World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hála istennek Tierxben ott van még az 5-5 arty, remélem ott is marad és nem csurognak le 😄
Valaki meg tudná mondni,hogy miért csinálja azt a játék hogy mikor elindítom azt a kis indítóablakot nem jeleníti meg.Miért van ez?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
eddig alul volt, most felül is lehet. ÉS ?

Nekem ez a 8.6 el se indul. Csata betöltõképernyõnél folyton kifagy.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
eladtam artykat és megvettem jp2õt meg vk4502a-t felszereltem fullosra õket meg modulok, gyorsító, stabi, venti + legénység + skill átképzés...
és még így is maradt 700k creditem LOL 😄
kiköltekeztem magam elcsesztem vagy 7-8 millát <#vigyor2>#vigyor2>
Úgy kellett volna hogy ha az egyik oldalon SPG van felül, akkor a másikon is az legyen. Így városban esélytelen is lehet az egyik oldal.
Remélem mihamarabb lesz lehetõséged ismételten gyakorolnod ezt a lojalitást az irányukba annak kapcsán is, ha téged érint majd valami hasonlóan!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
VanDaal: jogos a felháborodás, nem is azt mondtam, hogy jaj de jófej a WG.
Ha én vettem volna aranyért lõszert, akkor nekem is fájna...
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Nekem most kezdett el 788 megát letölteni.
És a magamfajta idiótákból élnek, szóval legalább a látszatát igyekezhetnének fenntartani egy minimális tiszteletnek azok irányába, akiknek a pénzébõl élnek, nem is rosszul!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
már más is megerõsítette hogy nincs meg a gold ammoja, nyugi nem szívtam be és rémeket látok
neked csak low-tier tankjaid vannak, azokat nem érintette a gold változás
Ami most eszembe jutott velük kapcsolatban, azon gondolatok egyikre sem való fórumra, de mérhetetlenül fel vagyok háborodva!
Még annak idején, mikor nem lehetett kreditért venni arany lõszert, egy félárú akció keretében több száz arany lõszert halmoztam fel tankonként CW-k miatt a top tier tankjaimhoz. Ezekbõl jócskán maradt még, erre ezek az utolsó szemétládák önhatalmúlag eladogatják szaros játékpénzért, amit én igazi pénzért vettem?!
Legközelebb majd a megkérdezésem nélkül eladják valamelyik prémtankomat, vagy átváltják az aranyamat is kreditre, mert szerintük az majd jó lesz nekem?
Nagyon remélem, hogy ebbõl is lesz valami akkora botrány, ami miatt nem gyõzik majd elég sûrûn kérni a játékosok bocsánatát, miközben visszahátrálnak, és tévedésnek próbálják majd beállítani az egészet!
AZBESZTMEGBASZTA!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WG AZ ÖSSSZES GOLD AMMOT VISSZAVETTE!!!!
most megveheted 15-20-30% -al drágábban!