World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Semmi, elnéztem valamit. Majd találok vagy csinálok jobbat ne aggódj.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mi sírás lesz itt ma az artyk miatt. <#smile>
de mond már meg mi a gond, ha már beraksz ilyen képeket ?!

Kurvajó. 10db T10 tankot kell újra feltöltenem gold lõszerrel. Mivel mindegyikben volt 10-20 közötti mennyiség a CW miatt. Szarjon sünt aki kitalálta ezt...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tök jó ez a 8.6 és még semmit nem vettem a kicsikére! 😄DD

Ebben egyébként van igazság.. ez egy sima TierX csata, amibe belecsúszott egy-két T8as tank. Sztem eddig is volt ilyen, az hogy az SPG fenn van vagy lenn a listában, az irreleváns.

Hála istennek Tierxben ott van még az 5-5 arty, remélem ott is marad és nem csurognak le 😄

Dejó a t6-os hummi pedózhatja a t4-et is😄
Sziasztok. Vélemény indien panzerrõl? Miért igen miért nem?
Eagle16
Nem az én képem, de szerintem páran mindjárt mutatnak sokkal rosszabbat is.

Majd arról írjatok, hogy beindult e az arti invázió közepes (T5-T8) tierben... nem örülnék ha GWPatnherek lövöldöznének a KVmre.

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondni,hogy miért csinálja azt a játék hogy mikor elindítom azt a kis indítóablakot nem jeleníti meg.Miért van ez?
Pedig Ti kaptátok a jobb leosztást...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

mi a bajod vele ??? nem tök mindegy, hogy a sorban alul vagy felül van ????

eddig alul volt, most felül is lehet. ÉS ?

Eagle16
Már tölthetõ a patch is külön: exe
torrent

A kv2 152 milisenek nagyon csunyan levettek a gold loszer atuteset. 136 mm. Az AP 110-et tud. Semmi ertelme goldot venni bele mert messzire ugyis HE kell bele. A Su152-et meg felnyomtak 250-re
Eagle16
Szép új világ 😄D Lehet visszasírni az elõzõ verziót.

Nekem ez a 8.6 el se indul. Csata betöltõképernyõnél folyton kifagy.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

jóóó ez a peccs 😊
eladtam artykat és megvettem jp2õt meg vk4502a-t felszereltem fullosra õket meg modulok, gyorsító, stabi, venti + legénység + skill átképzés...
és még így is maradt 700k creditem LOL 😄
kiköltekeztem magam elcsesztem vagy 7-8 millát <#vigyor2>
Eagle16
Ja, ez meg a másik hülyeség. Egyik oldal tetejére SPG-t rak, másik oldalra meg akár közepes tankot is...

Úgy kellett volna hogy ha az egyik oldalon SPG van felül, akkor a másikon is az legyen. Így városban esélytelen is lehet az egyik oldal.

Attól, hogy formálisan joguk van valamit megcsinálni, még nem lesz etikus ez a húzásuk. Joggal való visszaélés klasszikus esete.
Remélem mihamarabb lesz lehetõséged ismételten gyakorolnod ezt a lojalitást az irányukba annak kapcsán is, ha téged érint majd valami hasonlóan!

Ja, akkor így még jobb. Nem ismerem/néztem a GWT lövedékeit, csak hogy szépen átvitte az IS-7-et abból gondoltam, de akkor ezek szerint szépen a torony tetejét vagy hátulját kapta el. Hogyan bírtad ezt a GW grindet végigcsinálni? Borzasztó lassan tölt a GWT és nulla a kitéríthetõsége, respect érte. Nekem a GW Panther van meg (a PZ III/IV, Hummel vonalról), de az ettõl sokkal-sokkal pörgõsebb, pedig már azt se tudtam végig grindelni a patch kedvéért se.

GabeE3e
Omg de pontos lett az Isu-m <#vigyor2>

9-es arty helyett kaptunk egy m103-mat😊
Elég simán nyertünk.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Megint elbarmoltak vmit, spotolodik valaki, 10 secre beakad...
JeffDunham
8.7-ben

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Van már információnk arról, hogy a SuperPershing-et mikor és hogyan lehet majd goldért eladni?

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Eagle16
Annyi.

VanDaal: jogos a felháborodás, nem is azt mondtam, hogy jaj de jófej a WG.
Ha én vettem volna aranyért lõszert, akkor nekem is fájna...

Letöltöd a játékot, és már az indításnál rákérdez, hogy elfogadod-e a szabályzatot. Gondolom elfogadtad, így nincs jogalapod a felháborodásra. Senkinek sincs. Ha holnap wipe, akkor se sírhatunk. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Mekkora az új patch mérete ?
Nekem most kezdett el 788 megát letölteni.
Attól, hogy a ránk kényszerített EULA alapján legálisan megtehetik, még egy csöppet sem lesz etikus, és szerintem egy ilyen esetben teljesen jogos a meglopott felhasználó felháborodása.
És a magamfajta idiótákból élnek, szóval legalább a látszatát igyekezhetnének fenntartani egy minimális tiszteletnek azok irányába, akiknek a pénzébõl élnek, nem is rosszul!

Maala
Nem gold, AP... Nem használok artyban goldot. Elfogyott a HE-m addigra már. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Eagle16
Ami a játékban van az nem a tied, azt csinálnak vele amit akarnak, benne van az EULA-ban is. Holnap eladhatják az összes prémiumtankodat csak úgy és nem tudnál mit csinálni. Minden a WG-é, te csak felhasználó vagy.

milyen hangulatkeltés ??? szerinted szórakozásból írok hülyeségeket ??
már más is megerõsítette hogy nincs meg a gold ammoja, nyugi nem szívtam be és rémeket látok

neked csak low-tier tankjaid vannak, azokat nem érintette a gold változás

WG már egy ideje le se f*ssa a játékosokat és csak a k*baszott bevétel érdekli õket.
Jujj de nagyon rossz meccs volt ez, fõleg az enemy szemszögébõl. Ott voltam T-54-el, csak még a játék elején lefagyott a gépem (VGA halódik sajna) és mire visszaértem már az E-100-as lõtt + te is 😊. Kíváncsi voltam ki spottolt állandóan, de valószínûleg az Ojjekt, meg így láttam az elsõ lövésed a tankomba (-1000 hp) enyhén bemákolt lövés volt. A csapat annyit csinált, hogy felment a két szokásos camping helyre és várta, hogy leszedjék õket + az IS7 afk/bot volt a játék elejétõl. Azért a T57 one-shot és az afk IS7-es azt hiszem végleg lerontotta az esélyeket (szépet kapott õ is a goldból😊. Még így is majdnem döntetlen lett. Nem lenne ez a pálya rossz, ha nem alakul ki a campfest, de így halál.

Teszt szerveren feltûnt, hogy nincsenek meg az arany lõszereim, de azt hittem, csak valami bug féle. Ezt meg merték lépni élesben is?

Ami most eszembe jutott velük kapcsolatban, azon gondolatok egyikre sem való fórumra, de mérhetetlenül fel vagyok háborodva!
Még annak idején, mikor nem lehetett kreditért venni arany lõszert, egy félárú akció keretében több száz arany lõszert halmoztam fel tankonként CW-k miatt a top tier tankjaimhoz. Ezekbõl jócskán maradt még, erre ezek az utolsó szemétládák önhatalmúlag eladogatják szaros játékpénzért, amit én igazi pénzért vettem?!

Legközelebb majd a megkérdezésem nélkül eladják valamelyik prémtankomat, vagy átváltják az aranyamat is kreditre, mert szerintük az majd jó lesz nekem?

Nagyon remélem, hogy ebbõl is lesz valami akkora botrány, ami miatt nem gyõzik majd elég sûrûn kérni a játékosok bocsánatát, miközben visszahátrálnak, és tévedésnek próbálják majd beállítani az egészet!

Eagle16
Csak 40k xp a GW Panther, pedig alig 20-at szedtem össze a Hummel-el még 2 éve...nincs is olyan messze... Távozz tõlen Sátán! 😊

Ugye mondtam valamelyik nap minek hitbox zone? 😄

AZBESZTMEGBASZTA!
Maala
Textúraváltoztatós mod fenn, ami közvetlenül a res mappában cseszett valamit?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Valami hiba nálatok van, lejott a 800 MB, telepítette, aztán 10 MB lokalizációs csomag, és már bent is vagyok.
Eagle16
Az E-100-asnak is maradt a tornya ahol volt...teszten sokkal elõrébb volt.

Nem kell a hangulatkeltés, nekem megvan az összes goldammo-m.
patchaou
Rohadjon most már tényleg megf az egész wg úgy ahogy van. Letöltette velem a launcher azt a 800 megát, aztán meg elkezdett vinnyogni, hogy neki bizony 8 giga még kell és most azt akarja lehúzni. Ugyanolyan lowfos noob szarok ülnek ott is mint a játékosaik nagyrésze.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Érdekes ez a frissítés, elõször letöltött 788 Megát, most pedig tölt valami 1600 Megásat.

Eagle16
Nem az összeset, csak aminek megváltoztatták az árát. Az angol 20 fontos pl. nem változott.

Roger6
Farfekvésest.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szarjanak sünt. <#wilting>
Hmmmm... kipakolták volna a féláron bespájzolt dagileó lõszeremet... hmmmm....

Ez komoly? Nekem szerencsére nincs gold lõszerem.

Roger6
Huha, szerencsére egy tankban max 4 van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

EZ DURVA!!!!

WG AZ ÖSSSZES GOLD AMMOT VISSZAVETTE!!!!

most megveheted 15-20-30% -al drágábban!