World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ez fordítva nem mûködik, prémium tank legénységét sima azonos típusú tankba? Át kell képezni a prém tank legénységét?
Hát nem tudom ebbõl a századból lesz-e valami. Elég gyér az érdeklõdés. <#sir>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én írtam, gondoltam egy közös szakasz jó ötlet! 😊
Már ketten bent vagyunk, gondolod gyere.
akkor én is ugyanazt csak máshogy 😊

Hogyan ültethetem át a tankom személyzetét egy másik tankba?

A tank személyzetét csak 100%-os képzettség felett érdemes átültetni, ha már rendelkeznek valamilyen másodlagos képességgel is (tûzoltás, álcázás, javítás). Csak azonos nemzetiségû tankokba lehet átültetni a legénységet. Az átültetésnél a 100%-os legénységi tag 90%-os lesz az új tankban (pénzért való átképzéssel), de a másodlagos skillje megmarad és, ha újra 100%-os lesz tovább nõ a másodlagos képessége.
Az elsõdleges képességek az új tankban így alakulnak ha pénzért képezzük át a legényeket:
azonos tanktípus esetén 90%
más tanktípus esetén 80%
Kevesen tudják, de a prémium tankokat bármilyen(azonos tanktípusra képzett) emberek tudják vezetni. Például a német T8-as prémium Löwe tankba be lehet ültetni bármilyen német nehéz tank személyzetét és fejlõdni is fognak.

az irományt a FAQ ból másoltam ki

A prém tankba nem kell átképezni az azonos nemzet azonos típusú tankjának legénységét.
Példával:
Veszel egy SP-t, ami egy amerikai közepes prém tank. Ha te éppen húzod az amerikai médium ágat és van pl. egy T20-at, akkor az abban lévõ legénységet be tudod ültetni az SP-be anélkül hogy átképeznéd õket. De pl. az amerikai heavy legénységgel már nem tudod ezt megtenni.
Remélem érthetõ.

A prémium tankokba NEM kell legénység,az azonos besorolású "sima" tankok legénységét rakhatod bele átképzés nélkül.
(tehát medbe-medet heavy-be heavyst)
na visszatértem kocsmából és 133 új üzenet.... WTF?

amúgy azt akartam mondani, hogy hétfõn indul az új CW, ésen mfértem be sehova egy klánba sem aki résztvesz ezen...
pedig kihúztam T1 legénységét csak erre.... na mind1, csak kurva NAGYOT csalódtam!!!!!! de ez van!!! leszarom!!! csak egy kibaszott játék!!!
Valaki el tudná mondani hogyan is mûködik pontosan a premium tankok legénysége? Azt olvastam, hogy más tankokban átképzés nélkül lehet használni õket, vagy más tank legénységét lehet bennük, nem teljesen tiszta, jó lenne ha valaki aki ért hozzá leírná. kösz
ToCsEk

így azért durva lenne gémelni<#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sziasztok

Sp-nek csak a front dõlés szögét csökkentik , vagy másba is belenyúlnak ? Még egy fontos kérdés lenne ( mert agyalok rajta , hogy eladom , és veszek más prém. tankot ) Szóval a kérdés , hogy melyik a legjobb farm gép ( Type-n kívül , mert az sajna nem megvehetõ )
Köszi az infót .
Count Adyn
xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A "Malarki századnak" és a HPTS kollégáknak üzenem, hogy 22:07-ig chatbanned vagyok mert egy lengyel platoon-nak elmagyaráztam, hogy 12 lövés 200 HP sebzés egy KV-1S-se azért annyira nem epikus.
Elnézéseteket kérem!

Értem, köszönöm szépen!

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Eagle16
Igen, de nem kötelezõ 3mat, lehet 1-et vagy 2-t is. És ahova nincs festésed ott az alap lesz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Lentebb linkeltem egy replayt, ott látszik hogy én hogy játszom vele. Közel kell menni, az ágyúja így sem rossz gyenge pontokat lazán lehet lõni vele. Ha meg hülye az ellen és nem tudja hol kel lõni akkor jutalomjáték. Mesterlövész meg Acélfal kb. minden második csatában összejön vele. Egyébként ha tudja se olyan könnyû kilõni a gyenge pontjait ha elõre-hátra mozogsz vele. Ja és nagyon jó az MM-je, 10-bõl 8 csata T8, fentebb is max. 2-3 kilences ellen rak be.
Ez a helyzet most, én így látom. Szerintem ár-érték arányban a legjobb prem a játékban.

én meg most agyalok hogy csak meg kéne venni az SP-t 😄
teszt szerón jól muzsikált alattam (pedig ott azért golddal lõdözték a seggem)
csak kérdés hogy milyen nerf lesz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szóval akkor elvileg meg kell venni 3 különbözõ camot, és aztán majd automatikusan változik?

Eagle16
5%-ot adnak. Automatikusan választ, tehát nyári pályára a nyári festést rakja. Te nem tudod cserélgetni hogy melyik pályán melyik legyen.

Én azért eléggé rühellem a WG-t, mert elég sz*rházi egy banda, de el kell ismernem, hogy ez most egy korrekt lépés tõlük. Ha nem tetszik a változtatás a tankon visszaadják az árát.
Remélem valami buffot azért csak kap az SP, mert megmondom õszintén, én nagyon megkedveltem. Ha kapna +20 mm pent akkor már boldog lennék, 190 bõven elég lenne.

Lenne pár kérdésem a camo-val kapcsolatban. Ezek az ideiglenes festett camok elvileg hány %-ot adnak? És mi van ha felteszek egy nyárit? Télipályán nem ér semmit?

Sõt, még kicsit örülhetek is. Én vettem 30%-al olcsóbban sp-t. Pénzt termel, de annyira nem jön be megmondom õsszintén.(játékélményre) Én vissza fogom kérni a goldot és veszek egy Su-122-44-et, így azt is kipróbálhatom. Ez is egy variáció. Sõt, ha azt is akciósan veszem, még goldom is marad.

Nem mentek tönkre benne, sõt jól meg is tömték a zsebüket vele az egyszer szent.😄 Mikor (mittomén) egy hónappal elõtte nagy sajnálkozva bejelentették, hogy felemelik az árát, szóval mindenki most vegye, amíg még occsó, nagyon occsó.😄

Majd ugyanezt eljátszották a type kivetelekor, majd a kv5 kivetelekor, mind2x jó kis pénz üthette a markukat.

Így szerintem érthetõ, ha pont nem a wg-nél nem gondolok semmiféle hátsó szándékot bármilyen marketing, vagy játékmenetbeli lépésüknél.

Nekem nem fáj, én akkor se vinnyognék, ha lenne sp-m.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hát nem tudom, nekem nincsenek illúzióim azok után, amit a random meccsek során látok.
Persze, ebben igazad van, sok dolog miatt köpködhetjük a WGt, és meg is érdemli.

De amikor tesznek egy nyilvánvaló gesztust vagy legalábbis korrektül járnak el, a jót rossznak feltüntetni... sztem nem kiegyensúlyozott nézõpontra vall.

Ez kb olyan, mint mondjuk azért köpködni a WG-t, mert annak idején prémiumosította a T34-et mindenkinek, akinek olyanja volt.

Én is csak nevetni tudok ezen a gondolatmeneten, de ez is egy nézõpont. A WG-rõl kialakult a játékosbázis zömében egy olyan szinten megingathatatlan negatív vélemény, amin már nem tudna változtatni a cég, akármennyire is akarna. Maguknak köszönhetik ezt a WG-sek. Ez lett az eredménye az eddigi hozzáállásuknak.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Szép link. Sajnos neked kivételes érzéked van ahhoz, hogy olyan harckocsikról rakj be képet vagy linket, amit hamarosan fel akarnék adni az Ismerd fel a képrõl a fegyvert topikban is. 😄 Ez már legalább a harmadik. xD
Amúgy meg ott volt a Lõwe árnövelés.. 7500-ról felment a mostani árára. Megtépázták a hírnevüket? Tönkrementek bele?

Ha az SP annyira op lenne, adnák drágábban. Igy meg helyreigazítják és megengedik a playereknek hogy döntsenek, tetszik az új vagy sem.

"Mindenki nyer, mindenki happy."

Akkor meg miért fáj ha mindenki nyer? 😊

Azzal hogy megengedik a játékosoknak hogy visszacseréljék ha nem tetszik nem látok semmiféle hátsó szándékot.

A 7500 gold már náluk van, most szted elkezdenek lutrizni hogy hátha X ember fog tovább X goldot egy drágább prémtankra költeni?

Szóval én ezt továbbra is egy gesztusnak tartom.

Egyszerûen nem hagyják ki az üzleti lehetõséget és még a hírük se tépázódik meg. Mindenki nyer, mindenki happy.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Te spillázod túl a dolgokat, mikor egybõl ugrottál megint egy "csúnya, gonosz wg nofanboy" felkiáltással a kommentemre.😄

Attól még igazam van. Térjünk is vissza a legelejére: Tehát a nagylelkû wg még véletlenül se kereshet ezen a prémtank visszaváltósdin.

3770 potenciális sebzés. Közben megstukkolt kicsit egy t34-is. Az meg ugye még a t10-re is veszélyes még szembõl is.

"No changes will be done in 8.6 update"

Majd, egyszer.

Én azt tapasztalom már vagy 3 hónapja, hogy 10-bõl 7 ember célzottan támadja a búvónyílásokat meg a torony 2 oldalát, amit szembõl nem fed a pajzs.

Most futottam egyet vele, az IS-6 lövéseit még szépen elnyelte. 4-bõl csak egy ment át.

A jelenlegi játékosállományból? Ezt te sem gondolod komolyan😄 A többség azt se tudja merre menjen, nemhogy ilyen weak spotokat tudjon. Mellesleg én ismerem ezeket, és mégis baromi kemény dió tud lenni a Szuperzsa, ha nincs olyan közel, hogy biztonsággal be tudd lõni õket.
Ha annyira szemetek lennének, akkor simán felnyomhatnák az árát (volt már rá péld, Lõwe ugye), vagy csak kicsit megbabrálhatnák az MM beállítását (typenél meg is csinálták, tetszik emlékezni), vagy csak egy kis tekerés a háttérben a spaced armoron.
Vagy akkor már legyen az, hogy mindenkitõl elveszik, visszakapja a 7500 aranyát és vegyen mást (persze csak drágább van ugye). Ha az lenne amire te gondolsz, ez lenne a legjobb módszer.

Ehhez képest megmondták hogy történelmi okokból (gondolom ez tán igaz) megváltoztatják, és akinek nem tetszik vissza lehet adni. Aki akarta már megvette és tõle nem veszik el. Nemtom mit kell túlspilázni a dolgokat.

Kár is megpróbálni, teszten mindenki golddal lõ...😄 Nem kapnál valós képet.

Na jó, 3k és 6k között😄, elnéztem.

Most perpillanat a tesztszerveren már a nerfelt fronttal fut az SP? Mert ha igen futok gyorsan egy-két kört, és megnézem, hogy mennyi lehetséges sebzést kapok be, mert eddig kb 6k körül mozgott meccsenként.

Namost, igazából az SP a spaced armorból él, nem? Az meg továbbra is megmarad...

Nem tudom pontosan megítélni hogy mekkora nerf - mondjuk ha a WG felajánlja a kompenzációt, valószinüleg nem kicsi.

@Commandier: minden szavaddal egyetértek.

Az a helyzet, hogy az SP-t már boldog-boldogtalan tudja, hogy hol kell lõni. Én igazából ki tudnék egyezni azzal ha ez a nerf lenne, de pl lenne plusz 10-15mm pen, meg vagy 50-70 lóerõ plussz. Simán. T8ig ígyis be fog nyelni mindent, t9-esek lövegeit meg eddig sem fogta meg, csak ha baromi nagy mákod volt.

Eagle16
A pontosság maradt ugyanolyan mint a 0.8.5-ben, a már sokszor linkelt videóban mondja el az orosz fejlesztõ. Õ meg csak tudja már.

Mellesleg én megvárnám az új sp-t, remélem ezúttal tényleg sikerül medet csinálni belõle...😊

*mozgékonyságán, tûzerején
Szóval 30%-al olcsóbban megvettem és full árat kapok vissza? Mekkora szemét a WG, még keresek is a bulin 😊

Az SP nerf miatt szerintem azért van ekkora sírás, mivel annak a tanknak az egyetlen komoly fegyverténye a páncélzata. Ha ezt lerontják, cserébe meg javítanak valamicskét az egyébként harmatos mozgékonyságát és/vagy tûzerejét, azt az SP-sek a hajukra kenhetik.
Nem állítottam be, csak megjegyeztem. Nem mellesleg mondhatnám is rá, mivel jelenleg nincs másik t8 médium, vagy heavy 7200 aranyért, hanem 4k pluszért. Így aki nem akar t7 td-t venni, annak bizony ez egy lehúzás.

Valószínûleg az ára miatt terjedt el, mint a type-ok anno, nem? Nem véletlenül vették mint a cukrot.

Még egyszer: szegény önfeláldozó wg, hiszen semmi haszna nem lesz ebbõl!

Tényleg az m10 panthernak milyen a pénzhozama, nem sokat látni belõle.

Valahogy kezdem azt hinni, hogy Serbnek igaza van. Bármit csinálnak, csak a sírás megy minden fórumon. Nem értem mi a gond, a mostani arty nerffel. Nem elég a lassabb töltés, meg hogy egy minimális egérmozdulatra is szétugrik a cél? Plussz pontatlanabbak is lettek. Ez tény. Akkora a célköröm az ob212-vel, hogy 2 maus is belefér. Plusz meg lett erõsítve a tankok páncélzata, méghozzá számomra érezhetõen. Ez az SP dolog is. Azt írják néhány téren buff is lesz. Meg se várjátok a pontos infókat, egybõl megy a sírás. Nekem is SP van egyébként. A pontosságváltozás meg mindenkit érint. Persze a megrögzött üldözésimániás " mármegintbuffoljákaruszkikat " típusú játékosokat ezzel nem lehet meggyõzni. A fasz kivan. Nem a játék szar itt, hanem a játékosok basszák el. Vegye már észre mindenki, hogy a Battle-gomb lenyomása után mindenkinek egyformán göröngyös a pálya.

A frontja 12 fokkal kevésbé lesz megdöntve.