World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Replay

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Akkor léptél be a klánba amikor már rég tartott 😛
Hülye kocka 😄
De ha már verseny, mi van a sniper medálokkal ? 😄 Azt mondtad fél éve, már csak 30al vezetek? 😄 És le fogsz elõzni 😄
De ha nem vagy látnok, akkor meg csak fellengzõsen jár a rohadt nagy pofád...
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
a tigrisen más a helyzet, ott ott van a 8.8-as alternatívának. a képen pedig panther van, szal amúgy sem tudom hogy jön ez ide .. okoska.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Tehát ez tovább BUTÍTANI melyik baromnak jutna eszébe?
(mondjuk a sebesség felemelésével meg tudnék barátkozni,vagy nem kell több de ne szabadeséssel érje el a 36-38 km/h-t hanem sima uton menjen az a szar má 35-el,mert betonon is 28-al megy a kurva életbe,és a gyorsulás az beszarás!)Úgyhogy ez kapott annyi kompenzálást a "rettegett" páncélja miatt,hogy ha nem prém lenne senki a büdös életbe nem nyúlna hozzá,a többi prém tankra ezt nem lehet elmondani,mert szinte mindegyik használható lenne ha nem prém! DE EZ NEM
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Mondjuk sorra dobálom ki a 10es meg 9es tankokat, szóval lehet akad majd hely neki is...
Kicsit olyan, mintha a kínai ágon összekeverték volna a med és heavy ágyúkat top tierben 😊
A DPM valóban nem mérvadó, fedezékhasználat esetén ugyanis nincs jelentõsége - ott a lassabb de nagyobbat rugó ágyúk elõnyösebbek (ritkábban kell elhagyni a fedezéket)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
WoT Tank View-erben nézem ezeket az adatokat, szerintem pontos, a TD-k ágyúinak oldalirányú kitéríthetõségét is pontosan mutatja. Észrevenném ha nem, mert játszom is az adott tankokkal.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szóval sem mondom, hogy vérszar lenne, de nekem nagyon nem illik a képbe.
Csak a példa kedvéért a Tiger P-t -6-ra írja, de sosem tûnt fel, hogy ez szívatna meg. A 110-ét meg -5-re találtam megy, IS-3 dettó.
Pontosabb, gyorsabban szûkül, jobb a DPM.
Accuracy: 0.35 (from 0.38)
Penetration: 180/268/45 (from 170/258/45)
Rate of fire: 7.28 (from 7.32, this is to compensate the accuracy and penetration changes)
Speed limit: 45 km/h (from 38 km/h, no horsepower changes, just like IS-7)
Traverse speed: 37 deg/sec (from 32 deg/sec)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt kifejtenéd bõvebben? Az IS3-nak konkrétan sztem egyetlen ágyúja van ami használható, az pedig a BL9. (aki a 100mmest az IS3al használja arról inkább ne is beszéljünk). A 122-esek ugyanúgy megvannak a kínain is (175 pen 390 sebzés), a különbség a top ágyúban van az IS3hoz képest.
type t-34 - t-34
type t-38 - t-34-85
IS2 - IS
Mindhárom jó, de kb semmi extra 😊
Nekem szpecnyaz azt ígérte, a 110es jobb lesz mint az IS3, ezért nekem egyelõre az a cél 😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ennek a traceres dolognak meg majd egy kipihentebb állapotomban utánanézek, de azt hiszem mára elég volt az ébrenlétbõl <#hehe>#hehe>
tudom hogy szar vagyok, de nagy nehezen kiszenvedtem ezt is 😄
csak érzem hogy a TD nem az én világom így a ferdi fölé nem hiszem hogy kéne mennem, elég az E75el szenvedni jelenleg 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A csövet meg nem tudom. A Jagd fullos csöve a Ferdivel nekem annyira nem pattogott, nem igazán emlékszem ilyen kirívóan sok esetre, hogy kisebb trakeszokról ugrana. A randomban meg bármi benne lehet, még az is, hogy a topról leugrik egy 600-as remélt sebzés. De azért ott van a birizga, hogy 600 még bejöhet. Szóval nem kell keseregni 😄
Tracers have been temporary turned off:
Removed all tracers from unspotted enemy vehicles, except of SPG’s tracers
The area in SPGs aiming mode, where tracer of non-spotted SPGs is being shown, has been reduced.
Changed the mechanism of shot accuracy calculation. Now amount of shells falling on side of the aiming circle will decrease by 20%. Shells will fly more accurately and closer to the aim center
és nem a ferdirõl pattognak, hanem a 8as csöve pattog a loltractrorról is 😄
Mert mi lesz kövi pöcsben? Lemaradtam.
de azért az amennyire a ferdi pattog valami hihetetlen, remélem ez megszûnik 😄
nem vagyok jó vele, de a tank se segít 😄