418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    uhh dejó volt ez a tank, amikor megjelent :D
    jelenleg a sok super heavy miatt már nem tudom mennyire játszható
  • Sherman0070
    Navégre, el sem hiszem. :D
    Remélem a gépem még kibírja 5 napig. :D
    Már folyamatosan leáll random, kékhalálozik. Szerintem kezd az alaplapom teljesen beszarni.
  • Plata
    Asszem én nem kapok semmit.
    Hatos szintig bírtam felmenni,de ott elegem lett a sok anyázásból tk-ból és abba hagytam.
    Nem volt kedvem tovább hallgatni az állandó veszekedést.
    Nem tudom hogy magasabb szinten talán nem lett volna ez,de nem volt többé türelmem hallgatni a sok gyökért akik egymás rokonságát szidták vagy egyéb eléggé szar dumákat toltak.
    Kb 2-3 ranked csata után elfogyott a 10 report lehetőség.
  • joe662
    Ééés megérkezett
  • Sir Charles
    PFFFF, első meccs autoloder ágyúval
  • Maala
    Brühühü, csúnya Alpine, ingyen rárakják a WZ-111edre, ha épp a garázsodban áll. Gonosz WG!
  • ROMOTO
    Szerintem a következő nagy dobás a pva lesz...
  • Kurtos_Kalacs
    AMX M4 mle. 49: RESILIENTAMX
    Lorraine 40T: LORLETHAL
    ELC EVEN 90: EVENSNEAKIER

még egy pár rental bónuszbód, nem próbáltam még őket
  • Angelus1991ster
    Az a fura, hogy ki írta hogy döglött volt egy ideig, aztán jó lett. De közben ki sem lépett, máskor a legkisebb izére is kilép.
  • Nirz
    Halott mind2 szerver
  • Angelus1991ster
    Csak lenne már ezeknek valami erős konkurenciája, ami miatt neki állnának dolgozni is. Valami motiváció is lenne, nem csak a profit utánni szomj (Wz-111 Alpine este: "nem, nem hozzuk be pc-re, csak kínai wot-ban marad..."? ...jaja látom is) De nincs, egyeduralkodók és megtehetnek és nem tesznek meg semmit amit akarnának. Ehhez a kerekes szarsághoz is 2 év kellett, aztán a végeredmény hitvány.
    Csak is a zenészek és grafikusok munkáját tudom becsülni. A rohasztó kommunista jelképek nyomatása ellenére 9/10-es a munkájuk.
  • ROMOTO
    Nem jönnek, mivel ha megjelenik pl.11-12 tier, akkor a korábbi kifarmolt top content eredmény-érzet semmivé lesz, a rájövő heat cunami beláthatatlan következményeitől fosva nem merik megcsinálni. Lenne bőven rá kapacitás, de nem ezen múlik, az ilyen fosós hozzáállásra példa az artyk kérdése, kifarmolta egy rakás ember, nem mernek hozzá nyúlni, de több arty ágat nem hoznak be.
  • Angelus1991ster
    Gondolám, hogy a kerekesek után meg jönnnek majd a modern érás tankok. Inkább azokat hozzák be, mintsem a maradék országok (svájci, magyar, izraeli, spanyol, román, jugó) tankjait egy utolsó EU ágként. Gaijin példájával élve.
  • ROMOTO
    Jah, elfelejtettem hogy a kerekes tankoknál helyben fordulás nem lesz, kb. minimum 6m körben tud majd csak fordulni
  • Angelus1991ster
    Remélem meg is nyeri. :) Inkább azt adják a shop-ban mint az E-25-öt.
  • tutyimutyi2
    Juhéé újból a SU-85I vezet(35 szavazattal)
  • Angelus1991ster
    Csak csinálhatnák már, mert úgy tűnik szarnak az egész bele.
    Vagy tévednék és erre a feladatra nincs ember, mert nem fér bele a büdzsébe. Nincs aki munkakörileg rendesen csinálná ezt a munkát, hanem kivan adva mellékesként valamelyik programozónak.
  • ROMOTO
    Szökőévente összejön
  • Lucifer001
    interesting

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.08.26. 13:51:14
  • ROMOTO
    Amíg harmadannyi tank volt és több játékos ömlött be folyamatosan akik húztak ágakat, a régi, akkori feltételekre írt MM működött, csak közben megvátozott a játékos összetétel, túlsúlyba került a felső tierben lévők száma, egyre keményebb tankok jöttek, logikus hogy a tierlimitesek megzuhantak, nem merik normál tierbe buffolni, ezért megy a szarakodás, és az új alapokra írt MM megszülése.
  • Sherman0070
    de erre 1 év után komolyan nem jöttek rá, hogy 3-5-7es formula miatt van minden bottom tierben, kívéve tier9,10?
    7-5-3al sokkal többször rakna bárkit top-ba és lenne hely gyengébbeket is lőni
  • ROMOTO
    Alul a tanksor előtt a bal oldalon van egy rakás opció hogy milyen tankokat mutasson, valamelyik előhívja.
  • soo277
    ok
    most nem lettem okosabb ,de azért köszi
  • ROMOTO
    Malami modpack külön fülre rakta...
  • ROMOTO
    Minden tiert újrabalanszolnak, legalább ennyit számít ha újraírják az alapoktól az MM-ért felelős progit, gyakorlatilag az elejétől fogva nem nyúltak hozzá, mivel nagyon hatékonyan és gyorsan szedi össze a tankokat, eddig úgy próbáltak javítani rajta hogy minimálisan piszkálták (mivel minnél több változót írnak hozzá annál lassabb és nehezebben rakja össze a tankokat,azért ragaszkodtak a wg-nél hozzá mert egyszerű volt cserébe gyors) és mivel nemigen sikerült kozmetikázni a régit, ezért elszánták magukat egy alapoktól új MM megírására, ez jelenleg a wg szerint "papíron már megvan", ezért van az hogy a tierlimites tankokat csak kozmetikai alapon buffolták, mivel az új MM től várják hogy ténylegesen jobban fogja sorolni a jövőben, nem lesz mindig tier8-9 ben...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.08.26. 13:26:12
  • soo277
    Sziasztok kérdésem lenne
    a peccs óta nem találom a visszavető tankjaim,55a stb..
    valaki tudna segíteni hol találom
    köszi
  • ROMOTO
    Némi + infó a kerekesekhez:
    állítólag a svédek és az angolok fognak még kapni ilyen ágat (németről egyenlőre nincs hír), a sajátosság az lesz ezeknél, hogy lesz 4 kerekes üzemmód, amikor a két belső kerék felemelkedik és nem fog talajt, ilyenkor tud normálisan fordulni és manőverezni, meg amikor 8 kerékkel megy, ilyenkor alig fordul cserébe gyorsan megy, előre-hátra ugyanolyan gyorsan fog menni (a valóságban 100km/h felett mentek...), mivel ez a kerekes gépek sajátossága, kézifék mellett egyhelyben kipörög és nagy kezdősebességgel indulhat emiatt, a franciáknál a lightok mintájára nagyjából ugyanazok a lövegek lesznek, attól még lehet eltérés a tár, átütés, stb. ben. A többi nemzetnél egyenlőre passz... Ha kilövik a kerekét attól még ugyanúgy megy, max leesik a mozgékonyság valamivel, látótáv, stb. az eddigi hírek szerint.
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.08.26. 13:13:40
  • Angelus1991ster
    Amúgy ezt a közép tier (5-7) újraegyensúlyozást el fogják végezni ? (évek múlva) vagy csak hazudtak erről?
  • bekescsaba
    Nekem tök rég megvan a su85 i. Non-stop tier 6. Ami nem lenne gond, ha lenne ágyúkitéríthetősége, és ne lenne akkora parancsnoki kupolája, ami ráadásul vékony, az összes He lövedék átüti. Rengeteget one shotolnak. Ezen felül rendkívül modulérzékeny (motor+lánc kombó állandóan). S az ágyú!!! Istenem, itt tényleg érződik a 0,42-es pontoság. Szerintem a Su85-B nél nincsen jobb TD a játékban.

Gurolok vele, hátha jobb lett.
  • tutyimutyi2
    Hát az igaz hogy 0.42-es szórású ágyúja van dehát a russian bias majd segít neki, az átütése meg hát figyu kb az összes tierlimites tanknak szarabb az átütése az átlagnál.
    De ha a tier5-ös limites tankokat nézed akkor az azért látható hogy ennek a tanknak van a legjobb AP átütése legjobb DPM-je és nagyrészt az összes 5ös limitesnek 0.40 és 0.46 között van a szórása.

No de oly mindegy mert már tegnap óta az a nyomorult e-25 vezet és folyamatosan nő az előnye(jelenleg 40 szavazat a külömbség a kettő között)
  • Nirz
    Szerintem nem jó a SU-85i, legalábbis nem sok jót olvastam anno róla, pontatlan ágyú snipernek nem igazán alkalmas viszont frontvonalban se jó mert páncélja nulla, illetve a pen is elég gyenge
  • Sherman0070
    Még nem... Már jöhetne pedig a jutalom.
  • joe662
    Csak a Su legyen benne:-D
    Rankedet még nem szàmoltàk el??
  • tutyimutyi2
    Olyan jó bazdmeg hogy egymás után 5 alkalommal vagyok top tier és egymás után 5 alkalommal bukta mert nehogymár lecsillagozhassak 2-3 tanknál többet
  • Angelus1991ster
    TKS-el TKS-ses medál.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.25. 21:40:45
  • Sherman0070
    Jó kérdés, karácsonykor, amikor megvettem elején 7-7 volt pár napig. Sok noob nem tudta használni és utána szinte csak én voltam meg ellenségnél 1.
  • Angelus1991ster
    MM-t nem cseszi majd el az E25 cunami?
  • tigrincses
    Hangya teljes film HD
    1:18:01-nél, T -34 -es kulcstartó. Michael Douglas kulcsán :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.08.25. 18:11:44
  • Sherman0070
    WG előérzeteim alapján a hatalmas holtverseny miatt mind2 tank megvehető lesz.
  • joe662
    Ment 2 a Su-ra