World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá jani. Elvileg 8.7 ben jön az SP változtatátsa, és akkor lehetlesz eladni is.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Tudna valaki válaszolni két kérdésre a holnapi peccsel kapcsolatosan?
-ha S-51-bõl ki van fejlesztve az Obj.212 de nincs megvéve, akkor most peccs után a 9-es arty lenne unlockolva, vagy a 8-as?
-valaki meg tudná adni tételesen a super heavy spall linerrel ellátható jármûvek sorát?

Vki meg tudná mondani, hogy mikortól lehet lesz a super pershinget eladni goldért?
A pancsert inkább ma add el mert holnap buksz rajta 100k-t.

Solten
Ah kosz, vak vagyok (mobil)

Saor Alba

felkészültem a holnapi peccsre!!!! lesz ám creditem!!!!! 😊
Solten
Tud valaki olyan ugyes lenni hogy 8.6 kliens letoltest linkel?

Saor Alba

Érdekes egy csata volt:

Persze ismét jött a random generátor, és minden amire lõttem, csak pattogott vagy 0% sebzés. De még így is jól jöttem ki belõle... <#zavart1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Uninstall XVM ftw. <#zavart1> Amúgy nekem az utóbbi akkor fordul elõ mikor nyerésre állunk és az utolsó killekért küzdünk vagy versenyzünk cap buzikkal😄
Aláírom, hogy sokat javult a kezdetekhez képest, de még mindig messze van a jótól.
Mikor az xvm bedobja, hogy20% win esély, már üvölteni tudnék. És legtöbbször bejön a jóslat. Ez nem jó még az esélyesebb csapatnak sem. Szerintem mindegyikünk futott már lélekszakadva elõre, hogy legalább a maradék pár ellenségbõl gyüjtsön egy kis sebzést:-)
Tudjátok mi az érdekes?
Régebben 1 ilyen kör miatt az egeret vertem volna szét, de most kis tierben csak zavar.
Esélyem nem volt lehozni.
1 kis ház mögé szorultam be, szembe 1 troll Hetzer, másik oldalról 1 full hp-s Matilda (sajnos nem az oldalával támadt)...

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ugyancsak még a bétában nem volt úgymond MM, emlékszem, milyen fasza is volt B2-vel mondjuk Tigris ellen menni. Ahhoz képest a mostani MM ûrtechnika. Igaz, abban is volt kihívás, hogy egy 3-4 Tierrel magasabb hk-nak adj valami sebzést.

Jah néha frusztráló dolgokat kreál az MM de még mindig jobb mint régen... akkoriban mekkora pedózás volt...
Tartok tõle hogy hamarabb jön a maci meg a kecske, mint egy normális, nem csak tier alapon szortírozó MM, hogy ne kelljen minden második meccs elõtt, már a töltõképernyõt meglátva az asztalba verni a fejem...
Régen, még a béta idején ha átmentél a kutyaházon, volt vonyítás, de kivették, mert állítólag cikuszoltak az állatvédõk.

Már az erdõ is televan különféle állthangokkal... Kíváncsi leszek mikor lehet elütni kecskéket tyúkokat vagy kis tierû tankoknál neked megy a medve és lecsipegeti a hp-dat...
Solten
Valamelyik dev, madar fetisiszta.

Saor Alba

-Reworked animation of base flag
-New birds have been added to Ruinberg and Lakeville

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Juhúúú, megint egy ráérõ grafikus:lakevillen új madarak...
Mint egy falat kenyér, annyira kellett:-)
Eagle16
Teljes hivatalos patch leírás: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
Europa alvegen meg nem valt altalanossa az a nezet hogy nem sz@runk a minket eteto kezbe. 😊 Par evvel le vannak maradva, turelem.

Saor Alba

Maala
Que? 2k-ba kerül 1 db goldammo bele? Nem nagy pénz...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

5 van betárazva de azért ennyit nem költök a drágára😄
Persze tudom én, de hát maga a játék is egy tündérmese néha... akkor meg miért is ne?
Solten
Igen, kisse elfogult vagyok a temaban, talan az is kozrejatszik benne hogy kiabrandultam a 17-20-al araszolo jarmuvekbol 😊

Saor Alba

Maala
Van neki szép goldammója 130as pennel, azzal átüti. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Már bocs, de errõl nem õ tehet, hanem a II. vh német és szovjet mérnökei.

Ó hogy SerB tojna kaktuszt!!! legalább lehetne 75 mm a szerencsétlen PZ III penje hogy a kV 1 seggét átüssem...
Maala
Bwah, 37k XP GwTypE-hez... Egye fene, kihúzom, legalább spórolok 2,5millát...

ToCsEk
#233991 ez a siemka nyelv hát nem érted?

hm, ok, köszi azt hittem ilyen távolságból még nem lehet alatta átlõni de hát mindig van mint tanulni<#eljen>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Eagle16
Ha te közel vagy a vagonhoz, az ellenfél meg távol, akkor át tudnak lõni alatta, de te nem tudsz visszalõni, mert te úgy nem látsz rájuk.

pointer4
Te milyen nyelven beszélsz?
ToCsEk
nah íme a csodás rajzom, dafuk, berajzoltam pirossal a csoda francia tankot nah most dafuk ez a csodavagon átlõhetõ? like a bug

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

GabeE3e
Loool😊 maradt egy t59-ünk enemynél egy is3 mindkettõjüknek 1 lövésnyi hp, t59 ünk bement is3 mögé , és lepattant, is3 meg már lõni készült, sokan már írták ,hogy nice is3, meg gg, erre az is3 He-vel belelõtt 50-et xDDDD
aztán kilõtte a type😊
ez most feldobott nagyon<#vigyor2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

...Kiveve a kv2 trollt. Szembol he-vel eleg surun beadja a max sebzest es el is viszi neha hihetetlen tavolsagbol is. Oldalrol még jobb mert akkor gyujtom is igy ha marad is rajta egy kis hp az hamar leeg rola. Persze van olyan hogy nem sikerul elsore de nagyon jok az aranyok. A toltesnel lehetnek problemak 😊
Eagle16
Egy kis T69 rebalansz is még befért az új patchbe:

"- ground resistance for the T84E1 suspension on solid ground reduced by 8 percent and on medium ground by 7 percent
- T95 suspension turn rate buffed from 40 deg/s to 42 deg/s and recieved a ground resistance buff of 8 percent on medium grounds
- engine AOSI-895-5 nerfed from 600 to 550hp"

Elérkezett az idõ a 2k HE sebzésre Teir 6-ban is. Most már nincs hova menekülni.

Addigra úgy megszedik magukat, hogy életük végéig a Bahamákon szürcsölhetik a vodkát.
Azért kíváncsi leszek, ha egyszer elkezd apadni a játékosszám és a bevétel, akkor is ilyen tirpák stílusban fog-e megnyilvánulni. Nem kívánok nekik rosszat, pedig megérdemelnék, hogy egy kicsit letörjék a szarvukat.
Nekem is jobban bejön.
Érdekes amit a C3-ról írtál. Simán megállja a helyét tier 6-ban is, sõt nekem még 1 top gun is összejött ott(biztos csak szerencsém volt). Az ágyújával meg gold nélkül is ledarálsz bármit, még egy tier 6-osat is.
Nyilván jobb volt fénykorában, de még mindig nagyon is használható.
Úgy látszik, megint bebaszva adott interjút. Nálam már az elsõ bekezdésnél kinyilt a bicska.

Azért megint megállapítottam, hogy ez a SerB ritka ordas egy bunkó. Még amiben igaza van, azt is elõ tudja adni úgy, hogy az embernek kinyíljon a bicska a zsebében.
Eagle16

"Kérdések és válaszok:

- Kérdés: "Nem féltek attól, hogy mi a játékosok nem fogjuk jó néven venni, ha az önjáró lövegek nerfelésével kapcsolatos kéréseinkre tojtok nagy ívbõl?"
Válasz: "A megalománia csúnya dolog. Jobb ha vigyáztok ezzel."

- SerB véleménye a nagy kaliberû tüzérségi lövedékek lepattanásáról: "Olykor megesik, hogy a 8 hüvelykes tengerészeti ágyúk lövedéke lepattan egy mindössze 25mm-es páncélfelületrõl. Na és?"

- A repeszromboló lövedékek lepattanást eredményezõ beesési szöge 80 fok, vagy afölött. A normál lövedékeké 70.

- Bár a felhasználói fiókok egységesen lesznek jelen a WoT, WoWp és WoWs {Warplanes és Warships játékok - a ford} játékokban, a klánokra mindez már nem vonatkozik; bármelyik játékban hozták is létre õket, az csupán arra az egyre fog vonatkozni.

- A 0.8.6-ban a lombozat rejtõzési bónuszt adó mechanizmusa továbbra is marad a régi, mivel az indoklás szerint "Nem találtunk jobb megoldást rá." (Háttérinfó: a leendõ új rendszer gyászosan bugos volt)

- Az álcarendszer teljességében át lesz alakítva, azonban nem a várható közeljövõben.

- Kérdés: "A prémiumos lõszerek gyengítésével kapcsolatban - így legalább az 59-16 könnyû tank legnagyobb ágyúját fogjátok erõsíteni egy kicsit?"
Válasz: "Nem kötelezõ az 59-16 legjobb ágyúját használni..."

- A fejlesztõk igyekeznek kerülni, hogy különleges képességeket implementáljanak a játékban szereplõ jármûvek legénységei számára, amik a fõ képesség-százalék mûködéséhez hasonlatos bónuszt adnának. (Pl.: Egy töltõ nem fog olyan másodlagos skill-t kapni, ami a lövedékek csõbe helyezésének idõintervallumát csökkentené tovább.)

- Egyszer lehet, hogy lesznek nemzet-specifikus képzettségek, ám nem a közeljövõben.

- A kínai Type-59 nem fog további páncélzatot és erõsebb ágyút kapni. A jelenlegi verzió pontosan úgy jó, ahogy van.

- A modern térképek (magyarázat: például modern épületekkel rendelkezõk) bevezetését kimondottan kerülik a fejlesztõk.

- SerB szerint az új "free-to-win" hozzállás: "Arany vásárlásával nem szerezhetõ benne semmilyen elõny kimondottan a csatákra vonatkozólag. Kizárólag a fejlõdéssel kapcsolatban. Viszont ez a továbbiakban is így lesz, szóval felesleges ezzel kapcsolatban nyaggatni."
Az ezüst illetõleg arany által felképzett legénységre pedig ez volt SerB válasza: "A legénység a csatákkal bármikor továbbképezhetõ. Ha viszont valaki lusta, azzal még én sem tudok mit kezdeni."
Ugyanilyen válasz érkezett a jármûvek moduljainak megszerzésével kapcsolatban - normális, vagy szabad tp felhasználásával egyaránt megszerezhetõek maradnak.

- A halott tankoknak történõ ütközések nem okoznak életerõ veszteséget. Ha viszont mégis úgy tûnne, mintha ez történt volna, az pusztán azért lehet, mert még élt a tank, amibe a játékos csapódott, csak az ütközéssel kapcsolatos szöveg késve jelent meg.

- A potenciálisan kiosztott sebzés után nem fog tp-bónusz járni. (SerB: "Képzelem, legközelebb pedig már a játék letöltéséért is járjon azért valamiféle bónusz, nem?")

- Nem lesz 4 fõs szakasz.

- Egyelõre nem lesznek modok integrálva a játék kliensébe. SerB viszont gyorsan hozzátette, az nincs kizárva, hogy a jövõben a WG talán "kölcsönvesz" néhány jó ötletet.

- A "Halálos szem" képesség növeli a motor lángra-kapásának esélyét, de csupán indirekt módon. (A képességgel könnyebb kiszedni a motort, viszont annak tüzet fogási százalékát már nem befolyásolja.)

- Az automata ágyúknak ezután már csak kisebb esélyük lesz motortûz okozására - mindezt azért, hogy kompenzálva legyen a tény, miszerint bármelyik lövés okozhat lángra-kapást.

Serb magyarázata szerint: "Amikor a lövedék becsapódik a motortérbe, az egy "mentõdobást" indukál (Enélkül a játék játszhatatlan lenne. Egyes veteránok talán még emlékeznek a 0.4.0-ás patch-re...) Minden egyes lövésnek van egy célszáma, ami bizonyos fokú esélyt jelent a roncsolásra, minden olyan lövés pedig, ami a küszöbértéket átlépi, motortüzet fog okozni. 50% életerõ alatt a sérülésektõl a motor színe narancssárgára vált, 0-n pedig vörösre. Ez hát a kapcsolat a modulsérülés, és a lángra-kapás között a motor modulsérüléseinek tükrében.

- A prémium jármûvek nincsenek egyensúlyban az azonos tier fejlesztetlen ("stockos") harckocsijaival. - Valóban, némelyest jobbak, mint a fejlesztetlen változatok, azonban gyengébbek a már "elitbe rakott" verzióknál."
Maala
Nyílván KV-1S-nél váltanék goldra, hogy 189 pennel legyek ellene. Aztán attól függ, hogy megesz-e egyet a track, vagy sem.

A KV1-S összecsomagol bármit a tierjében/alatta. De még néhány T7-et is.
Solten
Pedofilkodhatsz vele T3/T4 tankok ellen nemely T5-bol is fasirtot csinal, aztan ha szembe jon veled pl a KV1S, kopkodheted fele a 85-ket (fele ugy is pattog rola) 😄 2 loves vagy neki. Mondjuk a T5 KV jobban pancelozott.

Saor Alba

pointer4
Motor nagyon kell!
Solten
Csurcsill 3 jobb mint az 1?? 😄DD A nap poenja. Na de kinek pap...

Saor Alba