World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Panther II menet közben pontosabb, ezért tart kevesebb ideig a célzás, az IP-n nagyon szétesik a célkör, pedig még azt se mondhatni hogy sokkal gyorsabb és ezért...még megérteném ha átlag 60-al menne.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Célzásgyorsítót használni venti helyett olyan, mintha levágnád a lábad hogy megmentsd a karod, nem? 😊
Valamire 10%, vagy mindenre 5%...én nem mertem bevállalni. És rammer nélkül így akkor 15%-kal lassabban töltesz. De te tudod, ha bevált...
T28 Pro vs. T30 vitához: nem egy tier ugyan ,de a T28 P nekem nem jött be, átlagon alul teljesített nálam, míg a T30-as korrekt, randomcsata-nyerõ szerkezet. Az ágyúja csinál néha hülyeségeket az igaz, de a nagy alfa és a torony miatt még így is kiváló TD / hulldown nehéztank.
Viszont most jövök rá eddig lehet rosszul játszottam. Én jellemzõen csak teljesen becélzott lövéseket adok le, viszont az elmúlt pár hétben folyamatosan kikapnak e75, löwe, t34 és társaik kapáslövésbõl bárhogy száguldok. Komolyan 300 méter épp csak rám fordul aztán bumm.
Sunsetjoy: nekem is van T25 AT-m 😄
kurva jóóó rajta az a bazi nagy lövegpajzs! még a BL-10et is képes benyelni 😊
protora meg ráfogok menni csak kurvára félek T25/2-tõl!
igaz anno mégjobban fostam a JPz4-tõl aztán ez lett belõle:
58% WR / 125 csata / 210 kill / 1195 avg damage / 1898 WN6vagy7 nemtom mit mutat a játék ingame
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
jobb ha erre készülsz.
proto full random:61%, t30 (10-15 szakasz többi random):50%
mindenki lehúzza a protot, pedig a proto az egyik legkellemesebb TD, ha jól választod meg az oldalt, akkor ott brutális pusztítást tudsz végezni, az az ágyú nagyon erõs tier8-ban, hatalmas ROF és Pen és Alfa.
lehet jönni a lassúságával, meg hogy könnyû arty célpont meg ilyenek, ezt én is tudom, de az eredmények furcsán mást mutatnak.
70% gyõzelmi arány eddig 73 csata után, csak ennyire jó 😊
A páncélzata addig jó amíg nem lövik a kupolát, mert akkor még Tier 8-as tankok is pattannak róla (nem TD-k). Sajnos mindeinki tudja hová kell lõni, annyira nyilvánvaló, viszont rengetek HP-ja van és ez valamennyire kompenzálja ezt a hátrányát.
A használhatóságát korlátozza az ágyú kitérítése, ami minden irányban borzalmas, szóval az elsõ szabály hogy nem megyünk le vele völgybe, soha. Lehet trükközni hogy ráhajtasz valamire és akkor magasabbra tudsz lõni, de nem mindig lehet találni ilyen kis roncsokat meg kavicsokat.
Az ágyúja menti meg az egészet, mert az valami borzasztóan jó, nagyon pontos, gyorsan céloz, gyorsan lõ, az átütés meg még sok is szinte.
Én nagyon elvagyok vele, random csatákban pusztító szerkezet fullosan.
T25 AT-vel ott forogtam szinte a elsõ-második támadósorban, míg a t25/2-vel másodiknál elõrébb soha - mintha egy Hellcat lenne feljebbemelve - ami a mozgékonyságot illeti kb.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Az amerikai tornyos td ág játékélménye nálam a hellcat-nél véget ért. Az e4-et nem vettem meg a t30 elvette a kedvem az egésztõl.
Fõleg az érdekelne hogy mennyire golyóálló, meg a használhatósága.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Si vis pacem, para bellum!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Saor Alba
Nem nekem valóak a lassú tankok.
Amúgy az underdogsos videókban a hangja alapján én Miszter Sef-t (nemtom hogy írja pontosan) véltem szakesz hangjának 😄
Az Indien stockon katasztrófa, de ahogy fejleszti az ember tényleg jó eredményeket produkál, pedig értékei alapján nem ezt várná az ember. A Centurion még nincs meg, ahogy a Panther II se, de kíváncsi leszek nekem játékélményben melyik fog ezek közül a legjobban tetszeni.
Én nem értem mit lehet szeretni az IP-ben azzal a borzalmas célzási idõvel és nem létezõ páncélzattal, de el tudom képzelni végülis hogy van, akinek tetszik...láttam már embereket több száz csatát menni T95-tel is 😄 Amivel akkor se játszanék többet ha kényszerítenének.
stoppos: épp ez az hogy nekem a tornya se nyelt be semmit, max. a rövid 88-ast és társait. Ha lenne legalább a lövegpajzsa mögött páncélzata akkor azt mondom ok, de 80%-ban csak egy 0mm lyuk van mögötte, és csak legfelül és legalul van egy olyan rész ami viszonylag jól véd, de kicsi az esélye hogy ott találják el.
Sokszor félig célzott lövéseket kell leadnom, mert a tornyát átlövik simán, a célzási idõ meg akkora hogy egy szovjet nehéztank is becéloz mire én becélzom.
Centurionnal ez úgy néz ki hogy 2.3-as célzási idõ miatt már visszafelé tolatok mire engem becéloznak, de akár kint is hagyhatnám a fejét, mert Tier 10-es ágyúkon kívül nem viszi át semmi, max. ha mázlis lövéssel eltalálják a torony külsõ szélét.
Indiántól nem voltam épp elájulva játékélmény terén, de nagyon meggyõzõ eredményeket produkált, és kifejezetten élveztem, hogy van egy hulldown képes német tankom. A grind végét nagyon elrontottam, de még így is a legmagasabb átlagsebzéssel zártam a többi 8-as medhez képest.
Míg a Centurionnál rendszeresen az 1. lövéstõl elszállt az ammo, akár szembõl, akár oldalról kaptam, kb 500-zal kevesebb volt vele az átlagsebzésem, mint Winnetou-val, és annyira utáltam, hogy el is adtam, mielõtt kihúztam volna belõle a 9-est... 😄
Ja és még páncélzata is van, a tornyán nem sok minden megy át, mert jó nagy a lövegpajzsa.
Nem látom az IP elõnyét semmilyen téren, nekem csak szenvedés a Centurion mellett.
sosem mentem még azzal
Hát na,Kv-1S hozza platoonba a D2-õt(90 csata 8 kill<#rolleyes>#rolleyes>),de ne noobozza õket az ember...még akkor sem,ha mennek K1-be bujkálni!XD
Sziasztok!
Elõször is szeretnék bemutatkozni Janes Zsolt vagyok a játékos nevem tRUStY. Sok játékkal játszottam már például COD2, BFBC2, LoL, Warsow és a többi, de legutóbbi a WoT az ami mostanság megfogott. A játékhoz még nem értek teljes mértékben de folyamatosan tanulgatom. Rengeteg versenyt és ligát megszerveztem már más játékokban, remélem nem lesz probléma a WoT-nál sem.
Elnézve az EU szekció versenyeit nagyon sokan játsszák a játékot, köztük mi magyarok is. Úgy gondoltam mért ne lehetne egy külön szekció, ahol kupák esetleg ladder mûködhetne. Ahhoz, hogy ez sikerüljön összekellene gyûjteni minimum 50 játékost, aki egyetért.
Hogyan segíthettek, hogy ez sikerüljön?
Kommentbe írjátok le a WoT játékos neveteket, és hogy szeretnétek ti is csatlakozni. (Nem elég egy klánból egy ember, az összes játékosnak írnia kell.)
Köszönöm a segítségeteket,
tRUStY
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Nem nehéz meglátni, hogy azokkal a tankokkal a legnehezebb a tank ász megszerzése, amelyeken van derp ágyú és elég gyenge a sima ágyújuk. Ilyen az pl. AT2, a VK 3002 DB is. Ezeket a tankokat fõleg a pro játékosok csak arannyal és derppel használják jogosan mondjuk és lényegesen több sebzést ki lehet velük osztani, mint a normál ágyújaikkal.
Javasolnám az IS-t és a T29-et T7-ben illetve 0T3P kolléga hozzászólását megfogadni. 😊
A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.
Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!
Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:
-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet
Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

DE, ne akard szándékosan manipulálni a statisztikád, inkább csak méregesd magad, hogy megtudd miben kell javulnod.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
a win6 hogy mitõl nõ azt ne kérdezd, nekem az is lenne még kérdésem hogy mikor frissít?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
nekem is lenne pár kérdésem:
-az XVM stat-ok között van az esélylatolgatós mutató, ahol az általános nyerési esélyek és a tank életben maradási esélyei után következik egy EXP: felirat után két szám, ami nagyrészt hasonló a nyerési esélyekkel. De ezek mit mutatnak?
-az EFF (vagy a wn6) statok akkor indulnak javulásnak, ha a megnyert csaták 50% fölé mennek?
-a staton milyen tierrel érdemes javítani és milyennel nem?
Már jó régen játszom de csak mostanában tettem fel modokat meg az xvm-et is.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
amúgy nem szavazásos alapon megY? 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873