World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg hát én egészséges heteró vagyok, nem nyomok BUY-t artira 😄
Már akkor azzá váltál amikor megnyomtad a BUY gombot egy artin. Sõt, buzivá is. Buziprostivá akkor 😄
3at be is vettem belõle + az M37-et féláron így kapok ezekért összesen 85.000 creditet.... nem sok, de az is valami
(este eladtam a gw p-t de hülye fejemmel nem vettem meg bison-t pedig lett egy szabad helyem, és akkor már 100k-t nyertem volna)
Mert eddig mindenki panaszkodott arra hogy teszten az szar.
(amúgy meg, sztem nagyságrendekkel több ember van élesben, teszten meg tán még vmi mesterséges korlát is van).
Ha meddel vagy, köteleséged felmenni a hegyre, hiába tudod hogy a túloldalon a 3GWbõl 1 biztosan a feljárót célozza.
Hogy miért? Mert ha az ellenség megy fel, szanaszét spottol mindent, jó esetben még a saját artikat is. És game over (szóval készeresen k anyját az artinak, az ellenségnek azért mert a túloldalon van, a mieinknek azért mert ha kispottolják akkor veszítünk. )
Igaz, nincs 20K csatám, csak 16K, de vannak szituk amikor fel kell menni és reménykedni hogy hátha nem néz oda az arty, hátha nem talál el.
Amúgy meg, egyszerûen nem lehet egész nap arty safe helyen ülni.
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
a hummelel pedig buksz szépen -227.000 creditet 😊 gratulálok 😄
hülye idióta WG
az eladási ára:465e lesz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Lehet jobban jártam volna, ha nem erõltetem ezt az újratelepítést, de úgy éreztem, itt az ideje megejteni. A teszt szerver jóval simábban futott, mint a "rendes" 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pm itt vagy Mygard ingame.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
minden ugyan úgy fog mûködni mint eddig.
A HPTS egy nagy múltra visszatekintõ klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.
Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!
Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerû szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kõbevésett törvény:
-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet
Állj közénk cimbora, utunkat borgõzös kikötõk, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT
Jelmondatuk: HARRR!
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
1. ez csak egy "szar" játék, semmire nem mész vele az életben
2. ha mégis játszani szeretnél és sikeres akarsz lenni mondjuk CW-n akkor jó emberek kellenek
Ez most itt a baj hogy valamit akartam csinálni azt ne igénytelenül. Meg minek van akadémia ha a fõ klánba van az összes kezdõ. Ez már nyomor nem játék.Egy macska vagy saját gyerek hálásabb ha ennyi energiát invesztálnak bele mint ezek teszik, arról nem is beszélve hogy még csak kézzel se fogható dolgokért küzdenek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WN7 920
Amúgy meg vigyétek le a szintet 1000 effre, hogy bull emgtapasztalhassan milyen egy "normális" klán
Van már vmi link a 8.6 patch-rõl?
Nincs kedvem kivárni míg kinyitják a szerót és a launcherrel kelljen leszedni 😊