418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kurtos_Kalacs #403963 Jaaaa, na mostmár elmondhatom magamról hogy láttam milyen dolgokat tud írni egy neonáci. Nem tudom ez mennyire jó vagy éppen nem, de hát mindenkinek megvannak a saját nézetei. -
Egy kivételes képességű játékos volt 
Ö volt az akit legyőztek 1v1-ben de döntetlen lett
Amúgy csak évek óta könyörögtünk neki a spoiler használata miatt
-
Plata #403961 Hát ő már nagyon régóta írogat ide,a problémája az hogy erősen náci nézetei vannak.
Meg réges régen sokat okoskodott hogy ő mekkora pro,aztán megverték a többiek gyakorló csatában amit ő szerinte megnyert,pedig kilőtték a francba,de nála az nem vereség.
Utána egy kis időre eltűnt,de azóta is fel fel tűnik,időnként beír valami idióta náci sületlenséget vagy valami agymosott náci videót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 21:23:09 -
Kurtos_Kalacs #403960 Na ez van ha nem nézed a fórumot egy napig. Lemaradok mindenféle aktuális témáról aztán meg lehet visszafele olvasgatni. Na mindegy, amúgy a csíkosnak mi volt a baja mert nem értettem igazán.
-
Plata #403959 Star Trek Discovery-re gondolsz?
Nem szeretem.
-
Angelus1991ster #403958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Trolllkodásod miatt egész álló nap kipeckelt szemeiddel (mint a mechanikus narancsban) nézetném veled a Star Discovery-t.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.29. 21:13:22 -
Plata #403957 Ez inkább az álmodj királylány tipusú tank. 
De ha már ennyire fantom tank,akkor miért hat csövű 200 miliméteres forgótornyos minigun van rajta?
Na meg előre kell egy positron deflector,oldalra meg egy jó fajta másodlagos energia pajzs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 21:07:04 -
Plata #403956 Igen és 10 méteres terület sebzés.
-
Angelus1991ster #403955 Egy mobilis, svéd felfüggesztés szerű Conqueror 120 mm-s lövegét használó táras E25 klón tier 10.
Fejlesztenék mint a cukrot és sikeres lenne. Lenne.
Ja de ez valamilyen formában magyar típus is, amitől ha használnád, hetedíziglen benáculnál és felszabdalódna a tér-időkhontinuum.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.29. 21:03:36 -
Bár jönne 10-es TDnek a Sturmtiger.
2200as robbanó sebzéssel tudnám elképzelni. :D -
Plata #403953 Ha ez az agyament hülyeség bekerülhet akkor nekem meg jöhet a TM-02. 
De négyfős legyen. -
Angelus1991ster #403952 "Nem..nem lessz Sturmtiger..nem lesz." -
Angelus1991ster #403951 Ha ez így bejöhetett, akkor ennek már semmi akadálya: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #403950 Nézem a 10-es lengyel tankot. Nem az a gond, hogy van ilyen, hanem a duma. Levandowski kadét tervezte a katonai iskolában. Ennyi. Ez elég ahhoz, hogy egy nemzet egy 10-es tankot kapjon.
Ezek szerint megnyílt az út a Ratte előtt. -
Angelus1991ster #403949 Eladják azt sztuyok festéssel ahelyett, hogy te pingálhatnád amilyenre akarod. Aztán még ezt a vadiúj kinézet testreszabási rendszert éjjenzik, ami még mindig egy kalap elavult szar a rögzített 2 slot-os méretezhetetlen emblémáival és felirataival. Másolnák a WT efféle felhasználóbarát rendszerét és patch-enként szivárogtatnák be azt. -
Plata #403948 Asszem ez a game center egy nagy rakás lótrágya.
Eddig 3% jött le a frissítésből.
Netem jó,most néztem.
World of warship frissítése lejött pillanatok alatt,Wot meg kb félóra alatt 3%. -
Plata #403947 Az engem nem zavar.
Szóval nyugodtan.
Féloldalas hülyeséget is ki törölhette volna a nagy tesó,amit beírt csíkos barátunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:31:47 -
A nagy tezstvírnek, aki mindent lát, és rendbentartja a topikot a szeméttől. -
Plata #403945 ŐŐŐ kinek szóltál és miért?
Szójj a wargamingnek hogy a wot nem tudja frissíteni magát és azonnal adjanak nekem frissítést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:30:04 -
Sry, legközelebb nem szólok senkinek. :-( -
Plata #403943 Dee,nincs is festetlen?
Vagy hun van?
Mellesleg nincs szerver vagy mi?
Elindítottam a Game Centert,kiírta hogy frissítést talált wow-hoz meg wot-hoz,de a wot-ot nem tudja frissíteni csak áll a töltésjelző és írja hogy felkészül a frissítésre,bezzeg a world of warshipet pik pakk frissítette.Pedig ahhoz is valami 1.9 giga peccs gyütt ha jól láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:28:27 -
Angelus1991ster #403942 Vegyed meg a festetlen változatot. -
Plata #403941 Na ilyet ne is mondj,mert rád eresztem a zsebvámpírom. 
Nem értem mi a fenéért nem lehet át fösteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:06:19 -
Én a Skorpion G-re várok már vagy 2 éve, hogy legyen festhető változat...
Szóval te is vársz. :D -
Plata #403939 Szerintem irtó randa.
Nem tudjátok hogy mikor lehet majd ha lehet egyáltalán szegény VK-t át festeni?
Olyan jó lenne ha le festhetném.A gyári festés nem igazán jön be. -
Plata #403938 Hát azt nagyon erősen kétlem.Nem nagyon találkoztam még olyannal aki annyira könyvbolond lett volna mint én.Középiskolában gyorsolvasásban én voltam a legjobb,igaz az is rég volt már,több mint 20 éve.Még középiskolás koromban is minden zsebpénzemet könyvre költöttem,az összes antikvárus ismert,akár boltos akár valamelyik kültéri árus.Heti 10 könyvet simán elfogyasztottam.Már gyerekkoromban sokszor kikaptam hogy éjjel 2-3 óráig olvastam az ágyban lámpával.
Jah látom feleslegesen írtam mert közben halálfejet kaptál.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 16:57:42 -
Na, ideadták az Alpine Tigert is. -
Az igazi kérdés itt az, hogy elmész-e majd a fényképezésre, hogy lehess az egyik arc a magyar képek között, vagy sem? -
Angelus1991ster #403935 Kínai td-knek van alapja? ahogy a lengyel nagy tierűeknek is?
Következő ágnak ténleg EU/Others ágnak kell lennie. Ahol a legénység nemzetiségét magad választhatnád ki: izraeli, magyar, spanyol, román.....nevekkel, a legénységi profilkép meg minden alnációból 1-2 db lenne. Ehhez ilyen szublegénységes rencert kell megírni. Ha megy nekik.
A későbbi többi 1 ágas nemzet behozása szerintem is felesleges. -
Agymosott vagy te is. Annyi különbséggel hogy te annyira h***e vagy hogy észre sem veszed magadon. -
Nálad tuti többet, kis k****g. 

-

Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.08.29. 14:43:08 -
Valami összeurópai ágnak több értelme lett volna.
Lengyel ágnak kb semmi értelme.
Igaz szerintem a svéd HT-k is értelmetlenek.
Ja meg a kínai TD-k is feleslegesek. -
Dorgal #403930 Tier X -es lengyel tank..Lewandowskyego...vagy mi a tököm...aki ezt a játékot még komolyan veszi az meg érdemli,hogy fizessen... -
Holholhol??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az nem lehet,mertolyan randa vagyok,hogy már eleve kiretusálva hajladoak csak a gépek exponálni,ha benne vagyok a fókuszban

-
Hopp, ebbe becsusszant egy szexi szelfi. Csak nem felméred a piacot, hogy van-e rád igény? :-D -
Kurtos_Kalacs #403927 Ennyi járműért mondjuk tényleg nem fogok elutazni az ország másik felébe, mert hát MÁV -
Nem valami nagy a felhozatal,úgyhogy nem tudom megéri-e eljönni ide.Tapolca.
Igaz Zánkán van egy nagyobb park,de az sem Kubinka szintű

Ha megtalálom a képeket akkor majd berakom ide.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kurtos_Kalacs #403925 Ja, tehát igazból teljesen mindegy mert a németek nem nyerhettek volna, egyrészt a nyersanyaghiány, másrészt a rossz irányítás miatt, no meg a Szovjetúnió túl nagy volt.
-
Karl Dönitz-el is jól kiszúrtak ha jól tudom. A tengeralattjáró flottáját elég rendesen visszarendelték nyersanyag hiány miatt + nem kapta meg azt , amit követelt a sikerekhez. (ha jól emlékszem arra, amit hallottam)