World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki szakasz?
Morfi
Most találkoztam pár ilyen játékossal, ez nekem újdonság volt.

Basszus ez a patton kicsinál! Imádom, jobb az átlagsebzésem /1970/, mint bármelyik T9-el, az átlag XP-m is 883 /prémmel/, de egyszerûen nem tudok egy kiemelkedõt menni vele hogy meglegyen az ász. Tiszta ciki, már csak 20.000XP kell az M48-ig, de nem lesz meg...
ez régi, ha jól lövi meg akkor magát is megöli

Ismerek olyat aki akár ölne is érte, hogy legyen neki egy <#nevetes1>
Morfi
Az valami új szokás, hogy vesztes meccsnél az artyk a falat lövök közvetlen közelrõl?!

Akkor valami T34-ügylettel keverem.
popey8
Én sem emlékszem 120 milis lövegre a T29-en.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

szép álom lehetett.... 76mm 90mm 105mm... ezek voltak neki mindig is
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Valami magamfajta zárt bétás öreg róka kisegítene? Úgy rémlik az amerikaiak megjelenésekor mintha még lett volna a T29-nek egy 120 mm-es lövege is, amit aztán késõbb elvettek tõle. Ilyen tényleg volt, vagy ezt csak álmodtam?
Morfi
Nem merem beírni 😄

Melyik klánba vagy ?
Morfi
Az én klántársaim hozzám nõnek?! Bár cask letudnám õket vakarni 😄

GLA-ból kilépni 482 nap után.....
olyan mint az elsõ munkahelyet otthagyni 1 év után....
tudod hogy nem meghalni mész, de mégis szarul érint mert ennyi idõ alatt hozzád nõlnek a munkatársaid/klántársaid
Hamarosan énis túl fogok esni rajta.
Morfi
Mi volt az elsõ?

You are no longer a clan member. The data will be updated shortly.

második szar érzés wot történelmemben :/
1v1-ben igen de a CW-re már ráfoghatjuk, hogy teamplay ami azért már egy más kategória.
Én inkább a tûzerõre szavaznék fõleg ha ugye ismert a pálya, mert úgy lehet setup-ot csinálni nem mint randomba.

Már küldtem levelet viktornak hogy gatorade-el locsoljuk a vetést és akkor jobban fogunk teljesíteni😄D várom a választ😄

álcaháló vagy repeszpáncél
marchizor elmész a f***mba 17 kritikus együttmûködés medáloddal együtt 😄DDDDD
(nehogy komolyan vedd, csak irigykedek! kemény vagy!!! garutálok!!!)
Szokták artyknál is és megéri mert valamivel gyorsul a töltési ideje.
ja és még hogy célzás és töltésgyorsító mellé harmadik felszerelésnek mit érdemes választani? ha szükséges egyáltalán. (nem vagyok nagy artys egy francia prém csodám van nem tudom hogy még mindig közellenség-e a fórumban aki ezzel kapcsolatban kérdez😄)
sziasztok arty legénységnél is szokták használni az elitalakulat skillt vagy nem járna annyi elõnnyel hogy érdemes legyen rágyúrni?
Akkor még mindig ott marad a T-50-2, meg a Chaffee. Azoknak 1v1-ben hp-veszteség nélkül illik megölnie bármelyik másik ötöst. Hatosokhoz vannak balanszolva, nem ötösökhöz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Khm... több mint egy hónapja a dagi már hatos ha még nem láttad volna.
A chaffe-t meg semmi perc alatt szétkapják szvsz, mondom úgy, hogy ugye ötössel normál csatában még nem futottam össze.

Sebességben, látószögben dagileo toronymagasan felette van. Chaffee közepes távolságból még menetbõl is szétkapja. Troll-al csak a leggyakorlottabbak találják el, és akkor is mák kell hozzá.

Hát ez nekem elég hihetetlen, mondjuk a troll PzIV-ek ellen.

Szerintem meg olyanra gondol mint a tournament-en ahol van egy adott tank tier ami mellé általában a light/TD/arty más besorolást kaphat.
Pl a Super 6-ra csak négyes arty-t lehet vinni a többibõl mehet a hatos.

MM-ben hatos, vagy még több.

Mást meg akkor értelme se lenne bevinni 5-ös CW-re. Az nyer, akinek több ötös scoutja van van.

Morfi
Szerintem arra gondol, hogy a 6-os takok fölé rakja õket.

Már mitõl lenne hatos?
CW-re ha normál akkor úgy is azt viszel amit akarsz, most meg csak azt amit kiírnak aznapra.
Ha ötöst akkor ötöst.

Vki nem tudja véletlen, hogy az 5-ös scoutok az CW-n is 5-ös tanknak számítanak? Vagy 6-osnak?

Többé kevésbé egyetértek a kijelentéseddel úgy általánosságban, de a magyar Nobel-díjas generáció esetében pont, hogy az oktatási rendszer volt az, amely kitermelte õket (nem véletlen, hogy többjük is kb. ugyanabból a gimnáziumból indult, viszonylag szûk idõszakra tehetõ a munkásságuk, illetve hogy a nem Nobel-díjasokon kívül is rengeteg híres tudósunk/mérnökünk volt bõ 50 év alatt).
Az más kérdés, hogy azóta cseppet sem javult az oktatásunk... sõt.

Egyébként nagyon jól meg lehet figyelni, hogy mely országokból kerülnek ki a korszak meghatározó tudósai általában. A nagyon gyors ütemben fejlõdõ gazdaság egyszerûen igényli a jól képzett embereket és nagyon megerõsíti az oktatás színvonalát, ha szorosan összekapcsolódik az iparral. ---> mérnöki tudományokat és az alapjukat képezõ fizikát, kémiát.
pl. az ipari forradalom idején Anglia, 20. század elején Németország és Magyarország (legalább is az országhoz mérten) a jövõ pedig a
Távol-Keleté.
Akkor valamit félreértettem <#nevetes1>
Morfi
Nem is azért írtam.

Nem trollkodni vagy rinyálni regiztem erre a fórumra.
Érdekes, hogy többen belefutunk ebbe a problémába, én is szívtam vele, míg rájöttem, hogy a Directx 9 legújabb verzióját kell feltenni újra és jó lesz. Azóta többen is így jártak, mindenkinek segített a DX reinstall. Sok sikert !
Morfi
Avagy áshatunk még egy gödröt. 😛

Üdv a klubban.
Üdv.

Már régóta olvasom a fórumot és eljött az ideje a regisztálásnak. 😊
OFF
Pár nagyon okos ember sajnos nem teszi a 'maradékot' okosabbá/inteligensebbé. Legyünk ra büszkék, hogy az igencsak vérzõ oktatási rendszerünk 'kitermelte' õket.
ON

Mocskoooos artyk!! 😊
Így van, a "buta amerikai" manapság minden korosztály által ismert sztereotípia, a vicces az, hogy a fiatalok, akik ezt sûrûn hangoztatják, azt nem ismerik fel, hogy amit napi szinten hatalmas mennyiségben fogyasztanak, filmek, sorozatok, a média majd' minden formája, amerikai kaptafára készült, az amerikai mentalitást táplálva az emberek agyába.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha más miatt nem is, de legalább a nagy számok törvénye alapján kijelenthetõ, hogy tényleg rengeteg buta amerikai van, de egy szó mint száz, nekünk sincs mire büszkének lenni.
Itt az ideje hogy eladjam az AT-2-õt már minden hülye tudja hogy a lövegpajzsot kell lõni...
Hülyék-e az amerikaiak? Hm. Hány magyar feltaláló, tudós, Nobel-díjas van? Sok. A többségük viszont külföldre ment. Sokuk az USA-ba, mert csak ott tudtak érvényesülni.
Mennyi is maradt nálunk? Egy sem! Senki. Mert Szent-györgyi is az USA-ban hal meg. Akkor kik a hülyék? Mi vagy õk? Lehet, általános mûveltségben alul maradnak az átlag európaival szemben. Ezt aláírom, de hülyék volnának? És akkor mik vagyunk úgy mégis?

Ezzel így egyet tudok érteni. A lényeg hogy manapság már nincs különbség egy békásmegyeri és egy texasi redneck között 😄

Hiába szeretnénk hinni hogy mi minõségibbek vagyunk, már nálunk is felnõtt egy-két generáció a kapitalista kultúrán. Meg persze mi "öregek" is támadás alat állunk, szép lassan beszivárog a mi agyunkba is a fertõ... 😊

A gond szerintem nem azzal van, hogy az amerikaiak hülyébbek lennének mint a nagy átlag (mellesleg azért élek a gyanúperrel, hogy azok), hanem az amerikai "kultúrával", médiával, ami egyenesen protezsálja a hülyeséget. Divat hülyének lenni, a hülyéket állítják reflektorfénybe, az eszméletlen szellemi sötétség folyik a tévébõl/rádióból/netrõl, satöbbi. És ez a tendencia ma már sajnos nálunk is megfigyelhetõ, az "amerikanizálódás", az emberek ipari szintû butítása, hülyeségre terelése, lásd pl. Éjjel-nappal Budapest, Való Világ, a különbözõ tehetségkutatók (amelyeknél nem az ötlettel van a gond, hanem a kivitelezéssel, és a mögötte lévõ mentalitással), Halloween, Valentin-nap. Csoda hát, hogy az emberek elhülyülnek? Persze ha kicsit a dolgok mögé nézünk, minimális utánagondolással rá lehet jönni, hogy mindig is azt volt a legegyszerûbb az orránál fogva vezetni, aki nem gondolkodik, ergo az egész a hatalmi pozíciókban lévõk érdeke, nem csoda hát hogy gyorsan terjed az amerikai módi. Ez érthetõ, ettõl függetlenül elég sajnálatos.
Aki szakaszol T34-el egy Lõwében.... nem is értem hogy ezt miért hoztad fel a tankok MMjével kapcsolatban... a type is látna TierXet, ha T34el szakaszolna 😄