World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztosan mondták neki a haverok, hogy menjen stuggal, mert a HE-s ágyúval lehet szórakozni, csak azt nem mondták neki, hogy melyik ez az ágyú, õ meg elkezdte használni az elsõt HEvel. <#idiota>
biztos E-75nek nézett 😄 vagy KT-nek
Egy top 75mm-es lövegével felszerelt Stug3 szemtõl szembe ráront a full hp-s T-25 Skodámra...eddig semmi különös,azon kívül,hogy hp-ból simán csontoznám,de!!!
Elkezd leszedni rólam ilyen 30-60 hp-kat...az idióta He-vel lõdözött!<#wow1>
Komoly egy nap lesz ez is már látom😄
JeffDunham
Az elsõ 7 lövésbõl 4 kigyújtás, 4977 damage, 4 kill <#nevetes1>
REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

1.7sec alatt tölt....(60 ÷ 1.7) * 55 = 1941 avg dpm
azért az elég durva tier4ben
Count Adyn
Nekem még stock a matildám, a másik nekem is gyengécskének tünt, csak annál meg aza 55 sebzés mint a szunyogcsipés, de hát ienek ezek a brit tankok, sokat csipkednek 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Köszönöm, rámegyek a témára!
Köszönöm a segítséget! és melyik mod az a térképes amit említettél? vagy hol keresgéljek modok után? (ha lehet nem akarok vírust bekapni)
+1
inkább arról lehetne beszélni hogy ha közelharcra kerülne a sor melyik használható jobban.... de akkor is a su-101-re szavazok a brutál rofja miatt
TDvel sztem ne akarj kozelharcolni, mert nem arra valo. Barmilyen forgotornyos cucc agyonver kozelharcban, akinek egy csepp esze. Is van nem fog bajlodni a frontpanceloddal meg az agyuddal, ha egszer az oldaladat is tudja lone, ahol raadasul semmit nem tudsz tenni ellene. Szoval ha egy TD kozelharcban van, akkor ott mar baj van....

és egy brutál nagy darts tábla van a tetején amit bármelyik vérpistike eltalál 😄 és lassú a rof-ja 😊
Feladom, menj matildával.. 😄
Nincs értelme leszûkíteni a játékot matilda vs bármire, elég valószínû, hogy a tierjében õ nyer.
Ettõl függetlenül farmolásra a T40 jobb sztem.
(Persze 350 dmg 150 penes gold ammoval egyhitelhet ugyanúgy, hiába lövöldözöl másfél secenként.)
Ez, hogy semmit nem tud tenni nem teljesen korrekt. Elég, ha egy lövéssel lelövi 300 hpd. T40 20 hpval még tud egyhitelni bármit, lehozhatja a kört. Matilda ugyanennyi hpval már nem fog rambózni. Persze a páncél sokat segít a hülyék ellen. De az 1hit még mindig nyer. 😄
Master91
Franciának brutál frontja van, rá szavazok közelharcra!
A legegyszerûbb megoldás az, ha a http://wotreplays.com/ -on nézel vissza replayeket. Ha nagyon új vagy, akkor csak neked szól, hogy a repeket csak kikapcsolt játék mellett tudod visszanézni. Az oldalon szinte mindenre rá tudsz szûrni, még a pályákra is. Érdemes mindig mielõtt elkezdesz egy új kocsit, megnézni néhányat a nagyok játékából. Azt azonban tudnod kell, hogy nincs olyan, hogy állandó séma. Ha megnézed a nagyobbak játékát, akkor rá fogsz jönni, hogy mindig igyekszenek alkalmazkodni a kilakult helyzethez. Ha pedig falkában nyomulnak, akkor õk alakítják ki a helyzeteket.<#nevetes1>
bocs xd nem gyengén másnapos vagyok 😄
tegnapi sör+pálinka+whiskey kombó megtette a hatását....
T40 meg lószart nem tud tenni Matilda ellen... papír nagyon
Sziasztok!
Ha van valakinek egy olyan karaktere wotra ahol kb semmi nincs(1es 2es tankok akkor adja meg pls az emailt és a jelszót)
nemtok tesztre menni mert helyre tettem pár barmot 😄
Mennyit ittál te már ma? Még mindig T40rõl beszélek, tudod amcsi tier4es TD.. 😄
A hetzert csak, mint alternatívát (tier4+trollgun) hoztam fel. Annak a tanknak a kitéríthetõsége+célzása nekem nem jött be, hiába mozgékony és páncélozott. Próbáld ki a T40et, ha még nem tetted, hamar meg lehet szeretni.
nem kell kitérni 😊 megállok és bevetem az 1.7seces töltés idõm adta lehetõségeket 😊 nem szoktak gondot okozni a Hetzer-ek, nem egyszerû ellenfél az tuti, de leszoktam tudni gyûrni õket az esetek 80%-ban
Mondjuk lényegtelen, azzal mész, ami neked tetszik, csak egy javaslat volt azoknak, akik még nem tudtak dönteni, hogy mivel farmoljanak.
Én is szerettem a matildát, de farmolásnál leginkább a sebzés a lényeg, és abban a trollgun+sebesség sokat segít. Matildával sokszor késheted le a fontosabb harcokat.
Aha és ezt próbáltad már jobb játékosok ellen is?
Én T40et próbáltam, nem a hetzert. fv183 horizontális kitéríthetõség + 2 sec aiming time bõven elég, hogy eltaláljon, és elég pontos is. Döntõ persze, hogy ki lõtt elõször, de ha mást nem 1 goldot megér, hogy egyhiteljen.
Amúgy ez, hogy esély nem lenne eltalálni, matildával kétlem, hogy túl sûrûn kitérnél a lövések elõl azzal a sebességgel.
Eagle16
Francia. Azok mozgékonyabbak is, szóval nem fél óra mire befordulsz a sarkon vele.

Volt mindkettõ, szovjet oldalon ki van fejlesztve a Tier 10-es, francia ágon meg a Tier 8-as van meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Az hogy hova kell menni, mindig az adott szituációtól függ. Mennyire jó az ellenséges csapat, milyen tankokból áll, hány SPG van és te milyen tankkal mész éppen. Az is számít hogy top tier vagy-e, vagy épp alul vagy.

Egy jó játékos mindig elemzi maga körül a helyzetet és ez alapján próbálja meghozni a legjobb döntéseket, amik aztán gyõzelemhez vezethetnek. Igenis ki kell rakni fél képernyõbe a pályát és követni az eseményeket, nem árt az sem ha fent van az a mod is ami mutatja hogy melyik ellenség hol volt utoljára spot-olva.

Nekem az a mod ami kiírja mennyit sebzek, az az XVM-mel volt együtt, nem tudom van-e külön is, biztosan.

Én a sima alap JIMBO-sat használom, nem szeretem a felesleges dolgokat mert elvonják a figyelmemet. Van egy XVM-em, meg egy tök alap célkereszt mod és kész. (két körbõl meg egy pontból áll lényegében...ja meg egy számláló)

Kritikát akkor lehet írni ha raksz fel visszajátszást 😊 Nem csak olyat amiben egyedül kiszedtél 10 tankot, hanem pl. olyat is amiben valamit elrontottál ás nem tudod mit, vagy hasonlóakat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

azért ne gyere szembe Hetzerrel ha Marildával vagyok... esélyed nem lenne eltalálni sem 😊 egyet kell lõni fellülre egyet allulra, ez a taktikája...

lövöd az ágyú mellett ahol lepattan, megugrik a célkereszted és fölémlõsz 5 méterrel... utánna kettõt besebzek allulra vagy 3at, utánna megint lövöm fent ha betöltöttél, megint mellé lõsz és véged is mint a kolbásznak 😉
És a camoja is nagyon jó. Meg persze vicces, amikor egy magabiztos AT2-t 3 lövésbõl eltüntetsz és csak pislog, hogy addig senki sem lõtte át szembõl. 😄
hát orosz....
su-101-el lehet aprítani 😊
közelharcban nem számít annyira a páncél, inkább a mobilitás és tûzerõ számít 😊 aki pl amx ac 48at vagy 46ot közelrõl használja az hülye 😄
isu-152õt is távolról kell, viszont su-101 közelharcban brutális 😊
többirõl nem tudok nyilatkozni!
Matilda? T40 power (vagy hetzer). Statjavításra is jó a körönként 3-5 trollgun kill. Gyorsan tölt (kb 6-7 sec) és a saját tierjét szereti egyhitelni (meg a tier5ösök felét is, pl a TDket).
Jó az ágyú kitérítése és gyorsan mozog. Matildát 2 vagy szerencsésebb esetben 1 lövésbõl megeszi. 😄
Jó a matilda ágyúja, de nem sokat ér, ha minden ellenfél belédlõ egyet és a végére már alig van mibõl harcolni. Jobb, ha fixen egyhiteled a gyengébbeket és majdnem full hpval találkozol az erõsebbekkel. Meg ugye 3 lövésbõl sebzel kb 1000et, amivel már megvan a 15-20k profit. Elég kényelmes volt. 😄
Tier 8 szinten melyik TD lehet jobban közelharcot alkotni, Francia vs Orosz? Tehát a frontpáncélja melyiknek a keményebb ilyen téren?

minek kell neked a type59?
valaki?
Hali!<#smile>

Érdekelne eladó acc reális áron ahol a garázsban van egy TYPE 59 prémtank!!! Nem lényeges milyen tankok vannak kifejlesztve, nem lényeges mennyi csatát mentek vele, nem lényeges hogy nem lila az effi, úgyis felhozom elõbb utóbb a saját szintemre szóval leszarom...szinte egyedül csak a TYPE 59 jelenléte érdekelne az egészbõl!!!<#vigyor>

ha valaki tud ilyen accot, és nem átverés persze akkor priviben várnám a dolgot...THX!
Tegnapi Patton statom alapján ma nem érdemes belépnem. 😊

Name Total Per battle
Victory ratio: 81.25%
Battles: 16
Efficiencyold: 1952.95
Efficiencyv2: 1963.32
WN6: 2240.52
Average tier: 8.69
Experience: 19062 1191.38
Capture points: 16 1
Defense points: 0 0
Damage: 44031 2752
Kills: 29 1.81
Spotted: 30 1.88
mármint a 121mm-ert átütõ 40mm
ugye ezt nem komolyan kérdezted? 😊
(40mm-es)
Count Adyn
Melyik gun van rajta neked?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Matildát elõvenni? Pfúj....te pedofil! Még hogy Matilda!

sztem érdemed a matildát elõvenni...
nem semmi játékélményt tud nyújtani 😊
Ma asszem elõveszem a kis accomat.
csak 2-3-4-es tankok vannak rajta, és farmolok annyit, hogy fel is szereljek 1-2-t belõlük.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

jó ez a hétvégi akció! józanodás képpen szarrá farmolom magam a drága Matildámmal <#vigyor2> qqqva yo ez a tank!
Na, foch kipróbálva, jó durva gép. T9-ek is pattognak szembõl, gyors, jó ágyú.
Cserébe csapattársak mindent megtesznek hogy szar legyen. Ott az ellenfél ikonja és közte áll egy friendly? Mit tegyek?.....bumm odalövök hátha átteleportál. Nos nem, kibaszott 2k csatával rendelkezõ majom, ne vegyél is6-ot amíg nem tudsz játszani. Ráadásul 12 lövésbõl 33 sebzés? Válts he-re, az való neked.

szerintetek ez milyen meccs volt?

[/url][/img]

most próbáltam ki teszten a kis testvérét... at15öt és még másnaposan is durva TD 😄 4 valahány seces töltésideje fasza 😊
köszi a választ mindenkinek !

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Az csak teszt 1-en volt. Elbaszarintották a páncélját, valami 30mm-es páncél volt csak ott...

A frontgéppuska környékét érdemes lõni, a függõleges részt a t9-ek gond nélkül viszik. Valahogy így néz ki:

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

bevolt linkelve ide egy kép tortoisról. Az egész bal oldala szembõl gyengébb. Nekem a többi angol TD esetében is bejött ez...
Merjünk nagyot álmodni 😄

Leginkább a tetején levõ kupolán érdemes tier7ig, meg az ágyú feletti részeken. T8-T9en már lehet sõt ajánlott a fronton levõ géppuskát lõni (szembõl a tank jobb szélén).

lammaer: folytatva egy lényeges dologgal az elképzelést, jó lenne, ha defeatnél is lenne ace tanker, ha te amúgy jól szerepeltél. Vicc, amikor egy tankkal kb elsõ 20 körben csinálok egy 800+os defeatet, ugyanezt megismétlem kb 15 csatánként és vagy összejön egyszercsak az ace kör mielõtt kifejlesztem a következõ tankot belõle, vagy szenvedhetek még vele miután már elit a tank és legszivesebben már eladnám. Szóval vagy úgy kéne, ahogy mondod, hogy a vesztes is kapja meg azt az xpt amennyit produkált, vagy legyen a defeatnek is értékelése.
Elkezdtem Pattonozni, a 9. volt az elsõ vesztes menet, mit fogok holnap szopni...
" Angol At td-ek mai napig össze-vissza lövik mindenhol"

Hova érdemes ezekre lõni?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Én nem is raknák be alap meg shared XP-t meg creditet. Aki amennyit csinál azért kap XPt meg creditet. Tán még a gyõzelmi szorzót is kiszedném, nehogy már a gyõztes oldalon egy semmittrevõ több XPt kapjon mint a veszteseknél az aki odateszi a vasat.

Gyõzelemre igy is, ugy is hajtanak az emberek 😊

Sziasztok!
már egy ideje játszom a játékkal, egy ideje olvasgatom is ezt a fórumot. Eljött az ideje, hogy regisztráljak és hülye kérdésekkel bombázzalak titeket:
-Nem tudnátok pár olyan "felvonulási útvonalat" mondani, ami a pályákon jól jöhet?
tudom, éreztem és olvastam is, hogy nem mindig rajtam múlik a csata, nem is vagyok egy túl jó játékos, pl El halluf pályán szinte mindig a hegyre megyek. az elõbbi képnél pont kitûnik, hogy nem túl jó megoldás. ilyen helyzetbe akkor mit lehet tenni?
-már régóta foglalkoztat egy kérdés: melyik moddal lehet a sebzéseimet kiírni bal fentre a játékosok neve mellé?(lásd SP-es csata, ahol az IS3-ról pattog le) mindenféleképp xvm-et kell hozzá használni?
-a löveg töltés jelzõ amikor látod a célkereszt alatt, hogy a lõszert tolja befele kombinálható e a JIMBO v mi féle célkereszttel? (perpill ez van, nagyon be is jött)
1-2 építõ jellegû kritikát elfogadok, kb 2k csatám volt, és IS, hummel, su85, stugIII, KV2 tankokig jutottam el a játékban (persze nem csak ezek vannak) csak hogy legyen valami rólam is 😊 elõre is köszi a válaszokat