World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MÉG ÁLL A DOLOG HOGY ÉRDEKELNE EGY ACC AMINEK A GARÁZSÁBAN VAN EGY TYPE 59!!! Nem érdekel mennyi csatát mentek az accal, mennyi az effi, mennyi a nyerési ráta...leszarom!!! :-) legyen egy Type 59 a garázsában!!! Aki tud ilyet jó áron írjon priviben!!! THX!!!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vissza kéne állítani a csata felvételt, de amikor legutóbb vissza állítottam varázslatos módon zuhant az fps szám. Így inkább hanyagoltam.
Minimum kap 3 nap bant.
Totál megéri 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Nem elég hogy segg hülye csapatba. Nem.
Egy tetves rohadt kis buzi, a szaros nyomorék fosában folyamatosan jelenti a másik csapatnak, hogy mit csinálunk. Szépen beírogatja közös chat-be. Az ilyen embert örökre ki kéne tiltani. Rohadt csaló.
Az illetõ-szép nem szép ilyet kiírni, DevilTank1990, 700 csatás nyomi gyerek, EuForce klán tagja. <#eljen>#eljen>Az agyam eldobom.
tegnap meztelenül medencéztem és mutogattam magam a csajoknak úgy beb**m 😄DDD
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ezt nézd meg.
Tudsz válogatni. Nálam ez van fent. Illetve nem minden. De alapnak jó.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
rég meglenne már a tank ász VK-ra de mindig lose.... akármennyit sebzek... 5000et 10000et vagy megölök 10et akkor is lose 😄
tök mindegy!
Nálam megy minden amit leszedtem. Célkereszt, max zoom, hangok.....
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Hiába te vagy az egyetlen aki jó helyen van, sebzel annyit mint az egész csapatod együtt, és tied az összes kill mire a többi már rég halott, TE VAGY A NÚÚÚB!
Szokj hozzá.
Mondjuk nézd meg a StugIII (az volt még nagy kedvenc) esetleg a Churchill, T34-85, VK 3601 (na ennél rágtam be a 8.6-ra). A SU-8 az relikvia. Volt SU-14 de menekültem tõle. <#miaz>#miaz> De ha tényleg foglalkozol velem akkor GaBenc az ingame név. De ezt már kitaláltad.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Csináltam két összehasonlítást olyannal amivel közel ugyan annyit mentük illetve arty-val mert ugye ahhoz nem kell skill, hogy jobban lásd hol a hiba.
PzIV/M4
SU-8/hummel
Szerintem egyértelmû min kell javítanod a jobb gyõzelmi arányhoz.
Nem akarok én semminek látszani, elvagyok mint a befõtt. Nem véletlen a T6. Ennyit tudok ez elég nekem.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mintha errõl írtál volna pár napja.
Amúgy teljesen mindegy, mert szinte elképzelhetetlen, hogy a 300 (600) átlagsebzésrõl két-három nap alatt felugrassz többezresre.
Érdemes böngészni ezeket a statisztikai oldalakat, mert sokszor derül ki, hogy "nemúgyvanaz".
Itt pusztán annyi a probléma, hogy nem jöttél még rá ha a második lövésed egy tankra pattan vagy nullás akkor esetleg pozíciót válts és máshol lõdd meg.
A 4,7 átlagtier-re 376 átlagsebzés nagyon kevés. Szvsz a minimum lenne hogy tierpontonként meglegyen a 100-120hp, de az ideális a 200 feletti.