World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megyek gazolni a kertbe 😄 én nem idegesítem itt magam....
addig meg letöltöm a Stalker Call of Pripyat-ot... aztán megyek anomáliákat gyûjteni.....
Elõbb 3 perc volt a meccs... kikaptunk 3:15-re.. 1600 damaget toltam az egész csapat nem tolt annyit.. a 3 kill az enyém volt... xp tábla úgy nézett ki hogy 38x nekem következõ 138😄 komoly playerek..

sok agyhalott geci megint 😄
egymás után két 4-15
Lammaer:
Te legalább szeretsz light tankkal játszani, de én csak muszájból megyek velük, és a napi duplával be is érném, de néha azt sem egyszerû összehozni 😄

Wlanseraf:
Az E-75 és a JP2 nálunk sem erõltette túl magát, mint top tankok a maguk leadott 1-1 lövésével 😊

Mivel tele van a játék mocskos fasszopkodó retardált babuin zöldségekkel... vicces amikor lövök 4k damaget.. spot 2500... 4 kill és én vagyok a noob... persze valami kis mocskos seggfej szol be... lõtt 1-et a meccs alatt...

Hehe, tegnap sorban voltak nekem is ilyenek a revolveres scoutjaimmal. Tier10 csatában a T71emben csak egy JT elõzött meg sebzés terén (XPben persze nem tudott), el is voltam keseredve hogy nem én voltam a top 😄

Meg is fogadtam hogy legközelebb még keményebben odateszem a vasat 😊

Elég szomorú, hogy light tankkal nem elég spotolni, hanem még a sebzést is nekem kéne kiosztani a top tankok helyett...
Annál már csak az a szomorúbb, amikor még ez is kevés <#szomoru1>

Illusztráció a spoiler alatt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én meg különcködöm a POD-ban! 😛
Sunsetjoy
Jaja, ugye az MP CoD-klán törzstagjai anno beültek tankba az MPORT klán alapítása után. Utána egy részük átment HAC-ba és alklánjaiba (velem együtt), egy részük nem. Késõbb onnan eljöttek és mentek más klánokba, köztük elég sokan a HUNS-ban kötött ki, ezen a listán is minimum 4 látható.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mapfüggõ nagyon 😊
de a spotolás a legfontosabb...

nem ment jól a tier1 tegnap este? 😄
JeffDunham
Ez is egy vélemény... <#crazya> <#nevetes1>

Nem az mondtam hogy full camp mert az hülyeség. Csak annyit hogy okosan kell mozogni mert 2 tank 2 másodperc alatt darál le. Vagyis a spottolás kulcs fontosságú. Full camo és teleszkóp akkor is kell, mivel nem mindegy ki veszi észre elõbb a másikat.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Változtasd meg a jelszavadat 😊

hát nekem van pár csatám low tierrel....
(Tetrarch 147, PZII 122, PZ I C 75, T18 127 stb)

és ami döntõ tényezõ low tierrel
HA GYORS TANKKAL VAGY: elõrerohanni! megakadályozni hogy az ellenség kedvezõ spothelyet vegyen fel, majd neked kell kedvezõ spot helyet felvenni... majd spotolni a hátsóknak és win
HA LASSÚ TANKKAL VAGY: figyelni az elõre rohanó könnyû tankokat és azokat védeni... nem a másik sarokban felspotolodó tankot lõniii ami azt se tudja mi merre van... hanem azokat akik az elõrenyomuló tankokat lövik meg mennek rá... ha ez megvolt és sikeresen meglett védve az elõrenyomuló csapat akkor már csak a spotot kell figyelni 😊

A legeslegnagyobb hiba amit el lehet követni low tierben az a kemp...
bocs de totál amatõr dolog... nem szabad, mindig elõre kell küldeni pár gyors tankot... kockáztatnod kell különben szarrá szpotol az enemy és egyenként hullotok el mint a legyek 😊

na kb. ennyit tudok hozzáfûzni a tapasztalataim alapján
JeffDunham
Full camo nem kell?! Na ne már. Tegnapi szituáció. Hárman védtünk egy oldalt, ránk jött az egész pereputty. Vissza húzódtunk, csalogattuk õket. A csapat a bokrokban volt elbújva full camoval. A mai napig nem értik hogy a teljes csapatukat hogyan daráltuk le hárman. Közben mi csak spottoltunk és csaliztunk amíg a többiek daráltak. Na?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az milyen chatban ami 3 napig tart, 06.13-ig de én 06.07-én léptem be útóljára?😄DDD

tier5,be még ott a KV-1... pz4 papírfos
100% legénység kell de a spot jelzõ meg a full camo felesleges....
helyette jó játékos kell aki tudja használni ezeket a low tier tankokat....
hiába adsz egy béna kezébe egy full goldos, 5 skilles legénységgel ellátott KV-1et vagy T18at ha amateur 😊
JeffDunham
1, T1 cunci Hispan sorozatlövõvel (darál mint állat)
2, T18 troll gun arany lõszer (gyors, páncélozott, odaüt rendesen)
3, Pz 1C (darál, gyors de 1 pálcás ha lövik)
4, Matilda vagy Alecto... (az egyik jó páncélozott, jó ágyú de csiga lassú, a másik gyors, mozgékony, trollal odacsap durván
5, Pz4 troll gunnal
6, KV-1S

De a leglényegesebb a legénység. Mindenképpen 100%-os legyen, spot jelzõ perk-kel, full camo-val.

ja és még a T18-at kihagytad.... gold ammoval az brutál
de jó h ez nekem mind megvan XD
Ott tartok ,hogy sírjak a válladon 😊 nem arról van szó mert azért 500-1000 dmg-t össze szedegetek,meg azzal jön is a 600-900 xp-ig tuti,csakhát ne tegye be ezt a papír tankocskát mindig T7-es csatába!!
T1 cuni 20 mm sorozatlövõvel, átgázolva mindenkin, falkában, pár MS-1 snipeolni. BT2 szintén a fenti felállás szerint. T3 Pz IC, T4-ben hetzer 105-össel. T5 Pz IV szintén 105, esetleg pár T-50-2 és SU 85. T5 egyértelmûen KV-1S.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hát, ez kb olyan panasz, mintha most én azért kezdenék panaszkodni az IS4-re, hogy a T8as scoutommal nem tudom elintézni, mert amikor 3 van belõle és a mi csapatunkból meghalnak a top tierek, akkor én már nem tudom legyõzni õket. Tehát az IS4 op, és le kell nerfelni hogy akkor is megölhessem amikor a csapatunkból azok a tankok már döglöttek akiknek ez lenne a dolga.

T3as TDként nem a te feladatod hogy legyõzzz egy T5 heavyt. A csapatod inkompetenciája nem a KV1 hibája. Igen, a páncélzata erõs, de õ T5, te meg T3 vagy, tehát normális esetben õ fog gyõzni.

JeffDunham
Ki milyen tankot visz a CW-re? Tier 1-tõl 6-ig. Érdekelnek az indokok is. Úgy érzem nagyon aktuális a téma, és sokan profitálnának a megbeszélésbõl.

Roger6
Húha, komoly gondjaid vannak. <#szomoru2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem járok tesztszeróra, de azt mondták itt a fórumon többek, hogy ott szinte majdnem minden patchnél igen szarul mûködik a camó (kb a melletted álló tankot se látod). Mivel élesben ilyen jelenség (jó, ennyire nagyon 😊 ) nincs, én azt feltételezem hogy egyszerûen a tesztszerver nem elég bika, és nem tudja számolni a kamót rendesen.

csaba90
pedig azok még egész jó kis csaták szoktak lenni 😄
volverinnel is oda rakott be mindig.. egy a lényeg.. neked nem a top tankot kell lõni 1 v 1-be 😄
de van ettõl roszabb is.. amikor a slugerral rakott 9-esek közé 😄 igaz volt mikor T95-öst szedtem ki vele 😛

Csaby

Gyere, sírj a vállamon 😊
Elkezdtem az amcsi td ágat,tök szír,de komolyan!
Megvan a T49 ,ezzel a géppel még az uccsó 3-4 -nél feljebb nem voltam,de mentem már vagy 30 kört vele,mi a MEGBASZOTT KURVA MM BESOROLÁS EZ ENNEK A SZAR KIS 360 HP DÖGNEK!!!!!!!!!!!!!!bazdmeg nem volt olyan csatám hogy ne lássak minimum 2 IS-t vagy 2 tigrist az ellenbõl,és ez csak az elsõ 2 a lap tetején!
De komolyan mondom!!!nem felindultságból vagy túlzásból de csak T7-el kezdõdõ játékba tesz be ezzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
Valaki próbálta a teszt szervert?Hatalmas panaszáradatott olvasni a fórumon hogy a camo rendszer el lett teljesen tolva rögtön kiszúrnak elég távolról.Igaz lenne?
csaba90
ahha.. köszi a tippet akkor 😊

Csaby

Nem mert ugye akkor teljesen a teamre vagyok utalva kicsit idegölõ mikor a mi 3 KV-1-ünket kiszedi az ellenfél 3 KV-1 je onnantól kezdve bukta az egész mert tier3 TD-m még prémium lõszerrel is nehezen penneli a KV-1et míg majdnem minden más simával is jó eséllyel meg van.
Master91
7800 free xp + 900k ezüst lenne ez a fun 😄

Megfelelõ legénységem sincs rá, de tényleg akarnék én is eggyet, biztos jó ezüstöt lehetne szakítani mikor top tank vagyok
Amúgy meg ne hamarkodd el az eladást, elvben nemcsak páncélzat nerf lesz hanem 90% az esély hogy kap az ágyú egy kis átütés buffot (20mm)... és mivel a spaced armort nem veszik el, közel sem biztos hogy a páncélzat szögének az átalakítása bármit is számít a lõszerelnyelõképesség tekintetében 😊

Szóval ha majd jön az átalakítás, várd meg mig élesbe jön a patch, gurulj vele vagy 10et és utána dönts.

Na igen, igy igazad van, azért ekkora tömegben nem fun.

De jó cucc az, sztem vegyél egyet. Elfér a garázsban egy TierX helyett 😊

csaba90
jajj értem, köszönöm

Csaby

Majd... amikor megtörtént az átalakítás. ami NEM ebben a patchben lesz.

Ez az egész csak egy elõzetes hír volt a WG részérõl.

csaba90
hali!
nem tudjátok mikor kell benyújtani a "kérvényt" ha vissza akarom kapni a Super Pershing árát? (Goldban) ugye a patch miatt...
szóval akár most is, vagy a patch után csak?

Csaby

Üdv!
Csak mutatom hogy t34-2-re ennyire adta meg a majszter tankert ha valakit érdekel.Videózni nem szoktam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
Kis rof miatt az 500-ast meg eszem, nincs bajom a tankal,nem félek tõle, de 15 ellenfélbõl 7 ilyen 400-asd sebzésû bölény az kicsit izmos 😄

f**** k***** i***** f**** v*** bele!!!

na mesélj milyen volt a tier1 CW?!?!?!?
No, akkor inkább te vagy a szerencsés, mert én a legritkább esetben látok artyt mozogni. Inkább meghalnak, minthogy idõben "relokáljanak" ha pont az az oldal bajba kerül. Ja és persze utána noob team, mert nem védtem meg heroikusan 😊

@Master - menj már, miért nem lehet kicsit megváltoztatni a gondolkodásmódot, és a magyar "ha valami jó, tessék elrontani" mentalitás helyett mondjuk kifejleszteni a "ha valami jó, akkor veszek egyet én is és funolok" módra átállni. Még csak goldba sem kerül, és jókis cucc. Amúgy meg az 500 effes hiába ül benne, simán meg lehet szívatni, mert a kis ROF miatt ha egyszer ellöveted, már is a tied 😊

@Nirz - a KV1 iszonyat lassú, meg hát azért legyél már egy kicsit reális, azért panaszkodni egy Tier5-ös heavy tankra, mert egy két szinttel kisebb TDvel nem tudod pennelni... nem érzed úgy, hogy inkább az a T3as TD az OP, ha csak ez az egy T5ös tank ami probléma?

Aztán jó hogy még képes oneshotolni, azért egy Tier5ös heavytõl ne sajnáljuk már azt a 150 hps lövésenkénti sebzést 😊 Megjegyzem, valszeg akkor van ot még Tier5ös tank ami nagy eséllyel oneshotol, nem csak a KV lesz az 😊

Amúgy tényleg nagyon jó páncélzata van, a hátránya a lassúsága 😊 Ha nem bírsz vele, ott kell hagyni a francba, simán megoldható.

Az hogy lassú 😊
amúgy van vmi hátránya is?az egyetlen tank amit nem tudok pennelni tier 3 TD-vel az a KV-1 90% lepattan....érdekes még egy AT-2 sem olyan probléma mint a KV-1,ráadásul helyben one shootol és nem is lassú egyáltalán van vmi hátránya a KV-1 nek?
Master91
Igen, én meg a Holdról jöttem a Földre egy rollerral 😄
Serb szerint csak azért népszerû mert sokak kedvenc tankja a KV-1,abszolút balanced a tesztjeik szerint és a winrate alapján 😄DDD
Master91
Valaki nem szólna wg-nek hogy kicsit nerfelni kéne a KV-1S-t, mert a kis 8 éves Jancsika is tud iszonyat könnyen ölni vele, így tökéletes noobtank, és reportolni is akart az ellentõl valaki mikor ezt leírtam 😄

Mázlista. Az én tapasztalatom az, hogy amint egy tank hátrányba kerülünk az adott oldalon, akkor mindenféle unszolás nélkül elmenekülnek vad helphelphelpezés közben 😄

popey8
Ja, lebuktam😊 LOL Én meg az arty védés. Ha nem büntetnék, már az elsõ percben letékáznám az összeset, nem hogy védeni õket😊 Védjék meg magukat.

Na de tényleg. Mi az az ikon? Ha minden igaz, egy elavult mod miatt nem jelenik meg (a TK is hibásan). De már nincs erõm kipróbálni, h igaz-e a feltételezésem. Majd holnap, vagyis ma😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png