World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Három nem sebző találat ettől a csoda TD-től.Jah a láncom kétszer lejött.<#hehe>#hehe>
Arany lőszerhez volt esze,célzáshoz nem.

A másik csoda Td az obj268 rosszabbul járt ő hat sebző találatot kapott.Klasszul lő mellé ha ideges.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.11. 11:53:01
forràs
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A küldetésem kész.

Miért nem veszel goldot,vagy prém napot?
T-34-3 ból átraktam bele a 3 skilles legényeket, ezért már az elejétől brutál volt a tank, most a 4. nél járnak.
44% a camoja úgy, hogy a parancsnoknak nincs még camo skillje, majd 5.-nek jön.
A frontpáncél valóban csodákra képes néha,volt olyan meccs, ahol STRV 1.et(288 pen) pattintottam 3 szor.
Ha top tier az ember és kicsik ellen megy(sajnos ez ritkán van), akkor megindulok vele és bedarálok mindenkit 5-6 kill 2500-3500 sebzés sima( a rekord 5100 dmg).
Tier 10 meccsen már okosabban kell játszani, nem lehet vele berongyolni az ellenbe, de ott is lehet alkotni a 2. sorból lövöldözve.
Ja, a látótáv is pazar, én optikával tolom, nem csigaszemmel,(nem vagyok a bokorban ülő típus, meg az ágyú is elég pontatlan, meg lassan szűkül), kajával most 479 méter, de a parancsnoknak még csak 73% a felderítő skillje, így az is nőni fog. Akár még felderítőnek is lehet használni a jó camo miatt.
Majd elfelejtettem a lényegét a tanknak: a brutális DPM. Nekem most így, minden földi jóval megspékelve 3400, ami azért elég brutál.
Pont tegnap lett meg vele a 2. gunmark, hajtok a 3.-ra
Összességében én ajánlani tudom mindenkinek.
Az embernek voltak illúzióik, hogy ezzel a VK168-cal visszatérnek a régi vonalra, és nem "fossák" tovább a "power creep" prémium tankokat.
Legalább az EU szerveren nem árulják majd (egyelőre <#idiota>#idiota>).
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.11. 07:34:47
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tudtommal 2012 elején vették ki szóval majdhogynem 6 évig nem volt megszerezhető illetve ha jobban belegondolsz a karácsonyi eventnél sem volt kapható a premium shopban csak ha szerencséd volt akkor kinyitottad ládából.
De végülis gondolj bele nem tudom hogy mikor de régen volt egy olyan verseny aminek az első hejezette egy perma prém accot kapott elvileg ami gyakorlatilag 5 év prém acc volt, magyarán a WG-nek az 5 és az márvégtelen ami egyenlő a sohával 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mi lenne, ha rendes legénység lenne benne...
Utoljára szerkesztette: MuldR, 2018.02.10. 21:53:04
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Sokan sírtak miatta, hogy OP akkor most már nem teszi rá az a kezét, aki fel van háborodva miatta.
Ugyanez a Chrysler GF helyzetében is.
Mekkora nyomorékok már<#action>#action><#action>#action>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.02.10. 21:10:44
A teljesítmény nem fényes, de kellett az az arty a T-55 MT-7 hez, végig azt cserkésztem.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.10. 19:42:20
Most már vége, 3-at lőttem a szerencsétlen M4-gyel a derp-pel. 2. legtöbb sebzés 😊.
A végén priceless: egy IS-2 nem bírt egy 150 HP-s T34-85-tel.
EZ AZ ÚJ MM.
A következőben majd visszaadja. Remélem...
Kár hogy játszani nem lehet egy jót.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.10. 19:20:04
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Más. Egész nap volt 2-2 arty minden csatában. Aztán kapcsoltam egy T-55 MT-7-et (2 sebzés artyba) és hipsz-hopsz sehol egy arty. Ezt a VÉLETLENT!
USES-el állok a bokorba, nem vagyok felspotolva, és lőnek rám. X, menekülnék hátra, de nem birok. Akkor látom, hogy kedves szláv királytigris beparkolt mögém. Nem is engem spotoltak/lőttek. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png