World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyilván, de ha valami 50 tonnás akkor abból joggal lehet feltételezni, hogy elég nagy valami. Ha meg nyílt mezõn van egy elég nagy valami akkor azt te sem 50 méterrõl veszed észre, hanem jó esetben több kilométer vagy több száz méter. Tudom, hogy játék. Azt is tudom, hogy a motor egy rakás szar alatta. Tudom, hogy tele van bugokkal. Ezért írtam, hogy kezdem egyre kevésbé tolerálni ezeket. Lehet erre azt válaszolni, akkor minek játszok vele. A vicc az az, hogy lassan én sem tudom. Több az idegeskedés vele, mint a szórakozás. <#fejvakaras>

Nem értem a jövõ idõt (fog) ebben a kérdésben.

Ha jól olvastam az infókat, a camo skill hatását nem változtatják, az továbbra is a tank alap camo-ját fogja szorozni mint eddig. Ezért azoknál a tankoknál akiknél ez az érték elve szar, a skill sem segit.

Ami változás lesz, hogy eddig a camo net is szorzóként mûködött, de mostantól egy konstans értéket ad a camohoz, ergo mindegy milyen a tank alap camoja, mindenkin ugyanannyit fog növelni, viszont emiatt a szar alapcamos tankoknál többet ér(het).

Én ezt hámoztam ki, javítsatok ki ha hülyeség 😊

Az ok, de nézd meg az arányokat! A skill 10 métert számít, a háló 60-at, a festés meg 15-öt, ha jól értelmezem. Amennyiben más tankokhoz is csak ennyit ad, vétek elpazarolni egy skill-t erre.
Ezért kérdeztem, hátha teszteltétek valami sunnyogós tankon.
505thZajcev[PT]
Azert vilagos, mert nem improved-ra van allitva a grafika, hanem standardra. Nalam is ilyen, csak a videokesziteskor kapcsolom be, hogy jobban nezzen ki.
Itt a Graphics Quality alatt van a beallitas.

505thZajcev[PT]
Sajna nem tudom mar egeszen pontosan mit hasznalok, de ha erdekel akkor fel tudom rakni a teljes konfigomat vhova.

patchaou
XP-vel lehet hogy a wottal jobban jár, mivel tudtommal csak dx9-et használ. Más játékok amik dx11-el szaladnak sokkal jobban futnak win7-en.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

505thZajcev[PT]
A nemet tankoknal eleve nagyon rossz a camo ertekuk, azokon meg a skill se segit.

majd kiderül...
Xpvel jobban jártál volna egy ilyen gépen sztem.

ELÕZÕ GÉPEN IS WIN7-EL JÁTSZOTTAM
Azért egy replayt dobhatnál, hátha vmit lehet kezdeni vele. Persze anomáliák mindíg vannak, de alapvetõen azért nem ez a jellemzõ.

Ez egy játék, a valósághoz kb annyi köze hogy a tankokat valós tankokról modellezték 😊

Persze real life sem a súlya miatt fog egy tank látszani 😊

Sztem a WoT megy XP alatt, érdemes annál maradni (ha eddig is az volt, akkor ignorálj 😊 )

A láthatatlan 50 tonnás lopakodó td.... Lehet túl sokat játszottam mostanában, de egyre kevésbé tudom ezeket a dolgokat tolerálni.

rejtõzzön a nyílt mezõn jah.....

<#eljen>
Tdnek az a dolga hogy rejtõzzön. Full camos legénységgel képzett TD bokorban az ilyen. Scoutomnak is rendszeresen nekimennek mire észreveszik 😄

Megelõztél, nekem ez az egyik kedvenc versem a tragédiával kapcsolatban:

VESSZEN TRIANON!
hát ja...elõzõ gépemben is 2 gb ram vola nvidiatg 430 1 gb volt és proci is 2.5 dual core 2...és kiírta párszor játék közben hogy kevés a memória...Proci: AMD sepron (tm) 3400+ 1,80 Ghc
Memória : ddr 2 : 2gb
Videokártya :Nvidia GeForce 7300GT 256 ez meg most ilyen lesz mert ilyet tudok hirtelenjébe...de ramot még 2 gb sztem még szerzek bele...mindenesetre köszi.csak élvezhetõ lesz. hiányzik már nagyon.
Kedves Fórumozók!
Ma 93 éve, hogy a trianoni békediktátum aláírásával családok százezreit, magyar emberek millióit szakították el hazájától. Egy országot megcsonkítottak, Európa egyik legnagyobb hatalmát tették tönkre, garantálva ezzel a 2.VH belátható idõn belüli kitörését. Szívembõl kívánom, hogy ne legyen megbocsátás az Isten elõtt azoknak az embereknek, akik ezt megtették, és azoknak sem akik ezt tétlenül nézték mind a Hazában, mind Európában, mert a kezükhöz milliók vére tapad!
Emlékezzünk József Attila versével: http://www.youtube.com/watch?v=zT8jqFQLEkA&list=PL81DB8E6F5BA67D86

Bocsássatok meg az offért. Szép napot!

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

A névválasztásról: korábban Chief18-volt (a Halo féle MasterChief foglalt volt, csak szerényen ugye, a 18 meg a szerencse számom).
Aztán jött a WG support, hogy a Chief18 az Adolf bácsira emlékeztet, változtassam meg.
Emellett van a siema_ktopl_elo_pozz_witam fóbiám, elborult az agyam és ezt a nevet kértem a support-tól.

hehehe hétvégén nekem is túra.... furcsa lesz úgy eltölteni egy napot, hogy nem lesz felbaszva az agyam <#finom>
Én kimaradtam. Black_Sheep_01-ként jelentkezem ismét. 😊
Szerencsére csak 8 nap prémiumom van, aztá fél hónapot nem leszek itthon. Nem lesz mindennap a vérnyomásom a plafonon....

ToCsEk
TOG is not Competitive.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Semmilyen más tankkal szerintem nem tudtam volna visszahozni ezt a meccset, hihetetlen mennyire OP a saját szintjén ez a vas ezzel a sebzéssel.
Ez Highway pálya délrõl egy vicc. Mivel tudtam, hogy esélyem sincs a városba bejutni, elindultam a másik irányba, az onnan jövõket lenyomtuk és persze spuri vissza a bázist védeni, mert jött a városi sereg 5-6-an. Beszéltük korábban, de állítom ez a jó taktika a déli oldalra. A bázison kell védeni a nehéztankoknak és a TD-knek, nincs értelme a városba menni és útközben meghalni a spot miatt.

Mehetne a HUNS nyereményjátékra, de semmi értelme nem lenne, bújok, lövök, meghal az ellenfél, bújok lövök, meghal az ellenfél. Ebben semmi tanulnivaló nincs. Apropó, tudja valaki esetleg, hogy nálam ez a garázs mód miért ilyen világos? Látom másnál szép sötét, nálam ilyen.

Azért az élesen is fasza a spot. 50 méterrõl veszem észre a 9-es fost t-54el.....

Felírtalak. Mondjuk ilyen névvel vétek lett volna kimaradni <#idiota>

Így már vagyunk kilencen, én még számítok voivodra is, csak neki most szar a gépe.

Leírom eddig kikrõl tudok, ha valakit kihagytam akkor jelezze:
foxbat88fx, kisokka, killbull, Madi92, Count Adyn,Bugi Misi(valamelyik accja <#circling>), GabeE3e, Kubukli meg persze én.

Mint látszik van még pár hely, lehet jönni <#hawaii>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Malarki!
Századra - ha gondolod - írj fel engem is.
Nick: SiemaChief <#nevetes1>

Persze de már nem mentõzik 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Visszajött a nagy accountmágus és a magyar mentõsállomány gyöngye, Crossy is? 😊

Akkor visszavonom tanaim, szimplán hülye/gyáva/béna volt 😄 (a nem kívánt törlendõ)

Tesztszerveri anomáliák: én legutóbb a kínai tankok bevezetésekor voltam fenn egy fél napot, akkor nem volt gond, de ugye többen itt írták, hogy jópár patch óta a tesztszerveren mindíg szar a spotrendszer - élesbe viszont ez nem jön át (kopp kopp kopp).

Ebbõl én arra következtetnék, hogy a tesztszerver hardverügyileg nem bírja ezt a cutting edge 21st century spotrendszert számolni - érthetõ hogy az éles vas erõsebb és ezért ott nincs gond.

na szóval

A nagy múlttal rendelkezõ, 100% magyar tulajdonú klán újraalakult.

Célunk a régi dicsõség visszahozása és újra a CW élvonalába tartozni (anno 8. helyezésünk volt a global mapon).
Klánunkba jelentkezni tier korlát nélkül lehet, de elõny a CW képes harckocsiállomány.
Egy kikötés van, mégpedig a TS3 aktiv használata. Tiszteld meg azzal bajtársaidat, hogy elérhetõ vagy a klán által biztosított TS szerverem.

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet:
JELENTKEZÉS

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Láttam már korábban is ilyen képeket, de nekem még soha nem fordult elõ 5-nél több. Ez hogy sikerült? Nem gyakorlás? Nem valami trükk?

Remélhetõleg a minél elõbb bevezetésre kerülõ új jutalmazási rendszer. by Ectar

Grat a videóhoz, meg a körhöz is!

Nagyon hasznos volt, hogy az apró trükköket is megemlítetted a csata során, és hogy a társakról is sokat beszéltél.

Szerencséd volt az elején a 121el meg a 110el 😄, a 121 tolt egy minimum sebzést, 2x pattant. Aztán az Is-8 is 2x lõtt 400 alatt az M62vel.

Na de ilyen körhöz mázli is kell bõven 😊!

Meg tudnád mondani, hogy melyik damage panelt használod, illetve hogy az xvmben hogy lehet beállítani, hogy felsorolja kibe mennyit lõ az ember?

Köszi, nagyon élveztem! Errõl mi a véleményetek, csak panelházakon fog ilyen szarul teljesíteni a camo skill?

0.8.6 Jpz E-100 camouflage effect
Azért gondoltam, hogy segíteni fog, mert írtam neki, hogy megyek figyeljen, és el is indult, meg láttam, hogy sebzést is kapott be, meg mintha a 263at is sebezte volna 1x, de aztán szépen visszavonult...

A 263at végig látnia kellett.

Mondjuk teszten vannak érdekes spotolási problémák. Vajon csavargatnak rajta, vagy csak a szokásos nem tudjuk még véletlenül se ordító bugok nélkül elindítani a tesztszervert... 😄?

Na,tesztszerver aszondja' "Your acount is not ready" és csak forog a Logging in szövegnél... Karbantartanak, vagy csak engem nem szeret a teszt?
2 giga ram nagyon kevés, újíts be mellé minimum még 2-t... ha meg Win7 lesz rajta, akkor gondolkozz el még 2-n....

Lehet hogy neki meg egyik se jelent meg... Vagy gondolod hogy csak téged érint a tesztszerver bug? 😄

Vicces ez a tesztszerver 😄. El-hallufon felmegyek D1-be segíteni a 113-nak, mert egy 263 megfogta. Mondom egye fene, egyet belém lõ, de után ketten kinyírjuk, ezért elmentem mellette, hogy ráfordulhassak és lekössem a 113nak. Erre mikor mellé érek kapom a lövéseket szembõl... Mi a fene mondom magamban, ez valami táras faszi lehet, de honnan a francból??? 😄
Befordulok a 263 mögé, így már csak 30 méteren belülrõl lehet rám látni, de azért csak jönnek a lövések folyton.
Egyszer csak elakadok a nagy büdös semmiben 😄. Majd kb az elsõ lövéstõl számítva 10 mp múlva egy fullos t57 jelenik meg az oldalamban...
Mire ráfordultam, betöltött újra... Sebaj kinyírtam..., persze a 113 meg lent bujkált és várta, hogy ketten kinyírjanak és ugyanabban a slamasztikában maradjon, mint elõtte... Nem gond, hogy mind kettõ a hátsófelét mutatta neki, amíg engem lõttek...
Na kis "stratégánknak" nem tûnt fel két orrtúrás között,hogy már ott járok a kertek alatt,és spottoltam õt és "kedves(tetves)" kollégáit,biztos csalás van a dologban...de hát na az artystákok figyelme legendás<#hehe>
Annyiért ajándék volt! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Jó reggelt! Mikor várható a 8.6 pecs?:-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Na csak elszántam magam,igaz 8.6-ig nem játszik:
Purchased:
'E-100' successfully purchased. - kredit: 4 270 000.
GabeE3e
Gratula.

Az eddigi videóitok közül ez az egyik legjobb.
Remélem lesz még rengeteg<#eljen>

ui:és csak 10-et kellett lõnöd,hogy épphogy nyerjetek.<#pias><#alien>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mondjuk durva volt mikor a célpontot nézve hallatszott vagy 10 robbanás😊
( és nagy része nem talált...)