World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ez a képlet rá:
(damage)/2-(armour thickness)*1.3*(1+spall liner coefficient)
Lehet számolgatni. Ha egy T92-es eltalál és nem üti át a 252mm vastag E-75-ösöd tornyát, akkor 1125 helyett "csak" 700 sebzést kapsz be a 30%-os spall liner-rel.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Patch után lesz elég befolyásuk a csata menetére úgy is, mert berakhatja õket top tier-nek. GW Panther találkozhat KV-val, GW Tiger P meg Cromwellekkel.
Persze lehet játszani közepes tankkal, csak azzal meg olyan egy csata hogy lövök 4-et, meg van 4-5k spot sebzés 😊 Mert csak annyira merek kimenni fedezékbõl hogy spotoljak, és én nem tudok sebezni közvetlenül, csak közvetetten. Amiért meg fele xp jár csak.
Majd figyeld meg hogy nem fog sok minden változni, minden spg nerfnél ez volt hogy most aztán használhatatlanok lesznek, aztán itt vagyunk most is 5 SPG-vel oldalanként.
Mint lentebb írtam e75-t küzdök és 5 arty garantált a rossz játékra. Hiába tudom hova kell állni, hiába tudom honnan fognak lõni. Az alap elgondolás hogy majd ez megszünteti a campelést abszolút visszájára fordult. Egyetértek azokkal kik szerint nem kell ebbe a játékba vagy valami határozottan más formában.
Igazad van, ne vitázzunk. Quickybaby arty gameplay test1 Ezt a videót javaslom megnézni aztán lehet nem is kell sírni
Amúgy ha egy hardlimit:arty max 2 be lenne építve azt elfogadnám
-szar lesz mert minden tele lesz arty-val és a tankosok szívnak
Izé...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk valahol örülök is az 50%osnak, hiszen pl FV215b-re is rámegy, ami számomra is jó hír. (sõt tortoisera is, még a végén megtartom majd azt is)
De így tényleg nem sok értelme lesz már artyzni (keveset sebez és az is alig hoz pénzt, ugye azt is csökkentik), ami néha jó kikapcsolódás. És teljesen hidegen hagy, hogy ezzel hány ember nem ért egyet. Sok ember szeret artyzni, azért is van belõlük ennyi, és kétlem, hogy mind hülye lenne.
Veqtor: tudomásom szerint nincs arti nerf. Ugyanolyan használhatók lesznek továbbra is mint eddig. Csak annyi fog változni hogy ami most megy 9+ szinten az most lemegy az 5+ szintekre.
Csak tudnám mi is az ok a sírásra. Mert semmi igazán komoly nerf-et nem látok. Csak hát...sírjunk bazd meg, sírjunk...jaaaaaaaaaj.
s akkor nem lesz olyan meccs, mint tegnap, oldalankén 5-5 arty, legkisebb tier 6, roppant izgalmas csata volt.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
A másik, hogy ne a kisebbségen múljon a többség szórakozása. lehet neki mókás, ha 4 másik társával szarrászedik az elõbukkanó tankot, de a többi játékos eléggé unni szokta magát az artyfedezékben pocolva 10+ percig.
Veqtor: a Maus azért elég speciális, meg szembõl persze hogy, ne is várd hogy 200mm páncélon keresztül belelõsz 1000-eket.
Ha felül találod el messzirõl akkor fog neki fájni, és persze a spall liner csak akkor hasznos ha nem üt át a HE, mert ha átüt akkor nincs bónusz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Próbálják elkerülni hogy legalább több ne legyen belõle mint most.
heh.. lehet csak én voltam figyelmetlen, amíg mentem velük .. de.. melyikkel lehetett jól keresni? 😄 Épphogy fenntarthatóak voltak. A végén tényleg nem lesz értelme artyzni. 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A teszt2es fixekrõl hol lehet olvasni?
Pedig M4 kell, Wolverine kell, E2 kell, Cromwell kell, üres helyem meg persze nincs.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png