World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
1: Ne menj a csöve elé.
2: Gyújtsd ki.
3: Kiég. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Erre beírja egy TigerII "idiot team again" megnézem 550 wn6 ez ugat? maga az idiótaság ahogy van... csata végén megnézem lõtt 1-et... mért csodálkozik hogy elküldöm a jó kurva édes anyjába?...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Akkor a kérdés helyesen feltéve: M6 KV 1 S -ellen? és akkor mi van ? 😊
egy jobb jatekos....es ha a kv1s-be is jobb van...akkor?? HMMM?...
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
azt kivanom neked hogy tier 6 ba jatsz sok kv1s ellen...mondjuk m6-ossal...
No meg hogy a kv-1s-rõl többször lehet lepattani mint a másik 2 csodáról. És ha választani lehet akkor inkább kv-2 vagy t-150 jöjjön 6 darab, mint sem hogy kv-1s.
Kösz a válaszokat. 😊
A T71-et egyenesen gyûlölöm...csak nem akkora az állománya mint ennek,ennyi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ja "MIND" hopsz...ezt a szót te használtad nem én<#idiota>#idiota>,ezért is nem találom benne<#nevetes1>#nevetes1>
A WG belenyúlás agymenésed nem tudom honnan jön,de élvezem,jöhet mégXD
Ja, a sebzésre annyit, hogy amikor kapod, mindig baszott nagyot kapsz, amikor meg adod, mindig baszott kicsit. Biztos a rohadék WG belenyú... --> EKG kiegyenesedett, veletek is ez történhet!
Üdv!
SerB
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mi a franc történik a játékban tegnap óta???
Mer' jólvan hogy szopóág van néha, meg ilyenek, mert ez együtt jár a játékkal, meg a 8.5-óta a MM "csöppet" kiegyensúlyozatlan, ezzel még
nem is lenne gond.....
De ilyet még nem tapasztaltam, mint ami ma, meg tegnap volt....
Egyszerûen nincs nyertes csatám, + laggol, + nem jön be az 1-es szerver,
meg akikkel játszom.... Uramisten, ha fekete-fehérben látnám, kicsit felgyorsítva, zongora aláfestéssel, azt hinném börleszkfilm....
Szerintem meg nem...hogy téged idézzelek " Nagyon tájékozott vagy",mivel nem elõtte hanem párhuzamosan van vele...ki húzza elõször azt,senki?
És igen,a többi lövege engem NEM ismétlem NEM érdekel!
Utálom azt a primitív játékot amit játszik az a tank,és a primitív játékosokat akik ezzel a szarral szórják a 400 feletti sebzéseket(a dmg panel biztos hazudik,csak 390...)ennyi semmi több,na végeztem.
a masik nagyon szimpi helyzet amikor csapatban bejonnek harman...
.. ezert szamit az alfa.
Nade 390 se igazán T6-ba való.
Kiváncsi lennék, ha kapna egy 150-200-as sebzésû ágyút, mennyi siemka verné a dilit a hivatalos fórumon.
Jah, su100...
Akkor nézd már meg a többi nemzetnél, hogy mekkorákat ütnek a T6-os ágyúk...