World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a bíztatást bammeg XD
patchaou
T25/2-t négyszer adtam el. És pont ennyi csatám van vele😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na mindenrõl van kép csak pont errõl nem :S
na mind1... azt tudom hogy nagyon sokáig érintetlen volt a német ág... pz4-ig mentem el (még a régi pz4) és azzal csináltam szakasz segítséggel Oskin medált... ezután le is szartam a németeket....
utánna hirtelen felindulásból kihúztam a hummelt, majd lett belõle gw p... jött a stug majd lett belõle jp majd ferdi... jött a tiger amibõl lett KT.... jött a VK2801 😄 és már full jól néz ki a német tech treem
hát nem tudom, nekem bejött a T28 proto teszt szerón 😊
T32-re senki nem panaszkodott? 😄 azért ezt neeee mondjuk 😊
T32re nem igazán hajlok :S

gondolkodtam vmi britt 8ason is de hát elég szar véleményeket hallottam róluk :S Centurionról meg Caernarvonról :S:S:S

JP2-õt megveszek az 100%, VK4502A olyan 90%, Panther II már csak 60%...
T28 proto kellene.... de kurvára félek a T25/2tõl
fõleg hogy gondolom alap toronyra nem emgy rá a jobbik gun, a fejlesztett torony meg nem megy rá alap felfüggesztésre 😄
akkor az össz 118k exp farmolás vele :S
van free exp-m 25k de azt meg VK5402 talpára tartogatom h egybõl felmenjen a torony... ha meg megveszem Panther II-õt akkor oda is kell a talpra free exp

tele leszek német cuccokkal bakker 😊
kellene keresnem egy nem olyan régi német tech tree-s képet 😄
Van isteni igazságszolgáltatás na...
T9-es csatában buzivágen-pancser pórbálja kiszedni zsinórba a szerencsétlen stock-ágyús-tornyos-motoros(ja ez nem,de 520lóerõ ez is-az is)Is-2-met,3x is rám lõtt,nagyon bejöttem neki.
Na és túl is élem 53Hp-val,és a csatát is nyerjük...legközelebb lesz szíves komolyabb célok után kutatni,talán nagyobb segítség a csapatnak egy T9 vegzálása mint az enyém<#nevetes1>
Inkább t32 mint proto. Szegény megy mint egy háromlábú lajhár. Mondjuk egész jó ágyúja van + a torony dob a használhatóságon. Páncélzat megbízhatatlan és én még a goldammos korszak elõtt használtam.

Nekem is talán 3 db. t8 hiányzik a gyûjteménybõl.
Mostani kedvenc td az AT 15. Lehet hogy lomha, lehet hogy túl könnyen átlövik, lehet kicsit üt de az a pontos géppisztoly nagyon durva. Rengetegszer láncoltam le vele kigördülõ embereket aztán helló, 4 sec és megint lánc+sebzés.
T25/2 a hellcat után elég buta de megszokja az ember, nem nevezném életképtelennek. Jagdpanther 2-t nagyon élveztem, szinte lobog a hajad olyan mozgékony a proto után.

T25/2 jó tank, a proto kevésbbé. A lövegpajzsa szereti elnyelni a lõvéseket, jól lehet vele hulldownozni, gyorsan tölt, gyorsan mozog, a pen mondjuk kevés, de pont elég. Protonak csak a top ágyúja jó(persze az is pontatlan), a torony széleit át lehet lõni szembõl, így kb elveszti az armor bónuszt, ami indokolná a sebességét. Nagyjából szemlélteti is az E4 vs E3 helyzetet a T28 vs proto.

Ha választani kell inkább T32, arra még senki sem panaszkodott.
Köszi. <#puszi>

mire TD leárazás lesz meglesz az összes rohadt tier 8as TD 😄
T28 protonak kellene nekifeküdni mert fullosan kurva jó....
de gondolom a T25/2 szódával megy csak el :S

mostanában nagyon rááltam a tier8ak gyüjtésére 😄
ISU-152, SU-101, IS-3, KV-4, Ferdinand, Tiger II, M26 Pershing, AMX 13/90, AMX AC 48 bent áll a garázsomban.... kövi pecs után megveszem JagdPanther II-õt meg VK 4502A-t meg lehet rászánom magam a Panther II-re is... de kellene valami amcsi is 😄 abból csak 1 van... T32 vagy T28 proto <#fejvakaras> vagy mindkettõ <#idiota>
Hivatalos infó nincs de ha az eddigi sorrend megy valószínû francia-angol-kínai heavy leárazás. Remélem aztán mediumok meg td-k is jönnek

Lehet esetleg tudni, hogy melyik 8-9-10es heavy lesz legközelebb leakciózva? Remélem az angolokat hagyják utoljára, nagyon az elején vagyok még a conquerornak és nincs kedvem hirtelen sokat farmolni.
Nem kérdés!
Kifejezetten tetszik még így félig stock állapotban is. 😊

csupán annyi hogy amíg tegnap én voltam a f*sz rosszabbik végén és te a jobbikon, addig ma cserélõdött a helyzet mert volt pár jó csatám.... köztük 2 ace tanker 😊))
Tono34
Amilyen jó csapatok voltak tegnap .... döbbenet ma mi van. Van valami akció vagy mifene?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

elõtte 2 sör 1 feles 😊
Kérdésem lenne. Az indien panzerre a legnagyobb ágyú elõtt, ugye motor?

pointer4
Doh 😛
ebbe arany? 2000 darabja 😄
inkább kihagyom! nem az átütéssel van gond.... AT-2õt is szétszedem...
csak azzal h nem érek oda :S
GabeE3e
Én a simával használtam,amikor volt rá ez az akció,hogy +50% kreditet hozott,ezért is vágtam neki újra mert régebben csak szenvedtem vele,de most nagyon megtetszett, jórészt arannyal lövöldöztem,ameddig ki nem fogyott 😊
De ilyen t4,meg 3 ra nem azzal lõttem, csak ha valami komolyabb jött<#buck>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

at2-re sima löveg, 10 max 20 goldot bele (ellenséges at8,at2 és nagyon komoly helyzeteket kezelni).

110mm elég mindenre, max akk lenne kevés ha nem lenne idõd célozni meg lõni az enemyt, de a sok pattogás közepette, van idõ bõven 😄
ISU-ra hogyne lenne 😄 arra marha könnyû megszerezni...
am mi van az AT-2eseden? tarack vagy sima löveg?
csak golddal lõttél vele?

GabeE3e
Nem tudom csak segíteni próbáltam<#wave>
Egyébként Isu-ra van valakinek Ace tanker-e ,?

itt az M:

khmmm pz4, t34, sherman, wolvi, t1 hvy, su-85, m7, t49, crusader, leo, pz3/4, type t34 khmmmm <#duhos2>
Pont nem rég kezdtem bele, hál isten már fullos lett azóta. Én is ágyút szemeltem ki elsõnek, de míg nem lett meg a nagymotor, addig szívtam a fogam. De lehet ágyú nélkül is szívtam volna a nagymotorral...
Neked mi a fontos?
Gyors legyen, mozgékony, vagy jó ágyú?
Ó, nekem T28 protoval lett meg így a tank ász. :d
Alig indultam el, rohantam 14-el, erre rushol az ellenfél az én oldalamon. Egy domb mögött voltam, egyessével jöttek 5-en :d
Álom kör volt vele. Általában mire odaérek valahova, vége a meccsnek.

Khmmm, KV1, Churchill, khmmm...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

na és azt hogy? 😄
jó TD, imádom meg minden, csak batár lassú.... tier5ben meg ugye mindenki gyors
GabeE3e
Nekem van, ne keresd az akciót,hanem csináld <#law><#finom>

valakinek van AT-2vel ace tanker-e? 😄
nem tudom hogy lehetne megcsinálni vele 😊
mire odaérek ahol a buli van már vége a bulinak 😞
Én az ágyút javaslom, nem olyan lomha stockként, mint a t-43.
Amúgy írtam hozzá nemrégiben egy ismertetõt, ha érdekel itt megtalálod:
http://wotfaq.solidlane.eu/tankismerteto/#t-44

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Mármint azt, hogy neki 2200 csata alatt sikerült megszereznie azt a medált, amit foxnak 17000 csata alatt nem? <#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kedves Kollégák!
Legyetek már szívesek megnézni ezt a játékos: stecki77
Hogy a fenébe csinálja,bár sejtem......
köszi
patchaou
alt+shift és voálá vissza is váltott magyar nyelvre a billentyûzet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valaki tudna segíteni? Sokszor elõfordul velem world of taksban, hogy amikor írok a játék mást ír be ahelyett amit lenyomok. Például az "y" és a "z"-t fölcseréli, illetve "ö-õ" helyett 0-t ír be. Ez már a harmadik laptop ahol ezt tapasztalom. Valaki tudja, hogy mirõl van szó, és hogyan korrigálható?
Most mé'? Volt olyan hogy neked is megengedtük hogy gyere velünk szakaszba <#buck><#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hát engem a fórumozók 90%-a odaver ebben a témában 😄
nekem tényleg nincs....

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Két kérdés:
1. T-44-re elõbb nagyobb motor vagy nagyobb ágyú?
2. Csak nekem halt meg az XVM?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na ez most mindent vitt!
Befoglaltuk a bázist,az ellenfél foglalása 52%-on volt.
Erre kiírja,hogy döntetlen.
Hárman rámírtak,hogy ez most igaz?Hááát...
hogy menõzzön vele 😄
bíbíbííí nekem van e-100am neked nííííííííííncs <#duhos2>
su-100m1-et is érdemes kipróbálnod mindenféle képpen...
brutálisan gyors sniper gunja van
de amúgy a másik vonal jobb... ISU-152õt vétek lenne kihagynod
tier 10 ként 0 sebzés, csak gratulálni tudtam a faszlámáknak, minek ezeknek ilyen tank(e100)?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Eagle16
Akkor Su-152 felé menj, a másik orosz ág nem valami élvezetes...a francia meg nem pont az a lopakodós fajta, én legalábbis nem úgy használom, és kicsi az alfa sebzésük is Tier 10-ig.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sunsetjoy
Én sejtem, hogy ezeknek hogy jön össze a lucky. Az ellenfél nyomi artyja csinálja nekik így:

Ül egyhelyben a bázis környékén (védi az artykat heavyvel...). Szépen ledarálják az ellenfelet, vagy arra szalad 1-2 ügyesebb light. Az ellen artyja becélozza a nagy testét, de nem jelöli a lightoknak hogy bumm jön - azok meg ott cikáznak a láma körül, stb.
Aztán az ellen artyja kilövi a szerencsétlen társát, aki cicázik a lucky medál eljövendõ tulajdonosával.

És BUMM, így lett a Chocapic. Izé, a lucky medal 😄

(Ha jól tudom, túlélni se kell a csatát hozzá, mint másokhoz. Sõt ugye nem is muszáj artynak lõnie, ha bárki kilövi a közeledben a társát, megkapod - pl. valamilyen kis életerõvel rendelkezõt kilõ a társa, ahogy körülötted cikázik.
Tehát korántsem nagy etwas az a medál, csak tényleg - szerencse.)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

GabeE3e
Enemy befoglalt és vesztettünk...
csudijó<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Ott vagyok, hogy választanom kellene két vagy három ág között, hogy merre tovább.

-Su-152 vagy Su-100M1 vagy a franszia.

Teszten próbálgatom õket és a Su-152 nagyon brutális. Csak hát ugye a teszten boldog & boldogtalan goldal megy...

Mondjuk ami nekem "fekszik" az az elbújós, sunnyogós, odabaszós TD. Annak meg a Su-152 ág jobb. Nem? De! 😊

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

pointer4
Ki az a hülye, aki agyhalottal megy szakaszba ? 😄