World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különösebb kommentárt nem tudok fûzni ehhez, jöttek és mind megöltem 😄. Pedig tuti bukó lett volna, a csapat teljesítményét megnézve, bár a veresek is elég ostobák voltak, fõleg amikor 2v1ben nem tudtak mit kezdeni velem.
Replay

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
De csak szerinted 😛
Akkor léptél be a klánba amikor már rég tartott 😛

Hülye kocka 😄

De ha már verseny, mi van a sniper medálokkal ? 😄 Azt mondtad fél éve, már csak 30al vezetek? 😄 És le fogsz elõzni 😄
Látnok vagy Nem is tudtam. Mert ha nem vagy látnok honnan tudod hogy milyen lõszerrel használja? De tényleg ja látnok vagy, akkor mond már meg mire gondolok, na egy tízig egy számra gondoltam. Tessék.
De ha nem vagy látnok, akkor meg csak fellengzõsen jár a rohadt nagy pofád...

Bugi Misi
pro játékosnál igen de ennél nem hinnem😄 ahogy néztem 1 se talált neki😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

stock-ként én is azzal használtam .. mégis honnan tudod hogy mi van benne? amúgy még HE-vel is pariban van azzal az L70 szarral ..
a tigrisen más a helyzet, ott ott van a 8.8-as alternatívának. a képen pedig panther van, szal amúgy sem tudom hogy jön ez ide .. okoska.

patchaou
Az ilyen vörösökre nem jellemzõ, hogy dõl a kredit a csatákból prémbogyókra 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Honnan tudod, hogy gold lõszer volt benne? Most nem azért, de a 105-ös ágyút marha sokszor láttam Tigriseken is, régen is, amikor még nem volt creditért vehetõ gold lõszer. Akkor az olyankor mégis mi volt? De ne zavarjon...<#wave>

stock tank-ként arany lõszerrel az a legjobb választás, de ne zavarjon ..

Bugi Misi
rohadjon meg a feltöltõ oldal😄

Kép

bocs a sok spammert...

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
lemaradt...

Nah pont emiatt adom el én is, de ha kap sebességet vagy jobb pen megtartom talán, de így tényleg használhatatlan, és nem sír a szám mert 800 csata a hátam mögött kiismertem, és mindent alkalmaztam már hogy jobb legyen vele a játékélmény, de nem sokat értem el. Mostanában csak bónusz körök miatt megyek vele.

Bugi Misi
<#banplz><#banplz>

Mondjuk ez hihetetlennek tûnne ,hogy az sp-t tovább butítani!Nemáá szerencsétlen mindenbe szar ,kivéve a páncélját de azt is tisztes távolból csak mert mindenki ismeri a gyengéit,aki nem az meg agy T7 golddla szitává lövi!de ha betartod ,hogy jó messze maradsz mindentõl,hogy a weak-t ne lõjjék be,akkor meg azzal az ágyúval+pennel szart nem lõsz!NEm szidom mert nekem bejön,mert mire lesarabolnak zömében 1500-2000 dmg-beviszel arra meg már a 60k tiszta profit jön is !Csak akkor baszott be amikor vagy 4 T9 ellen tesz be,a T8-ok meg KT-k Is3-ak,azokat meg szembõl szarhatod!NAmeg az arty mágnesrõl ne is beszéljünk!
Tehát ez tovább BUTÍTANI melyik baromnak jutna eszébe?
(mondjuk a sebesség felemelésével meg tudnék barátkozni,vagy nem kell több de ne szabadeséssel érje el a 36-38 km/h-t hanem sima uton menjen az a szar má 35-el,mert betonon is 28-al megy a kurva életbe,és a gyorsulás az beszarás!)Úgyhogy ez kapott annyi kompenzálást a "rettegett" páncélja miatt,hogy ha nem prém lenne senki a büdös életbe nem nyúlna hozzá,a többi prém tankra ezt nem lehet elmondani,mert szinte mindegyik használható lenne ha nem prém! DE EZ NEM
Ezt egy fickó találta ki magától, ne terjesszünk már rémhíreket.

A T34-85 zseniális járgány, vérbeli funtank a drága. Én farmolásra is azt használom (T8 prém hiányában).
234666666666666666666

Amúgy nem tudtok esetleg valami olyan módszert amivel megnézhetném mennyi kredit folyt be eddig egy-egy tankról? Kíváncsi lennék a SP-re.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Kössz!

Vagyis Itt

Itt van: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/243244-how-the-super-pershing-nerf-could-work-t26e4-rebalance/

Lehet akkor vissza kéne vennem a t34-85-öt, mert nekem a type58 is nagyjából bejön. Mondjuk emlékszem, annó szerettem a t34-85öt is, de ha kiderül hogy még jobb is... 😊

Mondjuk sorra dobálom ki a 10es meg 9es tankokat, szóval lehet akad majd hely neki is...

Ezzel egyetértek, úgy gondolom hogy - igy ránézésre - a 110re nem illik az az ágyú. A 10mm-el roszabb pen még hagyján, de az a kevesebb lövésenkénti sebzés... az nagyon nem tûnik kósernek. EGy heavy rúgjon nagyot.
Kicsit olyan, mintha a kínai ágon összekeverték volna a med és heavy ágyúkat top tierben 😊

A DPM valóban nem mérvadó, fedezékhasználat esetén ugyanis nincs jelentõsége - ott a lassabb de nagyobbat rugó ágyúk elõnyösebbek (ritkábban kell elhagyni a fedezéket)

patchaou
Pont ezért használom a T-34-1-nél is a 85-öst. Kétszer annyit sebzek vele csatánként mint a 100-assal.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lennél szíves belinkelni, hogy ez az infó honnan van? Mert én még olyat is találtam a fórumon hogy a T34 motorját és ágyúját kapja meg (LOL-szerintem ez kizárt, nem tudom melyik hülye találta ki).

Nem rossz. De remélem azért még átgondolják ezt a lóerõ növelés dolgot. Legalább kapja meg a Pershing alapmotorját, ha már mást nem is. Az is plussz 60 ló lenne.

Aha random...Megyek Leo Protoval, meglõ type59--->ammo rack, megjavítom! Utána meglõ újból a type59---->ismét ammo rack. Következõ lövést su101-tõl kaptam de itt már el is szállt az ammo rack. 3 egymást követõ lövés, mind ammoracket talált. Hihetetlen. Holott bent van a biztonságos elhelyezés perk is. Iszonyat érzékeny ez a tank az ammorackre. A tank 90%-a ammorack esküszöm...
Solten
A Type 34 nagyon hasonlo a T-34-hez,a Type 58 a T-34-85 szanalmas masolata, utobbi fenyevekkel ubereli. A T-34-1-ben mar van potencial, a Type 59 egykori agyujat kapta meg agyonnerfelve (hosszu celzasi ido, qrvapontatlan).

Saor Alba

Ebben lehet valami, hogy az alacsonyabb tankokon jobban feltûnik <#eljen>

Eagle16
Az alacsony tankokon feltûnõbb, azok érzékenyebbek a kis bukkanókra is.

WoT Tank View-erben nézem ezeket az adatokat, szerintem pontos, a TD-k ágyúinak oldalirányú kitéríthetõségét is pontosan mutatja. Észrevenném ha nem, mert játszom is az adott tankokkal.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A pontossággal nincs is bajom, a DPM meg egy olyan dolog, hogy nem mindegy mivel éred el percenként ezt az értéket. Valamiért erõtlennek tûnik és rengeteget pattan le weak spotokról is. Itt meg már lõttek a DPM-nek, meg a pontosságnak is.
Szóval sem mondom, hogy vérszar lenne, de nekem nagyon nem illik a képbe.

Mennyire hihetõek ezek a gun depression adatok? Nekem csak azért furcsa némelyik, mert volt olyan tankom, aminek elvileg rosszabbak voltak az értékei, mégsem tûnt fel, hogy egy bukkanón már bajban lennék, a kínai ágon meg eddig mindegyik ilyen.
Csak a példa kedvéért a Tiger P-t -6-ra írja, de sosem tûnt fel, hogy ez szívatna meg. A 110-ét meg -5-re találtam megy, IS-3 dettó.

Érdekes, hogy nem tetszik mikor minden paraméterben jobb a 110 top ágyúja.
Pontosabb, gyorsabban szûkül, jobb a DPM.

Nah jah su-122-44 választás lesz, de most olvastam hivatalos fórumon hogy mit fognak változtatni az sp (elvileg ha igaz):
Accuracy: 0.35 (from 0.38)
Penetration: 180/268/45 (from 170/258/45)
Rate of fire: 7.28 (from 7.32, this is to compensate the accuracy and penetration changes)
Speed limit: 45 km/h (from 38 km/h, no horsepower changes, just like IS-7)
Traverse speed: 37 deg/sec (from 32 deg/sec)

Jó, hát némileg túloztam az 500 fajta használható csúzlival(ettõl függetlenül van választék), de a top ágyúja a 110-nek szerintem nagyon nem illik rá. Lehet vele jó köröket menni, de nekem nem tetszik.

Ha eladod, akkor a SU-122-44-et ajánlom megvételre. Agilis, nagyot üt, jó teljesítménnyel a pénzt is hozza. Használhatod sunnyogós TD-ként, de rohamozhatsz is vele, ha ez ha stílus fekszik. A fordulási sebessége és a rof-ja mindkét stílusra alkalmassá teszi. A tesztszerveren próbáld ki, de mindenképp 100%-os legényeket ültess bele! Élvezetes köröket lehet vele menni, bár a bevétel elmarad a T8 prémektõl.
Most olvastam csak hogy mi lesz az SP-vel,eléggé elgondolkodtam azon hogy visszakérjem e az árát, de azért kíváncsi leszek mit ügyködnek rajta mivel lesz jobb (ezt mikor lehet megtudni?). Akinek van ilyen tankja az hogyan dönt, és mit vesz az árából?

Eagle16
Az Is-3nak -5 fok, a 110-nek meg -6 fok 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Maala
Az a baj, hogy nem emlékszem már az IS-3 gun depressionjére, de most a 110-nél. Hát egy kalap fos. 😄 Pearl rivernél visszamentem a bal(abbik) bázisra visszalõni a capet... Hát rohadtul nem akart lehajlani a csõ. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

"Undorító, hogy az IS-3-nak 500 fajta csúzlija van, ami még használható is, ennek a 110-nek meg egy, ami nem annyira."

Ezt kifejtenéd bõvebben? Az IS3-nak konkrétan sztem egyetlen ágyúja van ami használható, az pedig a BL9. (aki a 100mmest az IS3al használja arról inkább ne is beszéljünk). A 122-esek ugyanúgy megvannak a kínain is (175 pen 390 sebzés), a különbség a top ágyúban van az IS3hoz képest.

Ha voltak orosz tankjaid akkor a kínaiak egy az egyben ugyanazok:

type t-34 - t-34
type t-38 - t-34-85
IS2 - IS

Mindhárom jó, de kb semmi extra 😊

Nekem szpecnyaz azt ígérte, a 110es jobb lesz mint az IS3, ezért nekem egyelõre az a cél 😊

én még nézem a WCS SC2 döntõt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A Ferdi azért jó, mert lehet heavyként is használni, legalábbis én szoktam. Nem kell feltétlen kempelni vele, én egyikkel sem sûrûn csináltam ezen a vonalon, túl unalmas ahhoz. A ruszki TD vonal már kicsit másabb sajnos.
Ennek a traceres dolognak meg majd egy kipihentebb állapotomban utánanézek, de azt hiszem mára elég volt az ébrenlétbõl <#hehe>

nem a klasszik kesergés van azért 😄
tudom hogy szar vagyok, de nagy nehezen kiszenvedtem ezt is 😄
csak érzem hogy a TD nem az én világom így a ferdi fölé nem hiszem hogy kéne mennem, elég az E75el szenvedni jelenleg 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na azt majd meglátjuk. Nálam sokszor felvillant már akkor is a lámpa, ha elindultam a kezdõbõl és még oda sem értem a kör széléhez.
A csövet meg nem tudom. A Jagd fullos csöve a Ferdivel nekem annyira nem pattogott, nem igazán emlékszem ilyen kirívóan sok esetre, hogy kisebb trakeszokról ugrana. A randomban meg bármi benne lehet, még az is, hogy a topról leugrik egy 600-as remélt sebzés. De azért ott van a birizga, hogy 600 még bejöhet. Szóval nem kell keseregni 😄

teszt szerver infok :

Tracers have been temporary turned off:

Removed all tracers from unspotted enemy vehicles, except of SPG’s tracers
The area in SPGs aiming mode, where tracer of non-spotted SPGs is being shown, has been reduced.
Changed the mechanism of shot accuracy calculation. Now amount of shells falling on side of the aiming circle will decrease by 20%. Shells will fly more accurately and closer to the aim center

olvastam vmi olyat hogy kiveszik a tracert az artykon kívül vagy mi

és nem a ferdirõl pattognak, hanem a 8as csöve pattog a loltractrorról is 😄

Ferdi csak akkor pattog, ha 8-as vagy és szemben állsz vele. Oldalról sok minden kinyírja. Felülrõl pláne.
Mert mi lesz kövi pöcsben? Lemaradtam.

modnjuk E75el se ártana harcolgatni hogy ne egy nehezített tigris2 legyen 😄

kövi pöcstõl elvileg kevésbé számít a világítás 😄
de azért az amennyire a ferdi pattog valami hihetetlen, remélem ez megszûnik 😄

nem vagyok jó vele, de a tank se segít 😄