World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez van, ezt osztotta az Élet. <#eplus2>

É azért nem foglalkoztam ezzel, mert tele van a garázs. A helyfelszabadítás miatt meg eleve buktam volna csomót (félárú eladás ugye), a végén minuszos lett volna az egész.

Meg hát én egészséges heteró vagyok, nem nyomok BUY-t artira 😄

Aki prostinak áll, ne csodálkozzon... 😄

Már akkor azzá váltál amikor megnyomtad a BUY gombot egy artin. Sõt, buzivá is. Buziprostivá akkor 😄

Borsófejtés közben nincs is jobb a fórumolvasásnál. <#nyes>
amivel lehet keresni most az grille, stpz II, M37, amx 105 am, Bison
3at be is vettem belõle + az M37-et féláron így kapok ezekért összesen 85.000 creditet.... nem sok, de az is valami
(este eladtam a gw p-t de hülye fejemmel nem vettem meg bison-t pedig lett egy szabad helyem, és akkor már 100k-t nyertem volna)
A láthatósági rendszer is? 😊

Mert eddig mindenki panaszkodott arra hogy teszten az szar.

(amúgy meg, sztem nagyságrendekkel több ember van élesben, teszten meg tán még vmi mesterséges korlát is van).

Nos, klasszikus példa mines.

Ha meddel vagy, köteleséged felmenni a hegyre, hiába tudod hogy a túloldalon a 3GWbõl 1 biztosan a feljárót célozza.

Hogy miért? Mert ha az ellenség megy fel, szanaszét spottol mindent, jó esetben még a saját artikat is. És game over (szóval készeresen k anyját az artinak, az ellenségnek azért mert a túloldalon van, a mieinknek azért mert ha kispottolják akkor veszítünk. )

Igaz, nincs 20K csatám, csak 16K, de vannak szituk amikor fel kell menni és reménykedni hogy hátha nem néz oda az arty, hátha nem talál el.

Amúgy meg, egyszerûen nem lehet egész nap arty safe helyen ülni.

Azért ez elég vicces... Teszten megoldható, hogy normálisan legyen optimalizálva a játék, és mire kijön élesben, addigra meg már elfelejtik, mi kéne hozzá, hogy normálisan fusson? 😊

Akkor beszoptam. <#eplus2> Akkor fgyelmetlenül néztem meg Jacktor oldalán a táblát.

Így van. A Hummelt meg lehetett venni féláron, és ebben az esetben pozitív lett volna a mérleg. Tejes áron mindenféleképpen bukik rajta az ember.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

a grillével nyersz 23.000 creditet
a hummelel pedig buksz szépen -227.000 creditet 😊 gratulálok 😄
LOL és tölti nekem a 8.6ra a 766mb-ot.... ezért szedtem le 4.8gb-ot?
hülye idióta WG
hát ha a hummelt tegnap vetted, akkor buksz rajta, ha jól sejtem, akkor csak akciósan érte meg.

az eladási ára:465e lesz.

patchaou
A tesztszerver nálam is mindig simábban fut. Aztán tökmindegy, hogy frissítek vagy újat töltök le, élesben már gyengébben muzsikál.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Az amcsi oldalon meg lehet nézni a változtatásokat színesben is. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Köszönöm!
Lehet jobban jártam volna, ha nem erõltetem ezt az újratelepítést, de úgy éreztem, itt az ideje megejteni. A teszt szerver jóval simábban futott, mint a "rendes" 😊

Tegnap vettem Sütõt meg egy Humit, remélem valóban lehet keresni az eladásukkal.

Eagle16
788 Mb.

A launcher mennyit szed le?

Köszi.

Eagle16
Most már tölti a launcher is.

12 gmt +2hrs

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

le.... és nincs semmi, továbbra is nem elérhetõ a szerver nekem...
Letelt a 10 perc...<#idiota>
Mydgard
Ha lesz SG szazad mostanaban akkor becsatlakoznek, ismerkedni, miegymas. :-)

Pm itt vagy Mygard ingame.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Ja és a @xvm.xc szintén szerkeszthetõ az online editorral.

A mostani xvm.xvmconf fájlt nevezd át @xvm.xc-nek és rakd a res_mods\xvm\configs\@Default\ mappába.
minden ugyan úgy fog mûködni mint eddig.

Kb. 10-12 k csata után 1000 körüli a WN6-ja, a 800 effis 3-4 k csatás játékosokat szólta le. Mindegy, lapozzunk.
na 10 perc és élni fog a szerver..... sztem fail lesz 😄
MÉg mindig semmi... nehéz feltölteni a madarakat vagy mi?
Jobban megnézve nem volt hülyeség szétbontani az xvmconfig-ot témánkénti egységekre, minden maradt ugyanúgy, mint rég, csak sokkal egyszerûbb kikeresni azt, amit szerkeszteni szeretnénk.

A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.

Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!

Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:

-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet

Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT

Jelmondatuk: HARRR!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

"Kiközösítettél egyedül" :'(

ezzel tökéletesen egyet kell hogy értsek veled
1. ez csak egy "szar" játék, semmire nem mész vele az életben
2. ha mégis játszani szeretnél és sikeres akarsz lenni mondjuk CW-n akkor jó emberek kellenek
Továbbiakban nem reagálok, bocs a többiektõl. Jó szórakozást klánba mindenkinek.
én nem láttam volna hogy killbull arcoskodna a 920 effijével, am nem tom mennyi neki
De most már nincs xvmconfig, hanem egy vagon xc. kiterjesztésû file tematikusan. Gondolom azért, hogy ne egy nagy file-ban legyen minden, hanem tematikusan csoportosítva. Majd megszokjuk, csak most fura még.

Akkor gáz, ha nem tölt bele goldot, mert farmolni akar.
Ezt ecsetelem. Nem érti. Csak már személyeskedésbe ment volna át az egész.
Ez most itt a baj hogy valamit akartam csinálni azt ne igénytelenül. Meg minek van akadémia ha a fõ klánba van az összes kezdõ. Ez már nyomor nem játék.Egy macska vagy saját gyerek hálásabb ha ennyi energiát invesztálnak bele mint ezek teszik, arról nem is beszélve hogy még csak kézzel se fogható dolgokért küzdenek.
HAMI-nak pedig 1300 környékén. Sokat ez nem jelent.
Most nem azért foxikám, de én nem is arcoskodom a 920 effemre... Amibõl mellesleg hiányzik 1k csata mert az eff kalkulátorok nem számolják bele a beta shermant...

Maala
Már 8.5-ben is így volt... Ugyanúgy, ha berakod az xvm.xvmconfigot az eddigi helyére, megy minden rendesen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

most nem azért.... de neked is 1133 az effed
WN7 920
Melóban vagyok te nagyon te. 5 után leszek otthon, akkor szívesen meghallgatom (és Bee is) az észrevételeidet...

atinq
Köszi a segítséget.

No.

Én befejeztem csak az a baj hogy nem mernek felhívni oda.
De marha jó, hogy megváltozott az XVM konfigoláaa...

Ez nem offolás, mivel bulldog kolléga fontos magyar klánközösségi problémákat vet fel alaptalanul.

Amúgy meg vigyétek le a szintet 1000 effre, hogy bull emgtapasztalhassan milyen egy "normális" klán

Nem vitte be egyszer se. Typeal voltam végig meg még a NH3CL is. ennyire hülyének ne nézzen senki hogy 0,46 os pontossággal meg 175 ös pennel megyek bajnokba.
Sziasztok!
Van már vmi link a 8.6 patch-rõl?
Nincs kedvem kivárni míg kinyitják a szerót és a launcherrel kelljen leszedni 😊