World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én írtam is hogy benne vagyok! <#ejnye1><#lama>
Engem érdekelne, t7 meddel.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most nem azért, de pont 1 hete szerveztük volna az Sg századot, de kb senkit nem érdekelt..:S:\<#ejnye1>
hát most mennyit lehetne nyerni..... rengeteg noob van 6os században szerintem <#nevetes1>
Már miért lenne butaság. Kezdõ játékos nem érdekel, majd belejön, rájön magától. Szerintem MMO-ba nem valók ilyen modok és kész.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Volt régen SG század,ha jól emlékszem T6-ban mentünk,tök jól szórakoztunk.És rengeteget nyertünk.

hehehe, ezért kellen egy SG század.... 6os vagy 8as...
ha összejön egy jó csapat akkor nem sok lose lesz...
emlékszem anno voltam vmi angol csapatban 15 meccset... abból 1 volt lose, többi alázás 😄 meg röhögés 😄
Nekem sincs tizesem es mar nem is vagyok ra. Idom sincs meg ertelmet sem latom. Vagyis inkabb a fejlesztgetesnek. Igy marad a nagy kedvenc troll kv2 ami még szazadban is tarol , meglesz a troll su152 es az uj kedvencem a harmas francia td renault amivel gyakorlatilag szellem modban lehet vegigjatszani a csatakat.
Nem is értem ezeknek mi az értelme. Ha random emberekkel akar játszani taktika nélkül menjen normal csatába. Egyszer beléptem én is egy ilyenbe, magyarok voltak, gondoltam talán össze tudunk dolgozni. Hát a nagy francot. Taktika semmi, azt kérgezgették egymástól hogy xy tank jó-e aztán elkezdték lõni egymást. Hogy ne lógjak ki a sorból kilõttem 2 barmot és kiléptem. Frenetikus élmény volt...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mondjuk 2-3 száz méterrõl ha csiricsáré hanem az ágyú nem oda lõ ahova vélzol ugyhogy megba..a skint!ritka az az ágyú aki oda lõ,de a 2. lövés már tuti nem oda fog,vagy az elsõ száll el,teljesen mindegy!Sztem a JT az amivel 300m-rõl azért oda oda lehet pakolni ahova célzol,vagyis neki kissebb a szórása,de annál is a 3 lecsó (vagyis eltalálod csak nem a célzott részt,amin a pöttyöd van 😊 )
brutális ami a nyitott századokban látni 😄
kíváncsiságból kicsit beléptem "szobákba"
8as század tele tier 5-6al....
6os század tele tier 4-5el... megalol
hát lehet nekem rossz az elképzelésem, ha engem tesz top tanknak, fõleg úgy, hogy tier elõnyben vagyok, én úgy gondolom, nekem igenis ki kell vennem a részem a csatából, lehetõleg a legtöbb sebzéssel.
(csak sikerült érthetõen megfogalmaznom)

tankozás mára ennyi, guritok valamit😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

200-300 m után nem látszódik semmi a szinekbõl, csak a tank formája.

Azért hozzá kell tenni ehhez, hogy egy 10-es tank koránt sem akkora tényezõ már mint régebben volt. Elvégre egy csatában van rajta kívül másik 20 db + 10 db arti akik mindegyike egyhitelheti. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha van a csapatodban egy-két vérnoob az még közel sem a világvége... Ahogy észrevettem legtöbbször úgyis a helyezkedés meg a ál-random faktor a döntõ.

csalás?! 😮 Sztem te nagyon rosszul értelmezed az egészet. Nem használok ilyen skineket, soha nem is használtam (bízom a saját tudásomban), de ezt csalásnak titulálni égbe kiáltó butaság.

WH, aim és társai azok csalások, de ugyebár ebben a játékban ilyen nincs. (autoaim is 1 kalap sz.rt nem ér). Ami csalást láttam eddig az az artyk tracer-ének színezése, és a láthatóságának az idejének növelése volt....

Nem értem h maga a skin használata 1 kezdõ játékos számára, téged hogy érinthet negatívan? Látja h ott a motor jele na azt kell lõni, attól még a random faktor miatt nem lövi ki az engine-t, v ugyanígy nem fog minden egyes lövéssel ammorackelni a tankok nagy részét....Többször leírták már h normális harci távolságból maga a skin se látszódik már, max ha ilyen catfight van 50 méteren belül.

Igazából tényleg csak annyit szeretnék megtudni, magyarázd már el nekem téged milyen negatív módon érint ha vki a skin-t használja.
tiszteletben tartom a véleményed, nyilván, ha tilos lesz, nem használom.

lehet, hogy alacsony volt, de kezdi elérni a legalját, t9-10 tankokban is ülnek olyan playerek akik segitség nélkül az orrukat nem tudják kifújni, nem csatákat eldönteni.

Száguldozó/lövöldözõ tank nem egy könnyû tank volt? Csak annyit írtál, hogy WZ. A könnyû tankokra némileg más szabályok vonatkoznak, pl menet közben is látnak hasonlóan, mint állva (az alapértékük+némi bónusz a ketyerékre) Egy bokros/susnyás területen igen jól tudnak rejtõzködni mozgás/lövés közben is. Ahogy bokrok rejtettek téged, úgy a könnyû tankot is + õ jobban is láthat.
lealáztad volna Metallicát meg Guns n Roses-t meg a többi amatõr zenekart 😄
A színvonal nem változott. Randomban mindig is alacsony volt... 😊
Nem mondom, hogy minden modot bannolni kéne, de azért valahol meg kéne szabni a határt (szerintem a konzolos verzió miatt tenni is fognak valamit). Tetszik, vagy nem tetszik a véleményem, ezek a skinek egy ilyen célralövöldében csalásnak számítanak.

más mmo ban is vannak olyan addonok, amik segitenek, ott sem dekraláták csalásnak, szerintem ez olyan szabadon választott kategória, ez a skin vagy mi, ha az lenne, akkor gondolom tiltanák.

én tavaly óta játszok, kihagytam egy fél évet, most áprilisban kezdtem megint lövöldözni, a színvonal szerintem nagyot zuhant, de lehet csak én látom negativan a dolgokat.
Egyedül - nem szakaszban - képtelen vagyok vagyok 10-15 meccsnél többet játszani.

bujcsik555
Hát az én akkom erre esélytelen, 6k csata után még csak t10 tankom sincs, t5-t8 közt szenvedek mindig 😄 Utálom ha egy tankkal sokat kell menni, aztán mind a 20 tankommal csak duplázok 😄 Így lassan halad.

Viszont nemrég gondolkodtam rajta hogy ha ennyi idõt a gitártanulásba fektettem volna, nem itthon magam szórakoztatnám néha, hanem már rocksztár lennék, és ingyen lenne a sör meg a sok tinipina <#idiota><#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

én csak abban bízom hogy amikor tényleg megunom a gamet akkor jó áron el tudom adni az accot.... és abból a pénzbõl meg mind sört veszek 😄DDD
a végeredmény ugyanaz 😊 csak más a végeredményhez vezetõ út! <#wave>
bujcsik555
Én is elsõ perc óta tolom, de nekem csak 6100 csatám van, de nekem már az is olyan hogy mikor meglátom mindig elborzadok hogy ennyi idõt ebbe a marhaságba öltem 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Azért kicsit más, ha internetet utána nézel, mintha közvetlen a játékban mutatná, hogy "IDE LÕJJÉ!!!".

hát én sokszor elgondolkodok hogy a picsába tudtam eljutni 18k csatáig? 😄
fetröték az accom és amíg aludtam vki játszott helyettem? 😄
akkor lényegében én is csalok 😊
csak amíg Adler a tankon látja mi hol van én addig a fejemben látom 😊
oké
én harmad annyi csatánál tartok, lehet sosem lesz kitartásom 18k csatáig játszani, mert mostanában 1 óra után megunom, ill. idegesit, s nem szórakoztat.

Nem, csak véleményem szerint egy MMO-ba nem valóak olyan szintû (sõt semmilyen) modifikációk, amik például megmutatják egyes tankok gyengepontjait. Nálam ez már csalásnak számít.

de még a ceélkeresztet is kivennéd 😄 csak belsõ nézetben lehetne normálisan játszani.... 😊
am lehetne HC mód ilyen.... célkereszt nincs külsõ nézetben, nincs hp csak modulsebzés, nincs moduljavítás, nincs ember újraélesztés 😊
ha pl. kilövik a vezetõdet akkor ott maradsz ahol vagy... de beültethetsz helyére vkit, mondjuk a rádióst... de akkor meg nincs map 😄
durva mód lenne xddd
Megmondom õszintén, én a fejlesztõk helyében minden egyes modifikációt kitiltanék a játékból. Semmit nem engednék, csak az alapjátékot.

hehehe 😊
ha kezdõ vagy akkor oké.... én azt mondom hogy (véleményem szerint) 2000 csatáig kb. megértem ezt a skint... vagy mondjuk míg valaki el nem jut t8-t9ig...
de felette sztem noobság 😄
én sosem használtam mert csúfítja a tankot... anno mikor kezdõ voltam felmentem netre és bepötyögtem a tank nevét, bememorizáltam és kész 😄 most már minden megy fejbõl... (18k csatával nem is csoda)
ja, hirtelen nem tudtam mire gondolsz, de aztán csak megértettem😊

lehet noobság, nekem nagy segitség (persze nem egy ilyen volumenû csatában, sima vereség)

attól még nem kell zászlókat tenned a tankodra <#smile>
itt a vakáció

popey8
Pointer: jól számoltam, hogy a teknõcödnek 6 mp se kell, h betöltsön?<#wow1> Grat a csatához😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Matildára tök mind1 a torony....
KV-4re meg fejlesztett kell.... ugyanúgy átlõhetõ mindkettõ, amióta meg megbuffolták a fejlesztett tornyot jobb lett 😊
úgy kell vele menni mint masu-val... oldalazva és csak akkor ránézni az ellenségre ha rá lõsz, de nagyon nem szabad beforgatni a tornyot mert akkor lõhetõ az oldala
Eagle16
6 fontost a nagyobb átütés miatt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Olyan nagyon én sem, csak a DB-nél. Ha arra felrakod a nagy tornyot, ugyanolyan tetû lesz, mint a kisebb motorral. 😊

M7 re melyik ágyút érdemes használni ?
Roger6
Tilda. Ma. Nem KV4.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szeretjük az artykat (alázni)! <#mf1>

Si vis pacem, para bellum!

KV-4-rõl van szó? Én ott folyamatosan azon agitáltam melyik toronnyal használjam, aztán úgy rémlik végülis az alapnál maradtam, a fejlesztett baromi nagy és könnyen átüthetõ, ami elég nagy érvágás egy alapvetõen a páncélzatából élõ tanknál. Az alapnak a félgömb kialakítású frontja baromi pattogós, ez kárpótolt a picivel kevesebb HP-ért, RoF-ért, és látótávért.
Megmondom õszintén én például egyetlen tanknál sem vettem észre érezhetõ különbséget egy-egy nehezebb modul felrakása után. +hp mindig jól jön, view range az meg mindegy.

foxbat88fx: téged kérdezlek mint Tilda szakit: stock torony vs fejlesztett? A fejlesztett úgy néz ki, hogy csak +10m view range-t ad és +30 Hp-t, viszont +400 kg (plusz némi design). A fejlesztett ágyú meg felmegy a stock toronyra is. Érezhetõ a súlykülönbség mozgás közben? Mert lehet akkor maradok az alapnál és nem fejlesztem ki a nagyobbat.

Sunsetjoy
Csak pontosítás végett, nem wotlabs.com hanem wotlabs.net. Érdekes, hogy az elõbbi és létezik, de nem tûnik tankos labornak 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Foxielvárja, hogy az ellenfél énekelve, seggel elõre lemmingtrainezzen elõtte, szigorúan egymás után, gondos idõzítéssel megvárva amigy a soron következõ kivégzésre kerül.

Ettõl való bármilyen eltérés (pozitív és negatív irányba) csak és kizárólag az ellenfél hibája 😊

Van olyan, hogy ellenfélt még nem is látsz, és már a fél csapatuk hiányzik, a másik fele meg a pálya másik végén van. Amire meg odaérsz, azokat is legyilkolják... <#nyes>

lassú a kv-4... mire odaértem mind kihalt <#falbav>
Ha akkora balfasz volt az ellen akkor miért nem tudtál egyet se kilõni? Pláne ha 2 tierrel kisebbek voltak? Nem inkább te voltál az? <#mf1><#puszi>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.