World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNS

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hali!

Tud valaki ajánlani olyan klánt ahol valós emberek vannak? Úgy értem nem az a színvonal van hogy kivan írva hogy így tier 10 es tank meg ennyi effi kell és kapásból van 20-30 ember aki meg se üti az elvárást és meg kell õket tûrni klánon belül.

Légy szíves normális válaszokat adjatok, ha nem tudtok akkor ne.
ja és kurva artyk!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

patchaou
Fölösleges, úgysem értik meg. Szerintük teljesen rendben van az, hogy olyan tankokra lövöldöznek amiknek esélyük sincs visszalõni mivel van köztük egy város vagy egy hegy. Hõbörögni pedig szvsz azok szoktak, akik ezt kimondottan élvezik is. Szóval kár rájuk az idõt és a billentyûzetet pocsékolni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

.... A n ilt fedezek nelkuli palyak (telefonrol irok es raz a kocsi)
Artyzni mindenki tud mert egyszeru.... Megis ellenuk vedekezni mar meghaladja sok ember kepesseget mer 20,000 csata utan is siman kepes felvonulni oda ahol tisztaban van vele hogy az arty pofan fogja loni sot mar latatlanban is becelozza elore a belyet. Semmi gond legkozelebb ujra arra fog indulni. Kivetel ez alol a nyi p
Ezért van a counter artyzás. És ha már ha ez létezik, akkor annyira nem is láthatatlan az az arty.
Maala
Reload time, és szûkülési idõ a nerf. A többi maradt a helyén, még ha nagyobb is a célzókör.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Amúgy csak én nem értem mi a nerf?
Feljebb vitték az artykat, de pl németeknél ugyan úgy ott van a 2000-et sebzõ pityu T8ban, ahol kb minden tankba maxot tud lõni.
Ez az ágyú eddig leginkább t8-t10-ig volt használatos, most viszont elvileg T6-osok ellen is mehet, ha jól gondolom.
Tekintve, hogy T8 tank az találkozhat T6-al. Szóval nem lesz ez olyan vicces.
hmm, a Ferdi egész szépen muzsikál a táp csõvel, végre kezdenek értelmes statijaim lenni vele

viszont az lenne a kérdésem hogy a JGpt2 mennyiben más mint a ferdi?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Maala
Researched:
GW Typ E researched. Undistributed experience spent: 255805. Free Experience spent: 8195.

Mwahaha, 4 újabb TX-es "tank"...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez is ki lett tárgyalva sokszor, amiért az artyt a leginkább utáljuk (a lista persze tekintélyes hosszúságú): mert kockázat nélkül, láthatatlanul lövöldöz a térkép túlsó végébe, anélkül, hogy a delikvensnek akár csak esélye lenne visszavágni. Lehet nyafogni, hogy jaj de a spotterek, meg ha átjutnak akkor mi van, de nézd már meg mi ez ahhoz képest, amit a tankosok a frontvonalban csinálnak.
-Nem kell sajnálni az artyt, a 30-as sebzés megfelel kb. a nem sebzõ átütõ találatnak tankban.
-Magas tierû csatában rengeteg taktikai "zsenivel" lehet találkozni. Utóbbi idõben egyre többször fordult elõ, hogy átengednek egy-kettõ-..-öt felderítõ tankot, akár olyan pályán mint Malinovka, akár olyanon mint a Fjord. Több csapattárs bár tudna segíteni, nem teszi. Kultúrált hangvételû kérésre sem, majd az arty megoldja magának. Ha összejön véletlenül, akkor op-csalás stb. Általában viszont nem, és akkor noob arty -.- Aztán mikor sikeresen felsopottolták az összeset, meg kilõtték, akkor az arty nélkül maradt oldal jó eséllyel veszít, mert a tûzerõ hiányzik ugye 😄 Ez így játékélmény neki?
-A nem lõszerrekeszbõl származó fv183 "feature" az nem bosszantó? Ha végigkempeli és nem villan akkor is fair?
Nem lesz T1-ben 3-as arty, ennyire nem egyszerû, nézd meg a patch notes-t, ott leírják pontosan hogy lesznek átbuherálva az artyk.
Ha nem jártál még magas tierben, megértem a naivitásod. Kellemetlen látni, ahogy a sokmilliós tankodat, aminek hónapokat öltél a fejlesztésébe, egy lövéssel kipukkasztja, vagy legalábbis harcképtelenné teszi valami a map túlsó sarkában bújkáló sunyi ócskavas. Arról nem is beszélve, hogy ott már nem babra megy a játék, ha egy arty jót göcögve szétken a meccs harmadánál, akkor még gyõzelem mellett is jó eséllyel ropogós tízezreseket fogsz kiperkálni a végén.
Kezdõ vagyok, szóval én még csak hallomásból ismerem a top tiereket. Nem mondtam egy szóval sem hogy sajnálni kell az artykat. Tisztában vagyok vele hogy mindenki utálja õket. Az elmúlt 1-2 hétben már inkább counterartyzni próbálok. Másfelõl meg hiába tápos az arty, ha a csapat nem védi meg, akkor elkapják nagyon hamar. A másik dolog, mivel ez egy csapatjáték, nagyon sok múlna a taktikán. És itt jönne be az hogy védeni a saját artyt és minél elõbb kilõni vagy spottolni az ellenfélét. És ez nagyon sokszor nem megy.
A meg ha igazad van, akkor ezentúl tier1-be 3-as artykat fog rakni.
És akkor sajnáljam szegény ürgéket a Bisonban? Ma már ott tartunk, hogy a T8-9-10 játszhatatlan az artyk miatt, a tankerek alacsony és közepes tierbe menekülnek hogy legyen játékélményük, de azért még a kistierû artisták könnyes szemecskéit is törölgessük? <#ejnye1>
Egyébként a többi amit írsz az már az MM hibája, artykhoz sok köze nincs.
Erre csak annyit tudok mondani, hogy anno Bisonnal betett KV-1-esek ellen. Ha nagyon nagy mákom volt, akkor sebeztem beléjük olyan 30 körül. Pont tegnap voltam egy 2-3-as csatában ahol 2-2 arty volt, de ez elég ritka. Anno nekem is volt két ilyen csatám Bisonnal, de az egy városi pálya volt, ahol kb lehetetlen bárkit is kilõni, a másik meg ugyan sík terep volt, de a könnyû tankok gyorsabban mozognak, ráadásul akkor eléggé szét is esett a csapatunk és lerusholtak minket. Egyébként pont a tegnapi simsport közvetítésen volt téma. Az hogy növelik a töltési idõt és a szórásképet, sztem nem buff, hanem nerf, de nekem 8. Van artym, de nem az a fõ profilom.
Lehet hogy a mm balansz nem válna be, de én már a csata elején megmondtam, hogy az 1 heavy (Churci) és 3 arty spotter nélkül nem ellenfél a 3 heavy (Churci, KV-1, BDR) 4 artys és spotteres csapatnak. Ahogy annakelõtte sem volt semmi esélyünk az arty nélküli pályán, ahová a 3 heavy ellen kaptunk +3 spottert. Azt köszönöm szépen. És nem arról van van szó hogy a statisztika alapján bukó csapat vagyunk, mert a múlt héten azzal kezdte az egyik csapattárs, hogy megint a noobok közé került. Kérdeztük miért, azt mondta 74% az esély arra hogy veszítünk. Úgy nyertünk, hogy a foglalást egyszer tudták csak megállítani pár másodpercre, simán lehoztuk a kört. És akkor azt még nem is említettem hogy alap Churcivel (aminek ugye 4-es ágyúja van) berak egy 6-7-es csoportba, ahol a tankok fele 7-es volt. Azt is köszöntem szépen.
GabeE3e
Nemsokára kiderül<#nezze>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ja, és az alacsonyabb szintû artykat meg is dobták egy 1-2 százas sebzésnöveléssel, csak hogy teljes legyen az élvezet.
Megint csak fenét. Nerfeltek rajtuk egy keveset, cserébe most már az eddiginél két tierrel kisebb áldozatokat szivathatnak. Maradjunk a buffnál.
Ma az artykat.
Fenét. Ez még sosem vált be, vagy legalábbis minimálisan. Nerf? Hol? Mikor? Mit?
Ha a ratyi matchmaking miatt rinyálunk a WG fórumán, akkor hajlandóak lesznek valamit tenni az ügy érdekében? Vagy egyszerûbb nerfelni és azzal kiszúrni az emberek szemét?
Javítási költséget illetõleg: a bruttó bevételt írtam le, mindenfajta költség nélkül. Amit írsz az így van, viszont míg az elsõ csatában végig mellettem volt egy M7 (az egyik támadó éket konkrétan mi vezettük), így valszleg jó részét az ellennek õ spottolta nekem, addig a második csatában (a kevesebb kreditesben) a végén már egyedül mentem elõre és gerilláztam, magamnak spottolva és sebezve.
Maala
Egyrészt gyõzelem esetén (sok csata átlagában) kisebb lesz a javítási költség, mert többször maradsz életben, mint veszteség esetén.

Másrészt DMG és DMG közt is van különbség. Egyik csatában elõrerusholsz, és azt lövöd, amit te spotolsz magadnak... Másik csatában campelsz, és hátulról sniperkeded le, amit mások spotolnak neked -> ilyenkor õk kapják a sebzés felét spotdmg-ként... Azaz te valójában a felét sebzed.

Valamint maga a gyõzelem is egy minimális mértékben több kreditet ad. (Csatábalépés * 1,85)

Antimat
Valaki írta itt régebben, hogy a 8.6-tól a KV5 használhatatlan lesz. Ez mire alapozódott, tudja valaki? (A Super Heavy Spall liner tekintetében.)

cyka blyat

Az elsõ ugye gyõzelem, ezt nem írtam bele.
Hogy van ez, hogy gyõzelemtõl - vereségtõl független a kapott pénz mennyisége? Mert hogy ez nem így van, az hétszentség. T-34-85-tel az elõbb futottam egy ezernégyszázvalamennyi sebzéses kört, 19 000 kredit. Most egy 1756-os kör, vereség, 15 000 kredit. Az áldozatok mindkét körben egyaránt T5-6 tankok, spottolás elhanyagolható.
aaaaaa ne is mond.... holnap lehet megint újra leszedni 24 féle módot! <#shakehead>
Hali én a Crosshair MOD J1Mb0 - 0.8.5 célzót használom mert ez tetszik idáig a legjobban. Viszont sajnos fentrõl eltûnt az a csík ami azt mutatja, hogy mennyi tank semmisült meg a mi csapatunkból és az ellenség csapatából.

Hogy tudom vissza rakni? Esetleg egy másik célzó mod?
Solten
Francba, de fog hianyozni a derp Shermi 😊

Saor Alba

ezért írtam hogy meg kell tanulni használni 😊
kurva jóóóóó tank az!!!
Uhum, egy óráig verettem vele egy PZ 38 oldalát.

Maala

meg kell tanulni használni 😊
akkor félelmetes dolgokat lehet vele mûvelni
Hát kipróbáltam: elit lövész nulla sebzéssel.

komolyan mondom nem hiszem el!!! 1hitel a GWtiger wz120ból. Ki kellene szedni a gecibe a 7es 8ast, és felvinni a gwpanthert meg az s-51-t tier10be. És akkor annyi...
kösz

a gyorstüzelõ
A Pz I C-re melyik löveg a legjobb: 2cm flak vagy a 7.92 gyorstüzelõ Mauser?

FV-nek ez jól jön. Mert az az egyik gyengéje, hogy rosszban van az artykkal nagyon 😄
Idõközben átnéztem én is alaposabban a patch notes-t, de azért köszi 😊

Még egyszer😊))

"For heavy tanks of more than 70 tons a super-heavy spall liner has been added with an additional absorption coefficient of 50% "

én az összeset 😄 vagyis a GW Pancsert már eladtam 😊
lesz egy kis tier8 vásárlás 😄
Sajnos nem voltak ennyire következetesek, mert amikre mén emlékszek, hogy felmegy a Jagdtigerre, a Tortoise-re, és az FVB215b-re is, pedig ezek online tech tree szerint 80 tonna alattiak.
Egyébként azért kérdeztem mert van egy aljas tervem: a már depóban lévõ, de soha nem használt heavy spall linereimet ideiglenesen fel akarom pakolni olyan tankokra, amikre ezentúl super heavy fog kelleni. Mert így ingyen és bérmentve fogja lecserélni nekem a WG a az 500k-s felszreléseket a drágább, 750k-s felszerelésekre 😊

For heavy tanks of more than 70 tons a super-heavy spall liner has been added with an additional absorption coefficient of 50%

Én a GÉWÉ Tájp E-t fogom eladni, mint a sicc! <#pias>
mivel elhalasztottak a sp valtoztatast a 8.7re, szerintem majd akkor.
amire emlekszem: kv4, kv5, e100 de ugy remlik azt mondtak minden 80tonna feletti gepre.
és tényleg!!! igaz csak 60k az a 100k de az is valami! köszi hogy szóltál!!! <#worship>