World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem van fullos Ferdim, nemrég tettem rá a nagy csövet és brutálisan jó. Tetszetõs, hogy 10-es tankokat is lehet vele izzasztani, viszont kegyetlenül világít. De ugye ezt bele kell számítani, ez egy ilyen harcmodorú tank és kész. Bánni nem fogod a csókát 😄
Leszek olyan kíváncsi és a JagdPII-t is meg fogom venni, mert érdekel ez a verzió gyorsabb, de gyengébb páncélzattal is.

nem tervezek feljebb menni 😄
tier5 - kv1
tier6 - kv1s
tier7 - is2
tier8 - t26e4
tier9 - gwtiger
ter10 - e100

ez a terv jelenleg 😄
esetleg ferdi++ lesz még, de elõbb látni akarom a maxgunos ferdit (nem kell sok hozzá csak 30k credit D😊

viszont a t26 eddig tetszik, nem bánom h megvettem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én azt mondom, hogy a Type 58-al nem vesztesz semmit. Eleinte utáltam azt a tankot, de a végére megszerettem és egy kicsit nehezen, de eladtam. Meggymagozni nem fogsz vele, mert egész jó top csúzlija van és annyira mozgékony is, amennyire kell.
IS2 meg egy brutál jó tank. Ha nem tesz felsõbb tierekbe. Velem a végén viszont rendszeresen kicseszett az MM és állandóan 8-9-be tett, ahol kb egy kalap szart értem szembõl(nem kell a magyarázkodás, hogy weakspot, meg ilyenek, ott a 175 pen és a nagy célkör nem ér egy fabatkát sem). Sokszor kell majd oldalaznod, ami nem rossz ezzel a tankkal, mert meg lehet csinálni vele. Viszont ez már súrolja a heavy és a med határait szvsz. Ez mondjuk csak azért probléma, mert oldalról nem olyan védett a koma ehhez.
Szóval örömmel mentem tovább a 110-re, és nagy nehezen kigrindeltem hozzá a top ágyút, ami megint egy kalap takony. Pár meccs lehet, hogy jó, de huzamosabb ideig használva bosszantó a 215 pen és a kisebb sebzés. Csináltak egy közelharci tankból egy snipert, ami rendszeresen pattog másról(elõnye, hogy rólad is pattognak szembõl).
Nincs kizárva, hogy én használom rosszul és valahol hátul kéne kempelnem vele, de ez szerintem egy vicc. Undorító, hogy az IS-3-nak 500 fajta csúzlija van, ami még használható is, ennek a 110-nek meg egy, ami nem annyira. A következõ 9-esben reménykedek, hogy tényleg jó tank lesz, jó ágyúval(adatok alapján úgy néz ki). Nem kúr át az MM, nem csesz ki velem szar pennel és sebzéssel és még játszani is lehet vele.

köszi, IS2 a célom ahhoz meg a medi jobbnak tûnik
csak nem szeretem a meggymagozást 😄

amúgy a type t34 kezelhetõsége jó, a torony forgás nem tetszik kicsit esetlen
a célzás se az igazi szóval a csöve a fõ gondom 😄
tartalékolom már a freexp-t amúgy hogy legalább a lánctalp meglegyen egybõl

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Apropó, a század-téma mûködik még? Az utóbbi napokban sajnos lemaradtam a WoT-féle dolgokról az itteni árvizek miatt, de még érdekelne a dolog.

Nekem tetszett a Type T-34, de tetszett a Type-58 is. Nem a meggymagozó típus az 58-as, viszont, ha nekem tetszett a 34-es és az 58-as is, lehet neked nem fog tetszeni az 58. FÕLEG az elején(nekem az elején voltak vele gondjaim). Ugyanis, amíg nem volt kifullozva, én agyfaszt kaptam tõle.
A csúzliján és a páncélzaton kívül szerintem nincs nagy különbség a két tank között. Nekem lényegében a gun depression-t(magyarul nem tudom mi a neve...lenézés bakker...) volt piszok nehéz megszokni. Egyébként ez valami kínai szemrák lehet, ugyanis semmi az ég világon nem indokolná ezeket a rossz értékeket(bátran nézd meg oldalról, mehetne még egy kicsit lefelé az a csõ).
Más gondom nem volt velük, szerintem mindkét tank nagyon használható jószág, csak ismerd fel hol lehet velük elõnyöket szerezni. Aztán add el õket.

type 58ról vélemény? ugyanaz a meggymagozó stílus mint a type t34 , vagy ez már ér vmit?

mert neki ez a szórakozás ...

én se vagyok nagy spíler, de most volt egy idegesítõ köröm T26al 😄
a végén egy IS3 csak azért tudott kiszedni, mer a prem fcm-ünk beállt elém miután leverte az is a talpam és nem tudtam átlõni
mire betölt az is szépen elsétál elõlem, nyami 😄

mrturok néven tolja, háát ...
sebaj volt egy jobb köröm SP-vel és megvan a másodosztálynyi xp is 😄
lassan belejövök

Látom zajlik az élet 😄.
Mondjuk nekem is abszolút favoritok azok a screenek, amikkel olyanok rinyálnak, akik szintén szarul játszanak.
Persze úgy alapjában is ki van a tököm a folyamatos sírással, mintha attól jobb lenne, hogy kiírják ha már volt 2 vesztes körük.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A topic-ot kb. 2-300 ember olvassa, én kettõ fórumozó véleményét linkeltem. Még az is elõfordulhat, hogy a többség pozitívan értékeli a hozzászólásodat. Ez egy nyilvános fórum, szóval ha maradni akarsz, senki sem fog ebben meggátolni.
Hidd el, marhara fogsz hianyozni a bebofogeseddel....
(Magyarul: rohadtul nem, foleg ha olvasni nincs idod csak beleszarni a topikba)

Ezt tudom ajánlani addig :
http://hello-kitty.jatek-online.hu/

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

ohhh.....elnézést hogy fárasztottam a nagyérdemût! Ígérem a következõ pár hónapban megint nem lépek fel ide,nehogy zavarjam a tisztelt urak magas szintû eszmecseréjét.
(magyarul: basszátok meg ! 😊)
Nem egy túlzottan elrugaszkodott álom ez. Jövõhéten Spall Liner mûködésének elemzése, 8.6 arty változások összefoglalása, HEAT&camouflage és egyéb módosítások véleményezését fogja tartalmazni a videó. Kicsit el fog térni az eddigiektõl, mert egészen más a koncepció, de majd meglátjuk, hogyan alakul.

Ezt követõen két hét múlva az átalakított három pálya (Widepark, Airfield, Murovanka(?)) és az új koreai pálya, Sacred Valley bemutatása következik. A régiekrõl egyrészt készült már sok videó, akár magyar, akár külföldi, másrészt az átalakított pályák valószínûleg új pozíciók lehetõségével kecsegtetnek, de persze meg is szûnhetnek az eddigi jól bevált és megszokott helyek, pályarészek.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Valamirõl lemaradtam? (nem olvastam a napokban a fórumot,idõhiány miatt)
Errõl van szó, kérem alásan. <#taps>
Itt a "rendes" játékban is ez a tapasztalat.
Bizonyos tankoknál automatikusan töltik az aranyat.
Jobban tetszettek az aranylõszer nélküli idõk.
Max. CW-re vittünk belõle.

Na itt a következõ...
Legalább a kép kicsi, ezt külön megköszönöm.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Az ilyen hihetetlen nyomorék miért játszik ezzel a szarral ?????

A tesztszerveren sajnos a legtöbben T10-ben mennek, gyakorlatilag elpufogtatják egy közepes banánköztársaság teljes aranytartalékát. Ahányszor kipróbáltam egy nyolcas vasat, annyiszor szerepeltem egyedül egy full tízes csatában. Így nincs értelme a tesztszervernek.
Pl. HUNS-os+Wotinfós oktatóvideókat látnék szívesen még párat. Sokat lehet tanulni az ilyenekbõl.
Melyik tankra mit érdemes rakni, hogy kell menni vele stb.

Olvastam volna szívesen tesztszerós tapasztalatokat is.

Ehelyett bemákolt csatákról vannak screenshotok.
Ejnye. 😊

Abban teljesen igazat adok, hogy a lengyel/low eff/pálinkagõz/szopóág konteó szerintem sem ide való. De pl. ezt a csatát oktatóanyagnak hiba lenne felhasználni, mert a random és a szerencse velem volt. Egy kezdõ játékos megnézi, majd leutánozza, nem fogja érteni, hogy miért halt ki sebzés nélkül; ugyanis ez velem is megtörténhetett volna a leírt szituban.
Amit sokkal inkább hasznosnak tartok, azok a Diegho és a HUNS féle oktatóvideók (bár szakasztárs nélküli videó hasznosabb lenne). A leginkább használható segítségnek pedig a pályák térképeit tartanám, amelyen egy profi bemutatná a tankosztályonként követendõ taktikákat, spotter helyekkel, arty safe helyekkel, útvonalakkal jelölve. Tudom, tudom, álmodik a nyomor... 😞
Hmm nemrég ment itt a rinya, hogy milyen nehéz manapság rendes WoT oktatóvideókat találni. Én továbbra is azt mondom: akinek arra van kapacitása, hogy screenshotot tegyen ki, annak arra is van hogy replayt, plusz egy 3 soros kommentárt. Na erre már tényleg lehetne mondani hogy ha nem tetszik ugord át, mivel egyértelmûen konstruktív dolog, szemben az abszolút tartalmatlan screenshotokkal.
Vagy akit érdekel, az elkéri a replayt és megnézi. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Valami ilyesmi lenne a cél, picit lerövidítve, esetleg egy replayyel megtámogatva, és máris kész az instant oktatóvideó (mák ide vagy oda). Egyébként, ha szerinted unalmas is, én például sokkal szívesebben olvasnék akár ilyen részletes sztorikat is, mint a szokásos "fúúj nézzétek milyen gyökerekkel voltam/most nézzétek meg ezt a 250 effis baromarcút/fúúj nem tudok nyerni ma, szar a játék, nem is tudom miért játszom de azért játszom" bullsittet. És még ez a mostani, némileg szándékosan túlnyújtott csataelemzésed is sokkal hasznosabb és értelmesebb volt, mint egy kivágott screenshot, amirõl az egyetlen leovasható infó az ejjdesok xp és a hûdesok kredit.
Oké, én is hozom a homokozólapátomat.

Leírás: Lakeville, délrõl kezdtünk. 9 tank begurult a völgybe, 1 fogta a középsõ utat, öten pedig becsörgettük a láncot a városba. Az enemy fõereje természetesen a városon keresztül akart jönni, 3 tank tartotta fel a mieinket a völgyben (2 a bázisukon pocolt, fogta az utat). A városban az elsõ pofonváltás után ketten maradtunk egy Type59-cel, az enemy 10 tankjából 7 maradt életben. Minden mindegy alapon nekimentünk a túlerõnek, mégpedig oly módon, hogy a Type megmutatta magát az alsó utcán, majd visszavonult; az ellenfél összes ott levõ tankja ráfordult, én kihasználva ezt, oldalba kaptam õket, majd visszahúzódtam. Rámfordult az ellenfél, ekkor a Type lõtte õket. Máig nem értem, hogy miért nem darált le minket a sokszoros túlerõ, sõt, a maradék 4 visszavonult (2 full HP, 1 közel full, 1 tank pedig egylövéses). Ekkor a Type-pal (tök idegen, nem szakaszban toltuk) összehangoltan kergetõztünk a városban, zaklattuk az ellenfelet, és ki is lõttük mindet. A bázisuk felé rohantunkban egymást magasztaltuk chat-en, végül a völgyben feloldottuk a patthelyzetet hátulról támadva a védõket.
Na most emelje fel a kezét az, aki nem aludt be a leíráson. Ez egy random csata volt szakasz nélkül, emiatt tényleg lutri, hogy milyen csapattársakat/ellenfeleket fog ki az ember. Nem lehet ebbõl tanulni, mert ennyi erõvel 10 másodperc alatt be is darálhattak volna minket, vagy ha a Type-pal nincs meg az összhang, akkor is bukó.
Köszönjük.

JeffDunham
Mint írtam nem az volt a lényeg. Nem a teljesítmény miatt tettem fel.

Áh mindegy, fáradt vagyok, hanyagolom a témát...

Elnézést. A késõbbiekben próbálok hasznosabb dolgokat feltenni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Le lett írva, hogy nem az eredmény a lényeg.
JeffDunham
Csalódtál bennem? Mekkora tragédia.
Az persze nem zavar hogy úgy szóltál be nekem (mert nekem szólt) hogy fogalmad sem volt mirõl van szó.
"A következõ...
Sajnálom az emberiséget, komolyan."
Ezek után mit vártál? Puszit? Hívjalak meg egy sörre? Vagy sajnáljuk együtt az egész emberiséget?
Ahelyett hogy megoldást írtál volna mint Lammaer, inkább csak csináltad a fesztivált.
Oszd meg kérlek mi az elfogadott minimum? Biztos velem van a baj. Amikor itt szidják, anyázzák egymást hülyeségeken az nem durva, de egy öcsipók az kiveri a biztosítékot.
Nem akarok vitatkozni veled ezen a hülyeségen...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lelõttél 2 low tier scoutot meg két már valszeg haldolkló t34-et meg egy lövésböl egy feltehetõen szintén félholt td-t meg egy t7 heavyt.Prémmel és 3x-os szorzóval sem egetverõ xp és teljesítmény.Nem tudom miért vágod be a hisztit ha ezek után leszólják a képet.Bár a legénységed csini azt elismerem.<#wink>

<#eljen>

Ne haragudj ez a stílus...
"Öcsipók","ránts rá"...

ezen a fórumon eddig nem ez volt az elfogadott minimum.

Ha nem baj nem válaszolok, erre a szintre nem szeretnék lenézni, nem látok jól sötétben.

Inkább ez, mint a wg manipulálja a csaták végeredméynét, vagy az utáljuk az artykat event.
Mondtam mindezt úgy hogy a legritkább esetben nézek meg replayt, mert ritkan fórumozok otthoni gép elõtt. CSak próbáltam konstruktív lenni 😉

JeffDunham
Ezzel látod maximálisan egyetértek. Abból lehet tanulni. Csinálhatnánk az is hogy úgy tegyünk fel screen-t hogy ott van alatta a replay. Ha így lenne támogatnám. Jó ötletet adtál. <#eljen>

Ámen, mire megfogalmaztam, te már össze is foglaltad.
Látom megy az ereszdelahajamat, akkor már kecsesen bevetem magam én is a homokozóba. Én sem ugrálok örömömben, mikor nincs idõm/energiám játszani, úgyhogy a fórumra mászok csak fel, annak reményében, hogy valami hasznos, érdekes dolog is akad itt, ehhez képest a hsz-ek 75%-a valami csata utáni összegzés vagy mi az anyám screenshot.
Múltkor is én szólaltam fel ez ellen, viszont, a "mindenki takarodjon, aki képet tesz fel" véleményû emberek táborába sem állnék be, csupán azt mondom amit múltkor is mondtam: ha már valakiben annyira benne van a fájás, hogy mindenképp meg kell osztania a világgal a legutóbbi csatája adatait, hát tegye, csak mellékeljem hozzá egy pár mondatos beszámolót arról, hogy mi segítette hozzá ehhez a kimagasló eredményhez, tehát pl. merre ment, milyen taktikát játszott meg, és máris átértékelhetõ a dolog építõ, tanító jellegû infóvá.
Ebbõl egyenes ágon következik, amit én mindig kérek, hogy ha lehet, akkor már inkább replayt tegyen fel az illetõ, mert egy ide nagy kegyesen kilógatott post-battle screenshotból még a legérzékletesebb leírás mellett sem tud az ember megfelelõ képet festeni arról, amit a postoló közölni akart vele (már ha van egyáltalán ilyen).
Õszintén szólva, egy ilyen screenshotnak zéró haszna van. Kb mintha én most lefényképezném a szõrõs talpamat és azt belinkelném ide.

Ha tennél mellé inkább egy replayt, annak még értelme is lenne.

JeffDunham
Köszi. Nem az eredmény volt a lényeg, hanem az a kurv@ védõ pont. Kis klánon belüli hülyülés. Bár engem állítólag kizártak a versenybõl. <#nevetes1>

Picit bosszanott, amikor 2-3 oldalt elolvasok, de csak ilyen kepek vannak. 800 000 jatekos van, mindenki be tud rakni ilyenbol 1000 et. De minek. Tokre leszoktam mar enis errol a forumrol, mert pont a WOTos retard szintet hozza. Igaza van Awanak.
Epeniszezni a haverok kozott kell. 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

JeffDunham
Mi a probléma öcsipók? Imádom hogy mindig olyan kaffog, okoskodik, beszólogat aki még csak át sem jött a játék lényege.
Ha szakirodalom kell akkor olvass hivatalos WOT fórumot, vagy ezzel foglalkozó oldalakat. Mi a jó fene gondod van azzal hogy az ember feltesz olyan képeket ami nyilván nem adja vissza az igazi tudását, de mégis kiemelkedik a szürke csatákból.

Mi értelme volt beszólni pár száz embernek aki olvassa ezt a fórumot? Aki akarja kiteszi ezek után is.
Ha meg nyûgös és hisztis vagy ránts rá, majd az lenyugtat.

Bár valószínûleg egyedül vagyok ezzel a véleményemmel, így a válaszokat olvasgatva, de azért én szeretnék gratulálni az eredményedhez. Csak azért, hogy lásd, valaki értékeli ezt is, nem másért. 😊

Van görgõ az egerem, neked nincs?
A következõ...
Sajnálom az emberiséget, komolyan.

JeffDunham
Egy képet szeretnék Pointer orra alá dörgölni, és csak annyit fûznék hozzá hogy: NYERTEM! <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Szeretnék mindenkitõl elõre elnézést kérni... 😊
Lassan tele van a fórum, a "húszbólegyszermekkorátmentem" képeivel.
Több emberrel beszélgettem errõl. higgyétek el a spanjaitokon kívül (akik nincsenek itt) SENKIT sem érdekelnek ezek a képek !!!
Amennyire én az itteni fórumozókat ismerem, hasznos információkat, híreket, elemzéseket, tapasztalatokat látnának...
Még1x VÉRPISTIKÉK csatáinak a képét nem.

Köszönettel:
Awa

Köszönöm. Tanulságos videó😊

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Az amerikai közepes tank ágat csak ajánlani tudom. Az M4 Shermantõl csak kiváló harckocsikból áll az ág. Az M46 Patton azonban inkább csak a haladó játékosoknak okozhat kellemes perceket az alacsony mobilitás és a vékony páncélzat miatt.

M48 Pattonrõl: (marchizor csatája)

Ravasz kérdés 😊