World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Betöltöd ide a config file-odat, aztán Markers/Text fields résznél beállítod úgy, ahogy szeretnéd.
Csinálsz egy újat a + gombbal, majd beállítod X, Y koordinátákat (értelemszerûen a current health Y-ja mellett. C:wn legyen a "color, és wn a "format".
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
EU1-re 1000 effi felett... EU2-re 1000 alatt az elsõ 500 csata erejéig meg bárhova mehet
Nem biztos, hogy sikerült érthetõen elmondani, mire gondolok 😊
Itt egy régebbi screenshot, illusztráció gyanánt. Valahogy így szeretném most is kiíratni a WN6 értéket a healthbar mellé, illetve az általam kiosztott sebzést is ehhez hasonló formában szeretném látni ismét, ugyanis a wotinfo.hu-ról most letöltött konfigban sajnos az sem ilyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Start menü -> Vezérlõpult
naná hogy a t28 protot.... mondam neki h e-100at lõjje de írta h nem.... 6ot levert az e100 és talán lement 200 hp-ja
Bár ha végig rákoncentrált az SPG akkor nem annyira.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Azt lehet tudni, hogy milyen értékkel került vissza? Annyiért amennyiért vettem régebben, vagy mintha eladtam volna féláron?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ez valami rosz feature?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ez az agyhalott gyökér egyenes ágon kihúzta az objectet a körben meg sebzett nullát mert szerintem még ahhoz is hüjje, hogy legalább HE-vel használja.
Lehet tippelni a nemzetiségét
Mind az A, mind a B pontod értelmetlen így.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Valaki megmondaná, hogy lehet megcsinálni, hogy a játékos neve mellé írja ki a WN6/WN7 értéket, úgy, hogy ez legyen megjelenítve alapértelmezettként, és ne kelljen hozzá nyomva tartani az altot?
Esetleg ha ilyen beállítást használ valaki, és a minimapon is be van állítva a szonár funkció, lenne olyan kedves, hogy feldobja ide?
A. Ha nem volt arty-nerf, és kurva erõsek az artyk, miért zavar titeket, ha betesz egy artyt toptanknak?
B. Ha panaszkodtok, hogy szar az arty toptankként, akkor hogy a faszba lehet azt mondani, hogy nem voltak nerfelve eléggé?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
De amúgy az is érdekes, hogy oldódott meg a probléma. Mielõtt feltettem volna a 8.5-ös dolgokat(Jimbo, DMg panel, garázs) csináltam mentést, hogy ne kelljen megint mindent letölteni. Láttam hogy nem megy, gondoltam ezekkel van a baj. Kitöröltem, vissza a mentéssel. De viszont így is van jimbo meg dmg panel, de garázs nincs. Na most egy hogy? A mentettben ezek nem voltak benne. Anomália. <#guluszem1>#guluszem1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mi volt itt arty nerf? Hogy több lett belõlük?
Arról nem is beszélve, hogy az összes T8 tankkal benyomott T10 csatába... Remek.
Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!
lehet õket alázni xddd
Hát WG totál ingyen és bérmentve leszedte nekem és berakta depot-ba 😄
Szerencse h goldot se használtam csak 1-2 tankohoz, szóval egész jól jártam, így elsõ ránézésre, de azért jobban szétnézek, nehogy vhol nagyon megkárosítsanak 😄
azóta új módokat szedek le mindig
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
8.5 van mindkettõbõl. Akkor megnézem hogy mennek-e. Akkor lehet hogy a garázsból is jó a 8.5-ös?
Nekem pl a jimbo már minimum egy éve ugyan az a damage panel meg jó a 8.5-ös.
Még mindig.
Ne ássuk már ki a gesztenyét nektek...