World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na várjunk csak, ez csak a találatra érvényes? A splash sebzés ellen amúgy mennyit véd a repeszpáncél?
Szerintem a nerffel akarják elvenni a kedvüket, de nem fog menni a dolog. Mert játékosok jó részének már ott a garázsban a T10 arty, vagy netán az olyan "kisebb" szörnyek, mint az S51. Õk meg úgyis vinni fogják ezeket randomba.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Csodálnám ha kevesebb lenne mert majdnem 2x annyi xp-t fognak kapni. Ugye eleve +50% meg bejön a trackelés bonus amit sûrûn csinálnak. Tierek között is kevesebb xp kell a továbbjutáshoz szóval nem teljesen értem hogyan gondolják

Még az zavarna a legkevésbé, hogy csak spot damage van. De még a medek közül is van jópár, amivel nehéz a spot, mert úgy rejtõzik, mint egy retardált óvodás bújócska közben. 😊 Jó, nem annyira, mint a jágedpancer ájn hundert persze.

Reaper
Na megvolt a mai buziverõ medál is, top gun-nal összekötve..😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bizony, Superpershing vs. Tiger P egy fájó pont. Mondjuk szeretett MS1-em sem akart t2 artyk ellen menni de azok legalább noobok lesznek.

Én venti helyére raknám, crew-os BIA kipótolja.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mivel tier V-IV-ban megyek jórészt alig várom amikor az lesz, hogy szenvedek elõre a villámgyors KV-al harcolok egy rakás tankkal...majd BUMMMMMMMM BAAAAAAAAAAAA. Ki lõ az arty...egy lövéssel...sajnálni is fogom szegényt, mert így is le van nerfelve. Szóval már várom na.

Eagle16
Hát, 30%...legalábbis a normál nehéztankokra.

Ez a képlet rá:

(damage)/2-(armour thickness)*1.3*(1+spall liner coefficient)

Lehet számolgatni. Ha egy T92-es eltalál és nem üti át a 252mm vastag E-75-ösöd tornyát, akkor 1125 helyett "csak" 700 sebzést kapsz be a 30%-os spall liner-rel.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mondjuk egy jó pár alkalommal leszögezték hogy semmiképpen se lesz új hardcap, még akkor se ha ez a patch nem javít a helyzeten. Sõt, a céljuk az, hogy az 5ös hardcap is el legyen távolítva.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Az meg nem lesz. Igazából tényleg max. 2 kéne oldalanként, még akkor is ha így kiesik az SPG platoon lehetõsége. Elfogult vagyok, de tudod kire lövöldözzenek 3-an egyszerre a pálya végébõl...

Patch után lesz elég befolyásuk a csata menetére úgy is, mert berakhatja õket top tier-nek. GW Panther találkozhat KV-val, GW Tiger P meg Cromwellekkel.

Az új repeszpáncélok tudnak annyit, hogy az amúgyis lassan célzó harckocsik esetén, (fõleg a szovjet és német nehéz harckocsikra gondolok) megérje leváltani erre a stabilizátort?
AP ellen emg lehet hajra kenni...

Eagle16
Ha marad az 5 SPG csatánként akkor tökmindegy amúgy is, kicsit késõbb halsz meg Maus-szal és ennyi.

Persze lehet játszani közepes tankkal, csak azzal meg olyan egy csata hogy lövök 4-et, meg van 4-5k spot sebzés 😊 Mert csak annyira merek kimenni fedezékbõl hogy spotoljak, és én nem tudok sebezni közvetlenül, csak közvetetten. Amiért meg fele xp jár csak.

Majd figyeld meg hogy nem fog sok minden változni, minden spg nerfnél ez volt hogy most aztán használhatatlanok lesznek, aztán itt vagyunk most is 5 SPG-vel oldalanként.

Minden nap ledupláztam az elmúlt pár hónapban egy Obj. 212-t. Ha ezek után ellehetetlenítik az artykat összeteszem kezem lábam. Egyáltalán nem élvezetes számomra még akkor sem mikor 7k sebzést leosztok (kivéve ha valaki beszól, azt szeretem). Gondoltam legyen egy 10-s artym aztán adom el patch után a többit.
Mint lentebb írtam e75-t küzdök és 5 arty garantált a rossz játékra. Hiába tudom hova kell állni, hiába tudom honnan fognak lõni. Az alap elgondolás hogy majd ez megszünteti a campelést abszolút visszájára fordult. Egyetértek azokkal kik szerint nem kell ebbe a játékba vagy valami határozottan más formában.
Igazad van, ne vitázzunk. Quickybaby arty gameplay test1 Ezt a videót javaslom megnézni aztán lehet nem is kell sírni
Amúgy ha egy hardlimit:arty max 2 be lenne építve azt elfogadnám

Azért az valahol mókás, hogy kéát egymást követõ hozzászálás szerint: -szar lesz mert nem lesz jó arty-zni, nerfelték õket, az arty-k szívnak
-szar lesz mert minden tele lesz arty-val és a tankosok szívnak

Izé...<#fejvakaras>

Azért jó hogy most már nem csak a T10, hanem a T9 is állandóan 3-5 artyval van tele. De úgy látom hogy a T8 mezõny is kezd erre felé tendálni. Szóval nagyon fasza lesz amikor T6-7ben is S-51ek és GW Pantherek fognak rám vadászni, pedig ez a 2 tier nyújtotta mostanság az egyetlen menekülést a sok buzi elõl.

Már leírtad ezeket régebben, a gond az, hogy ezt amit én írtam 30%os cuccal néztük, amit most relatív minden heavy (meg a nehezebb tankok) meg fog kapni így, hogy a super 50%os lesz. Azt még nem teszteltük, de ha a 30%os ennyit védett le el tudom képzelni mire lehet képes.

Mondjuk valahol örülök is az 50%osnak, hiszen pl FV215b-re is rámegy, ami számomra is jó hír. (sõt tortoisera is, még a végén megtartom majd azt is)
De így tényleg nem sok értelme lesz már artyzni (keveset sebez és az is alig hoz pénzt, ugye azt is csökkentik), ami néha jó kikapcsolódás. És teljesen hidegen hagy, hogy ezzel hány ember nem ért egyet. Sok ember szeret artyzni, azért is van belõlük ennyi, és kétlem, hogy mind hülye lenne.
Jah, meg anti-camper fegyvert szerettek volna, ehhez képest minden top tier meccsben miattuk megy a campfest meg adják el a 10-es tankjaikat a playerek. Meg azt is mondták hogy javítani fogják a no dmg pen jelenséget, meg hogy balanszolják a játékot, meg.... inkább nem is folytatom.

Veqtor: tudomásom szerint nincs arti nerf. Ugyanolyan használhatók lesznek továbbra is mint eddig. Csak annyi fog változni hogy ami most megy 9+ szinten az most lemegy az 5+ szintekre.

Úristen. Istenem...jaj, telesírom a párnámat...jaj de szar lesz...úr isten...jajajajaj brühühü...

Csak tudnám mi is az ok a sírásra. Mert semmi igazán komoly nerf-et nem látok. Csak hát...sírjunk bazd meg, sírjunk...jaaaaaaaaaj.

a hiba a 4 társában van, csapatonként maximum 2 és kész
s akkor nem lesz olyan meccs, mint tegnap, oldalankén 5-5 arty, legkisebb tier 6, roppant izgalmas csata volt.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

A wargaming bevallottan az artyt szerette volna a legnehezebben játszható szerkentyûnek a játékban. Ehhez képest nézd meg mi van.

A másik, hogy ne a kisebbségen múljon a többség szórakozása. lehet neki mókás, ha 4 másik társával szarrászedik az elõbukkanó tankot, de a többi játékos eléggé unni szokta magát az artyfedezékben pocolva 10+ percig.

Mert az artyba is egy ember ül, akármilyen meglepõ. És gondolom nem azért szenvedett (és itt inkább a belefektetett idõre gondolok, mert egyéb szenvedésbe úgyis belekötnének) egy "tankkal", hogy teljesen használhatatlan legyen. A gyors tankokat nehéz eltalálni, a nehéz tankokat meg alig sebzi, így kb tényleg csak hátráltatni fogják a csapatot. De legalább ugyanannyiba kerül a javítása, mint másnak, és a lõszer sem olcsóbb. De mindegy, ebbõl úgyis csak felesleges vita lesz, hogy miért akarom védeni õket, hiszen mindenki csak erre várt, hogy szívjanak az artyk. Persze gondolom sokan nem örülnének, ha a "kedvenc" tankjaik kapnának hasonló nerfeket.
Eagle16
Amúgy a szuper nehéz repeszpáncélt csak bizonyos tankokra lehet majd felrakni, a többieknek marad a 30%-os. Most így hirtelen nem tudom mennyi a súly határ, talán 90 tonna körül. Maus, Löwe, Tortoise, Kv-5 is megkaphatja, meg még pár tank, de nem sok.

Master91
Köszi, tehát akkor ez már meg lévõ cucc, csak felturbózva, mert múltkor láttam hogy vannak neki is szintjei, szintenként más %-ot adnak.
Eagle16
Ez az extra réteg a páncélra ami adott százalékot elnyel a HE sebzésbõl és abból amit akkor kapsz ha neked mennek.

Veqtor: a Maus azért elég speciális, meg szembõl persze hogy, ne is várd hogy 200mm páncélon keresztül belelõsz 1000-eket.
Ha felül találod el messzirõl akkor fog neki fájni, és persze a spall liner csak akkor hasznos ha nem üt át a HE, mert ha átüt akkor nincs bónusz.

repeszpáncél ütközés és he lövedékek ellen véd
Teszt szerveren visszavettem a Chafee-t nosztalgiázni, még mindig istentelenül jó kis tank... 😊

Elsõ köröm vele:

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

És ez azért rossz mert?

Jó, de ez az 50%os azért már kicsit vicces. Mausba 261el 2-300akat lõttem trainingben szembõl clear hittel, a 30%os spall linerrel. Kb artyproof lesz minden jól páncélozott tank.
Master91
100+20 éve nem wotoztam, mi ez a spall liner?
Reaper
Hihetetlen ez a nap, látszik hétvége van. 3-an szétszexuáljuk az összes top tankjukat, erre a másik oldalon 8-an nem bírnak el 3 hoki tankkal és bebukjuk...áááááá

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Eagle16
Amúgy ebbõl is lehet látni hogy mennyire nerfelték az SPG-ket, hogy még erõsebb spall liner-t tettek be, plusz csökkentették a kredithozamot is...

Próbálják elkerülni hogy legalább több ne legyen belõle mint most.

-Decreased profitability of Tier VIII, IX and X SPG’s. Averagely parameters differ from 5 to 15 percent depending on the vehicle

heh.. lehet csak én voltam figyelmetlen, amíg mentem velük .. de.. melyikkel lehetett jól keresni? 😄 Épphogy fenntarthatóak voltak. A végén tényleg nem lesz értelme artyzni. 😄
Eagle16
Wow, 50%-os spall liner 😄 Nekem 100%-os kéne igazából.

Eagle16
link

Nincs az az isten hogy SPG-vel menjek akár egy kört is.

Nem túl sok de egy free-playernek ez is valami <#wink>! Köszi, hogy megnézted!
mondjuk itt még nem írnak semmit a T26ról

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

És a legjobb, hogy ugyanezt a 100k-t 3-4 kör alatt össze is lehet hozni vele event alatt. 😊
A teszt2es fixekrõl hol lehet olvasni?
Eagle16
~ 100k kreditet lehet vele csinálni. Én is csak ezért veszem meg.

Wow, izgalmas arti meccsek ismét, ész nélküli zászló foglalgatások, troll gunos 5-ös med tankok az átlag 400 dmg-el. De jó hogy elutazok és nem tudok játszani a hétvégén.

930k
Már látom magam elõtt az átlagos hétvégi ketchup hadsereget, ahogy cappelni akarnak az invaderért és sorra gyártják az 5perces köröket. Remélem összejön majd belõlük pár De Langlade's medál.
A tesztszerveren mennyibe kerül most a Hummel? Azért kérdem, hogy érdemes-e megvenni akciósan féláron és többért eladni, lehet értelmes befektetés lenne <#hamm>
És az erkölcs???? Az ablakba????? 😊

Nekem is ez a bajom...
Pedig M4 kell, Wolverine kell, E2 kell, Cromwell kell, üres helyem meg persze nincs.

Nincs félárú garázshely... 😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Még jó, hogy megtartottam a hummelt patch utáni eladásra, bár ez is ritka, hogy 2x egymás után ugyanaz a tank kap bónuszt, sõt másodszorra többet.. 😄 20k-kat keresett az 50%os profittal is.
x3... na egyekutya, esetleg megcsinálom a napi kötelezõket 😊

Huh... 😊