World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ha összejön egy jó csapat akkor nem sok lose lesz...
emlékszem anno voltam vmi angol csapatban 15 meccset... abból 1 volt lose, többi alázás 😄 meg röhögés 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
kíváncsiságból kicsit beléptem "szobákba"
8as század tele tier 5-6al....
6os század tele tier 4-5el... megalol
(csak sikerült érthetõen megfogalmaznom)
tankozás mára ennyi, guritok valamit😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
WH, aim és társai azok csalások, de ugyebár ebben a játékban ilyen nincs. (autoaim is 1 kalap sz.rt nem ér). Ami csalást láttam eddig az az artyk tracer-ének színezése, és a láthatóságának az idejének növelése volt....
Nem értem h maga a skin használata 1 kezdõ játékos számára, téged hogy érinthet negatívan? Látja h ott a motor jele na azt kell lõni, attól még a random faktor miatt nem lövi ki az engine-t, v ugyanígy nem fog minden egyes lövéssel ammorackelni a tankok nagy részét....Többször leírták már h normális harci távolságból maga a skin se látszódik már, max ha ilyen catfight van 50 méteren belül.
Igazából tényleg csak annyit szeretnék megtudni, magyarázd már el nekem téged milyen negatív módon érint ha vki a skin-t használja.
lehet, hogy alacsony volt, de kezdi elérni a legalját, t9-10 tankokban is ülnek olyan playerek akik segitség nélkül az orrukat nem tudják kifújni, nem csatákat eldönteni.
Nem mondom, hogy minden modot bannolni kéne, de azért valahol meg kéne szabni a határt (szerintem a konzolos verzió miatt tenni is fognak valamit). Tetszik, vagy nem tetszik a véleményem, ezek a skinek egy ilyen célralövöldében csalásnak számítanak.
én tavaly óta játszok, kihagytam egy fél évet, most áprilisban kezdtem megint lövöldözni, a színvonal szerintem nagyot zuhant, de lehet csak én látom negativan a dolgokat.
Egyedül - nem szakaszban - képtelen vagyok vagyok 10-15 meccsnél többet játszani.
Viszont nemrég gondolkodtam rajta hogy ha ennyi idõt a gitártanulásba fektettem volna, nem itthon magam szórakoztatnám néha, hanem már rocksztár lennék, és ingyen lenne a sör meg a sok tinipina <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
fetröték az accom és amíg aludtam vki játszott helyettem? 😄
csak amíg Adler a tankon látja mi hol van én addig a fejemben látom 😊
én harmad annyi csatánál tartok, lehet sosem lesz kitartásom 18k csatáig játszani, mert mostanában 1 óra után megunom, ill. idegesit, s nem szórakoztat.
am lehetne HC mód ilyen.... célkereszt nincs külsõ nézetben, nincs hp csak modulsebzés, nincs moduljavítás, nincs ember újraélesztés 😊
ha pl. kilövik a vezetõdet akkor ott maradsz ahol vagy... de beültethetsz helyére vkit, mondjuk a rádióst... de akkor meg nincs map 😄
durva mód lenne xddd
ha kezdõ vagy akkor oké.... én azt mondom hogy (véleményem szerint) 2000 csatáig kb. megértem ezt a skint... vagy mondjuk míg valaki el nem jut t8-t9ig...
de felette sztem noobság 😄
én sosem használtam mert csúfítja a tankot... anno mikor kezdõ voltam felmentem netre és bepötyögtem a tank nevét, bememorizáltam és kész 😄 most már minden megy fejbõl... (18k csatával nem is csoda)
lehet noobság, nekem nagy segitség (persze nem egy ilyen volumenû csatában, sima vereség)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
KV-4re meg fejlesztett kell.... ugyanúgy átlõhetõ mindkettõ, amióta meg megbuffolták a fejlesztett tornyot jobb lett 😊
úgy kell vele menni mint masu-val... oldalazva és csak akkor ránézni az ellenségre ha rá lõsz, de nagyon nem szabad beforgatni a tornyot mert akkor lõhetõ az oldala
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Si vis pacem, para bellum!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ettõl való bármilyen eltérés (pozitív és negatív irányba) csak és kizárólag az ellenfél hibája 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.