World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Már ketten bent vagyunk, gondolod gyere.
Hogyan ültethetem át a tankom személyzetét egy másik tankba?
A tank személyzetét csak 100%-os képzettség felett érdemes átültetni, ha már rendelkeznek valamilyen másodlagos képességgel is (tûzoltás, álcázás, javítás). Csak azonos nemzetiségû tankokba lehet átültetni a legénységet. Az átültetésnél a 100%-os legénységi tag 90%-os lesz az új tankban (pénzért való átképzéssel), de a másodlagos skillje megmarad és, ha újra 100%-os lesz tovább nõ a másodlagos képessége.
Az elsõdleges képességek az új tankban így alakulnak ha pénzért képezzük át a legényeket:
azonos tanktípus esetén 90%
más tanktípus esetén 80%
Kevesen tudják, de a prémium tankokat bármilyen(azonos tanktípusra képzett) emberek tudják vezetni. Például a német T8-as prémium Löwe tankba be lehet ültetni bármilyen német nehéz tank személyzetét és fejlõdni is fognak.
az irományt a FAQ ból másoltam ki
Példával:
Veszel egy SP-t, ami egy amerikai közepes prém tank. Ha te éppen húzod az amerikai médium ágat és van pl. egy T20-at, akkor az abban lévõ legénységet be tudod ültetni az SP-be anélkül hogy átképeznéd õket. De pl. az amerikai heavy legénységgel már nem tudod ezt megtenni.
Remélem érthetõ.
(tehát medbe-medet heavy-be heavyst)
amúgy azt akartam mondani, hogy hétfõn indul az új CW, ésen mfértem be sehova egy klánba sem aki résztvesz ezen...
pedig kihúztam T1 legénységét csak erre.... na mind1, csak kurva NAGYOT csalódtam!!!!!! de ez van!!! leszarom!!! csak egy kibaszott játék!!!
így azért durva lenne gémelni<#taps>#taps>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sp-nek csak a front dõlés szögét csökkentik , vagy másba is belenyúlnak ? Még egy fontos kérdés lenne ( mert agyalok rajta , hogy eladom , és veszek más prém. tankot ) Szóval a kérdés , hogy melyik a legjobb farm gép ( Type-n kívül , mert az sajna nem megvehetõ )
Köszi az infót .
Elnézéseteket kérem!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez a helyzet most, én így látom. Szerintem ár-érték arányban a legjobb prem a játékban.
teszt szerón jól muzsikált alattam (pedig ott azért golddal lõdözték a seggem)
csak kérdés hogy milyen nerf lesz
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Remélem valami buffot azért csak kap az SP, mert megmondom õszintén, én nagyon megkedveltem. Ha kapna +20 mm pent akkor már boldog lennék, 190 bõven elég lenne.
Majd ugyanezt eljátszották a type kivetelekor, majd a kv5 kivetelekor, mind2x jó kis pénz üthette a markukat.
Így szerintem érthetõ, ha pont nem a wg-nél nem gondolok semmiféle hátsó szándékot bármilyen marketing, vagy játékmenetbeli lépésüknél.
Nekem nem fáj, én akkor se vinnyognék, ha lenne sp-m.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
De amikor tesznek egy nyilvánvaló gesztust vagy legalábbis korrektül járnak el, a jót rossznak feltüntetni... sztem nem kiegyensúlyozott nézõpontra vall.
Ez kb olyan, mint mondjuk azért köpködni a WG-t, mert annak idején prémiumosította a T34-et mindenkinek, akinek olyanja volt.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Ha az SP annyira op lenne, adnák drágábban. Igy meg helyreigazítják és megengedik a playereknek hogy döntsenek, tetszik az új vagy sem.
Akkor meg miért fáj ha mindenki nyer? 😊
A 7500 gold már náluk van, most szted elkezdenek lutrizni hogy hátha X ember fog tovább X goldot egy drágább prémtankra költeni?
Szóval én ezt továbbra is egy gesztusnak tartom.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Attól még igazam van. Térjünk is vissza a legelejére: Tehát a nagylelkû wg még véletlenül se kereshet ezen a prémtank visszaváltósdin.
Majd, egyszer.
Vagy akkor már legyen az, hogy mindenkitõl elveszik, visszakapja a 7500 aranyát és vegyen mást (persze csak drágább van ugye). Ha az lenne amire te gondolsz, ez lenne a legjobb módszer.
Ehhez képest megmondták hogy történelmi okokból (gondolom ez tán igaz) megváltoztatják, és akinek nem tetszik vissza lehet adni. Aki akarta már megvette és tõle nem veszik el. Nemtom mit kell túlspilázni a dolgokat.
Nem tudom pontosan megítélni hogy mekkora nerf - mondjuk ha a WG felajánlja a kompenzációt, valószinüleg nem kicsi.
@Commandier: minden szavaddal egyetértek.
Valószínûleg az ára miatt terjedt el, mint a type-ok anno, nem? Nem véletlenül vették mint a cukrot.
Még egyszer: szegény önfeláldozó wg, hiszen semmi haszna nem lesz ebbõl!
Tényleg az m10 panthernak milyen a pénzhozama, nem sokat látni belõle.