World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serb írta. Gondoltam rá, hogy a torony front, csak nem fogalmazott világosan, de reménykedtem, hátha valami pótpáncél... 250mm-es front t8-ban brutál lenne, a noobok meg sose jönnének rá, mitõl más mint a nemprém és csak értetlenûl lõnék a frontját.😄😄

-Lehetséges, hogy lesznek zsákmányolt egyiptomi IS-3 tankok a játékban, amik nem a BL-9-es löveggel lesznek felszerelve. Ez egy prémium izraeli tank lehet a D-25T löveggel, 250mm frontális páncéllal és a T-54 motorjával, ha elég adatot sikerül összeszedniük a fejlesztõknek errõl a tankról, és lesz izraeli tech tree a játékban.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Olvass csak utána pl az abrams tusk készletének... csak poénból fejlesztették hozzá valszeg...😄 Jópár m1-et kilõttek rpg-vel oldalról, vagy hátulról, ezen próbál meg segíteni a készlet. Szíriában is házilagosan próbálják meg megerõsíteni a t72-ek oldalát betonnal, meg még ki tudja milyen törmelékkel.

A hidegháború alatt senki sem gondolta, hogy fõként beépített területeken fogják megvívni a jövõ háborúit, hanem a nyílt mezõkön. Így a hidegháborús doktrínák alapján tervezett tankok, all in alapon csak szembõl kemények, oldalról és hátulról meglehetõsen védtelenek. Majd koppantak is ezek a tankok groznijban, irakban és most szíriában is.

Lassan már mindent rácsszerkezettel és v alakú teknõvel látnak el az amerikaiak irakban/afganisztánban, hogy növeljék a személyzet túlélési esélyét egy rpg vagy ied támadás ellen.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Akkor csak egyszerûen baromság. Modosították a erõátviteli rendszerét a motort és annak a hûtési rendszerét T-54/55 alkatrészeket felhasználva. Úgy tudom a páncélzatához nem nyúltak és löveget is meghagyták.
A gyákmányolt IS-3-asokat leginkább fontatóként használták az izraeliek.
Ehh igaz, lyukas már az agyam. Prém, vagy nem prém? Mintha prém rémlene.
Az az izraeli treebe lesz.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

nem véletlenül írtam, hogy városi támogató feladat 😉

Nekem azzal a tankal van a legjobb statisztikám meg win ratem.
Igen a motorsérülés az gyakoribb.
Állítólag kínai treebe lesz betéve egy IS-3 mutáció, 250 mm frontpáncéllal, és ha jól rémlik D25T-vel.
Városba beengedi lánctalpast gyalogság nélkül öngyilkosság. Vannak jó felvételeim a szíriai konfliktusból, mikor Assad tankjai gyalogság nélkül bevonultak egy városba, utcába. Hát, nem örültek.
Mit jelent a 250 mm-es frontú?

Ez lehet a torony eleje a homlokpáncél és a teknõ is. Vagy mindegyik esetében csak egy-egy felület. Honnan jön ez a 250 mm-es front páncélzatú IS-3?
Engem se gyújtanak ki olyan sokszor. Ami sokkal fájdalmasabb, hogy ha a frontpáncélomat átlövik, szinte garantált, hogy a motort eltalálják... Ami mondanom se kell, hogy egy mediumnál kb. a halállal egyenlõ.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

2935 csata idáig 😊 Változik a rendfokozat (rangja a kurváknak van, ez katonaszleng)
Hát pont ez az! Teljesen értelmetlen lenne ilyet építeni, hiszen a meglévõ tankok is tökéletesen el tudják látni a városi támogató feladatot a más fegyvernemek mellett.

Egy jól feleszerelt hadsereggel szemben semmi sem ér sokat, legfeljebb nagyobb tömegben vagy más taktikával, de ugyanúgy be fogják vetni õket, szóval ez nem érv...

Nekem nem gyulladnak a német tankjaim. Mindig csodálkozom amikor arról írtok, hogy fáklyák. Nem tapasztalom. Az álca elõnyeit meg érzem, lehet, hogy placebó, de akkor is azt érzem (Löwe-n pl), hogy hasznos.
Ne féljetek, majd bevezetik a bear jude medált is, amit 100 német tank halálra rammolásáért dobálnak majd!😄😄

Ez a 250mm-es frontú is3 mennyire hihetõ, plusz páncélzatot kapott, vagy mi?!

Kifejtenéd, hogy szerinted milyen egy "kifejezetten városi harcra specializálódott harckocsi"? Nem kötözködés képen, tényleg érdekel.

Szerintem elég nehéz lenne ilyet építeni. Városban a kis távolság, s magasságkülönbségek(fentrõl is jöhet az áldás) és a bármilyen irányból érkezõ potenciális támadások miatt gyak. egy acélgömb lenne a legjobb.

Az meg, hogy a legmodernebb haditechnikával felszerelt tankok halomra lövik a gyengén felfegyverzett lázadó gyalogságot nem jelent semmit. Reguláris hadsereggel szemben, akiknek van hatásos páncélelhárítása sokat nem érnének.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nyilván az amerikaiak, izraeliek meg az angolok tudnának errõl nyilatkozni, hogy milyen sírógörcsök között voltak kénytelenek városba vezényelni jobb híján a nehéz tankjaikat, amik ott aztán tekintélyes létszámú lázadó vagy éppen ellenséges erõket daráltak le úgy hogy õk maguk gyakorlatilag alig sérültek meg.
és nyilván azért nem fejlesztettek ki eddig még soha sehol sem kifejezetten városi harcra specializálódott harckocsikat, mert híján vannak a szürkeállománynak meg a pénznek, így be kell érniük a náthás kis használhatatlan guruló koporsóikkal mint pl: abrams, challanger 2 stb

Szeretem ezt a csatlós mentalitást itt egyes emberekben, baráti társaságokban és klántagok között. Egyeseknek mindegy mi van, csak mondjanak mégtöbb hülyeséget, pusztán azért, mert azt hiszik hogy ezzel egy másik hülyeséget tudnak igazzá tenni. vicces néha ez a fórum 😄

Úr Isten, hány csata van már bennük? És igen, a camo helyet talán jobb lett volna a tûzoltás.

Egyébként a személyzet rangja változik idõvel? Úgy értem itt már pl. hauptmannok vannak, nekem meg max. oberfeldwebelem van.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Eagle16
Amióta megváltoztatták a tûzoltókészülék mûködését, azóta szerintem tök fölösleges. Ha meg prémium tûzoltókészülék is van, akkor meg végképp.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azért viszik, mert nincs jobb. Ha lenne, nem vinnék.

Német tank és még nincs meg a Tûzoltás?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha így lenne nem vinnék õket a városba.

Jó, tudod mit igazad van! Az 56-os forradalom tankelhárító készlete tényleg csak és kizárólag a sarki éjjel-nappalik szeszes ital készletébõl állt. Légy boldog a tudatlanságodban, ha már arra sem veszed a fáradságot, hogy korrigáld a hülyeséged...

Ez van most:

Ti hogyan osztanátok el egy német heavy tank legénységének 5 skilljét?
Elégedetlen vásárló.

De majd szembõl támadok TD-re Bt-2vel. Gyáva mocsok vagyok. <#zavart1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Agresszív kismalac vagy grumpy cat-style.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

sõt rádiót is hallgattak, de néhol még lehetett kenyeret is kapni.
Te mirõl beszélsz? Tank megsemmisítésekrõl volt szó és azok módjairól.
A legtöbbet ruszki tank b@szhatta vastag páncélját a molotov koktélok ellen.
A barikád mögöttiek meg b@szhatták a géppuskájukat a tankok ellen.

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Maala
Pedofilok ajánlásával.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

megesik hogy én is így kezdem a csatát egy 5-6000 dmg-s 8 killes lose után <#zavart1>
JeffDunham
Valami régi seb tépõdhetett fel nála... <#idiota> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nekem csak AT-2 van meg churchill GC....
AT-2 brutál élvezetes 😄 Churchill GC-n meg brutál gun van.... 214 pen nem sürün lõ lepattanót 😊
Eleinte nem sok fantáziát láttam a brit TD ágban, de olyan sokan dícsérik õket, hogy kezdem egyre jobban értékelni az egyediségüket a többi nemzethez képest.
Ebbõl pedig valószínûleg az lesz, hogy hamarosan új tankokkal fog bõvülni a garázsom 😊

jaaaaaa azt nem írtam oda XDDD sry 😊
Tortoise!!!!!
Melyikre gondolsz, hogy sajnálod, hogy nem 8-as lett?

Igen, ezért gondoltam én is fedezéknek 😊
Még szerencse, hogy a derék vörös KV-1S nem hagyta magát becsapni olyan úri huncutságok által, mint a célzás, inkább csak úgy odadurrantott egyet, ahogy tette volna egyébként is 😄

vagyis lényegében nem városi harcra való, hanem arra hogy szembõl kapja az áldást mert onnan gyakorlatilag elpusztíthatatlan....
városi harcban is tökéletesen megállta volna a helyét pl. a második vh.-ban ha biztosított hogy nem támadják oldalba vagy hátba 😊

érdekességképp a valóságban az a gun volt rajta ami a gameben a Churchill GC-n van... a 94mm-es

még egy "érdekesség" de ez inkább személyes 😛
sajnálom, nagyon hogy nem tier8-ba jött.... biztosan rá mentem volna!
Kedden lesz tier III fun cup.
Tudnátok valami hasznos cuccot ajánlani?
Su-76, Chi-Ha, Marder II-re gondoltam. Ezen kívül?

nem biztos 😛
erre tervezték pl. az angolok az AT-ket... vagyis nem pont városi harcra de áttörõ tanknak, brutális front páncélzattal
Varosi harcban minden tank papirnehezek....

Hehehe.... Tegnap volt az a nap, amikor en is ilyen modon tanultam meg hogy a tabla az nem ved.... Cseles, mert a tablan keresztul celozva valamire nem jelenik meg a korvonala - gondolom ezert hitted te is fedezeknek mint en - de minden tovabbi nelkul at lehet loni rajta. Trukkos dolog, es mint mondtam, tegnap en is hasonlo modon jottem ra mint te 😊

Honnan töltsem le a játékot? bárhonnan szedem le mindig hibát észlel....
Asszem az ilyenre szokás azt mondani, hogy troll garázs.<#eplus2>

skymannn
Pontosan mi annak a mõdnak a neve ami kiírja a becélzott tank páncél vastagságát, nem a skin packra gondolok.

polluxware
de sok nyilas jár ide<#eplus2>

Jajj, nézz már utána jobban, azért nem csak molotov koktél volt ott... egész komoly harcállások voltak egy-két stratégiailag fontos téren vagy utcán stb.

Ezt szépen összefoglaltad! <#nyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sokkal valószínûbb, hogy 100 kilõtt jude tankért medál helyett levon a játék tõled 100 goldot, ha nincs annyi goldod akkor 400 kredit/arany áron fogja levonni a pénzedet, ha ez sincs akkor a játék elad egy vagy több random tankot a garázsodból, hogy tudd fedezni a hirtelen jött kiadást, viszont ha már tankod sincs akkor egyszerûen antiszemitizmus miatt bannolják az accod. A pénzt pedig egy véletlenszerûen kiválasztott izraeli játékos fogja megkapni kárpótlásul a holocaustért.... 😉

Nem kellett átütni, 56-ban pont ez volt a lényeg: a Molotov koktél.
Simán felgyújtották, a tömítések és egyéb éghetõ anyagok füstje hamar végzett a bentiekkel.
A páncél meg sértetlen maradt

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?