World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rejtõzködésnek is megvan a mûvészete 😊

Én úgy tapasztalom, a camo SKILL iszonyatosan sokat számít. Med tankban simán megbújok vele úgy, hogy a szembe jövõ heavy addig nem vesz észre amíg nekemjön 😊 De én rárakom mindenre, aztán meg is történik az, hogy campinovka védõként IS2-vel spottolom fel a támadó Tigrist, aki szegény nem tud olyan közel jönni hogy felspottoljon, és a többiek darabokra lövik. Mondom, nem scouttal, nem meddel - heavyvel.

A sok bokorban bújás az bizony nagyon kétélû fegyver, sztem többet árt mint használ, ha kimondottan csak a spotra utazol. Én nem is szeretek olyan helyekre menni, mert nagyon kiszámíthatatlan hogy ki lát meg kit. 1 bokor kell, nem többréteg.

Sajnos a történet mindig többváltozós, de én alapvetõen meg vagyok elégedve a rendszer mûködésével. Ugyan többen jönnek itt az 50 méterre, sík terep és bozót nélkül bámulatosan eltünõ ufókkal, én biztos szerencsés vagyok mert NÁLAM nagyon ritkán van ilyesmi, messze kevesebbszer mint a helyes mûködés, tehát nem irritáló.

Mint írtam fentebb, én aktív bújkálós vagyok minden tankkal, camo skillel és majré lámpával (az segít kitapasztalni hogy mi merre meddig), szóval én nagyjából megélek belõle, és szeretném azt hinni a statjaim alapján hogy nem is olyan rosszul.

ezt a szar játékot bazdmeg 😄
betett KV-4el egyedüli 8asként pár 7es meg 6os ellen....
ellenfélnél t34-2 (az megy ugye semmit nem ér ellenem)
na mondom ha itt nem lesz pool medálom akkor sehol... erre akkora balfasz enemy volt h 1 killt se szereztem..... 15-3 😞
Sziasztok,csak egy kérdésem lenne,hogy leállt a server vagy miért nem tudok belépni?
na 100 csata után elmondhatom hogy nem olyan rossz "TD" ez mind aminek sokan elhordják.... a gunja durva... tier8asokat is viszi mint a retket...
(ja més mind a 100 csata fullosan volt mert fullosan kezdtem vele egybõl)
Kedvenc szituációim amikor egy e-100 vagy e4 foglal pl prokhorovkán, sima játékmód ott vagy a körtõl kb 100 méterre de azt látod hogy a nyílt terepen nincs semmi viszont a szám meg megy felfelé, majd hirtelen pofánlõnek, haladsz még 30-40 métert és hirtelen elõtûnnek a hátráló tankok...

Erre a spotting systemre mindent lehet mondani csak azt nem hogy jól mûködne, én már rég feladtam, hogy logikát keressek benne. Elkönyveltem egy olyan bugnak ami alapjaiban rombolja a játékmenetet, de mivel túl nagy munka lenne javítani, valszeg sohasem fogják fixálni. Ez van.

Ilyen esetekben egy screenshot vagy a replay sokat segíthet kideríteni, hogy anomália vagy csak te érezted a soknak a bokrot.

Hát ha nem lõssz, akkor be lehet állni a bokorhoz közel. 😊

A db-vel nekem leginkább mutogatni sikerült magam. Viszont ha nem közvetlen közelrõl lövöldöztek, sokat pattintott.

Sejtettem, hogy valami van a tankomon, amit csak én nem látok, mindenki más igen. <#vigyor5>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lehetséges. Különben ezek után többé le nem állok campelni egy percet se, úgy néz ki a mozgás sokkal hatékonyabb védelem, mint a rejtõzködés.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pointer4
Jézusom bazdmeg, 44% ? Hány saját tankot kell körönként kilõni, hogy ennyire elrontsa az ebmer ?
Hát egy primitív BOT is tartja stabilan a 47-48%-ot....
Jaaaa,német tankkal történt?
Nincs több kérdésem<#hehe>
Azokon a diszkógömb,sziréna,meg ide lõjjetek tábla van installálva😊
Nem azt mondtam, hogy hibátlan a spot. Adtam egy lehetséges magyarázatot.

Német-effektus lehet, mert VK3002DB-vel voltam. Medeknek asszem kisebb az álcázó képességük, de akkor is nevetséges volt. Lemming csapat volt, szóval nem ezen ment el a meccs, már az indulásnál látszott, hogy veszteni fogunk, mind elmentek jobbra, én meg egy Comet maradtunk emitt védeni az artykat. Persze 3-15-re vesztettünk, abból is egyet én nyírtam ki. De tényleg ennyire hátrányos német tankot vezetni?

patchaou
És amikor a rámlövõ tank elindul felém és közben eltûnik, az miféle bokor miatt van? 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha nem válik átlátszóvá számodra a bokor, akkor neked is ugyanúgy takar, mint neki. Ha õ pedig megközelíti a bokrot az átlátszó lesz, onnantól õ fog spottolni téged, te pedig õt nem. Pláne, hogy jól rejtõzõ tank.

Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. június 17. 10:42:09
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 2 282 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 42 397
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Elsõ meccsem ezzel a tankal <#violent>
Két hete még 60 millió voltaz a 150. Még ez is irreálisan sok, ennek max. a fele játszik aktívan.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Oké,ebben a játékban semmiben sem lehet biztos az ember,van amelyik bokor láthatatlanná teszi a Masu-t is,van ami meg mintha nyílt mezõn állna az ember...a WG termékében inkább ne keresünk logikát.
(beálltam egyetlen szimpla bokorba random bal oldalt lentrõl,elég is volt,am mivel voltál,valami diszkógömb-effektes cuccal?)
Jó, gratulálok. Én csak ezt a logikátlanságot nagyon nem bírom. Hogyan lehet egy száguldozó/lövöldözõ tank láthatatlanabb, mint egy bokrok között csücsülõ, nem lövõ tank? Szándékosan úgy álltam le, hogy minden oldalról több réteg bokor vegyen körül, és direkt nem lõttem (amolyan kísérlet is volt egyben). De a spotting hatalmas kudarcot vallott. Azért a különféle képességek hatásfokának határát is illene meghúzni valahol a realitás és logikusság küszöbén. Szerintem. Persze elhiszem, hogy ilyen jó körök után nem az jut az ember eszébe, hogy itt valami baromira nem ül.

Nem tudom,nekem mûködött a spotting Prokhorovkán😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja szarházi csájníz rizs-masina😄

Matyika itt az a szomorú hogy tele van a net hozzád hasonlókkal. <#mf1>
Egy kibaszott nagy szégyen ez a spotting rendszer. Prokhorovka: min. 3-4 bokor van elõttem, plusz a legközelebbi mögött több mint 5 méterre csücsülök, meg se mozdulok, nem lövök, erre egy nekem szembe száguldó wz hamarabb észrevesz, mint én õt? Persze rögtön olyan sorozatot kaptam, hogy -1250hp 3 másodperc alatt. WTF? Mit csináltam rosszul?

<#banplz>
wotlabs.com
nomeg a planetwot.com

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

wotlabs.com

FTR-en épp a múltkor volt errõl stat. Sajnos nem találom..

http://wiki.worldoftanks.com/Servers

Azért ez is szép szám, ami a peakeket mutatja.

" Miscellaneous Information

Game rules allow 1 account per Server "

jajj, akkor a többi accountomat törölnöm kell? 😄

Hülye kérdés következik: Ezt a kimutatást honnan nyerted ki? Csak mert pont ilyen érdekelne engem is napi, heti havi bontásban hogy alakul a teljesítményem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát azért azt a 150 milliót én is erõs túlzásnak tartom... Aktív felhasználóból, akik legalább hetente egyszer játszik pár csatát, nagyságrendekkel kevesebb lehet. Persze még így is szép nagy szám.

Nem tudtad? Minden héten elõjön egy jós és hirdeti az igét a wotapokalipszisról😄

Matyiiiiii. Beengedtek, vagy bemásztál a küszöb alatt?

patchaou
Na látod ezt nem tudtam 😊
Félreértés ne essék, nem vagyok Én a wot ellen. Sõt szeretném, ha végre gatyába ráznák magukat a wg-nél és nem kellene majd ennyi idõ után csak úgy itthagyni az egészet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

<#idiota>
És az az aláírás!
<#nevetes1>

Különben is, haldoklik meg leáldozóban van a csillaga meg satöbbi...

patchaou
Ne etesd a trollt! XD
Nem mindenki azért van itt mert wotozni akar, vannak akik azért mert nincs más értelmes tankos játék 😊
Az a 150 millió jó lesz regisztrációnak is, bár tény hogy jól hangzik, szerintem mindenki tudja hogy közel sincs annyi játékos.
Nem kötekedni akartam, de egy trollt funboykodással etetni elég amatõr dolog 😊

Hozzászóláshoz lépj be...
Hiba: (NCRL_0010)You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3

xD

kiscsávó, aki odateszi a vasat, nem szarozik lõ... madár... lõõ:

javaslom menj át a megfelelõ TOPIC-ba, ahol a hozzád hasonló gondolkodású playerek tanyázank.

Mi azért vagyunk itt, mert WoT-ozni akarunk és fogunk is, akármilyen "szar". Majd meglátjuk mit teszel, amikor a WG felvásárolja a Ganjin-t és csak pislogtok, hogy a project off.

Amúgy meg egy 150 milliós játékosállománnyal rendelkezõ játéknak már mintha kicsit késõ lenne konkurenciát kreálni.

Matyikám, húzzál innen szépen.

patchaou
Talán azért mert a páratlan tierû tankok nem játszanak sem században, sem cw-n.. Ettõl eltekintve azt Én sem értem miért kell már a visszaszámolás alatt noobozni a népet.

beszarok..... pont tegnap mondtam havernak sörözés közben, hogy van ez az interactive special... ahol szavazni lehet meg WG-sek húzzák ki a cuccost....

mondtam neki jó lenne ha a T25/2-re szavaznának... á de arra úgyse fognak.... jó lenne ha WG azt húzná ki mert akkor olcsóbban megúsznám a T28 prot fejlesztését

matyashun
be lehet fejezni kis csávó.. ment nekem úgy ahogy akartam csak kicsit unalmas most nekem az egész, nem vagyok kocka hogy toljam a vasat állandóan, béta óta csak tudom mik vannak a játékban , vazeg, a másik játékot azért tettem be hogy lássa más is van ilyen aki esetleg véletlenül nem értesült volna errõl... jha ésha nekem még egyszer be mersz szólni az lesz az utolsó beszólásod , nagy szerencséd hogy még nem találkoztunk, szájhõs KOCKA. tele van a net a hozzád hasonlókkal..

.&#9769;.(&#8225;)`&#9760;-matyashun-&#9760;´(&#8225;).&#9769;. (K.Tigrincs)-(WoT & Blitzkrieg) Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Sõt😊. Most nézem, hogy a gw olcsóbb lesz tier 7ként, mint most 😄. Adom is el én is😄!
Gondolom 1 Suicid-scout kör Type-59-el(isten õrizz)behozná azt az összeget,amit lehet ezzel nyerni😄
A patch után jobban jártál volna az eladásukkal... 😊.
Csináltam egy kis lomtalanítást,de lehet,hogy inkább "féregtelenítést"?<#idiota>
Sold:
'GW Panther' successfully sold. + kredit: 811 705.
Sold:
'SU-8' successfully sold. + kredit: 373 070.
Maradt a Obj261,és a prém franci...jöhetne valami új német td-ág ahol használhatnám a legénységet(vagy vennem kéne ferdit,oszt belerakni a Jt legénység maradékát+pótléknak artystákot),az oroszokkal is valószínû újra megnézem a Su-100M-et,mert tele lett a barakk a nyominger tüzérektõl😊
Taaank... megy... lõõõõõ... húdászíííp...

GabeE3e
hodor

There is but one rule: Hunt or be hunted.

nekem 8k meccs után van 770 körüli (768 talán most)
de nem érzem cikinek, mivel nem komolyan tolom
hanem játszok amíg szórakoztat addig letojom

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

fsb1000
Egyfajta UNICUM.

13k meccs után 562 WN6 egy picit ciki.
<#eplus2>