World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
na mind1... azt tudom hogy nagyon sokáig érintetlen volt a német ág... pz4-ig mentem el (még a régi pz4) és azzal csináltam szakasz segítséggel Oskin medált... ezután le is szartam a németeket....
utánna hirtelen felindulásból kihúztam a hummelt, majd lett belõle gw p... jött a stug majd lett belõle jp majd ferdi... jött a tiger amibõl lett KT.... jött a VK2801 😄 és már full jól néz ki a német tech treem
T32-re senki nem panaszkodott? 😄 azért ezt neeee mondjuk 😊
T32re nem igazán hajlok :S
gondolkodtam vmi britt 8ason is de hát elég szar véleményeket hallottam róluk :S Centurionról meg Caernarvonról :S:S:S
JP2-õt megveszek az 100%, VK4502A olyan 90%, Panther II már csak 60%...
T28 proto kellene.... de kurvára félek a T25/2tõl
fõleg hogy gondolom alap toronyra nem emgy rá a jobbik gun, a fejlesztett torony meg nem megy rá alap felfüggesztésre 😄
akkor az össz 118k exp farmolás vele :S
van free exp-m 25k de azt meg VK5402 talpára tartogatom h egybõl felmenjen a torony... ha meg megveszem Panther II-õt akkor oda is kell a talpra free exp
tele leszek német cuccokkal bakker 😊
kellene keresnem egy nem olyan régi német tech tree-s képet 😄
T9-es csatában buzivágen-pancser pórbálja kiszedni zsinórba a szerencsétlen stock-ágyús-tornyos-motoros(ja ez nem,de 520lóerõ ez is-az is)Is-2-met,3x is rám lõtt,nagyon bejöttem neki.
Na és túl is élem 53Hp-val,és a csatát is nyerjük...legközelebb lesz szíves komolyabb célok után kutatni,talán nagyobb segítség a csapatnak egy T9 vegzálása mint az enyém<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem is talán 3 db. t8 hiányzik a gyûjteménybõl.
Mostani kedvenc td az AT 15. Lehet hogy lomha, lehet hogy túl könnyen átlövik, lehet kicsit üt de az a pontos géppisztoly nagyon durva. Rengetegszer láncoltam le vele kigördülõ embereket aztán helló, 4 sec és megint lánc+sebzés.
T25/2 a hellcat után elég buta de megszokja az ember, nem nevezném életképtelennek. Jagdpanther 2-t nagyon élveztem, szinte lobog a hajad olyan mozgékony a proto után.
Ha választani kell inkább T32, arra még senki sem panaszkodott.
T28 protonak kellene nekifeküdni mert fullosan kurva jó....
de gondolom a T25/2 szódával megy csak el :S
mostanában nagyon rááltam a tier8ak gyüjtésére 😄
ISU-152, SU-101, IS-3, KV-4, Ferdinand, Tiger II, M26 Pershing, AMX 13/90, AMX AC 48 bent áll a garázsomban.... kövi pecs után megveszem JagdPanther II-õt meg VK 4502A-t meg lehet rászánom magam a Panther II-re is... de kellene valami amcsi is 😄 abból csak 1 van... T32 vagy T28 proto <#fejvakaras>#fejvakaras> vagy mindkettõ <#idiota>#idiota>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
inkább kihagyom! nem az átütéssel van gond.... AT-2õt is szétszedem...
csak azzal h nem érek oda :S
De ilyen t4,meg 3 ra nem azzal lõttem, csak ha valami komolyabb jött<#buck>#buck>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
110mm elég mindenre, max akk lenne kevés ha nem lenne idõd célozni meg lõni az enemyt, de a sok pattogás közepette, van idõ bõven 😄
am mi van az AT-2eseden? tarack vagy sima löveg?
Neked mi a fontos?
Gyors legyen, mozgékony, vagy jó ágyú?
Alig indultam el, rohantam 14-el, erre rushol az ellenfél az én oldalamon. Egy domb mögött voltam, egyessével jöttek 5-en :d
Álom kör volt vele. Általában mire odaérek valahova, vége a meccsnek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
jó TD, imádom meg minden, csak batár lassú.... tier5ben meg ugye mindenki gyors
There is but one rule: Hunt or be hunted.
nem tudom hogy lehetne megcsinálni vele 😊
mire odaérek ahol a buli van már vége a bulinak 😞
Amúgy írtam hozzá nemrégiben egy ismertetõt, ha érdekel itt megtalálod:
http://wotfaq.solidlane.eu/tankismerteto/#t-44
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Legyetek már szívesek megnézni ezt a játékos: stecki77
Hogy a fenébe csinálja,bár sejtem......
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
1. T-44-re elõbb nagyobb motor vagy nagyobb ágyú?
2. Csak nekem halt meg az XVM?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Befoglaltuk a bázist,az ellenfél foglalása 52%-on volt.
Erre kiírja,hogy döntetlen.
Hárman rámírtak,hogy ez most igaz?Hááát...
bíbíbííí nekem van e-100am neked nííííííííííncs <#duhos2>#duhos2>
brutálisan gyors sniper gunja van
de amúgy a másik vonal jobb... ISU-152õt vétek lenne kihagynod
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ül egyhelyben a bázis környékén (védi az artykat heavyvel...). Szépen ledarálják az ellenfelet, vagy arra szalad 1-2 ügyesebb light. Az ellen artyja becélozza a nagy testét, de nem jelöli a lightoknak hogy bumm jön - azok meg ott cikáznak a láma körül, stb.
Aztán az ellen artyja kilövi a szerencsétlen társát, aki cicázik a lucky medál eljövendõ tulajdonosával.
És BUMM, így lett a Chocapic. Izé, a lucky medal 😄
(Ha jól tudom, túlélni se kell a csatát hozzá, mint másokhoz. Sõt ugye nem is muszáj artynak lõnie, ha bárki kilövi a közeledben a társát, megkapod - pl. valamilyen kis életerõvel rendelkezõt kilõ a társa, ahogy körülötted cikázik.
Tehát korántsem nagy etwas az a medál, csak tényleg - szerencse.)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
-Su-152 vagy Su-100M1 vagy a franszia.
Teszten próbálgatom õket és a Su-152 nagyon brutális. Csak hát ugye a teszten boldog & boldogtalan goldal megy...
Mondjuk ami nekem "fekszik" az az elbújós, sunnyogós, odabaszós TD. Annak meg a Su-152 ág jobb. Nem? De! 😊
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"