World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bánom is én, legyenek nyulak, csak adjanak XPt ha kilövöm õket 😄

Kábé 98% random...2% szakasz
A gondoklkodás hiányára panaszkodj akkor, amikor egyedül félkézzel elintézel 6 nálad nagyobb tierû tankot.

Az egész csak nézõpont kérdése.

105 leFH18B2 az jó arty érdemes venni mielõtt kiveszik?
Tuti creditnerf, hogy dõlne rájuk már az ég. Komolyan monndom, amikor ilyeneket írkálnak meg nyomják a nagypofájú dumát, már alig várom hogy jöjjön a WarThunder hogy kicsit összekapják magukat. Nemtom milyen lesz, de konkurencia az kell.

Amúgy Towe, kösz az informatív összefoglalót.

Tono34
Ne felejtsd el a madarakat, esetleg lehet lesznek nyulak ... 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

meglepetés tartalmak" is várhatóak. (Valószínûleg néhány új pálya, pár jármû, és/vagy játéktechnikai újítás.)

LOL... minden patch kb errõl szólt eddig. Pályák és tankok 😊

Eagle16
Ez a kettõ egy kicsit nagyon nem jó:

"- Az APCR (prémium lõszer) lövedékek a következõ tulajdonságaikban térnek el AP (páncéltörõ) társaiktól: kezdõsebesség, átütõerõ, becsapódáskor való lassulás, és átütõerõ-vesztés a páncélzatba való fúródáskor."

Az eredetiben a becsapódáskor való lassulás a normalizáció, közel sem ugyanazt jelenti. És az átütõerõ-vesztés a páncélzatba való fúródáskor az eredetiben átütõ erõ vesztése a távolság függvényében...

"részleges-kaliberû" = ûrméret alatti

Amúgy jó fordítás lenne, de ezek nagyon nincsenek a helyén.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

"- A csata utáni várható kredithozam erõsen függ attól, hogy a gyõztes, vagy vesztes oldalon voltál e a harcban. Ez a prémium-jármûvekre egyaránt vonatkozik."

Van egy olyan érzésem, hogy gyõzelemnél nem a mostani értékeket húzzák majd fel, hanem a mostani bevétel lesz gyõzelemnél, és vereségnél kevesebb.
Ha már meglepõ játékosok. Bt2-vel volt csapatunkban Drufda nevû kolléga. Nos feltûnt nagyon szép színe van, ránézek 44k csata, 2252 wn6, 60% winrate. OH. MY. GOD.

Hi bajtársam!Most trollkodsz?😊
Tudjuk az emberke mirõl írt és azt is te mirõl..(Van vesztes és van gyõztes mindig).
Én pont a gondolkodás hiánya miatt voltam távol 6 hónapig(30perc alatt pipa vagyok=4-5 csata),s még most is csak óvatosan szoktatom magam vissza.pl ma be sem léptem.
Viszont tegnap"meglepõen"jó voltam.Sniper módban 10 alatti fps-el is 1600 feletti wn7 és 77% win ha már a stat a téma ma este.
Vagy én szoktam vissza gyorsan,vagy hígult a mezõny,remélem az utóbbi..<#alien2>

WoT Hírek:

"A nap talán legfontosabb híre - rövid mûködés után Vallter abba kellett, hogy hagyja blogjának üzemeltetését. Méghozzá azét az oldalét, ami korábban roppant ígéretes erõfeszítésekkel igyekezett átvenni Overlord információs portáljának helyét, mint elsõdleges fejlesztõi hírekkel szolgáló, hivatalos, angol nyelvû felület.
Személy szerint nem volnék meglepve, ha Valltert ténylegesen kényszerítették volna erre a lépésre, nélküle viszont nem marad más exkluzív információforrásunk, mint a WG EU fórumainak önjelölt kiskirályai. (Mert ugye mind tudjuk "kiket nem szabad nevén nevezni".)

Friss "Kérdezz/felelek":

- A lepattanó lövések 70°-os beesési szög fölött következnek be, ez pedig vonatkozik a tankok alsó vázlemezeire is.

- A KV-5 hatalmasat szív a 8.6-os patch-csel? "Hát ne játszatok vele!" (Storm megjegyzése: "Farmolni így is kiváló. Amennyiben ha prémium tankok hozama kerül szóba - a KV-5 így is a második helyen áll a 8-as tier jármûvei között." Azt viszont már õ sem árulta el, hogy melyik gép az elsõ. Errõl csak annyit mondott: "Ez titok! De nem a T34.")

- Charioteer (a húsz fontos löveggel ellátott Cromwell variáns) a WoT-ban? "A jövõbeni fejlesztési ágakról egyelõre nem nyilatkoznánk."

- Bekerül a Kanonendjagdpanzer a játékba? "A jelenlegi fejlõdési fák tükrében nem megvalósítható. Mást errõl egyelõre nem mondhatunk."

- SerB véleménye a játékosok új, "112"-es kódnevû kínai prémium-tankhoz való leendõ hozzáállásáról: "Ha tetszik? Vedd meg! Ha nem? Ne vedd meg! Eddig sem volt mindent legyõzni képes "OP" tank a játékban, és ezután sem lesz."

- Az elkövetkezendõ patch-ekben elõre be nem jelentett "meglepetés tartalmak" is várhatóak. (Valószínûleg néhány új pálya, pár jármû, és/vagy játéktechnikai újítás.)

- Storm nem tartja elképzelhetetlennek a jövõre nézve, hogy az iker-ágyúkkal, illetõleg több fõbb löveggel ellátott jármûvek egyszerre tüzeljenek az összes fegyverükbõl.

- Storm véleménye szerint a 25%-os véletlen-sebzésgenerátor csak realisztikusabbá, valamint izgalmasabbá teszi a játékot.

- A 8.6-ban az ellenséges harckocsik motorhangja kizárólag akkor lesz hallható, ha azok fel is vannak derítve. (Ez megakadályozza a "lapítva fülelés" metódust.)

- Azonos kaliberû ágyúkkal való tüzelés esetén az önjáró lövegek nagyobb "ideiglenes álcázási levonást" kapnak, mint a sima harckocsik, vagy páncélvadászok.

- A T-25/2 és Jackson páncélvadászok esetén (ahol az egyik torony nyitott, míg a másikat egy lemez fedi, de hézagosan), a tornyot csak szellõsen fedõ páncéllemez teljes értékû páncélzatnak számít tüzérségi repeszgránát becsapódása esetén. Még ha a lövedék be is csúszik a "tetõ", valamint a torony közötti résen, a sebzés kikalkulálásánál a program figyelembe veszi a fedõlemez - mint effektív páncélréteg - vastagságát.

- Az APCR (prémium lõszer) lövedékek a következõ tulajdonságaikban térnek el AP (páncéltörõ) társaiktól: kezdõsebesség, átütõerõ, becsapódáskor való lassulás, és átütõerõ-vesztés a páncélzatba való fúródáskor.

- SerB korábban már említette, hogy mivel a VK3601H konisch ágyú normál lõszere történelmileg hiteles részleges-kaliberû, így kizárólag csak azért vonatkozik rá az "AP" (páncéltörõ) besorolás, hogy ne zavarja össze a játékosokat. (Egyébként ezeket nem nerfelik le a 8.6-ban.)

- Egyelõre nincs tervbe véve a KV-5 páncélzatának újramodellezése és kiigazítása - mint ahogy az a Superpershingnél történt. Állítólag ugyanis van némi eltérés az eredeti tank függvényében a rádiós "mini-tornyának" páncélvastagságánál.

- Van némi lehetséges esély (bár ez leginkább csak feltételezés), hogy a Jagdpanzer 38D (L/70-es fõ fegyverzettel, valamint PAW 1000-es másodlagos ágyúval) és a Krupp/Ardelt Waffentrager valamilyen módon csak bekerül a német ágakba. ((Amennyiben nem lenne közismert: A Jagdpanzer 38D egy a Hetzer alvázára épülõ 38 tonnás variáns, a PAW 1000-es löveg pedig egy huzagolatlan csövû 2. világháborús ágyú, várhatóan 6-7-es tierekre elegendõ átütõerõvel.)

- A csata utáni várható kredithozam erõsen függ attól, hogy a gyõztes, vagy vesztes oldalon voltál e a harcban. Ez a prémium-jármûvekre egyaránt vonatkozik.

- Tény, hogy a játékban szereplõ Francia jármûvek egynémely álcafestései messze túlmutatnak a világháborús közegen, azonban ez nem jelenti, hogy a Németeknél is be lesznek vezetve a Bundeswehr mintázatok. Indoklás: Nekik bõségesen elegendõ választék áll rendelkezésre korabeli források alapján.

- Lehetséges, hogy lesznek apróbb változtatások néhány régebbi tanktípus (mint például a normál M4) ágyúcsöveinek átméretezésében, viszont ez a korrigálás csupán a típusok kinézetének újradolgozásához fûzõdik."

KrUmPL1p4SzT0R
"800csata körül járok és 55% vinráta meg 1650effit sikerült össze buherálni"

Ez nagyon jó érték,mielõtt elkezdenéd marcangolni magad!😊

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szia.Az új acc-al mennyit mész egyedül és platoonban?A válasz után megmondom,h benned-e hiba?

Nekem meg az a fura, hogy miért van ilyen kevés Master Tanker-e. Fõleg némely tankstatját elnézve...

Ha kicsit gondolkodnának a káposzták, akkor nemcsak a te oldaladon gondolkodnának hanem a túúloldalon is.

Mondok valamit: képzeld, CWken, ahol stratégiák szerint dolgoznak az emberek és ésszel, ott is van egy nyertes és van egy vesztes... 😊

valóban így már megy thx😊

azok az IS-3 statjai

van neki ugy 18 topgun-ja ennyi meccs alatt. nekem erosen tankszazad szaga van.

bar 13k meccs alatt, ennyire keves plecsni.. fura..
Master91
Pénz beszél! 😄
Csak annyit írjatok be, hogy east_ és kiadja, most is online. Gõzöm sincs miért nem adja egyébként be teljes névvel.

Nem is az...ki lehet ennyit termelni ezekkel az adatokkal. Viszont mai napig nem értem azt hogy hogyan lehetséges ilyen szintû eredményt elérni szinte minden tankkal???<#fejvakaras> Ennek a csókának mindegy milyen traktorban ül, mindent visz! Ez beszarás baszki!<#vigyor1> Hogy lehet ez? kábé 2 hónapja kezdtem egy új accot amivel 800csata körül járok és 55% vinráta meg 1650effit sikerült össze buherálni. Hogy a faszba lehet valaki 60-70%-os vinrátával meg 2500-as effivel???<#nevetes1> Ennyire balfasz vagyok vagy mi???
én sem találom😊 érdekes

Ott van pl. az E-50 a statjában a maga 2334 csatájával. Ha ebbõl csak 1000 csatánál kikapcsolta az legénység fejlõdésének a gyorsítását az már 1milla átváltható xp(az ezres IS-3 átlag xp-bõl tovább gondolva). Máris van hova költekezni.

Egyszerûen nem találom a csókát. Van egy kisbetûs, de az nem ez. Meg van egy 0 csatás.
Valamit elrontottam?

Sok pénzzel, és persze azért jól kell játszanai is. Lehet, hogy a tankjai tele vannak gold lõszerrel is. Meg mindennel, így lehet gyorsan haladni.

Az az érdekes hogy ennyi t10 tankhoz qrva sok xp kell.Hihetetlen de tisztában vagyok a lehetõségekkel a játékban és pont ezért nem értem hogy ezt hogy lehet megcsinálni.
Hamár, lucky. 😊

Fox:

Igaz hogy jó játékos de a túlélt csatái azért 45-50% körül vannak,tehát javítási költségei neki is vannak t10-ben bõven.Na mindegy,nekem mezei játékosnak ezek hihetetlen dolgok maradnak mert kurvára irreális az egész karaktere,úgy ahogy van.

Gondolom nem elsõ acc,mivel nem hiszem hogy valaki elkezd játszani,egy csatát sem megy t6-ig,egybõl kiszórja a kapott 5 t1 tankot,vesz egy prémet és azzal 250 csata alatt összeszed annyit hogy egy t8-at kihúzzon és utána szinte minden t9-10 tankot így szerezzen meg.Ez nekem mindenképp nagyon furcsa....
XP-t. Mit nem értesz? Tudod, ha egy tank elit lesz, termeli az XP-t, ami átváltható gold-ért, és ebbõl át lehet ugrani tankokat...mi ebben az érdekes?

Eagle16
Egy ilyen játékos prémiummal még Tier 10-ben is agyon keresi magát, szóval nem meglepõ hogy van elég kreditje 10 darab Tier 10-esre is.

Az XP-je meg úgy lett meg hogy átváltotta free xp-vé.

Milyen xp-t? Számolj már egy kicsit! 13K battle,prémmel szinte semmi.Mit váltott át?
10 ágon t10.....
Master91
20-30 Tigris kör után meg könnyebbülten írom hogy nem olyan szar mint ahogy azt gondoltam!

-Néha érdekesen forgatba is át ütnek szembõl ( volt mikor majdnem 90 fokból jött a Kv-1S lövedéke szembe pocakra, és át ütötte 2x is , vicces volt )

-még lassú vagyok (85% crew-fullos motor), idegesít kicsit, lemaradok a tiprásról ha ellenfelek pancserek

-néha vicces helyre lövök, néha direkt pattint ( Kv-2 segge 50 méterrõl, vicces volt ez is 😄 )

- a legleglegrosszabb pedig az, hogy szinte mindin valamit/valakit ki lõnek! T32 1 lövésbõl trackelt és ammot sebzett.
elõbb Sand riveren 1. lövés S-51estõl ammot sebzett (csak 200-at csapott belém szrencsére), következõ lövés GwPanthertõl ammot robbantott
Volt mikor 4 egymásutáni lövéstõl, 4 különbözõ tanktól 4 modult/embert vitt ki, egyszerûen nem tudok rá mit mondani 😄

Ha nem lenne ennyire kritikálra érzékeny még jobban tetszene 100%+elit alakulattal :3 alig várom hogy meg legyenek az emberek rá
Átváltotta az XP-t? Semmi csalás nincs benne, csak sok gold kell hozzá.

A legtöbb ágon még a 8-9-es tankok sincsenek meg,csak a t10-esek !!!!
Ha ez nem csalás akkor mi a franc?
Mivel itt sok hozzáértõ régi WOT-os van,valaki magyarázza már meg nekem hogy ez hogy lehetséges,amit ez a játékos elért!

13K csata,10 db. t10 tank és prém tankokkal összesen mintegy 300 csatája van,tehát azokkal szinte semmit nem keresett.

Ami érdekes: Nincs t6 alatti tankja(vagyis egy van egy csatával)
Hogy érhetett el valaki úgy ennyi top tankot hogy semmivel nem játszott t6 alatt ?????????????
patchaou
Nekem is megmondták hogy noobméter szerint egyre gyengébb vagyok. Hogy ezt mibõl szûrték le fingom sincs.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

3x-or is megtehetném, de nemigazán vagyok rájuk büszke 😄 Egy alkalommal mondhatom hogy az tényleg szerencse és nem szerencsétlenkedés volt (vagy arty lopja a freget) mikor a társak megmentették a stock tigrisem valagát 😄
Ennyi, semmi több. Ha szerzel egyet, az orra alá tudod dörgölni. 😊

Amúgy mi értelme van a lucky medálnak? Azon kívül hogy foxbat a lelkét is eladná érte? 😮 😄
Count Adyn
A nap fénypontja az volt mikor cromwell el forgolódok nagyban 2 másik med közt, jön a csapattársam hellcattel kidurrant a 2 ellenség közül😄D Igy kap lucky medált egyszerre 2 ember rólam, ekkor már nem is voltam ideges, inkább csak rezignált😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát igen<#buck> de nagyon sokan leszarják hogy vannak emberek akik valamilyen szinten komolyan vennék ezt a játékot és szeretnének fejlõdni! Bejönnek...lövöldöznek amit tudnak és ennyi! Ha egy kicsit odafigyelnének a piroskák 90%-a simán zöld is lehetne szerintem! (kivéve a nagyon fiatalokat mert nekik még minden szinten fejlõdniük kéne)
Eagle16
link

Lehet nyerni majd 15 évnyi prémiumot is, lol 😄

Nyilván nem véletlenül ez a neve..😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Count Adyn
Enis leszarom a statot kb, nem is maga a vereség basz fel, hanem hogy ha kicsit gondolkodnának a káposzták nyernénk😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2013. június 14. 19:12:06
Jármû: T-44
Szerzett tapasztalat: 1 463
Szerzett kredit: 33 845
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun

Visszaszívok minden rosszat amit a T44-rõl mondtam. <#violent>
Amúgy nem értem miért akar mindenki állandóan nyerni?? Játszani kell a játék élvezete miatt nem? Ez egy online csapat játék és el kell fogadni hogy nem mindig lehet nyerni mert nagyon nagy százalékban függünk a csapat erõsségétõl! Én azért játszom mert szeretem ezt a játékot és nem azért hogy függjek egy szaros szín miatt!<#vigyor3>

Ui: Nem vagyok piroska, nem azért írom ezt nyugi! Csupán ez a véleményem!
Count Adyn
Nekem meg az effem nõ a winratem meg csökken 😄 Szopóág van gazdagon az elmult napokban. Délelõtt tök jól megy, Délután 3 tól meg 2/10 win ma is mehhh

Nem szabad idegeskedni egy szaros játék miatt, fõleg egy orosz játék miatt! Ha érted mire akarok kilyukadni?<#awink>

Ha javítani akarsz a statodon ugorj ki Moszkvába és hívd meg Serbet vodkázni! Egy-két hét és lila leszel!<#vigyor1>