World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az "új xvm" et honnan..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hupsz itten kimaradt egy szóköz.
helyesen: átnevezni @xvm.xc-re

ok köszi!most már letöröltem és most telepítem majd.
megpróbálom amit irtál.
Na látom van gond a zikszvémmel.

Elõször is mentsétek a megszokott konfigfájlt (xvm.xvmconf)
A zúj xvm-et bemásolni a megszokott helyekre kivéve az xvm könyvtárat azt a res_mods gyökerébe kell.
Namost az xvm könyvtárat megnyitva átnevezni elõször az xvm.xc.sample-t simán xvm.xc-re.
Ezután elnavigálni a res_mods\xvm\configs\@Default\ könyvtárba, ide bemásolni az elmentett xvm.xvmconf és á[email protected]. Értelem szerûen az ott lévõ default-ot törölni.

Remélem így félkövéren észrevehetõ lesz
Emide meg már felraktam pár mindenképpen frissítendõ mod-ot

Az M24-en is fejlszthetnenek mar valamit. Felesleges megvenni mert a T71 mindenben jobb nala. Fegyver rejtozes gyorsasag. Raadasul az M24 javitasa is eleg huzos igy hasznot sem igazan termel.
Figgy, mondom. Elõbb az exe-t, rakd el valahova, hogy azért meglegyen és szedd le, amit lentebb linkeltem wotlauncher.exe-t. Ha azzal sem mûködik, akkor egyrészt elõször szerintem sikáld le, és telepítsd újra a játékot. Ha ezek után sem megy, akkor lehet próbálkozni a .nettel, meg a hasonló progikkal. Mivel egyszer meg lett szakítva telepítés közben, gyanús, hogy a huba a wotnál van.

És ezt a microsoftos keretrendszert telepítsem?
Esetleg az exe-t, amit lentebb linkeltem felrakhatod, hátha.

Maala
Ha nem akarsz vele szenvedni, akkor bemásolod a .zip-file tartalmát a WOT könyvtárba, aztán a régi xvm.xvmconfig-odat szimplán gui/flash-be, és ugyanúgy menni fog, mint eddig.

Próbáltam beállítani a moduláris részeket, de még.... gyakorolni kell.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

a májkroszoftnál http://www.microsoft.com/hu-hu/download/details.aspx?id=17851
Stoppos! hool találom ezt a Net Framework-ot?
Valaki tudna segíteni abban, hogy miképpen tudnám az új XVM-hez használni a régi XVMconf beállításaimat?

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ezt az új xvm configot hová kell bemásolni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

egyébként egyszer tudod kikapcsolásnál meg lett szakítva a frissítés azóta csinálja ezt
Elindult nagy nehezen.

Segítséget kérnék az xvm bekurblizásához.

Köszi.

fogalmam sincs
Vagyaz...

Á. Értve...

Viszont meg nem mondom, hogy mit kellene újratelepíteni.

Valamelyik kocsog mikroszaftos cucc lesz a ludas. Tán .NET framework?

Ez a nem semmi!Csóri Jp100 kioszt 5K sebzést,és a túloldalon a gyõzelem miatt több xp-t kap még a legbalfaszabb fasz is mint a Jp100.
Na így teperj ha vesztésre állsz.
Tiszta igazságos ez a cr-xp rendszer.

flash player frissítés?
No valakinek nincs még ilyen gondja? Spotolásnál 10secre beakad a game...
Na ugye mikor ráklikkelsz a game-re és kijön egy kis ablak aminek a jobb alsó sarkában van hogy indítás.
Na én ezt az ablakot egyszerûen nem látom. az egér érzékeli de én fasztse látok
Caliph
igen,mert xvm modhoz másik inditó file tartozik,az eredeti elõbb behoz egy kis ablakot a hírekkel,jelzi hogy aktuális patch fut e,és külön kell kattolni a play gombra,míg xvm mod e nélkül indit

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Írtsad a férgesét lehet hogy én meg beüllök az ELC-be😄
Bírnám a WG letiltott volna minden modot csak a célkeresztet engedné modolni! Adná isten! 😊
Alig varom hogy kep ele keruljek. T50-2 es tarsai ujra a garazsban lesznek 😊
Arra gondolsz, hogy mégcsak nem is a jó exe-t indítja? Öööööööö....

Mikoyan, akkor tisztázzuk. Milyen ablak nem jön fel és mit indítasz el? <#zavart1>

most töltöm le ismét már 3 GB-nál jár
nekem célzó mód van
azzal is rossz?
Caliph
ha pl xvm modot használsz és asztalról inditod xvmes parancsikonnal akkor nem inditja az ablakot. inditsd közvetlen a könyvtárból az eredeti exe-vel

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nemtudom miféle arty nerfrõl volt amúgy szó.... kb úgyanúgy, ha nem is pontosabban lõnek... +3 arty t 5 csatában köszönjük Wg. M41 kistierek közt miközben már elõzõ patchben is oneshootolta az M6-ost akkor itt milesz?
GabeE3e
Nálam akkor volt ilyen,amikor valamilyen modot raktam be , már nem tudom melyiket, ilyenkor vissza szoktam állítani a tegnapi verziót, és minden jó.

Am lesznek itt még érdekes dolgok:

Még jó,hogy itt voltam<#mf1>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

800 mega után elkezdett még 1 gigát szedni...mi a vége?
"Never goes smooth. How come it never goes smooth?!!"

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hangok nagyon jók. Végre van dinamikája a hangoknak nem csak puffognak. Igazi horror mikor JAgdE100 eldörren. Kritikus hit is nagyon jó! 😊
amúgy lehet ez vidi kártya gond?
Én meg nemis látok belõle semmit és hát mitne mondjak kiba*tt idegesítõ -.-
8.6 kompatibilis Jimbót és szerver oldali célkeresztet tudna linkelni valaki?

eddig a peccs nagyon szar.... 0% WR és a hangok is brutál gagyik lettek
vissza lehetet tenni a régieket?
Nekem a telepítés áll meg 84% on..

Két gépen is.

787 mb-nél megállt a letöltés...5 perce áll 😄 imádom ilyenkor a játékot.. 😄
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? miért csinálja azt a játék hogy mikor elindítom azt a kis indítóablakot nem jeleníti meg?Miért van ez?
neked meg pont az én HSZ-emet kellene olvasnod, az egész csak érzéki csalódás! eddig is volt ilyen hogy az artyk száma különbözött, csak amíg alul volt, akkor nem úgy érzékelted hogy a top tankkal van szemben. most hogy felül van a listában egybõl arra asszociálsz hogy top tank helyett kaptad.

Tipikusan megosztó tank, sokan imádják, sokan utálják.
Nekem nem jön be, papír, lassú célzás, nem eléggé agilis.
A penje viszont jó, hulldown-ban használható.
Az ág T10-es medje viszont a teszt tapasztalatai alapján fantasztikus, ezért megéri a grind.
Ez a hozzáállás. Ez nagyon korrekt. Csinálsz jobbat, ne aggódjunk. Már boccs, de ez pont olyan, hogy szinte keresed a szituációkat ami miatt rinyálhatsz. Hajrá. Pont erre kíváncsi a fórum.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy miért csinálja azt a játék hogy mikor elindítom azt a kis indítóablakot nem jeleníti meg.Miért van ez?
nem szóltam, megnéztem...
Két hozzászólással kellett volna visszaolvasnod...

"Ja, ez meg a másik hülyeség. Egyik oldal tetejére SPG-t rak, másik oldalra meg akár közepes tankot is...

Úgy kellett volna hogy ha az egyik oldalon SPG van felül, akkor a másikon is az legyen. Így városban esélytelen is lehet az egyik oldal."

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

És mióta lövi át a leo a KV-t?XD