World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen varázserdõ, de attól még megmondani az ellenfélnek ,hogy mi a helyzet, az disznóság.

EMBEREK!!!

MÉG ÁLL A DOLOG HOGY ÉRDEKELNE EGY ACC AMINEK A GARÁZSÁBAN VAN EGY TYPE 59!!! Nem érdekel mennyi csatát mentek az accal, mennyi az effi, mennyi a nyerési ráta...leszarom!!! :-) legyen egy Type 59 a garázsában!!! Aki tud ilyet jó áron írjon priviben!!! THX!!!
patchaou
Csak nem Murovanka? Ott szívem szerint Én is beírnám az ellenek amikor minden retardált az erdõbe megy és a másik oldalra senki... De nem teszem, csak szidom õket mint a bokrot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Reprot meg volt, csak rég kikapcsoltam a csata felvéltelt, és képernyõ mentést se csináltam. Hülye voltam, de annyira felbosszantott amit láttam. Elõsször fel sefogtam, de beírja, hogy egyik oldal tiszta? Kinek? Meg hogy az erdõben vagyunk? Mi van? Aztán kapcsoltam.

Vissza kéne állítani a csata felvételt, de amikor legutóbb vissza állítottam varázslatos módon zuhant az fps szám. Így inkább hanyagoltam.

Fasza vagy!<#eljen><#pias> Én meg végre föladtam neked a motyót!<#hehe> De nem egyszerre kihányni mint tegnap!<#nevetes1> Melóztam egész héten, annyi idõm nem volt hogy éhen haljak!<#nevetes1>
plane 16k xp-ert 😊
Írj ticket-et rövid leírással replay-el a support-nak esetleg a commandernek is el lehet küldeni.
Minimum kap 3 nap bant.

Sunsetjoy
A fejlesztett 10 kg-val könnyebb, és a wz-132-n kívül sehol nem használható...
Totál megéri 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hát ezt nem hiszem el. Nem elég hogy megint tier 9-be rak be. Nem.
Nem elég hogy segg hülye csapatba. Nem.

Egy tetves rohadt kis buzi, a szaros nyomorék fosában folyamatosan jelenti a másik csapatnak, hogy mit csinálunk. Szépen beírogatja közös chat-be. Az ilyen embert örökre ki kéne tiltani. Rohadt csaló.

Az illetõ-szép nem szép ilyet kiírni, DevilTank1990, 700 csatás nyomi gyerek, EuForce klán tagja. <#eljen>Az agyam eldobom.

azt valaki elarulna nekem, h a wz-132 ket motorja kozott megi mi a kulonbseg???
Á ilyen hülyeségeket nem használok😊
józanodós hétvége <#nevetes1>
tegnap meztelenül medencéztem és mutogattam magam a csajoknak úgy beb**m 😄DDD
Nem raktad fel véletlenül a 4x-es zoom módot? Annál sokkal nagyobbnak látszik a kör a nagyítás miatt.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

GaBenc
És én vagyo a béna VK-val. Na te is béna vagy. Ketten már vagyunk....szakasz vagy század? <#ravasz1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Nálam simán mükszik....
Ezt nézd meg.
Tudsz válogatni. Nálam ez van fent. Illetve nem minden. De alapnak jó.

GaBenc
Nem baj az. Sör, haverok, fanta (ez csak neked). Buli van....<#ravasz1>

HHÉÉÉTVÉÉÉGEEEEVAAAAAAAAN!!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mennyi gyökér van ma is istenem -.-"
rég meglenne már a tank ász VK-ra de mindig lose.... akármennyit sebzek... 5000et 10000et vagy megölök 10et akkor is lose 😄
tök mindegy!
Nem igaz már. Tier 8-as tankkal miért szinte csak tier 9-es -10 es csatába rak be? Akár EU1, akár Eu2-es szerver, ugyanaz. Tízbõl egyszer 8-as csata. Nem azt mondom ne kerüljön be tier 10-es csatába, de ne állandóan. Ez rohadt frusztráló.

Thx a linket de innen van az elsõ verzió, aztán még szedtem le máshonnan is, ezért is vagyok tanácstalan.
GaBenc
Van egy VIII artym....illetve volt, mert eladtam. De a statisztikában jól mutat. Hat körrel. <#idiota>

GaBenc
Itt megtalálsz mindent.
Nálam megy minden amit leszedtem. Célkereszt, max zoom, hangok.....

GaBenc
Na a noobot én is megkaptam. SU-100 vagyok az elején. Mögöttem van két szörnyeteg. Erre be jön közénk egy vas és én vagyok a láma hogy nem lövöm ki. Mikor megkérdeztem, hogy nem láttátok? A válasz, azt hittük kilövöd.... Mert a TD az lõ elöre és hátra is egyszerre. Meg aztán tele is van vassal azt mindent kibír. De ha hirtelen felindulásból anyázok akkor meg vannak sértõdve....

patchaou
Nálam a jimbo tökéletesen mûködött, próbálj meg máshonnan leszedni egyet. Sokszor akik kirakják az oldalakon a letöltések közé a modokat nem ellenõrzik le, hogy kompatibilis e az új verzióval, csak mögé írják hogy 8.6 és kész, ezzel le is tudják az egészet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok. Tudna vki segíteni? Olyan gondom van h 8.6-óta bugos a célköröm. Jimbo célkeresztet használok, de akkora a célzóköröm mint amikor sérült a löveg vagy halott a lövész. Pontosan lõ de a célzókör nagy és ez marha idegesítõ. Remélem nem kell ujrarakni a játékot.... Am kipróbáltam más célkereszteket is hátha a Jimboval van a baj, de mindegyikkel ilyen. Az alap célzót viszont nem szeretem. Ja és 8.6-os célzókat tettem fel szal azzal se lehet baj.
patchaou
Volt már, hogy cliffen felülrõl indultunk, és onnan menten F3-4 be, spottolni a hegyet meg az ellen bázisát. Közben szarrálõttem a hegy alatt lévõket és azok is kaptak akik a nagykörre mentek. Aztán utánuk eredtem, alulról fölfelé megkerültem a hegyet közben szórtam seggbe a támadóinkat. Erre egy kedves honfitársam az ellenféltõl le kemperezett XD Mivel szerinte nem volt fair, hogy felvettem egy olyan pozíciót jó távolra a bázisunktól, ahonnan oldalba tudtam lõni a fél csapatot...

nna most ilyen esetben a csapatod 75% szerint egy kemper noob vagy.

Hiába te vagy az egyetlen aki jó helyen van, sebzel annyit mint az egész csapatod együtt, és tied az összes kill mire a többi már rég halott, TE VAGY A NÚÚÚB!

Szokj hozzá.

patchaou
Semmi. Most nem erõltetem a játékot mert nagyon szarul fut, de tegnap ahogy próbálkoztam csak úgy mint mindig a lista tetején végeztem 😊 Volt hogy 14 fps-el 3400 sebzést osztottam ki a t-59-el. Szóval nem lett nehezebb a játék az utóbbi pár napban. Ha nem lenne problémám a játék sebességével, azt mondanám menjünk be szakaszban és meglátjuk hol a bibi, de erre sajna most várnom kell. Talán valaki más hajlandó rá.

Nem fekszik annyira a játék, meleg van stb. Magadban kell keresni a választ. Ilyenkor általában én leteszem a játékot pár napra. Aztán majd újult erõvel újra belevágsz.

GaBenc
Már én is csak a sebzést nézem. Erre írtam, hogy nagy nehezen elmentem az 1k sebzés felé, azt most meg nyomom az 5-600. Na ez nem tetszik. Mi változott?

GaBenc
Rendben van amit mondasz. De randomban azért fusztráló ha tudod, hogy balról jönnek és mindenki jobbra megy. Ekkor szokott szétgurulni a gyógyszerem.

GaBenc
Ez rendben van. De fáj ha tudod hogy nem arra jönnek.

patchaou
Komolyan mondtam 😊 Az egész játék trükje ez, hogy mindig megtaláld azokat a pozíciókat, ahonnan a legnagyobb kárt tudod okozni a legkisebb sérüléssel. És ez nem azt jelenti, hogy le kell kempelni valahol. Épp ellenkezõleg. Plussz, kell hogy legyenek bejáratott útvonalak minden mapon, minden tanktípussal, de ezekhez sem szabad minden áron ragaszkodni.

GaBenc
Azt értem, hogy többet meg kellene, de mi az a sebzés? <#zavart1>

Alapvetõ szabály, hogy egyedül sose hõsködj. Ha úgy alakult, hogy lemming train van akkor ülj fel rá vagy legalább is ne kallódj el melõle messze😄.. Nagy valószínûséggel veszteni fogtok.. de legalább többet fogsz tudni sebezni mint egyedül hõsködve lévén az esély, hogy téged fognak lõni elõször 10enx másik közül nem oly nagy.

GaBenc
Na akkor elõkapom a bicskát és hadakozom vele. <#beka2>

patchaou
Egyértelmû, hogy többet kellene sebezned.

GaBenc
Gyõzelmi arányhoz meg annyit, hogy mindig megtalálom a támadás irányát. De mindig egyedül maradok. De tényleg, ha én mint "növény" tudom honnan jönnek akkor a többiek miért nem? Vagy van valami taktikai csoda amit nem értek? <#banplz>

GaBenc
A PZIV már kidobtam mikor jött ez a lemezes verzió. <#eplus2>
Mondjuk nézd meg a StugIII (az volt még nagy kedvenc) esetleg a Churchill, T34-85, VK 3601 (na ennél rágtam be a 8.6-ra). A SU-8 az relikvia. Volt SU-14 de menekültem tõle. <#miaz> De ha tényleg foglalkozol velem akkor GaBenc az ingame név. De ezt már kitaláltad.

Count Adyn
Nekem a WR az 50-51% között mozog fel le állandóan, az effim most 1k körül van, legutóbbi pár nap 1400 körül, kb ez lesz amennyire fel fogom tudni hozni ahogy látom a görbéket😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az utolsó heti átlag már elmegy kis szódával.
Csináltam két összehasonlítást olyannal amivel közel ugyan annyit mentük illetve arty-val mert ugye ahhoz nem kell skill, hogy jobban lásd hol a hiba.
PzIV/M4

SU-8/hummel

Szerintem egyértelmû min kell javítanod a jobb gyõzelmi arányhoz.

GaBenc
Ha kapok tanácsot azt megfogadom. Szerinted, hogy értem el a "növény" szintet? A tanácsok alapján. De azért még idegesíthet kicsit a játék. Mondjuk valszeg nem én leszek az egyedüli. Most nyomtam egy menetet ahol az ellen biztos agylobot kapott. Jött a szokásos (8.6) lag, én meg nyomogattam a gombot. Lag vévén emberünk kilõve. Szerinted mit látott belõlem? <#idiota>
Nem akarok én semminek látszani, elvagyok mint a befõtt. Nem véletlen a T6. Ennyit tudok ez elég nekem.

Dehogyis, 4xx valamennyi 😊
mijki
És most mennyi effid van, 700?<#rolleyes><#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ember, nincs itt semmi probléma, de ne akarj többnek látszódni, mint ami. Én 6xx effivel kezdtem el ideírkálni (ami még nagyobb baj, hogy büszke voltam magamra, hogy mekkora sztár vagyok), mégse harapta le senki a fejem. Szóval no para, kérdezz bátran, a kapott tanácsokat fogadd meg, s jó lesz.
én is lecsekkolok mindenkit 😄

GaBenc
Értem én. De igazándiból hétvégén van idõm játszani. Mikor elkezdtem akkor volt "de szép, megy, lõ, madár". Mikor kezdtem érteni a játékot akkor az átlag elég alacsonyra ment. Például: simán cseréltem a legénységet a tankokkal együtt. Fel sem merült, hogy van barakk. A löszerek azok vannak de hogy mi mire azt sem tudtam. Amit adott azzal játszok. Azt meg sem említem, hogy egy FPS játékról jöttem át. Ezt azért le kellet vetkõzni. Ha meg így nézed akkor azt hiszem nem olyan rossz a statisztika. Itt valaki mondta, hogy az átlag sebzésem 695 az utolsó héten. Azért az már elfogadható. Vagy nem?

Na várjál. Nem az volt a bajod, hogy a patch elõtt többezres sebzéseket adtál le, utána meg 2-300-akat?
Mintha errõl írtál volna pár napja.

Amúgy teljesen mindegy, mert szinte elképzelhetetlen, hogy a 300 (600) átlagsebzésrõl két-három nap alatt felugrassz többezresre.

Érdemes böngészni ezeket a statisztikai oldalakat, mert sokszor derül ki, hogy "nemúgyvanaz".

Elsõ lövés ~200 sebzés, aztán jön a 2-3-4 lövés ami lepattan, 0 kritikus, meg sem karcolta. Ez szerintem elég problémás.
Itt pusztán annyi a probléma, hogy nem jöttél még rá ha a második lövésed egy tankra pattan vagy nullás akkor esetleg pozíciót válts és máshol lõdd meg.
A 4,7 átlagtier-re 376 átlagsebzés nagyon kevés. Szvsz a minimum lenne hogy tierpontonként meglegyen a 100-120hp, de az ideális a 200 feletti.

ha BIROD (!!!) a kritikat, rakj fel reply-t. pikk-pakk ramutatnak majd hol a hiba a jatekodban. mit kellett volna mashogy csinalni.