World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ízlések és pofonok. Van pár idegesítõ bug, de alapvetõen nem annyira rossz a helyzet szerintem, mint amilyennek szeretik itt néha lefesteni emberek.

A játékosállománytól áll néha inkább a hajam az égnek. Magamat is beleértve egy szarabb napon. 😊

Köszi,ne mindegy akk belekerül egy kis petyóba megen<#fejvakaras><#szomoru1>
Mert az sp médium a T32 pedig heavy

WOT nick: tepi1

A T32 heavy, az SP meg med.... asszem igy nem kompatibilisek, csak US med tankok legénysége mûködik 100%osan az SPben átképzés nélkül.

És fontos: a prémtanknak van meg az a képessége hogy tudja fogadni a nemprémtank legénységet bünti nélkül. Egy SP legénység egy másik nem prémtank mediumban büntivel fog dolgozni.

JeffDunham
Feléd fordult, rád célzott és megnyomta a bal egérgombot. <#nevetes1>

Félretéve a tréfát. A max sebzése 487, ekkorát is sebezhet beléd szemrebbenés nélkül.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az a vicces hogy szted a hozzászólást alkotó szavaknak nincs köze a hozzászólás tartalmához 😊

Mentálisan is kommunikálsz? Esetleg kézjelekkel is?

Nem úgy van ha sp-bõl kiveszem a legénységet és T32-be akarom tenni,akkor elvileg azt olvastam (lehet rosszul) hogy ilyenkor a prém tank legényeket nem kell átképezni,de nekem kéri az átképzést!
"Just like shell penetration, all shell damage is randomized by up to +/- 25%, regardless of shell type"

IS3 BL9 átlagsebzés 390.

Max-min sebzés ezekután: 390 +- 25% = 292-487

Még csak nem is kaptad a maximumot 😊

Eagle16
488 a max. sebzése top ágyúval.

390 +- 25%.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mi azon olyan fura? 465 a max sebzése a bl9nek😊
nem is értem milyen beteges közléskényszere van annak, akinek nem tetszik egy játék, aztán bemegy abba a topicba, ahol azok jöttek össze akik szeretnek az adott játékkal játszani és elmondja nekik, hogy szar a játék.
Nem érem fel ép ésszel, hogy ezzel mi a célja😊
Lebeszélni valakit a játékról?
Közölni, hogy nem jó a game? De hát pont leszarják, egy nulla nick, akire senki nem figyel, csak kiröhögik.

Háát, tesóim, miért nem mindenkit én csináltam?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

GabeE3e
Egy IS-3 456 ot lõtt az Amx 50 120-amba szembõl,valaki megmagyarázná?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Amikor egy csapattársad sebzi az ellenfelet, úgy hogy te mutatod neki a célpontot. Ezért is jár pont.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Hát köszönöm szépen a jelzõt, próbálok akkor rá is szolgálni!

"mert sohasem szerettem azokat az embereket akik védik ezt a játékot..."
Én kérem elnézésedet, tényleg, hogy nekem tetszik a játék, tényleg sajnálom.

De akkor ugyan minek sértõdsz meg azon, ha valaki azt javasolja, hogy ez nem a te játékod? Én ráadásul nem is neked mondtam, hanem egy olyan playernek, akinek szvsz halvány lila gõze nincs a játékról, és valószínûleg nem is lesz. Ezért mondtam neki, félig viccesen, félig komolyan, hogy ne erõltesse. Tudod, hogy van a mondás! Ami nem megy...

Hovatovább még typod is van, szóval te is költesz rá, akkor hadd kérdezzem már meg, hogy minek? Ha neked ez a játék nem jön be, és aki egy pozitívan nyilatkozik róla, az maga az Antikrisztus?
popey8
Vki meg tudná mondani, hogy a #232490 hsz-ban látható képen a kilõtt, illetve sebzett tankoknál balról a 2. jel (fehér+zöld célkereszt) mit jelent?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tegnap én is pont így jártam. 6 kill és le lettem idiótázva egy nulla sebzésestõl.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ja, és hogy a kollega örüljön: tényleg nem kell játszani. Tudtommal senkit nem kényszerítenek, ha nem tetszik uninstall. Kész vége. Pár hete kipróbáltam egy játékot, nem tetszett, le töröltem. Nem szidtam heteken keresztül. Igaz persze a WoT néha annnyira felbosszant, hogy feltudnám a számítógépet gyújtani <#violent><#vigyor5>

És sokszor alaptalanul szdiják a WoT-ot. Meg bármit is tesznek a fejlesztõk, az rossz. Igaz, rohadt sok dolgot fel lehet sorolni ami nem jó így. Sok dolgot fel lehetne sorolni amit elcsesztek. Vagy amire szarnak a fejlesztõk, és nem javítják ki.
De ez már túlzás, hogy minden szar benne...minden rossz...semmi se jó...és ez a hülye mentalitás. Miért kellene örülni annak, ha elbuknak? Ez a csúcs, amikor már valaki ilyeneket ír, és voltak páran, hogy jaj végre remélem csõdbe mennek a szarjukkal együtt...ez miért öröm valakinek?Én más dolgoknak szoktam örülni ilyesmiknek például...<#pias><#law>

mert sohasem szerettem azokat az embereket akik védik ezt a játékot... azokat meg pláne nem akik azzal zárják az érvelésüket, hogy "nem kell ezzel játszani". Ez már a playerek legalja a szememben. + a type59 is jól felbaszta az agyam elõtte a stílus meg innen jött hozzá. ennyi.

Akkor viszont én nem értem a hozzászólásod stílusát. Miért gondolod, hogy bértollnok, ha számodra is érthetetlen dolgon borult ki a srác és ezt Madi szóvátette?

Nem, te csak egy szót láttál egy címben, aminek semmi köze nem volt a hsz tartalmához sem. és még én vagyok értetlen. vicces.

stoppos: ezek szerint tökéletesen értettem a hsz-t csak te olvastad ezt is félre. Ha jól látom én csak aztt írtam, le hogy az ilyen madi féléknek miért kell leoltaniuk ezeket az embereket amikor tök jól lehet rajtuk szórakozni egy unalmas meccsen. Itt nem volt ellentmondás legfeljebb csak a te fejedben. 😉

Hháháháhá félnek a WarThundertõõõl 😊

Ja de. Bonyolult a több személyiség.

Amúgy meg azt mondom, ha mindketten otthon vagytok, hivjátok meg egymást platoonba azt guruljatok együtt. Sztem ez a legjobb módja a kialakulóban lévõ szakadékok megoldásának.

Én is meghívnám talicskát egy jó KV1S partira, de sajnos melózok... azaz "melózok"

Ezt én sem értem. Sokszor nekem sem túl szimpatikus egy-két dolog, de az utóbbi 1-2 hónapban egyre szimpatikusabbá válik a fejlesztõk hozzáállása is. Mostanság sokat fejlõdött szerintem a játék, és remélem, hogy a konzolos verzió miatt ez nem fog megállni. Mivel az xbox is több magos processzorral van szerelve, talán mi is reménykedhetünk, hogy ez is elér PC-re, sõt, talán enyhülni fog a gépigény is.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Konkréten a te hszdben láttam a bug kifejezést... 😊 Mivel az MM témára reagáltál így, ezért megengedtem magamban hogy összefüggést keressek a két hsz közt 😄

Nem emlékszem pontosan, de nem az álreged vagyok véletlenül? 😊

Na, hogy talicskának ne kelljen gépelnie... "jóvan rohad hunosok, összefogtatok mint ellenem hogy megvédjétek stoppos barátotokat akit egyébként legyõztem a vitában de már csak személyeskedni tudtok. Igaza is volt a bátyámnak aki mondta hogy miféle szarrágó banda van itt. Többet nem posztolok ide"

<#law>

Hát talán, hogy érthetetlen, hogy miért olyasvalamin borul ki, ami teljesen alap része a játéknak. Az MM. ráadásul ez pont az a rész, amin javítottak. Van egy halom bug ebben a játékban, amin fel lehet kúrni az agyad, de a csávónak sikerült egy olyat kiválasztani, ami teljesen érthetetlen.

és hol volt megemlítve, hogy bug? õ csak azt írta hogy csalás és a csalás != bug.

Roger6: Ha kötekedni akarsz, akkor inkább menj le a sarki kocsmába és igyál még egy pohárral, mert ez nagyon vérszegény volt...

Roger6
<#szomoru2> Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni. Most nem tudsz úszni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Miért nem mondtad hogy jöjjön az sg.hu-ra, egyel több siratóasszony elfér probléma nélkül... 😊

Az mióta bug hogy szembetalálkozhatsz egyel magasabb tierû tankokkal mint te? 😊

Ó, te hatalmasságos felvilágosult IQ bajnok, akkor áruld már el szerinted hogy kell ezt értelmezni?

A WoT-al szemben engesztelhetetlen gyûlölet van egy rakás emberben. Azért játszanak vele, hogy elmondhassák mekkora szar, és hogy várják már, mikor végre tönkre megy a ,,pénzéhes buzi ruszki banda" És ezt nem értem...ha valami nem jó, nem játszok vele. Akkor sem, ha csak ez az egy ilyen van ebben a stílusban.

Nem baj, ha nem értetted meg a hozzászólást, de az lehet egyszerûen úgy is jelezni, hogy beírod ide: "Nem értem". Nem kell novellát írni. <#puszi>

Nem, de fel nem tudom fogni, hogy miért játszik valaki egy játékkal, ami neki nem tetszik. És nem csak rá gondolok, engem is felbasz néha, de mindent összevetve, nekem nagyon bejön, és leköt, nem kicsit, sõt még pénz is elbaszok rá.
Régen én is sírtam 1-2x de tök felesleges, artyk bent maradnak, hülyék megmaradnak, ez van.
Ha nem tetszik nem kell telesírni a Dunát, így is van áradás elég. Delete aztán csók.
Fuck Yeah!!!!!! ha mégsem akkor ráiszok egy kis páleszt meg vodkát! <#eljen>
és te pénzt kapsz érte hogy így véded ezt a world of bugs-ot vagy mi ez a szovjet ipari hulladék... Nem? Akkor meg kár ezen vergõdnöd... Ha valaki kiborult tombolja csak ki magát legalább az is elszórakoztat egyeseket a nagy "kampeljünk az artik miatt a leghátsó szikla mögött" játékstílusú játékban.

A sör legalább gyorsabban pusztitja az agysejteket 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

passz, nem tudom, meg nem is az én világom volt...
csak kipróbáltam, nem tudom mit élveznek benne, amennyibe kerül egy adag abból kijön egy csomó sör! na azt már szeretem! <#pias>
Bászki, magyar büszkeségünk...
Csávóka elkezdte szidni a játékot, hogy mekkora csalás már, hogy a T6-os sermanjával T7es csatába került. Sebzett is 143-at meghalt, majd végig osztotta, hogy így csalás úgy csalás! 😄
Kérdeztem tõle, hogy akkor mi van, ha õ a top tank, és õ gyilkolja halomra a kicsiket!? "Jahátkéremszépen az nem gond..."
Javasoltam neki, hogy nem kötelezõ játszani ezzel a sz*r játékkal, de szerintem sajnos nem fogadta meg a tanácsom! 😛
Pláne, hogy lassan lefejezés jár érte. 😊

mi? nem füvezek már nemtom hány éve 😄
Süti. 😊

Ez az ingame nevem is.

Nekem szinte minden este okés!
Ha ez az ingame neved, akkor felveszlek, ott könnyebb a kommunikáció. 😊
Nem is a vesztes körökkel van a baj, hanem amit mûveltem azokban a körökben. 😊

A platoon jó ötlet, de meg kell kérdeznem a "fõnököt", hogy mikor tudok. Kisgyerek mellet nem egyszerû. Ha neked jó valamelyik este kilenc után, akkor majd jelentkezem, hogy melyik nap lenne jó. A mát nem ígérem, de a holnap lehet, hogy jó.

4 vesztes kör még nem a világ vége..😊
Btw én szeretem nagyon, de meg nem tudnám mondani, milyen stílusban tolom!😄
Ha gondolod szakaszolhatunk, és lehet 2-en eredményesebbek leszünk.
Az indienhez tud valaki mondani ötleteket, hogy hogyan is kellene játszani vele?
Amilyen jól ment az elsõ napokban, most pont annyira megy szarul.

Tegnap 5 körbõl egyben sikerült valamit alkotni, az összes többiben csak futó fragnek voltam jó.

Anomáliát találhatsz a WoT-ban is épp eleget 😄

Aztán nem elszívni amit találsz.. 😊