World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezd leszedni rólam ilyen 30-60 hp-kat...az idióta He-vel lõdözött!<#wow1>#wow1>
Komoly egy nap lesz ez is már látom😄
REPLAY
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
azért az elég durva tier4ben
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
inkább arról lehetne beszélni hogy ha közelharcra kerülne a sor melyik használható jobban.... de akkor is a su-101-re szavazok a brutál rofja miatt
Nincs értelme leszûkíteni a játékot matilda vs bármire, elég valószínû, hogy a tierjében õ nyer.
Ettõl függetlenül farmolásra a T40 jobb sztem.
(Persze 350 dmg 150 penes gold ammoval egyhitelhet ugyanúgy, hiába lövöldözöl másfél secenként.)
Ez, hogy semmit nem tud tenni nem teljesen korrekt. Elég, ha egy lövéssel lelövi 300 hpd. T40 20 hpval még tud egyhitelni bármit, lehozhatja a kört. Matilda ugyanennyi hpval már nem fog rambózni. Persze a páncél sokat segít a hülyék ellen. De az 1hit még mindig nyer. 😄
tegnapi sör+pálinka+whiskey kombó megtette a hatását....
T40 meg lószart nem tud tenni Matilda ellen... papír nagyon
Ha van valakinek egy olyan karaktere wotra ahol kb semmi nincs(1es 2es tankok akkor adja meg pls az emailt és a jelszót)
nemtok tesztre menni mert helyre tettem pár barmot 😄
A hetzert csak, mint alternatívát (tier4+trollgun) hoztam fel. Annak a tanknak a kitéríthetõsége+célzása nekem nem jött be, hiába mozgékony és páncélozott. Próbáld ki a T40et, ha még nem tetted, hamar meg lehet szeretni.
Én is szerettem a matildát, de farmolásnál leginkább a sebzés a lényeg, és abban a trollgun+sebesség sokat segít. Matildával sokszor késheted le a fontosabb harcokat.
Én T40et próbáltam, nem a hetzert. fv183 horizontális kitéríthetõség + 2 sec aiming time bõven elég, hogy eltaláljon, és elég pontos is. Döntõ persze, hogy ki lõtt elõször, de ha mást nem 1 goldot megér, hogy egyhiteljen.
Amúgy ez, hogy esély nem lenne eltalálni, matildával kétlem, hogy túl sûrûn kitérnél a lövések elõl azzal a sebességgel.
Volt mindkettõ, szovjet oldalon ki van fejlesztve a Tier 10-es, francia ágon meg a Tier 8-as van meg.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy jó játékos mindig elemzi maga körül a helyzetet és ez alapján próbálja meghozni a legjobb döntéseket, amik aztán gyõzelemhez vezethetnek. Igenis ki kell rakni fél képernyõbe a pályát és követni az eseményeket, nem árt az sem ha fent van az a mod is ami mutatja hogy melyik ellenség hol volt utoljára spot-olva.
Nekem az a mod ami kiírja mennyit sebzek, az az XVM-mel volt együtt, nem tudom van-e külön is, biztosan.
Én a sima alap JIMBO-sat használom, nem szeretem a felesleges dolgokat mert elvonják a figyelmemet. Van egy XVM-em, meg egy tök alap célkereszt mod és kész. (két körbõl meg egy pontból áll lényegében...ja meg egy számláló)
Kritikát akkor lehet írni ha raksz fel visszajátszást 😊 Nem csak olyat amiben egyedül kiszedtél 10 tankot, hanem pl. olyat is amiben valamit elrontottál ás nem tudod mit, vagy hasonlóakat.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
lövöd az ágyú mellett ahol lepattan, megugrik a célkereszted és fölémlõsz 5 méterrel... utánna kettõt besebzek allulra vagy 3at, utánna megint lövöm fent ha betöltöttél, megint mellé lõsz és véged is mint a kolbásznak 😉
su-101-el lehet aprítani 😊
közelharcban nem számít annyira a páncél, inkább a mobilitás és tûzerõ számít 😊 aki pl amx ac 48at vagy 46ot közelrõl használja az hülye 😄
isu-152õt is távolról kell, viszont su-101 közelharcban brutális 😊
többirõl nem tudok nyilatkozni!
Jó az ágyú kitérítése és gyorsan mozog. Matildát 2 vagy szerencsésebb esetben 1 lövésbõl megeszi. 😄
Jó a matilda ágyúja, de nem sokat ér, ha minden ellenfél belédlõ egyet és a végére már alig van mibõl harcolni. Jobb, ha fixen egyhiteled a gyengébbeket és majdnem full hpval találkozol az erõsebbekkel. Meg ugye 3 lövésbõl sebzel kb 1000et, amivel már megvan a 15-20k profit. Elég kényelmes volt. 😄
Érdekelne eladó acc reális áron ahol a garázsban van egy TYPE 59 prémtank!!! Nem lényeges milyen tankok vannak kifejlesztve, nem lényeges mennyi csatát mentek vele, nem lényeges hogy nem lila az effi, úgyis felhozom elõbb utóbb a saját szintemre szóval leszarom...szinte egyedül csak a TYPE 59 jelenléte érdekelne az egészbõl!!!<#vigyor>#vigyor>
ha valaki tud ilyen accot, és nem átverés persze akkor priviben várnám a dolgot...THX!
Name Total Per battle
Victory ratio: 81.25%
Battles: 16
Efficiencyold: 1952.95
Efficiencyv2: 1963.32
WN6: 2240.52
Average tier: 8.69
Experience: 19062 1191.38
Capture points: 16 1
Defense points: 0 0
Damage: 44031 2752
Kills: 29 1.81
Spotted: 30 1.88
(40mm-es)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem semmi játékélményt tud nyújtani 😊

csak 2-3-4-es tankok vannak rajta, és farmolok annyit, hogy fel is szereljek 1-2-t belõlük.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Cserébe csapattársak mindent megtesznek hogy szar legyen. Ott az ellenfél ikonja és közte áll egy friendly? Mit tegyek?.....bumm odalövök hátha átteleportál. Nos nem, kibaszott 2k csatával rendelkezõ majom, ne vegyél is6-ot amíg nem tudsz játszani. Ráadásul 12 lövésbõl 33 sebzés? Válts he-re, az való neked.
[/url][/img]
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
A frontgéppuska környékét érdemes lõni, a függõleges részt a t9-ek gond nélkül viszik. Valahogy így néz ki:
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
lammaer: folytatva egy lényeges dologgal az elképzelést, jó lenne, ha defeatnél is lenne ace tanker, ha te amúgy jól szerepeltél. Vicc, amikor egy tankkal kb elsõ 20 körben csinálok egy 800+os defeatet, ugyanezt megismétlem kb 15 csatánként és vagy összejön egyszercsak az ace kör mielõtt kifejlesztem a következõ tankot belõle, vagy szenvedhetek még vele miután már elit a tank és legszivesebben már eladnám. Szóval vagy úgy kéne, ahogy mondod, hogy a vesztes is kapja meg azt az xpt amennyit produkált, vagy legyen a defeatnek is értékelése.
Hova érdemes ezekre lõni?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Gyõzelemre igy is, ugy is hajtanak az emberek 😊
már egy ideje játszom a játékkal, egy ideje olvasgatom is ezt a fórumot. Eljött az ideje, hogy regisztráljak és hülye kérdésekkel bombázzalak titeket:
-Nem tudnátok pár olyan "felvonulási útvonalat" mondani, ami a pályákon jól jöhet?
tudom, éreztem és olvastam is, hogy nem mindig rajtam múlik a csata, nem is vagyok egy túl jó játékos, pl El halluf pályán szinte mindig a hegyre megyek. az elõbbi képnél pont kitûnik, hogy nem túl jó megoldás. ilyen helyzetbe akkor mit lehet tenni?
-már régóta foglalkoztat egy kérdés: melyik moddal lehet a sebzéseimet kiírni bal fentre a játékosok neve mellé?(lásd SP-es csata, ahol az IS3-ról pattog le) mindenféleképp xvm-et kell hozzá használni?
-a löveg töltés jelzõ amikor látod a célkereszt alatt, hogy a lõszert tolja befele kombinálható e a JIMBO v mi féle célkereszttel? (perpill ez van, nagyon be is jött)
1-2 építõ jellegû kritikát elfogadok, kb 2k csatám volt, és IS, hummel, su85, stugIII, KV2 tankokig jutottam el a játékban (persze nem csak ezek vannak) csak hogy legyen valami rólam is 😊 elõre is köszi a válaszokat