World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
helyesen: átnevezni @xvm.xc-re
megpróbálom amit irtál.
Elõször is mentsétek a megszokott konfigfájlt (xvm.xvmconf)
A zúj xvm-et bemásolni a megszokott helyekre kivéve az xvm könyvtárat azt a res_mods gyökerébe kell.
Namost az xvm könyvtárat megnyitva átnevezni elõször az xvm.xc.sample-t simán xvm.xc-re.
Ezután elnavigálni a res_mods\xvm\configs\@Default\ könyvtárba, ide bemásolni az elmentett xvm.xvmconf és á[email protected]. Értelem szerûen az ott lévõ default-ot törölni.
Remélem így félkövéren észrevehetõ lesz
Emide meg már felraktam pár mindenképpen frissítendõ mod-ot
Próbáltam beállítani a moduláris részeket, de még.... gyakorolni kell.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Segítséget kérnék az xvm bekurblizásához.
Köszi.
Viszont meg nem mondom, hogy mit kellene újratelepíteni.
Valamelyik kocsog mikroszaftos cucc lesz a ludas. Tán .NET framework?
Na így teperj ha vesztésre állsz.
Tiszta igazságos ez a cr-xp rendszer.
Na én ezt az ablakot egyszerûen nem látom. az egér érzékeli de én fasztse látok
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mikoyan, akkor tisztázzuk. Milyen ablak nem jön fel és mit indítasz el? <#zavart1>#zavart1>
azzal is rossz?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
vissza lehetet tenni a régieket?
Két gépen is.
Valaki tudna segíteni? miért csinálja azt a játék hogy mikor elindítom azt a kis indítóablakot nem jeleníti meg?Miért van ez?
Nekem nem jön be, papír, lassú célzás, nem eléggé agilis.
A penje viszont jó, hulldown-ban használható.
Az ág T10-es medje viszont a teszt tapasztalatai alapján fantasztikus, ezért megéri a grind.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Valaki meg tudná mondani,hogy miért csinálja azt a játék hogy mikor elindítom azt a kis indítóablakot nem jeleníti meg.Miért van ez?
"Ja, ez meg a másik hülyeség. Egyik oldal tetejére SPG-t rak, másik oldalra meg akár közepes tankot is...
Úgy kellett volna hogy ha az egyik oldalon SPG van felül, akkor a másikon is az legyen. Így városban esélytelen is lehet az egyik oldal."
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff