World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékosállománytól áll néha inkább a hajam az égnek. Magamat is beleértve egy szarabb napon. 😊
WOT nick: tepi1
És fontos: a prémtanknak van meg az a képessége hogy tudja fogadni a nemprémtank legénységet bünti nélkül. Egy SP legénység egy másik nem prémtank mediumban büntivel fog dolgozni.
Félretéve a tréfát. A max sebzése 487, ekkorát is sebezhet beléd szemrebbenés nélkül.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mentálisan is kommunikálsz? Esetleg kézjelekkel is?
IS3 BL9 átlagsebzés 390.
Max-min sebzés ezekután: 390 +- 25% = 292-487
Még csak nem is kaptad a maximumot 😊
390 +- 25%.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem érem fel ép ésszel, hogy ezzel mi a célja😊
Lebeszélni valakit a játékról?
Közölni, hogy nem jó a game? De hát pont leszarják, egy nulla nick, akire senki nem figyel, csak kiröhögik.
Háát, tesóim, miért nem mindenkit én csináltam?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
"mert sohasem szerettem azokat az embereket akik védik ezt a játékot..."
Én kérem elnézésedet, tényleg, hogy nekem tetszik a játék, tényleg sajnálom.
De akkor ugyan minek sértõdsz meg azon, ha valaki azt javasolja, hogy ez nem a te játékod? Én ráadásul nem is neked mondtam, hanem egy olyan playernek, akinek szvsz halvány lila gõze nincs a játékról, és valószínûleg nem is lesz. Ezért mondtam neki, félig viccesen, félig komolyan, hogy ne erõltesse. Tudod, hogy van a mondás! Ami nem megy...
Hovatovább még typod is van, szóval te is költesz rá, akkor hadd kérdezzem már meg, hogy minek? Ha neked ez a játék nem jön be, és aki egy pozitívan nyilatkozik róla, az maga az Antikrisztus?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
De ez már túlzás, hogy minden szar benne...minden rossz...semmi se jó...és ez a hülye mentalitás. Miért kellene örülni annak, ha elbuknak? Ez a csúcs, amikor már valaki ilyeneket ír, és voltak páran, hogy jaj végre remélem csõdbe mennek a szarjukkal együtt...ez miért öröm valakinek?Én más dolgoknak szoktam örülni ilyesmiknek például...<#pias>#pias><#law>#law>
stoppos: ezek szerint tökéletesen értettem a hsz-t csak te olvastad ezt is félre. Ha jól látom én csak aztt írtam, le hogy az ilyen madi féléknek miért kell leoltaniuk ezeket az embereket amikor tök jól lehet rajtuk szórakozni egy unalmas meccsen. Itt nem volt ellentmondás legfeljebb csak a te fejedben. 😉
Amúgy meg azt mondom, ha mindketten otthon vagytok, hivjátok meg egymást platoonba azt guruljatok együtt. Sztem ez a legjobb módja a kialakulóban lévõ szakadékok megoldásának.
Én is meghívnám talicskát egy jó KV1S partira, de sajnos melózok... azaz "melózok"
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
<#law>#law>
Roger6: Ha kötekedni akarsz, akkor inkább menj le a sarki kocsmába és igyál még egy pohárral, mert ez nagyon vérszegény volt...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Régen én is sírtam 1-2x de tök felesleges, artyk bent maradnak, hülyék megmaradnak, ez van.
Ha nem tetszik nem kell telesírni a Dunát, így is van áradás elég. Delete aztán csók.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
csak kipróbáltam, nem tudom mit élveznek benne, amennyibe kerül egy adag abból kijön egy csomó sör! na azt már szeretem! <#pias>#pias>
Csávóka elkezdte szidni a játékot, hogy mekkora csalás már, hogy a T6-os sermanjával T7es csatába került. Sebzett is 143-at meghalt, majd végig osztotta, hogy így csalás úgy csalás! 😄
Kérdeztem tõle, hogy akkor mi van, ha õ a top tank, és õ gyilkolja halomra a kicsiket!? "Jahátkéremszépen az nem gond..."
Javasoltam neki, hogy nem kötelezõ játszani ezzel a sz*r játékkal, de szerintem sajnos nem fogadta meg a tanácsom! 😛
Ez az ingame nevem is.
Ha ez az ingame neved, akkor felveszlek, ott könnyebb a kommunikáció. 😊
A platoon jó ötlet, de meg kell kérdeznem a "fõnököt", hogy mikor tudok. Kisgyerek mellet nem egyszerû. Ha neked jó valamelyik este kilenc után, akkor majd jelentkezem, hogy melyik nap lenne jó. A mát nem ígérem, de a holnap lehet, hogy jó.
Btw én szeretem nagyon, de meg nem tudnám mondani, milyen stílusban tolom!😄
Ha gondolod szakaszolhatunk, és lehet 2-en eredményesebbek leszünk.
Amilyen jól ment az elsõ napokban, most pont annyira megy szarul.
Tegnap 5 körbõl egyben sikerült valamit alkotni, az összes többiben csak futó fragnek voltam jó.