World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
albán? 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez mi török, tatár vagy mi?<#idiota>
😊
mint az élet.... borzasztó
Gëzohem Wargaming!

Që nga 0.8.6, një përditësim është plotësisht unplayable për mua për të luajtur.Zgjidhja më e ulët, është vetëm 14-18 fps em është në vendosjen e ulët. Në textúrapackok të ndryshme, dhe programe të tjera si WOT Tweaker, wot motorino dhe gamebooster nuk ndihmojnë. Prandaj, unë do të ju pyes se llogaria ime premium pezullohet një kohë të pacaktuar, për aq kohë sa ju nuk e keni blerë një kartë qenë më mirë videove. Ka 50 ditë premium për ju dhe unë nuk do të jetë tretur.
Faleminderit për mirëkuptimin tuaj dhe ndihmën tuaj në paraprakisht!
Nekem van 1 tippem a reakcióra: Ó borzasztó!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Köszi, szerintem megteszi. Nem tanultam angolul, de megérteném a lényeget ha nem Én írtam volna akkor is 😊
Majd jelzem mit reagálnak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Dear Wg!
Since the 0.8.6 update the game is completely unplayable for me. I have only 14-18 fps on the lowest graphic settings . In various texturepacks and other programs like wot tweaker, wot starter and gamebooster not help. Therefore, I would ask you that my premium account suspended indefinitely time, as long as I have not purchase one of been better video card. I have 50 days premium and I do not want to lose it.
Thank you for your understanding and your help in advance!

Lehet hogy nem túl profi, mert már elég álmos vagyok, de megértik belõle. Ha valaki tud jobbat hajrá.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tono34
Jelezzed majd legyél oly kedves, hogy mi lesz rá a válaszuk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

EZ MEG MI A FENE?

Dear Wargaming!

Fuck you!

röviden forditottam hogy serb is megértse

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Mára asszem elég, hiába a stock átok valamiért nagyon sújt engem pedig kitettem magamért😄

Viszont a Tigris meglepett egy elég jó körrel.
patchaou
Valaki lefordítaná nekem az alábbi szöveget?:

Kedves Wargaming!

A 0.8.6-os frissítés óta teljesen játszhatatlan lett számomra a játék. A legkisebb felbontáson, a legalacsonyabb beállítások mellett is csak 14-18 fps-em van. Ezen különféle textúrapackok, és egyéb programok mint a wot tweaker, wot starter és a gamebooster sem segítenek. Ezért arra kérném önöket, hogy a prémium fiókomat határozatlan idõre függesszék fel, amíg nem sikerül beszereznem egy a mostaninál jobb videókártyát. Jelenleg 50 nap prémiumom van és nem szeretném ha kárba veszne.
Megértésüket és segítségüket elõre is köszönöm!

jövök én is köcsög!😄
legyen igazad
Naja :-) nem jatszottam par honapig , de amint meghalottam hogy jon a Wot nextgen konzolokra visszajottem <#banplz>

a ven marha fejemnek jobban megy majd a fotelbol...<#mf1>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

GabeE3e
Õ a kabalám vele mindig nyerek<#worship>

Oké Tono, majd írj rám,ugyanez a nevem.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Látom dolgoztál a platoon társad helyett 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nézz oda, elveszett ember...
Hiányoztunk ? 😊

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Tono34
Picur elalszik.. és sikerült valami kaját leerõltetnem a torkomon akkor jövök 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

GabeE3e
nyehe nyehe
Valaki T9 platoon?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Most mér'? Tudhatnád hogy mindig a csapat a hibás, sose a player 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hmmm... nem akarlak bantani de ha ez a jatekbeli accod noobmeter.com
akkor azert lehet veled van a baj

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Esetleg még az lehet, hogy most már, ha leesik az fps, a játék levesz néhány effektet. Lehet, hogy neki ennyire lassú a gépe.

VGA driverre gyanakszom én is.

Bullshit. Mindent átlõtt szembõl, egyedül a beforgatott német tankok voltak problémásak. Meg elég pontos, szóval nem hiszem hogy ezután is probléma lesz vele.

popey8
Ezek az új átütés és lepattanó hangok egyszerûen szörnyûek. Még sokszor meg se lehet különböztetni õket. Hiba mentesen mûködik már a HRMOD? Tesztelte vki?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

376 az átlagsebzésed (utolsó 7 napra vetítve meg 695)

Õszintén modva azért rinyálok mert eddig is sima lõszerrel is csak tényleg oldalról volt jó ez a tank,de elõröl is a tankok pocakját simán lehetett ütni,nyilván nem az E5 bazi weak-rõl beszélek,de így a ruzskik szinte messzebbrõl sebezhetetlenek ezzel az átütéssel,eddig is nehéz volt szembõl megkezdeni,de most!!áhh persze rajta kívül szinte minden Tx-s tank penje legalább úgy kezdõdik :240/330 sötöbö de ennek az amúgyis kurvára sebezhetõ tanknak adtak egy pofont!
Tono34
Ezek szerint õ megtalálta a HC szervert, igazán elárulhatná nekünk is 😊

Esetleg mod v VGA driver ami bekavarhat?

GaBenc
23 az szép lenne...1-2-3 ezres. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

a minimum átütés tényleg rosszabb,de az még nem jelenti azt hogy minden alkalommal amikor lõsz a legkisebb átütési értéket fogja neked számolni,193 és 321 között bármi lehetséges,igaz hogy a batchat már rég jobb nála,de attól még jó kezekben lehetõség továbbra is adott.
GaBenc
Na engem meg leugattak mikor jeleztem, hogy remélem éhen döglenek. (nincs fizetõs). De Én vagyok a növény. Eddig nyomtam az 1-23 ezres sebzést, most meg 300-500. Szerintem nem tudok játszani.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hardon nyomja. 😊

Ezaz. Köszönöm. <#puszi>

Tono34
Felhívták a figyelmedet milyen szép a tó 😊

Bazzeg most jövök fel a patch óta elõször,mi fogad a garázsba??!!! na mi bazdmeg,villog a szerviz az 50B alatt,a pennek odabasztak megint,a jó kurva annyjukat mintha ez olyan mocskosul OP lett volna,de nem baj kell még,remélem még az a kevéske sebességi elõnyét is agyonbasszák a következõvel,meg a páncélját egyenesen vegyék le róla ,legyen csak a váz és más semmi,úgyis csak az van neki ,de remélem azt is elbutítják,ROHADJANAK MEG komolyan
Sunsetjoy
Nem vagy egyedül. Nem gép vagy netfüggõ, többeknek van, másoknak nincs (nem csak hazánkban). Én hamarosan valami másik drivert fogok vidkarira felrakni, hátha.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
Tetszik, sikerült is bele borulnom a tóba.

Platoon társammal egyszerre vannak laggjaink.
Az új patch óta elég gyakran belaggol a játék. A ping felfut több százra, aztán vissza, elég zavaró, másnál is elõfordul? A patch elõtt nem volt ilyen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Úgy nézem, nálad már mûködik az új álcázási rendszer.
Master91
Help!

2-bõl 2x ez fogadott Wideparkon, ötletem sincs mi a baja.
Errõl jut eszembe, az melyik mod, ami kiírja jobbra lent, hogy mennyi aznap a winrate minden meccs után?

Ma minden meccsen úgy kellene kezdeni, hogy Siemka, van magyar?
Aztán másnap megnézni a winratet. 😊

Sunsetjoy
A kínai max tömörítéssel becsomagolva 300 közelibõl 170 mega közeli fájl. Igazad van, nem 600 mega az egész 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ezekre gondolsz? KÉP

Kicsit nagyobb lenne az a csomag 600 megánál <#buck>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
És ha az ilyenekre válaszolsz, akkor elég valószínû, hogy a közeljövõben tiltóra kell tenned mivel nem fogja föl, hogy nem akarsz gyakorlóba/szakaszba/századba menni vele, viszont a meghívók ott villognak folyamatosan...

Hát...ja. Két dolog van amitõl rosszul leszek, az egyik a siemka a másik a van magyar? Akkor szinte minden esetben veszítünk. Varázsszavak. Elhangzik= vereség, és nem hogy vereség, 3 perc alatt bedarálnak.

toocha
Van magyar?<#vigyor2>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

patchaou
Ez legalább használt kérdõjelet.

Van magyar? Van.
12.00-kor már 10 tankot vesztett a csapat. Volt magyar. <#nevetes1>Ha mégegyszer valaki megkérdezi...