World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy tapasztalom, a camo SKILL iszonyatosan sokat számít. Med tankban simán megbújok vele úgy, hogy a szembe jövõ heavy addig nem vesz észre amíg nekemjön 😊 De én rárakom mindenre, aztán meg is történik az, hogy campinovka védõként IS2-vel spottolom fel a támadó Tigrist, aki szegény nem tud olyan közel jönni hogy felspottoljon, és a többiek darabokra lövik. Mondom, nem scouttal, nem meddel - heavyvel.
A sok bokorban bújás az bizony nagyon kétélû fegyver, sztem többet árt mint használ, ha kimondottan csak a spotra utazol. Én nem is szeretek olyan helyekre menni, mert nagyon kiszámíthatatlan hogy ki lát meg kit. 1 bokor kell, nem többréteg.
Sajnos a történet mindig többváltozós, de én alapvetõen meg vagyok elégedve a rendszer mûködésével. Ugyan többen jönnek itt az 50 méterre, sík terep és bozót nélkül bámulatosan eltünõ ufókkal, én biztos szerencsés vagyok mert NÁLAM nagyon ritkán van ilyesmi, messze kevesebbszer mint a helyes mûködés, tehát nem irritáló.
Mint írtam fentebb, én aktív bújkálós vagyok minden tankkal, camo skillel és majré lámpával (az segít kitapasztalni hogy mi merre meddig), szóval én nagyjából megélek belõle, és szeretném azt hinni a statjaim alapján hogy nem is olyan rosszul.
betett KV-4el egyedüli 8asként pár 7es meg 6os ellen....
ellenfélnél t34-2 (az megy ugye semmit nem ér ellenem)
na mondom ha itt nem lesz pool medálom akkor sehol... erre akkora balfasz enemy volt h 1 killt se szereztem..... 15-3 😞
(ja més mind a 100 csata fullosan volt mert fullosan kezdtem vele egybõl)

Erre a spotting systemre mindent lehet mondani csak azt nem hogy jól mûködne, én már rég feladtam, hogy logikát keressek benne. Elkönyveltem egy olyan bugnak ami alapjaiban rombolja a játékmenetet, de mivel túl nagy munka lenne javítani, valszeg sohasem fogják fixálni. Ez van.
A db-vel nekem leginkább mutogatni sikerült magam. Viszont ha nem közvetlen közelrõl lövöldöztek, sokat pattintott.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hát egy primitív BOT is tartja stabilan a 47-48%-ot....
Nincs több kérdésem<#hehe>#hehe>
Azokon a diszkógömb,sziréna,meg ide lõjjetek tábla van installálva😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csata: Mines 2013. június 17. 10:42:09
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 2 282 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 397
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Elsõ meccsem ezzel a tankal <#violent>#violent>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
(beálltam egyetlen szimpla bokorba random bal oldalt lentrõl,elég is volt,am mivel voltál,valami diszkógömb-effektes cuccal?)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja szarházi csájníz rizs-masina😄
nomeg a planetwot.com
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
http://wiki.worldoftanks.com/Servers
Azért ez is szép szám, ami a peakeket mutatja.
" Miscellaneous Information
Game rules allow 1 account per Server "
jajj, akkor a többi accountomat törölnöm kell? 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Félreértés ne essék, nem vagyok Én a wot ellen. Sõt szeretném, ha végre gatyába ráznák magukat a wg-nél és nem kellene majd ennyi idõ után csak úgy itthagyni az egészet.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És az az aláírás!
<#nevetes1>#nevetes1>

Nem mindenki azért van itt mert wotozni akar, vannak akik azért mert nincs más értelmes tankos játék 😊
Az a 150 millió jó lesz regisztrációnak is, bár tény hogy jól hangzik, szerintem mindenki tudja hogy közel sincs annyi játékos.
Nem kötekedni akartam, de egy trollt funboykodással etetni elég amatõr dolog 😊
Hiba: (NCRL_0010)You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3
xD
javaslom menj át a megfelelõ TOPIC-ba, ahol a hozzád hasonló gondolkodású playerek tanyázank.
Mi azért vagyunk itt, mert WoT-ozni akarunk és fogunk is, akármilyen "szar". Majd meglátjuk mit teszel, amikor a WG felvásárolja a Ganjin-t és csak pislogtok, hogy a project off.
Amúgy meg egy 150 milliós játékosállománnyal rendelkezõ játéknak már mintha kicsit késõ lenne konkurenciát kreálni.
Matyikám, húzzál innen szépen.
mondtam neki jó lenne ha a T25/2-re szavaznának... á de arra úgyse fognak.... jó lenne ha WG azt húzná ki mert akkor olcsóbban megúsznám a T28 prot fejlesztését
.☩.(‡)`☠-matyashun-☠´(‡).☩. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Sold:
'GW Panther' successfully sold. + kredit: 811 705.
Sold:
'SU-8' successfully sold. + kredit: 373 070.
Maradt a Obj261,és a prém franci...jöhetne valami új német td-ág ahol használhatnám a legénységet(vagy vennem kéne ferdit,oszt belerakni a Jt legénység maradékát+pótléknak artystákot),az oroszokkal is valószínû újra megnézem a Su-100M-et,mert tele lett a barakk a nyominger tüzérektõl😊
de nem érzem cikinek, mivel nem komolyan tolom
hanem játszok amíg szórakoztat addig letojom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873