World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fent van a spec:

http://worldoftanks.eu/en/news/44/remember-d-day/

Szebb lett volna ha azt írod, hogy szemed a pályára tetted, odatetted a vasat és nem szaroztál mert tudtál lõni. Így nagyon snassz.
Igazad van mindkettõben.
Aki játszott már velem platoonban az tudja, mennyire ki tudok borulni a hátulról "spot" felkiáltással észt osztó artikon... 😊

Ha jól emlékszem a csapat összsebzésébõl is van bizonyos osztalék mindenkinek. Ezért van az, hogy totális gyõzelem esetén még a 0 dmg-es emberke is kap 4-500 xp-t míg sima capnél ahol megsérül 1 tank és behúzzák a zászlót akkor a gyõztesek közül is a legjobb alig éri el a 100-150 xp-t.

A másik dolog ami engem kifejezetten idegesít sokkal jobban mint ez a "Capp-eljünk" jelenség, az az ha 8+ tankban a nyomorék artisok zavarnak elõre hogy menjek nekik spotolni, nem számít hogy nem lesz fedezék, nem számít, hogy az ellenséges 5 darab arti azonnal ki fog lõni, õk unatkoznak és lõni akarnak egyet, az ha te beledöglesz közben az természetes a számukra, szóval nem is törõdnek ilyen apróságokkal.
Ha meg õfényességük parancsára nem ugrasz azonnal akkor meg hátbalõnek -1k,1.5k hp azonnal.

Újabban ha észreveszem hogy valaki zavarna elõre vagy elkezd elégedetlenkedni, odamegyek hozzá és kilövöm.

Hehe, ez jó, igazságod lehet 😊

Pool medal: na mondjuk az pont úgy keletkezett, amiért itt mindennap sír legalább 2 ember. Pont redshire, T5 meccs, kicsit nem figyelek és azt látom hogy a csapatunk fele halott. Túloldalon meg van még 2 szutyok arty, egy AT brit szemétláda meg 2 T5 heavy VS én...
Namost ugye, ahelyett hogy kapát kaszát eldobtam és elkezdtem volna ideposztolni arról hogy mennyi a retardált idóta, beleadtam apait-anyait, az utolsó artijukat rammolással öltem meg (kifogyott a drága).

Szóval, hülyék (azaz az én megfogalmazásomban: kevésbé skilles játékosok nélkül) nem ment volna 😄

ui: külön öröm volt hogy mindezt egy 1k-s magyar játékos elõtt mûveltem akivel a csata alatt chateltünk kicsit ("van magyar?"). Nos hát, gondolom a szemében azóta is félisten vagyok.

Ezeket a roppant megfontolt hadmozdulatokat el is felejtettem kiemelni, ezúton is köszönöm, hogy eszembe hoztad 😄

Ha ez játszódna a fejükben, abban valóban lenne ráció az õ szemszögükbõl, de szerintem semmi sem játszódik a fejükben 😄
Egyébként meg Te könnyen beszélsz, mert neked már van Pool medálod az OP KV-1-gyel <#beka3>, de nekem az életben sem fog összejönni az ilyenek miatt <#szomoru1>

😄

Amúgy szoktak használni fedezéket. Tegnap kétszer is elõfordult, hogy várom hulldown poziban az ellent és elindul elõre a tank. Géza a KV1-ben megérkezett mögém. 😊

Reaper
Így van, viszont a csata elsõ percében foglalunk top tankként az megmagyarázhatatlan, pedig újabban ez a menõ pl. Himmelsdorfon. Kedvencem amikor én harcolok 1 vagy 2 tierrel magasabb tankok ellen a hegyen, miközben a top tankjaink lent cap-elgetnek és ofkóz bukó...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Nem védem õket, csak gondolkodom a fejükkel....

Az hogy te kilövöd a maradék 3 tankot, nekik nem XP. Az hogy húznak a zászlón valamit, az meg egy kicsi plusz XP.

Plusz: amikor minimum 3an húzzák, azért nem jön ki az ember, mert biztos lehet benne hogyha õ még ki is jön, a többiek nem fognak. És akkor mit ér el vele? Azt hogy elveszti a cap pontjait, sebezni meg úgyse tud mert nem ér oda ahol az ellen van.

Mondom, nem védem õket, de ez játszódik le a fejükben. És valamennyi rációt látok benne....

felesleges ilyenekben bizni, ez ua. hogy nincs az az isten, hogy az egyik szárnyon elõretört brigád visszamenjen védekezni, pedig ez az alap, mennyi meccs ment el ezen.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Na ja, hát ha igy nézzük, igazán jó pálya csak egy van, az himmelsdorf, meg esetleg ruinberg... tudjuk miért 😄

Mondjuk én ennek ellenére nem csipem, nincs rajta spotbokor 😄

Reaper
Nekem Westfield-del van tele a puttonyom mostanában. Lehet perverz vagyok, de nekem sokkal jobban bejött az 1 zászlós verzió. Kihívás volt befoglalni és védeni is poén volt...

El Halluf-ot kéne már kivenni, minden 3. csatám ott van. Hányinger kerülget ha meglátom. Ráadásul most e75-el próbálok xp-t gyûjteni persze hogy 5 arty. Meg berak campinovkára szintén 5 arty szép sorban.
Sebaj, 800 sebzés -14k jó eredmény átlagkörre, nem?

Stoppos, Reaper:
Mert nyilván 3 diplomát igényelne, hogy értelmezzék, melyik oldalon ennyien élnek még, mennyi idõ van hátra, és ki hol van, ez alapján pedig a helyzetnek megfelelõ döntést hozni...
De tudom, én vagyok a naiv, jó, hogy nem egybõl már azt várom tõlük, hogy sebezzenek is, vagy hogy használjanak fedezéket 😄

Reaper
Jó hát mostanában elég furán adogatja be a WoT a lövéseket az tény. Kedvencem amikor pl. lövöd a T26E4 gyönyörû weakspotját (torony tetején a dupla csõ), mintegy 3 cm-rõl és 0 dmg...😄

Hehe.. hihetelen hogy ezekszerint csak én szeretem redshiret 😊

Lentrõl indulva az egyik kedvenc pályám, mindig ott vagyok az ellenség domboldalán, legyek bár TD, heavy, light vagy med tankkal.

Igaz, mást nem is szoktam játszani azon a pályán - szóval ha úgy vesszük, egy dolgot csinálok ott mindíg 😊

Az csak valami nagyonnagy szopóág következtében lehetett vagy valami nagyon szar szögben lõtted meg... az a 102mm-es frontpáncél akárhogy is döntik, nem fog ellenállni egy T8+ tanknak...

Ugye ez konkrétan olyan vastag mint az M6 frontja 😄

Reaper
Most pár perce Live Oaks: nem elég, hogy "kurva artyként" nekem kell kinyírni a rám vadászó scout tankot (ezzel meg is volt pecsételve a meccs részemrõl, mivel menekülni kellett állandóan), mert simán elgurul az 5 heavy mellett, a városon áttörõ agysebészeknek meg hiába írom, hogy kéne support mert a hídnál meg átjöttek simán. Nem, õk mennek egyenesen tovább, de nem kezdenek ám el foglalni, hanem 5-en elkezdik keresni az egy szem arty-t. Na közben az ellen simán besétált a bázisunkra és a kezdetek óta hátul kempelõ tog-ot sikerült laza fél óra könyörgéssel rábírni, hogy ugyan spotoljon már egyet, hogy esetleg tudjak resetelni. Sikerült is egy bámulatos draw-t így összehozni, hála a minimap-et nem ismerõ 1 bites egyszerû életformáknak...

Na tegnap pont az ellenkezõje volt nekem. Ott könyörögtem percekig, hogy húzzanak már be a körbe, feltartom a jónépet addig. Persze õk a másik oldalon áttörtek és foglalni is kezdtek azonnal. Lett is nagyszerû draw.

Prokhorovka encounter... 6 killem van, még 7 tankjuk él, 11 perc van hátra, top tank vagyok, majdnem full hp-n, simán kilõhetném az összeset akár egyedül is, mert 3 a közvetlen közelemben volt közülük, de a sok mocskos nyomorék befoglal, és ott örülnek a 0-100 sebzéseiknek.

Mert ha ott van az a tetves kör, akkor azonnal bele kell rohannia az összes agyatlan szemétnek, és behúznia a zászlót, az eredménytõl függetlenül, mert talán fel sem fogják, hogy mit jelentenek azok a számok a képernyõ tetején...

Reaper
És vissza a Sirene coastot!😊

Reaper
Nem feltétlenül. Pattantam már le az alvázáról is elég sokszor BL-9-cel...

De tényleg már, az a gyökér redshire, heavyvel rosszabb mint a proho vagy malinovka. Meg amúgy is szar, kempelésbõl áll az egész. Wideparkot én is kedveltem. Amit viszont tényleg le kéne inkább korlátozni az a port.
Ugye front alatt a tornyát érted? 😊

Reaper
Elhiszem, hisz a Proto is jónak tûnt kívülrõl..😄

Amúgy végre a mai 4. csata kárpótolt, mert nyertünk és lett egy Top Gun-om is pluszban😊

Akkor a tapasztalataid nemsokára gyökeres változáson mennek keresztül.... <#eplus2>

Sunsetjoy
Én a C0-D0 részre gondoltam a sínekkel 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Reaper
Ahogy lentebb is írtam stílusfüggõ lehet ez, hogy kinél mi teljesít jobban. A T30 már csak a mobilitása végett is szimpatikusabbnak tûnik, ráadásul tapasztalataim szerint a frontja kurvára pattogós..😊

ott én is nyomta ISU-val egy 6000-es csatát...
az átjárónál voltam és mindig felmentem a sínekre XD a barmok meg akkor sose engem néztek 😄
Sunsetjoy

Widepark, ISU-152, vonatsín.
4 kill, 6 sebzés (köztük a másik oldal felõl betörõk felspottolás nélküli lövése), beszorulva 3 tank visszatartása - 4000 körüli dmg, meg majd' 1000 spotdamage.
Próbáltak kilõni ott ahogy egyedül maradtam - 2 tank foglal, 4 cirkál, 2 engem cicázik. És kilõ egy M7 priest az utolsó 50 HP-rõl xD...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Reaper
Jó ez a nap ma is. Eddig háromból három bukó. Valahogy mindig engem rak a paradicsompüré agyhalott csapatba...

akkor már csak ezért is szedjék ki! 😄
jó map sztem is.... csak mondjuk tier4-5el
Az egyetlen Pool medálomat (E50) ott szereztem. Szerintem jó az a map.
Eagle16
Pedig az a pálya nagyon jó volt T95-tel 😄 Illetve bármi olyan tankkal aminek volt elég ágyú kitéríthetõsége lefelé.

Bezzeg a nyomorék Redshire meg marad...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nemáááár! Az egy tök jó map. Ráadásul a kevés városi map egyike. Miért nem a kibaszott Redshire kerül át low tierbe?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

rakat szar az a map high tierbe.... nagyon helyes h lekorlátozzák!
Csak legyen félárú garázshely, már be van rá készítve 3000 gold. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Miért kell az összes jó pályát kivenni/low tierbe rakdni?

Widepark tier 4-6.
Könyörgöm ne ez legyen nálunk, tegnap dobtam el 1000 aranyért a Patton legénység képzettségét...

http://worldoftanks.com/en/news/22/d-day-weekend/
Igen, csak úgy éreztem, hogy az ágyú szûkülése annyira borzalmas, hogy mindent megér.

Én addigra megszoktam a T34-et így már az hogy nincs páncélja a testen nem zavart. Az sem zavar ha 17 sec volt a töltés . Amíg töltöttem húztam a hátsóm. Nekem nem jöttek be a sok kis lövéses ágyuk. Ha nyakon vágok valakit akkor azt vágjam nyakon úgy hogy utána ne akarjon még egy olyat. Nekem bejött és nagyon gyorsan át is léptem az E4-re.

Si vis pacem, para bellum!

AT7 ágyúkitéríthetõség: +/- 7,5
AT15 ágyúkitéríthetõség: +/- 25
Talán a legjobb tulajdonsága és igen az 1450 hp is egész jópofa.

Eagle16
Na az elsõ mondat vége meg ez: ...akár Tier 8-as nehéztankokat is ki lehet végezni.

A HP mennyiség az nevetséges, Tier 8-as nehéztankoknak van ennyi 😊 Sokszor meg is mentett már.

hmmm 😊 peccs után megveszem azán kifarmolom a protot...
remélem tényleg nem lesz szenvedõs... de megtartani tuti nem tartom meg
pontosan ahogy mondod, a T30 nagy ágyúja, csak az elsõ lövésig ijesztõ, utánna a 17 sec-es várakozás alatt, 2-3 lövést is benyelhetsz a páncél hiánya miatt.
bizonyos pályákon meg nincs hulldown lehetõség, ahol van, ott sem ülhetsz a csata végéig hulldown-ban, a nagy ágyú a végjátékban kifejezetten hátrány, amikor low-hp-s tankokat kell kilõni, amikor rád jönnek ketten-hárman, akkor a kisebb ágyúval simán lealázod õket, mert nagy a ROF, de a nagy ágyúval, amikor rálõsz egy 100hp-s tankra, és jön a 17sec-es imádkozás, akkor rájösz hogy mégsem annyira nagy királyság.
a mostanság divatos 0 damage, ill. sok pattanó meg kifejezetten idegesítõ egy ilyen hosszú töltésidejû ágyúnál.
ja, pl: egy 200hp-s scout oldalában , penetration, 0 damage.... na ilyenkor áll égnek a hajad, hiszen mire újra betölt, a scout már régen kiírtotta az összes artyt.

Eagle16
1 vs. 1-ben a DPM miatt Pedig az AT-8-as után nem terveztem tovább menni, de láttam akcióban az AT-15-öst és elhatároztam hogy kell egy olyan. Az ágyúja ugyanaz mint az AT-7-esnek, de maga a platform amin van sokkal használhatóbb és hát a Tortoise is szép meg minden úgyhogy ez az ág végig lesz grindelve szerintem.

Ugyan már válaszoltak de én is csak jókat tudok mondani róla. Ugyan nem az az über OP mint az AT-8.

Hátránya nagyon lassú és aki tudja hol lõje átlövi. De ami érdekes, hogy be lehet azért úgy állni fedezék mögé, hogy a kupolára nincs rálátás de te tudsz lõni simán. Ha nem a weak spotot lövik akkor pattognak, messzirõl ez valószínûbb. Az ágyúja imádni való, nagyot sebez nagyon pontos, gyors és jó az átütése.
Én is csak javasolni tudom, a tommy gun mindenért kárpótol. At 15 még durvább, most csináltam 4,6k sebzést egy teljesen átlagos csatában, még mindig nem értik hogy 4 másodpercenként tud lõni (persze vesztettünk)