World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Szerintem jelenleg a kínai ágon levõ cuccok jobbak a szovjet rokonaiktól XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A KV 1S problémát három gyomorforgatóan egyszerû lépésben megoldhatod:

1: Ne menj a csöve elé.

2: Gyújtsd ki.

3: Kiég. 😊
A trollgunok csak gold ammoval OP-k, ezt ne felejtsük. Egyébként nem tudom te mit veszel alapul, de igenis van miattuk nyafi bõven.
wmisi
talan azert mert azok troll gunok...es van ra esely hogy keveset sebez....elleben a masik agyuval

patchaou
Mennyi prémtankod van, hogy ennyire op-nak tartod õket?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyedül vívok 7 tank ellen.. esélytelenül villogtatok a babuinoknak hogy nem tûnik föl az a 7 tank õk meg állnak a bokorban ott ahol senki nincs... persze begyalulját a csapatot..

Erre beírja egy TigerII "idiot team again" megnézem 550 wn6 ez ugat? maga az idiótaság ahogy van... csata végén megnézem lõtt 1-et... mért csodálkozik hogy elküldöm a jó kurva édes anyjába?...

Kõkemény tapasztalat? Magyarázd meg kérlek, béta kezdete óta játszom, de ez a tapasztalat valahogy kimaradt az életembõl <#puszi>
wmisi
azt hiszem parszor mar megbeszeltuk itt az orosz tankok OP-sagat...ezt ne is vitassuk mar..😄

Reaper
És ha az öreganyámnak áramszedõje lenne?😊 Érdekes módon miért nem pampog senki a Sherman meg a Pz IV trollgunjai ellen? Pedig az tier5 és jajjde op. Viccesek vagytok komolyan, hisz minden tier-ben lehet találni több tankot ami op, ld. pl. a premiumok. Azokat is ki kéne tiltani..😛

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Morfi
Ellmélet nem egyenlõ a gyakorlattal? Kizárt dolog, hogy ilyen lenne eben a jó játékban 😊

Mydgard
Ez nem divat kispajtás, ez kõkemény tapasztalat a játékban és nem egy tierben.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Morfi
Az kizárt dolog, és biztos hogy lengyel az illettõ.

patchaou
KV-1S-t fel kellett volna a KV-3-al együtt tier7-be rakni és akkor nem lenne miatta rinya. Érdekes módon anno senki nem tartotta op-nak, mert csak a kv-3 árnyékában élt, nem is igazán játszottak vele az emberek, én is csak addig amíg átmentem med ágra. De az is lehet, hogy pont emiatt nem került feljebb, csak akkor azt nem tudom azóta miért nem orvosolták.

Ezt mondom én is... 😊
Akkor a kérdés helyesen feltéve: M6 KV 1 S -ellen? és akkor mi van ? 😊
Tudod az érzések sokszor nincsenek összhangban a valósággal.

Morfi
Csak irigyelni tudlak. Le a kalappal elötted, bár nincs kalapom, de akkor is.

wmisi
szerintem veled valami baj van....gondold at ezt a beirasodat...
egy jobb jatekos....es ha a kv1s-be is jobb van...akkor?? HMMM?...

Reaper
Mellényúltál, mert majdnem 700 csatát toltam anno a vk-val is, szóval van viszonyítási alapom...

User error

Morfi
Én talán jójátékosnak érzem magam a magam a 2000 csatámmal és a 670-es effel. Úgye ezzel jó vagyok?! És lassan már 45%-os vagyok. Bár még így is tartok tõle, pláne mikor T8-as tankban ülve kilyukaszt egy olyan tank.

Reaper
Azzal a 90-es ágyúval én nem siránkoznék, ráadásul szeret lepattanni a 122-es a frontjáról...

Ne is haragudj, de ez csak egy divatos, de minden alapot nélkülözõ téveszme. Ettõl függetlenül tény, hogy a KV1-S elég OP a tierjében. Nem annyira, amennyire sokan állítják, de eléggé ahhoz, hogy indokolatlan legyen rajta az a 122-es csõ.
És, mi van az M6-ossal a KV 1S ellen ?
Morfi
Vk36.01-et ajálnd neki, úgy is azzal példázta kv-1s jogosságát T6-ban.

Mydgard
Az orosz tankok túl vannak erõsítve, már elég komikus módon. Ott van pl. a T9 ST-1, azt a szart ki se lehet lõni. E-75 top csövével tegnap 8x-or pattantam le róla. Ez miez? :o)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Reaper
Egy jó játékosnak semmivel sem nehezebb ellenfél egy KV-1S, a már lentebb említett gyengéi miatt, de sebaj...😊

wmisi
valamelyik elozo patchbe a kv3-at attettek tier 7-be tobbek kozt a sebzese miatt...az agyu ugyan az mint a kv1s-be....
azt kivanom neked hogy tier 6 ba jatsz sok kv1s ellen...mondjuk m6-ossal...

Reaper
Jól van már, papíron jobb a penje a 122-esnek, de a "valóságban" lényegesen könnyebb a 88-assal átütni bármit (már csak a pontossága végett is). Kevesebb a penetration/0 dmg hit...

Morfi
300+25% az szerintem nem igazán egyenlõ, még köszönés viszonyban sincs a 390+25% sebzéssel. Az átütés meg pláne nicns köszönõ viszonyban. Te lehet hogy más játékkal játszol mint mi. Esetleg más bolygón is?! <#eplus2>
No meg hogy a kv-1s-rõl többször lehet lepattani mint a másik 2 csodáról. És ha választani lehet akkor inkább kv-2 vagy t-150 jöjjön 6 darab, mint sem hogy kv-1s.

jobb pen?

Ez a "lõ egységnyi idõ alatt ugyanennyit" mindig szépen hangzik, csak épp gyakorlatban a hajadra kenheted. Ha két tank lövi egymást egy nyílt mezõn, fedezék nélkül, akkor van jelentõsége, de ez ugye 100-ból 1 eset. Amint van valami fedezék, a nagyobb alfás tank a nyerõ.
Reaper
Egyébként meg a KV-2/T-150 107-ese is 300+ felett sebez elég durva pennel (és lényegesen jobb töltésidõvel, mint a KV 122-ese). Az miért nem gáz? Jah, mert cserébe telefonfülke tornyuk van és könnyû lõni, mi? Parttalan vita, mint annyi minden itt...

Reaper
Igen, mivel pl. egy VK3601H is lõ egységnyi idõ alatt ugyanennyit, ráadásul jobb pennel...

Ja. tehát senkinek nincs baja egyébként....
Kösz a válaszokat. 😊
Morfi
Csak akkor ha a mi csapatunkban T5 a legnagyobb tank, úgy fair 😄

wmisi
most tenyleg azt probaljatok megmagyarazni hogy a 390-es sebzes tier 6 ban oz OK?????

Reaper
Aláírom, hogy az utóbbi idõben minden idiótának van már KV-1S-e, de ettõl még jókat lehet szórakozni ellene, mert viszonylag szeret égni, lassan tölt, ráadásul a sok lengyel amõba úgysem tud célozni (az amúgy sem pontos ágyújával), meg általában a tankok weakspotjait sem ismerik. Innentõl kezdve meg lehet szarni rá..😊

Morfi
Én veled értek eggyet 😄
Tegnap úgy is megmagyarázták, hogy ez a játék nem online szóval...

Nem kell aggódni egy percet sem!
A T71-et egyenesen gyûlölöm...csak nem akkora az állománya mint ennek,ennyi.
Roger6
Mondjuk elég szánalmas, hogy te ezt élvezed, de a te dolgod. Legalább tudjuk, mennyire ingerszegény az életed. <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

"és a primitív játékosokat akik ezzel a szarral..."
Ja "MIND" hopsz...ezt a szót te használtad nem én<#idiota>,ezért is nem találom benne<#nevetes1>
A WG belenyúlás agymenésed nem tudom honnan jön,de élvezem,jöhet mégXD
Reaper
Amennyi idõ alatt betölt a kv, addig simán lõ annyit pl. a vk3601h vagy a cromwell is, churchill is (ez utóbbi meg ugye eleve vicc a frontja véget, ami sokszor keménydió a kv-nak. Ráadásul az általad számolt 3x390 már nem igaz, ha frontot kell lõniük vele. Hidd el tudom mirõl beszélek, 1300+ csatám van azzal a tankkal...

Reaper
Érdekes, hogy pl. a buzi revolver táras szarokra nem vagy kiakadva, csak ez a kv-1s a vesszõparipád, pedig ezen az alapon még el lehetne küldeni a picsába jó sok tankot is (ld. premium tankok, ala t26e4)..😊

hol produkal bmely masik 3 tank tier6ban 3x390 sebzest??????
Roger6
Szóval aki KV-1S-el tolja, az mind primitív játékos. Nincs több kérdésem bíró úr. <#banplz>

Ja, a sebzésre annyit, hogy amikor kapod, mindig baszott nagyot kapsz, amikor meg adod, mindig baszott kicsit. Biztos a rohadék WG belenyú... --> EKG kiegyenesedett, veletek is ez történhet!

Üdv!
SerB

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Reaper
3 tank szakaszban lehet akár más is, ha nem idióták. Pl. ktopl? kv-1s platoont is simán meg lehet enni, ez nem tankfüggõ szóval sántít a példád.

Sziasztok !

Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mi a franc történik a játékban tegnap óta???
Mer' jólvan hogy szopóág van néha, meg ilyenek, mert ez együtt jár a játékkal, meg a 8.5-óta a MM "csöppet" kiegyensúlyozatlan, ezzel még
nem is lenne gond.....
De ilyet még nem tapasztaltam, mint ami ma, meg tegnap volt....
Egyszerûen nincs nyertes csatám, + laggol, + nem jön be az 1-es szerver,
meg akikkel játszom.... Uramisten, ha fekete-fehérben látnám, kicsit felgyorsítva, zongora aláfestéssel, azt hinném börleszkfilm....
Elõtte 85mm-es?

Szerintem meg nem...hogy téged idézzelek " Nagyon tájékozott vagy",mivel nem elõtte hanem párhuzamosan van vele...ki húzza elõször azt,senki?
És igen,a többi lövege engem NEM ismétlem NEM érdekel!
Utálom azt a primitív játékot amit játszik az a tank,és a primitív játékosokat akik ezzel a szarral szórják a 400 feletti sebzéseket(a dmg panel biztos hazudik,csak 390...)ennyi semmi több,na végeztem.
13as reload max nyilt palyan szamit. ha el tud bujni, csak akkor jon ki ha betoltott. innentol kezdve hajadra kenheted a rof elonyod.

a masik nagyon szimpi helyzet amikor csapatban bejonnek harman...

.. ezert szamit az alfa.
Igaz, jogos a pont . A másik 122-es ágyú értékét néztem.
Nade 390 se igazán T6-ba való.
Kiváncsi lennék, ha kapna egy 150-200-as sebzésû ágyút, mennyi siemka verné a dilit a hivatalos fórumon.

Jah, su100...
Akkor nézd már meg a többi nemzetnél, hogy mekkorákat ütnek a T6-os ágyúk...