World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Tud valaki ajánlani olyan klánt ahol valós emberek vannak? Úgy értem nem az a színvonal van hogy kivan írva hogy így tier 10 es tank meg ennyi effi kell és kapásból van 20-30 ember aki meg se üti az elvárást és meg kell õket tûrni klánon belül.
Légy szíves normális válaszokat adjatok, ha nem tudtok akkor ne.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Feljebb vitték az artykat, de pl németeknél ugyan úgy ott van a 2000-et sebzõ pityu T8ban, ahol kb minden tankba maxot tud lõni.
Ez az ágyú eddig leginkább t8-t10-ig volt használatos, most viszont elvileg T6-osok ellen is mehet, ha jól gondolom.
Tekintve, hogy T8 tank az találkozhat T6-al. Szóval nem lesz ez olyan vicces.
viszont az lenne a kérdésem hogy a JGpt2 mennyiben más mint a ferdi?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
GW Typ E researched. Undistributed experience spent: 255805. Free Experience spent: 8195.
Mwahaha, 4 újabb TX-es "tank"...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
-Magas tierû csatában rengeteg taktikai "zsenivel" lehet találkozni. Utóbbi idõben egyre többször fordult elõ, hogy átengednek egy-kettõ-..-öt felderítõ tankot, akár olyan pályán mint Malinovka, akár olyanon mint a Fjord. Több csapattárs bár tudna segíteni, nem teszi. Kultúrált hangvételû kérésre sem, majd az arty megoldja magának. Ha összejön véletlenül, akkor op-csalás stb. Általában viszont nem, és akkor noob arty -.- Aztán mikor sikeresen felsopottolták az összeset, meg kilõtték, akkor az arty nélkül maradt oldal jó eséllyel veszít, mert a tûzerõ hiányzik ugye 😄 Ez így játékélmény neki?
-A nem lõszerrekeszbõl származó fv183 "feature" az nem bosszantó? Ha végigkempeli és nem villan akkor is fair?
Ha nem jártál még magas tierben, megértem a naivitásod. Kellemetlen látni, ahogy a sokmilliós tankodat, aminek hónapokat öltél a fejlesztésébe, egy lövéssel kipukkasztja, vagy legalábbis harcképtelenné teszi valami a map túlsó sarkában bújkáló sunyi ócskavas. Arról nem is beszélve, hogy ott már nem babra megy a játék, ha egy arty jót göcögve szétken a meccs harmadánál, akkor még gyõzelem mellett is jó eséllyel ropogós tízezreseket fogsz kiperkálni a végén.
A meg ha igazad van, akkor ezentúl tier1-be 3-as artykat fog rakni.
Egyébként a többi amit írsz az már az MM hibája, artykhoz sok köze nincs.
Lehet hogy a mm balansz nem válna be, de én már a csata elején megmondtam, hogy az 1 heavy (Churci) és 3 arty spotter nélkül nem ellenfél a 3 heavy (Churci, KV-1, BDR) 4 artys és spotteres csapatnak. Ahogy annakelõtte sem volt semmi esélyünk az arty nélküli pályán, ahová a 3 heavy ellen kaptunk +3 spottert. Azt köszönöm szépen. És nem arról van van szó hogy a statisztika alapján bukó csapat vagyunk, mert a múlt héten azzal kezdte az egyik csapattárs, hogy megint a noobok közé került. Kérdeztük miért, azt mondta 74% az esély arra hogy veszítünk. Úgy nyertünk, hogy a foglalást egyszer tudták csak megállítani pár másodpercre, simán lehoztuk a kört. És akkor azt még nem is említettem hogy alap Churcivel (aminek ugye 4-es ágyúja van) berak egy 6-7-es csoportba, ahol a tankok fele 7-es volt. Azt is köszöntem szépen.
Másrészt DMG és DMG közt is van különbség. Egyik csatában elõrerusholsz, és azt lövöd, amit te spotolsz magadnak... Másik csatában campelsz, és hátulról sniperkeded le, amit mások spotolnak neked -> ilyenkor õk kapják a sebzés felét spotdmg-ként... Azaz te valójában a felét sebzed.
Valamint maga a gyõzelem is egy minimális mértékben több kreditet ad. (Csatábalépés * 1,85)
cyka blyat
Hogy tudom vissza rakni? Esetleg egy másik célzó mod?
kurva jóóóóó tank az!!!
akkor félelmetes dolgokat lehet vele mûvelni
"For heavy tanks of more than 70 tons a super-heavy spall liner has been added with an additional absorption coefficient of 50% "
lesz egy kis tier8 vásárlás 😄
Egyébként azért kérdeztem mert van egy aljas tervem: a már depóban lévõ, de soha nem használt heavy spall linereimet ideiglenesen fel akarom pakolni olyan tankokra, amikre ezentúl super heavy fog kelleni. Mert így ingyen és bérmentve fogja lecserélni nekem a WG a az 500k-s felszreléseket a drágább, 750k-s felszerelésekre 😊