak érdekes spotolási problémák. Vajon csavargatnak rajta, vagy csak a szokásos nem tudjuk még véletlenül se ordító bugok nélkül elindítani a tesztszervert... 😄?
Befordulok a 263 mögé, így már csak 30 méteren belülrõl lehet rám látni, de azért csak jönnek a lövések folyton.
Egyszer csak elakadok a nagy büdös semmiben 😄. Majd kb az elsõ lövéstõl számítva 10 mp múlva egy fullos t57 jelenik meg az oldalamban...
Mire ráfordultam, betöltött újra... Sebaj kinyírtam..., persze a 113 meg lent bujkált és várta, hogy ketten kinyírjanak és ugyanabban a slamasztikában maradjon, mint elõtte... Nem gond, hogy mind kettõ a hátsófelét mutatta neki, amíg engem lõttek...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Purchased:
'E-100' successfully purchased. - kredit: 4 270 000.
Az eddigi videóitok közül ez az egyik legjobb.
Remélem lesz még rengeteg<#eljen>#eljen>
ui:és csak 10-et kellett lõnöd,hogy épphogy nyerjetek.<#pias>#pias><#alien>#alien>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
( és nagy része nem talált...)